58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#1606 Mármint a beszerzése, feltéve ha nem modemes vagy. Akkor egy kicsit tovább tart :)
Keresd ahol tegnap :) -
#1603 Ez már nem olyan gond :) -
#1601 A magyarítást nem... Azért, mert minden anyag a hatalmas méretű archívokban van benne...
i2k -
dev!l #1598 csa. icewind dale magyarositast tudtok nekem adni? vagy olyan progit amivel lehet magyarositani a gamekat
? plz -
#1596 en epp töltöm le a deus ex-et. meg akarom nezni, mert allitolag nagyon jo. ha vegeztem a dungeonsiege forditasaval es tetszett a jatek, akkor szivesen bevallalom annak a forditasat is.
Csak mondjatok meg ki csinalta. Akkor felveszem vele a kapcsolatot es elküldetem vele az eddigi anyagot -
#1592 ok, minden vilagos!
Köszi i2k :-)))
Valoban nem megy az egyik link... majd szolok Andie-nak irja at. Egyebkent a HCgamer-en a download-nal a patchek között kell rakeresni es mar meg is van -
#1591 Ráadásul: ott nem műxik a Diablo2 Classic magyarítás, csak a LoD. Nekem mindkettő megvan.
Bár, ha a LoD változatot teszi fel, az tökéletesen lefedi a Classic-ot is.
i2k -
#1590 Ugyanaz, de én már feltettem neki egy gyors ftp-re...
i2k -
#1588 de hülye vagyok.... a cim http://free.x3.hu/d2hun/ -
#1587 innen leszedhetsz mindent es nem is nagy! csak 4-5 MB. Nem tudom i2k miket ajanlgat, de a legegyszerübb, ha ezt hasznalod -
#1586 Ez a Full Diablo2-t (is) magyarítja, azaz 1.09-es Diablo2 Classic + Lord of Destruction...
i2k -
#1585 Szia!
Ide tettem fel: "Web" könyvtár...
ftp.tar.hu
user: qxyz
pass: manocska
Ui: siess, a TÁR gyorsan szokott törölni!
i2k -
#1583 Sajna, az nem kis méretű! Hogy gondoltad? E-mailben?
Úgy nem lenne jobb, hogy mondjuk megmondod mikor vagy tuti fenn a neten és felteszem neked egy FTP-re?
Magyarországi idő szerint: Este?
Válaszolj!
i2k -
#1581 De, ha egyszer itt kap az ember átfogó képet a magyar helyzetről?!
Teljesen jogos !! -
Édes istenem.....
-
#1579 Engedd meg: játékmagyarítások nem csak ott vannak! :))
i2k -
gaborn #1578 Játékmagyarítsok:
http://www.extra.hu/gmiki/ -
#1577 Szia HeadHunter!
Minden filmet a Direct Connect-en szerzek be, másoktól, akik szintúgy, mint én, megosztanak valamit a gépükön mások számára...
[HUN]_i2k vagyok itt: hungary2.dns2go.com
i2k -
reszcsi #1573 Azokon már túl vagyok :-) NO sebaj, legalább csiszolom az angol tudásomat. -
#1572 OK.
Már alig várom,hogy kész legyen.
Amúgy sok sikert hozzá! -
#1571 Upsz, a dátum: 2002.06.24 :)
i2k -
#1570 Én csináltam egyet, de még nincs készen teljesen!
Ékezetes. A dialógusok totál nincsenek kész, míg más szinte teljesen.
i2k -
#1569 "A héten jelenik meg a Heroes sorozat negyedik részének magyar változata, melynek intróját most exkluzívan tőlünk tölthetitek le. (Forrás: PC Dome
Ez elég magyarázat a Heroes4 magyarításának hiányára? Szerintem, lesznek páran, akik még megkérdezik, legyen ez nekik előre is válasz.
Tehát a magyar hangokat, szövegeket másfél héten belül keressétek, addig tuti ne!
i2k -
#1568 Üdv!
Nem tudtok valahonnan egy Vampire magyarosítást? -
#1565 baga: gyanítom, akkor az egész CD-t kellene letöltened... :(((( Elég, ha csak a szinkronokra gondolsz (mp3-ban is)...
i2k -
#1562 Hát nagyon sajnállak, ha beveszed, amit mondanak neked: amit a haverodnál láttál az nem a full értsd már meg! A full még ki se jött! Amit a warezosok amcsiban kiadtak "full" megjegyzés alatt nem más, mint a "Build 947" változat... olyan, mint a Win2000 build 930 volt - > nem teljes, csak a teszterek kapták meg. S valószínűleg, pont egy teszter adta át a warezeseknek, akik fullként nyomták fel netre.
