58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
pobeno #2439 A NFS5-höz keresek magyarosítást!
Ha valaki tud akkor megköszönném.
Szevasztok -
josi #2438 Meg jelent magyarul is,keresd a DC-én ott láttam. -
Hyper-Rush #2436 HY!Ha van vkinek a Throne of Darkness-hez magyarositása,akkor pls dobjon rm 1 mailt!Fontos lenne!THX -
#2432 sziasztok én most tudtam megszereznia stupid invaders jatékot és találtam hozzá magyaritáést. a kérdésem az lenne hogyan tudom aktiválni(csak subtitle magyaritás) -
#2427 Azt én is nagyon! Írjatok ha kész van! -
fucko #2423 Hali!Tud vki Gabriel Knight 3 magyarositasrol? -
Styrex #2422 Anon
Köszi -
greco #2419 Valaki el tudná küldeni nekem a Rune magyarosítását?Az EVM-ről sehogy sem sikerül leszedni.
[email protected]
Köszi! -
#2416 http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét -
Fec #2412 Kis türelmet kérek a fordítással! Hamarosan elérhető lesz valahonnan, a címet majd közlöm. -
#2411 A Grim Fandango-t már valaki Roky (a GMiki oldalán láttam) már elkezdte,de csak az elejét! Írtam is neki mailt, hogy mi a helyzet vele mert asszem szeptemberben volt az utolsó frissítése, de sajnos nem válaszolt! Nem küldöd el nekem mail-ben a BS 2 fordítását? :o))) -
Fec #2409 A BS 2 fordítás közzétételének helyét még keresem, de remélem, hogy 1-2 héten belül felkerül egy jól elérhető helyre.
Megjegyzés: a kalandjáték fordítások száma -tudtommal- elég alacsony, és sajnos úgy látom, nincs is rá túl nagy érdeklődés, ennek ellenére bizalommal várom a folyamatban lévő Monkey Island 3, Grim Fandango fordításokat!!! -
Styrex #2408 Sziasztok
Lenne egy kérdésem: a Harry Potter 2 magyarításánál mi a fenét kell csinálni, hogy ne kérje állandóan a CD-t? -
Styrex #2406 Sziasztok
Lenne egy kérdésem: a Harry Potter 2 magyarításánál mi a fenét kell csinálni, hogy ne kérje állandóan a CD-t? -
#2405 Hol érhető el? :o) -
Fec #2404 Elkészült a Broken Sword 2 magyarítása. -
JOKER1 #2402 Üdv!
Én a No One Lives Forever 2-höz keresek magyarositást.De ha lehet ne gmiki és ne i2k oldaláról.Mivel nekem nem jönnek be ezek az oldalak. be.(Külföldröl nem tudok rálépni ezekre az oldalakra)
Elöre is köszönöm -
greco #2401 Már jó!Bocs.. -
#2400 Nem csalódtam Benned!!!
De megbocsájtok! -
greco #2399 Gmiki!Nem jön be a fórum az oldaladon.Mi van vele?Vagy csak nálam rossz? -
#2396 A Dungeon Siege-re gondolsz? :-)
A közeljövöben lesz update, de meg ugye gyülnie kell egy kicsita leforditott uj anyagnak.
Igerem januarban lesz meg ujitas! -
#2394 Pofad evesre!
Keress ra! Kb. 500x lett megkerdezve. -
#2393 NeverWinter Nights??? -
#2392 1. Javítsd fel a játékot az 1.4 patch-el!
2. Egyszerűen másold be a magyarítás txt fájljait a Heroes Data könyvtárába...
3. Indítsd el a game-t és élvezd az Ő félig kész művüket...
(Itt jegyzem meg, Gmiki kérésére én is fordítom a Heroes 3-at, ami már most MIND A 3 Heroes3 lemezzel /Restoration of Erathia, Armageddon's Blade, Shadows of Death/ működni fog! Jelenleg megint vizsgára tanulok ---- megbuktam a szigorlaton! :)) ---- majd utána minden beindul ismét.
Vampire: már csak a legnagyobb fájl lefordítása van hátra (game.nvo) és TELJESEN KÉSZ a fordítás... De iszonyat mennyiségű dialógus van benne! Aki ért hozzá, az tudja: 230 kb-ba mennyi szöveg fér bele...
Amúgy egyetlen megkezdett fordításomat sem feledtem, amit a honlapomon jeleztem MIND be fogom fejezni, csak nagyon kérlek benneteket, legyetek türelemmel! Köszike! Amúgy még most is:
B.U.É.K.!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Játékmagyarítások Ott-HUN-Lapja ::. -
#2388 Gmiki:Az magyon jo lenne mert en sem tudom elerni az oldalt. Szlovakiabol vagyok es se a tar.hu-s se az extra.hu-s oldalak nem akarnak mukodni. -
#2387 Gmiki:Az magyon jo lenne mert en sem tudom elerni az oldalt. Szlovakiabol vagyok -
#2376 Gmiki, ment a CD postan!
Ugyhogy ha te is ugy akarod, fel tudom tenni valahova a cuccot. -
#2373 Miki, ha csak linkeket csinalsz az nem jo, mert a zipet ugyanugy nem szedi le mint a HTML-oldalt.
Soval akkor megnagyobb a nyalcsorgas.
Probald feltenni a freeweb.hu-ra vagy arra az free.3x.hu -ra, vagy hogy hivjak. Azok bejönnek külföldröl is.
Küldök ma egy emailt. -
pobeno #2369 Csaó!
F-1 Managerhez ha tudtok magyarosítást.
köszi
B:Ú.É.K. -
henzsely #2368 Buék mindenkinek!!!!!!
James Bond 007 hez magyarositás van e már???
-
#2361 Nem tudom mért nem jön be az oldal nálam működik. -
#2359 Magyarosításokkal foglalkozó oldal a http://www.extra.hu/gmiki
Szerintem elég jó!!!
Oda is nézzetek be!!! -
Seat #2358 Előre is köszi a linket! :)
-
Vialis #2353 A HP2 magyarosítása engem is érdekelne.
Meg egy Syberia nevezetű játéké is.
Valaki tud valamit? (ez aztán a költői kérdés ) -
unio21 #2352 Hitman 2 magyarosításról tud valaki? -
Lantee #2351 Hi!
Találtam a Gmiki-n egy elkezdett Warcraft 3 magyaritást, nos érdekelne, hogy van-e belőle kész verzió, vagy elégedjek meg ezzel?
Előre is köszi! -
Seat #2349 Sziasztok!Kellemes Ünnepeket! Olvastam,hogy már keresték a Harry P.2 magyarítást,de csak a "bolti" van azóta tudtok más lelőhelyet? -
#2335 Sajnálom pajtás, csak 3 nyelven van meg! -
#2334 Barki csinalja a Gothic2-t, sok sikert hozza! Durvan sok szöveg van benne!
Ha erdekel valakit, elküldöm a leforditando szöveget text fajlban! -
Xboxman #2330 valaki fordítsa már le a Gothic2-őt:)