58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Le kell lombozzalak: sehol, ugyanis kiadták hivatalosan magyarul, és az abban leledző (magyar) anyagok:
    1. nem vehetők ki belőle
    2. nem tehetők be az angolba
    3. túl nagyok!

De erről már írtam a Heroes 4 Hun topicba, nézz át oda.

Kis Szabó!

Vampire-magyarítás
    állapota ugyanúgy nyugszik, mint a NOLF 1-é: a nyári szünidőm miatt nem nyúltam hozzá. De elárulom: a Vampire sokkal, de sokkal több szöveggel bír, mint a Nolf, ebből következően nehezebb is fordítani. Arról nem is beszélve, hogy ó-angolt vegyít a csehes hangzású, szinte már szlenges tegezős dialektussal...
    Persze, ez mit sem von le a szuperikuszából.
    Szóval, el fog tartani még egy darabig...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vettem csesztetésnek.
    Semmi gond. A kérdés pedig helytálló.
    Amint lesz rá módom, és erőm, akkor befejezem: ígérem.

• IMYke2.0.0.0
    Szia!

Ha már végignyomtad, akkor tudod, egy kisregényt is meghazudtoló mennyiségű dialógus, és szöveg ebben a nagyszerű kém-FPS-ben!
    Ráadásul, engedélyeztem magamnak egy egész nyárnyi lustálkodást!
    De hidd el, a fordítások el fognak készülni!
    A Lithtech motor nem kezel ékezetet, úgyhogy sem az Alien versus Predator-sorozatban, sem a NOLF 1-ben nem lesznek ékezetek.

• Zagash
    Köszi :)
  • Hunnenkoenig
    Ja es nem a huncraftosok. Ugyhogy lehet, hogy elöbb megjelenik :-)
  • Hunnenkoenig
    menj a www.extra.hu/gmiki oldalara. ott a forumon irtak, hogy mar elkezdtek.
  • Zagash
    A WarCraft 3 honosítását készíti most a huncraft csoport, vagy nem? Ha igen akkor ez is várat magára majd néhány évnyit, cserébe a szinkronért?

Már csak azért kérdezem, mert ha igen, akkor szívesen nekiugranék a single rész dialógusainak, meg úgy mindennek, hogy legalább legyen addig is valami :)

Ám kéne egy hozzáértő ember, aki már szétbontotta a WC3 mpq fájlját, mert én nem találtam sehol benne a szöveget...

/ az exe-kben sem..:( /

Ha van valami, légyszi írjatok!

Köszi!

-Zagash
  • Hunnenkoenig
    MAR KESZÜL; DE MEG VARNOD KELL
  • Hunnenkoenig
    Ha valaki akar segiteni a Dungeon Siege magyarositasaban, küldjön emilt az [email protected] -ra!

Jo angol vagy meginkabb nemet tudas, jo fogalmazasi keszseg es helyesiras követelmeny!
  • ghomby
    Üdv Mindenkinek!

A Neverwinter Nights játék ugyanúgy magyarosítható, mint a Baldur's Gate sorozat bármely tagja, hiszen ez is az Infinity Engine szerint működik. Itt is van egy dialog.tlk nevű fájl, ami a játékban szereplő összes szöveget tartalmazza. Ennek szerkesztéséhez szükség van egy talkedit nevű programra, amely nekem meg is van, de ezzel a változattal nem lehet megnyitni, csak a Baldur's Gate részeit engedi megnyitni, feltételezem azért, mivel ez a játék nagyon új. Nem tudja valaki megmondani, hogy hol található ennek a talkedit-nek egy újabb változata, amellyel már a Neverwinter Nights-ot is lehet szerkeszteni, mert valamilyen módon magyarosítani kellene ezt a játékot, hiszen ez szerintem minden idők egyik legjobb RPG-je. Segítségeteket előre is köszönöm.
  • danielvonjee
    Köszi a választ Hunnenkoenig és norfeus!!
    Azért még keresném a felsorolt gamek magyarítását aki tud írjon-küldjön!!!
  • Csacsis
    Hi!
    Start Trek Bridge Commanderre Készül már magyarosítás, vagylesz-e egyáltalán?
    Üdv:Csacsis
  • Hunnenkoenig
    Ne is probalkozz! A büdös extra ugy veli, hogy a külföldiek nem emberek es ne akarjanak má magyar oldalakat nezni!
    Kit erdekel a vilag? "Mi vagyunk a magyarok !!!"
  • danielvonjee
    csoki!nem tudok az extra.hu oldalaira feljelentkezni Komárom(Komárno-bol,Tropico,Gangsters2,Commandos2-magyarítás érdekelne! Csehül minden túrót megtalálok,de nem vigasztal!SOS!!!
  • Hunnenkoenig
    mit, miröl mire, mennyiert? :-)
  • Hunnenkoenig
    nem vagyok benne biztos, de azt hiszem gmiki oldalan mondta valaki, hogy mar nekiallt!
  • Hegylakolaci
    de ügyes vagy
  • Zagash
    Letölthető a Medal of Honor Honosítás "csak multiplayer" változata!

