58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
greco #2540 Ennek mi köze a témához? -
Lantee #2536 Hülye kérdés, de valaki elkezdte forditani a SimCity 4-et? -
#2535 Megnézem majd valamikor amikor lesz rá időm! De lehet,h csak hétvégén lesz rá időm! Majd szólok, hogy mi a helyzet! -
#2532 Nemcsak belekezdtem, de még idén kész is lesz! Sok egyéb fordítás mellett!
Időközben - hál' Istennek - sok lelkes segítőtársra akadtam köztetek, hiszen az annak idején meghírdetett és elkezdett fordításiam közül számosat már egyedül be is fejeztetek, párhuzamosan...
Pl.: Nolf 2, Jedi Knight 2 stb.
Csak így tovább!
Engem sajna még lekötnek a tanulmányok...!
De ami késik, az jön!
i2k = IMYke2000 - - 2003 -
greco #2530 Kérdezd Imyke2000-t,ő belekezdett a fordításba... -
#2523 Ezt az űrhajós-ninjás dolgot nem értem! Melyik játék ez? A #2520-ban a Neverwinterről volt szó.
Pontosíts, ha tudok szívesen segítek :) -
#2520 A Neverwinter Nights nem olyan nehéz game, hogy leírást igényeljen. különben is, ha egyszer elkezded használni a végigjátszást, minden kis sz.r problémánál belenézel majd. Inkább írd meg, hol akadtál el, szivesen válaszolok én is és bárki aki tud....feladni nem érdemes, mert jó a játék! Magyarításom sajnos nincsen...sorry -
#2519 van már fifa2003 magyarosítás? -
Styrex #2515 Magyarosítással foglalkozók segítségét kérem.
A Winhex nevű progit szeretném használni,de sehogysem sikerül crackelni.
Nemtudom Ti használjátok-e?
Segítsééééééég!! -
#2512 Van a Silent Hill 2-höz magyarítás? -
#2511 A NeverWinter Nights-hoz keresek magyaritast, vagy magyar nyelvu vegigjatszast, en sajnos nem talaltam. :( -
Fec #2507 Axon: kösz a címet, már le is szedtem a 2 progit. -
Fec #2505 Egyébként megnéztem, a cdgalaxisnál tényleg 2990 Ft a SHCIZM, ennyit szerintem megér egy 5 lemezes, eredeti, magyar nyelvű kaland. -
#2504 Szal Axon legkozelebb nekem irj valaszt az uzenetre. Mert sok itt a nick tolvaj. :) -
#2501 Sziasztok nem tudjátok,hogy a SIM CITY 4-hez
magarosítás van vagy készül e már???? -
#2493 én is régóta kerestem ezt a játékot de senki se tudott segíteni...
le is tettem róla, még a Myst3-at se tudom kijátszani, mer midnig elakadok, ahhoz nincs magyarítás vagy magyar végigjátszása valakinek? -
Fec #2492 Felkeltetted az érdeklődésemet, majd körbeszimatolok ezzel kapcsolatban. -
Styrex #2485 Tom25
Egy pár napja ígértél Silent Hunter 2 magyarítást.
Elküldenéd? -
Fec #2481 Hé Axon! Ne riassz már el mindenkit a letöltéstől! :)
A regisztrációhoz csak 4 adatot kell megadni, és kész...
Egyébként egy korábbi hozzászólásod kapcsán lenne egy kérdésem: mi az CHIZM? Hiába gondolkodom, nem bontakozik ki a teljes név! -
#2480 Küldd el nekem lécci a [email protected] címre! -
#2479 -
#2475 :(((
hjaj, ha valaki nem olvas akkor ne is beszéljen hülyeségeket...
3cd-s full verzió németül, az angol jön ki februárban.
Ha átnézel a Gothic 2 topicba akkor talán még helyet is mondanak, hogy honnan szedhetnéd le. -
#2472 fúúú ember, nézz má szét és lásd meg a Gothic 2 fórumot....
amúgy má karácsony előtt megvolt:))) -
#2471 Az angol HAEGEMONIA-t lehet magyarosítani?
Tud valaki tippet, esetleg címet? -
#2469 Gothic2-höz magyar menü letölthetö innen:
http://members.chello.at/dungeonsiege/gothic2.ace
Kicsomagolni a könyvtarba es az eredetit felülirni.
Folyt. köv. -
Fec #2464 Ja cím, ha valaki nem ismerné: evm.hu :) -
Fec #2463 Sziasztok! Mint egy korábbi üezentből látható, sikerült megegyeznem az EVM-el, így a Broken Sword 2 fordítást onnan tölthetitek le! Ha bármi észrevételetek van, írjatok!!! -
csanal #2461 Hitman2? -
#2460 Europa 1400 magyarositást tud e valaki? -
unio21 #2458 Nekem ezt sem hajlandó kicsomagolni, azt írja, hogy töltsem le még egyszer. Már x-szer letöltöttem, és akkor sem! Mi lehet a baj? -
mocza #2456 Szia Bizkit!
Nekem is teszik a játék, ezért szerencséd van.
Tegnap kezdtem a magyarosítást, a menük már meg is vannak, + az inventory elemek + egy kis beszéd is.
Remélem a hét vége felé készen leszek vele.
Ha érdekel dobj egy mélt.
Üdv Mocza -
#2455 Mi az az EVM? :o)) -
greco #2454 A Broken Sword 2 fordítás letölthető az EVM-ről! -
#2453 Esetleg nem tudja valaki, hogy van -e egyáltalán és ha igen akkor merre Syberia magyarosítás? :o) -
#2452 Hol érhetö el? -
josi #2449 http://www.dchun.hq.hu/ itt mindent meg tudsz rola.szia! -
ghomby #2447 Elküldem azt ami nekem van meg. Ezt valahonnét letöltöttem, de már nem emlékszem rá, hogy mikor, és honnét. -
JOKER1 #2444 Üdv!
Létezik magyaritás a Morrowindhez?
Esetleg ha valakinek megvan elküldhetné nekem.
(Ha lehet ne gmiki oldalát,az nem jön be külföldröl)
Thx
-
#2443 Icewind Dale I-II magyarítást keresek. Jelezzétek, ha van valami. Kösz!!! -
Styrex #2440 Hi
Silent Hunter 2 magyarításról hallott valaki?