Nem, ha letöltöd az UT2003-at, akkor nem ISO,NRG,BIN vagy hasonlókat kapsz, hanem egy hatalmas méretű RAR file-t, amit ha kicsomagolsz 930 mega kitömörített játékot láthatsz. Ami ugyebár nem stílusa egyetlen játékfejlesztőnek se...
i2k -
#1558 mármint 930 MB kicsomagolva -
#1557 Andy
Ez az a változat, ami nem full, hiába uszkve 930, hiszen WinRAR-al van benyomva, senkinek sem tűnt fel, hogy nem ISO?!
Majd meglátjátok, kijön egy Fairlight Store változat, még július végén... Ez csak jóslat! :)
i2k -
#1554 Szia!
Igen, létezik. Én csinálom- Bár mostanában krónikus lustasággal küzdök :))))
Ékezetes, graf editálva - hát igen, a Lith motor $-)
A probléma, hogy egy RPG-t megszégyenítő mennyiségben és magaslatokban repkedő dialógusok vannak benne + lustaságom = megálltam az első 4 pályánál... Ami nem azt jelenti, hogy feladtam, csak most még élvezem a netezés élményeit, filmeket töltök stb. Nap mint nap foltozgatok egyet-egyet a megkezdett fordításokból, de nem sok türelemmel... :)
HeadHunter-nek azért írtam, hogy "még ki sem hűlt", hiszen meg se jelent, csak egy 947-es bildű demó előtti változat, valamelyik teszter gépéről lelopva... az nem a full, és erős változásokon fog keresztül menni! Senkinek sem ajánlom, hogy modem-idejét, net-pénzét költse rá! Várja meg a nyár közepét! Miért, íme:
Kérdés: When will Unreal Tournament 2003 be released?
Válasz: Unreal Tournament 2003 is scheduled for a Summer 2002 release.
Bővebben itt: UT2003 FAQ
i2k
-
reszcsi #1553 Hogy ne kelljen végignyalnom az 1500 hozzászólást kérdezem, létezik a No One lives Forever-hez magyarítás ? Tudom hogy régi, de most jutottam el odáig hogy játszak is vele ,és gondoltam hátha. -
TneX #1552 Az Unreal2 fog év ége felé megjelenni...az UT2003-mank meg már ideje lenne,nemtom mit szórakoznak még vele. -
#1549 Viszont szinte lehetetlen gyorsan várod azt, hogy a feltett kérdésed ügyében érdemleges eseméynek is történjenek: Lásd UT2003. Még ki sem hűlt a játék ember...!
i2k -
#1542 mér? -
#1540 Én annak idején készítettem egy változatot.
Menüket (graf) editáltam, elkészítettem az alantabb írt fileok fordítását is (intro alatti szövegek, oktatás szövegei stb.), de hangokat - mert ugye MINDEN hang a HL-ban, nem tudtam és nem is akartam megcsinálni...!
A HalfLife alá amúgy - eddigi igen kevés tudásom alapján - nem leeht feliratokat szerkeszteni. a mapokat kellen buherálni, s ha azt megettné valaki, akkor az egész játékot kellene letölteni hozzá... (még, ha a pakokba az emberkék maguk tennék be a bsp-ket).
Akinek van ésszerű ötlete, úgy is megtámad majd...
i2k -
#1536 Egyszerű: mert nem jó.
Nézd meg a "valve" könyvtárat, ott kell lennie az új file-nak (vagy pak, vagy "titles") és a főkönyvtárban ezt: "hl_res.dll".
Ajánlom figyelmedbe: www.bome.com/Restorator
i2k -
#1533 Remek...
Sajnos ez nem érinti a telefondíjat, tehát ugyanannyit kell fizetni telefonra...:((
(ad egy ingyenes username&password-öt, és egy 06/51-es behívószámot)
-Zagash
-
metlosz #1532 Helo Zagash és többiek!
az INDEX beindította ingyenes internet elérését.
bővebben ott... -
#1530 benne voltam :))
El kellett küldeni egy német nyelvű mailt a Detsche Telekom hét? legbefolyásosabb vezetőjének!
Semmi trágár szöveg nem volt benne, csak kérelem!
-Zagash
-
#1528 Semminek sem tudtok örülni? :)))
Én már abban a hitben voltam, hogy reggel megyek le az expresszért, és kinézek cserére egy olyan lakást, ahol van ADSL, vagy kábel !!
Ez a 150Ft-hosszabbítás most jól jön nekem... legalábbis mérföldekkel jobb így, mintha nem lenne semmi, ahogy azt a matáv(suxxx)-éknál eredetileg elképzelték (a félszemű rollerbajnok kurva anyjukat:)))) !! Már elnézést ...
-Zagash
-
#1527 és utánna???