58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • pobeno
    A NFS5-höz keresek magyarosítást!
    Ha valaki tud akkor megköszönném.
    Szevasztok
  • josi
    Meg jelent magyarul is,keresd a DC-én ott láttam.
  • Hyper-Rush
    HY!Ha van vkinek a Throne of Darkness-hez magyarositása,akkor pls dobjon rm 1 mailt!Fontos lenne!THX
  • Kaszi46
    sziasztok én most tudtam megszereznia stupid invaders jatékot és találtam hozzá magyaritáést. a kérdésem az lenne hogyan tudom aktiválni(csak subtitle magyaritás)
  • bizkit
    Azt én is nagyon! Írjatok ha kész van!
  • fucko
    Hali!Tud vki Gabriel Knight 3 magyarositasrol?
  • Styrex
    Anon
    Köszi
  • greco
    Valaki el tudná küldeni nekem a Rune magyarosítását?Az EVM-ről sehogy sem sikerül leszedni.
    [email protected]
    Köszi!
  • teran
    http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét
  • Fec
    Kis türelmet kérek a fordítással! Hamarosan elérhető lesz valahonnan, a címet majd közlöm.
  • bizkit
    A Grim Fandango-t már valaki Roky (a GMiki oldalán láttam) már elkezdte,de csak az elejét! Írtam is neki mailt, hogy mi a helyzet vele mert asszem szeptemberben volt az utolsó frissítése, de sajnos nem válaszolt! Nem küldöd el nekem mail-ben a BS 2 fordítását? :o)))
  • Fec
    A BS 2 fordítás közzétételének helyét még keresem, de remélem, hogy 1-2 héten belül felkerül egy jól elérhető helyre.
    Megjegyzés: a kalandjáték fordítások száma -tudtommal- elég alacsony, és sajnos úgy látom, nincs is rá túl nagy érdeklődés, ennek ellenére bizalommal várom a folyamatban lévő Monkey Island 3, Grim Fandango fordításokat!!!
  • Styrex
    Sziasztok
    Lenne egy kérdésem: a Harry Potter 2 magyarításánál mi a fenét kell csinálni, hogy ne kérje állandóan a CD-t?
  • Styrex
    Sziasztok
    Lenne egy kérdésem: a Harry Potter 2 magyarításánál mi a fenét kell csinálni, hogy ne kérje állandóan a CD-t?
  • bizkit
    Hol érhető el? :o)
  • Fec
    Elkészült a Broken Sword 2 magyarítása.
  • JOKER1
    Üdv!
    Én a No One Lives Forever 2-höz keresek magyarositást.De ha lehet ne gmiki és ne i2k oldaláról.Mivel nekem nem jönnek be ezek az oldalak. be.(Külföldröl nem tudok rálépni ezekre az oldalakra)
    Elöre is köszönöm
  • greco
    Már jó!Bocs..
  • Carlos
    Nem csalódtam Benned!!!
    De megbocsájtok!
  • greco
    Gmiki!Nem jön be a fórum az oldaladon.Mi van vele?Vagy csak nálam rossz?
  • Hunnenkoenig
    A Dungeon Siege-re gondolsz? :-)
    A közeljövöben lesz update, de meg ugye gyülnie kell egy kicsita leforditott uj anyagnak.

Igerem januarban lesz meg ujitas!
  • Hunnenkoenig
    Pofad evesre!
    Keress ra! Kb. 500x lett megkerdezve.
  • Carlos
    NeverWinter Nights???
  • IMYke2.0.0.0
    1. Javítsd fel a játékot az 1.4 patch-el!
    2. Egyszerűen másold be a magyarítás txt fájljait a Heroes Data könyvtárába...
    3. Indítsd el a game-t és élvezd az Ő félig kész művüket...

(Itt jegyzem meg, Gmiki kérésére én is fordítom a Heroes 3-at, ami már most MIND A 3 Heroes3 lemezzel /Restoration of Erathia, Armageddon's Blade, Shadows of Death/ működni fog! Jelenleg megint vizsgára tanulok ---- megbuktam a szigorlaton! :)) ---- majd utána minden beindul ismét.

Vampire: már csak a legnagyobb fájl lefordítása van hátra (game.nvo) és TELJESEN KÉSZ a fordítás... De iszonyat mennyiségű dialógus van benne! Aki ért hozzá, az tudja: 230 kb-ba mennyi szöveg fér bele...

Amúgy egyetlen megkezdett fordításomat sem feledtem, amit a honlapomon jeleztem MIND be fogom fejezni, csak nagyon kérlek benneteket, legyetek türelemmel! Köszike! Amúgy még most is:

B.U.É.K.!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .::i2k::. .:: Játékmagyarítások Ott-HUN-Lapja ::.
  • dtk1985
    Gmiki:Az magyon jo lenne mert en sem tudom elerni az oldalt. Szlovakiabol vagyok es se a tar.hu-s se az extra.hu-s oldalak nem akarnak mukodni.
  • dtk1985
    Gmiki:Az magyon jo lenne mert en sem tudom elerni az oldalt. Szlovakiabol vagyok
  • Hunnenkoenig
    Gmiki, ment a CD postan!
    Ugyhogy ha te is ugy akarod, fel tudom tenni valahova a cuccot.
  • Hunnenkoenig
    Miki, ha csak linkeket csinalsz az nem jo, mert a zipet ugyanugy nem szedi le mint a HTML-oldalt.

Soval akkor megnagyobb a nyalcsorgas.

Probald feltenni a freeweb.hu-ra vagy arra az free.3x.hu -ra, vagy hogy hivjak. Azok bejönnek külföldröl is.

Küldök ma egy emailt.
  • pobeno
    Csaó!
    F-1 Managerhez ha tudtok magyarosítást.
    köszi
    B:Ú.É.K.
  • henzsely
    Buék mindenkinek!!!!!!
    James Bond 007 hez magyarositás van e már???
  • Patesz
    Nem tudom mért nem jön be az oldal nálam működik.
  • Patesz
    Magyarosításokkal foglalkozó oldal a http://www.extra.hu/gmiki

Szerintem elég jó!!!
    Oda is nézzetek be!!!
  • Seat
    Előre is köszi a linket! :)
  • Vialis
    A HP2 magyarosítása engem is érdekelne.
    Meg egy Syberia nevezetű játéké is.
    Valaki tud valamit? (ez aztán a költői kérdés )
  • unio21
    Hitman 2 magyarosításról tud valaki?
  • Lantee
    Hi!

Találtam a Gmiki-n egy elkezdett Warcraft 3 magyaritást, nos érdekelne, hogy van-e belőle kész verzió, vagy elégedjek meg ezzel?

Előre is köszi!
  • Seat
    Sziasztok!Kellemes Ünnepeket! Olvastam,hogy már keresték a Harry P.2 magyarítást,de csak a "bolti" van azóta tudtok más lelőhelyet?
  • Carlos
    Sajnálom pajtás, csak 3 nyelven van meg!
  • Hunnenkoenig
    Barki csinalja a Gothic2-t, sok sikert hozza! Durvan sok szöveg van benne!

Ha erdekel valakit, elküldöm a leforditando szöveget text fajlban!
  • Xboxman
    valaki fordítsa már le a Gothic2-őt:)