A MOHAA "teljes" szinkron nélküli honosításának multi részében maradt egy két apróbb idegesítő bug, amiket ez a csomag hivatott orvosolni!

Méret 3.6 MBájt, tartalmazza az egész multi részt!

Ice Box Studio website

-Zagash
  • Hunnenkoenig
    eltünjön....
  • Hunnenkoenig
    na csak, hogy nehogy eltünkön mar :-)
  • Aschil
    A www.huncraft.hu oldalról tegnaptól letölthetö a
    Starcraft és a Brood War teljes (szinkronos)
    magyarosítása!!!
  • Aschil
    Filmekhez feliratokat a következő címen találhatsz:www.divxfelirat.com
  • ujedith
    Koszi szepen, de sajnos ez az oldal nem toltodik be nekem. :-(
    De azert koszi.
  • Zagash
    ...azaz, hogy ez nincs... :o) LOL
  • IMYke2.0.0.0
    Ez az egyetlen szervezett site az országban! Mást nem fox találni! Legfeljebb, ha valaki önszorgalmúlag fel nem löki neked vhová! Ez van...
    Én nem leszek, mert én nem foglalkozom filmekkel.

i2k
  • Cobra11
    off: dr. szöszi szinkronról nem tudsz? mert a lentebb említett címen nincs és majdnem minden link hibás!
  • IMYke2.0.0.0

Magyar film szinkronok az UW-n

i2k
  • ujedith
    Hi ALLL!!!
    Megtudna valaki mondani, hogy honnan lehet leszedni jatekokhoz, esetleg filmekhez magyar szinkront vagy hangogkat? Egyaltalan lehetseges az ilyesmi? Ha igen, akkor meg hogyan?
    Tudom kicsit sok a kerdes, de szereztem ket uj gamet es egy filmet es az osszes cuccban rossz a hang es nem csak nalam...
  • IMYke2.0.0.0
    És mivel az előbb említett odlal nem teljesen készítette el a végigjátszást:
    Longest Journey Teljes Végigjátszás
    Itt röviden, velősen, és mégis alaposan le van írva minden.

i2k
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ide tartozik szorosan, de mivel szinte ezt a topicot olvassák át a legtöbben: Diablo 1-2 és WarCraft III cheaterek vigyázzatok...:

Ezeken az oldalakon és a felsorolt fileokban trojan hack anyagok bújnak meg! Ne töltsetek ezekről le semmit!

www.d2cheats.tk
    www.diablodupes.does.it/
    www.techwarrior.makes.it
    www.D2Cheats.netfirms.com
    www.mousepad.vze.com

dupecheat faq.exe
    lag away.exe
    bnet server.exe
    speedhack.exe
    ith_maker.exe
    free_sojs_signup.exe
    mfhack.exe
    unlimited mana.zip
    teletown.d2h

Körlevélben tájékoztattak ezekről...

i2k
  • DOGMAN
    ezt még asszem én követtem el...
  • Atis13
    valaki nem tud a colin mc 1hez magyaritást??
  • metlosz
    Hi!
    Nem tudjátok mi a helyzet a Morrowindal mert nem jön be a Tar-on levő oldal?
  • addaam
    Na ide is beírom: W3 magyarosítást a HunCraftosok csinálják. www.huncraft.hu
  • Imremagdi
    nekem van Tropico teljesen magyar ! Szöveg + Hang + meg Minden magyar !!!
  • Imremagdi
    nekem van Tropico teljesen magyar ! Szöveg + Hang 9 Minden magyar !!!
  • Aborg
    A Syberia-hoz letezik/keszul magyar szoveg?
  • Zagash
    Hali Tiby!

www.IceBoxStudio.tk

van több minden is ami mohaa!

Ha nem menne a link akkor letöltheted az 576 oldaláról is :
    576 Hírarchívum

-Zagash
  • Hunnenkoenig
    letöltöttem a deus ex-et. ha minden igaz megtalaltam minden szöveget, csak meg meg kell neznem, hogy hogyan tudom atirni öket. Mivel hajnal fel 6 van, mostmar nem allok neki :-)))

Majd megszerzem az eddig leforditott anyagot, aztan meglatjuk mikor lesz idöm a többire.
  • dev!l
    vki segitswn mar icewind dale magyarositas kene de nagyon surgosen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plz