58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
HJ #3548 Methos:
Van egy kis probléma az egyik magyarításotokkal:
A Postal2 magyarításotok (postal2_hun_v1.0_alpha.exe) hmmm...hogyismondjam?... teszteletlenül lett kirakva a netre:((( Ne is haragudj, de hogy lehet olyan magyarítást publikálni (még akkor is ha alpha megjelölést kapott) amiben már a főmenünél látszik!, hogy komoly ékezetkezelési problémák vannak. Aki tesztelte az 100%, hogy nem próbálta ki élesben (játék közben) csak a szöveget nézte át (bár abban is akad pár hiba:)?
Csapjál már szét a tesztereid közt is:))) Mellesleg a hiba kijavítása kb. 10-15 perc lett volna. Ez pedig a teszter dolga lenne...
Az alpha megjelöléssel kapcsolatban: nem tartom szerencsésnek az ilyen cimkézést - főleg akkor nem ha közben a fordítás 100%-osnak van minősítve - + az alpha szó csak a fájl nevében szerepel - se a telepítőben, ebből következően az olvassel.txt-ben sincs benne - csak az hogy 100%-os.
Csak ismételni tudom magam: legyünk már igényesek!!! -
#3547 Ezért nem töltök még fel semmit a honlapjaimra, és ezért lesz minden telepítőm jelszavas, illetve minden fordításomban lesz valami, amiről bárki felismerheti, hogy az én munkám...!
Elegem van ezekből a senkiházi lopkodó kis geciládákból! Mi dolgozunk, ők meg lefölözik!
Nem csodálkoznék, ha GMiki is teljesen abbahagyná az oldalának készítését, és azon sem, ha sokaknak elmenne a kedve ettől az egésztől...
Ezek a link- és fordításlopók:
Valószínűleg kis dologtalan herék, akik így akarnak a barátnőik, vagy az osztályaik előtt felvágni! Pffffffffff
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra) -
#3546 Bizony, a lopás nem szép dolog! -
#3545 ez a Huntuti munkája wazze!
#3543 akkor passz -
#3542 Hali!
Van egy ötletem:
1. Vagy regisztrálj egy tárhelyet a www.ultraweb.hu-n! Ott nem fogják letörölni! -
HJ #3541 GMiki-nél nem voltak illegális cuccok. Tudtommal legalábbis. -
#3540 nem volt az oldaladon elérhető valami illegal cucc? crackek, stb... az megmagyarázná... -
#3537 hány %-os a fordításod?
nekem kezd elegem lenni a Morrowind-ből. Úgy látszik a fordítóknak kezd elmenni a kedve tőle, én meg biztos nem fogom egyedül csinálni. Ráadásul most hallt meg a tápom is.
Azt olvastam, hogy van benne még 170 oldalas könyv is! Ez nagyon durván hangzik. -
#3536 Már régóta megvan, amikor megvettem - jó pár éve -, végignyomtam a két karival. Tetszett iszonyúan. Aztán jött a Diablo II, és az letaszította a trónról nálam.
Azóta én sem vettem elő - illetve csak egyszer, hogy nekiálljak a fordításának, de túl soknak találtam a szöveget, hát abbahagytam...
#3535 király!
neked mi a tapasztalatod a Darkstone-al?
amikor előszőr játszottam vele, akkor nagyon tetszett, aztán megvettem és azóta nem játszottam vele. De szép emlékeim vannak róla.
Érdemes végignyomni?
-
#3534 Nálam ez az oldal nem működik: www.gtarovat.on.hu -
#3533 Értelek, egyet értek veled.
Én főképp azért vettem meg játékot, mert a neten akartam (és tettem is) játszani - Diablo 1, Delta Force 1-2, DarkStone, No One Lives Forever 1 stb.
Aki sokat WarCraft III-azik neten, az tényleg nem teszi rosszul, ha megvásárolja - mondjuk anyuci által adott zsebpénzből nem extasy-t, Amstelt, vagy Marlboro-t vesz a traffikban.
.::i2k::. (Extra)
-
#3532 hát akkor próbálja ki, aztán vege meg. most már csak 5 rugeszbe kerül. akinek van pénze számítógépre, annak ez nem sok pénz. nemde?
nem mondtam, hogy ne próbálja ki a játékot (én is vettem már így, hogy előszőr kipróbáltam a törést), de ha valaki sokat játszik vele, annak becsületből illik megvennie a játékot.
nejked sem tetszene, ha éveket dolgoznál a progin, aztán meg elkezdenék másolgatni.
Ismétlem nincs semmi baj azzal, ha kipróbálja, megtetszik, megveszi. De ha valaki tényleg sokat játszik vele, akkor vegye már meg. -
#3531 Talán azért nincs, mert sokba kerül(t), nemde bár????? Wazze, nem mindenki teheti meg, hogy a megjelenéskor 12.999 Ft-ba kerülő - nem is olyan biztos, hogy jó - Játékot megvásárolja boltban!!!!!
S mi van, ha előbb ki akarja próbálni, hogy megéri-e befektetni egy mondjuk WarCraft III-ba?
Én vettem már meg eredeti Játékot csak azért, mert a kirpóbált *RIP* változat tetszett!
#3530 akinek nem eredeti WC3 van, az vegyen! -
#3528 http://www.destgames.hu/subpages/gta/ -
Joi #3527 THX!!! :))) Már alig várom. -
#3525 ez az oldal nem mükszik -
#3522 Nyugi HJ!
Sok a lusta ember... vagy szemellenzős.
Néha csak 3-4 bejegyzéssel lejjebb kellene nézniük, de mintha csak 1-2 bejegyzést látna a szemük...
HJ #3521 Óóóóóóó...szüzek az égben...:))))
Először is: ha keresel egy játékhoz magyarítást akkor jó lenne ha tudnád a játék pontos! nevét: SimCity 4000 NINCS! csak SimCity 4 - azért nem mindegy:)
Másodszor: csak tudnám hogy mi a fenéért nem tudják a kedves fórum látogatók picit visszafelé is elolvasni a bejegyzéseket. Épp tegnap írtam meg ide, hogy hol lehet találni SimCity 4 magyarításról ezt-azt. -
Hegylakolaci #3520 Greco nekem ez az oldal nem jön be.Nem tudnád mailban elküldeni ha szépen megkérlek? -
Jack_x #3519 Jaja! -
Tam@s_(HSF) #3518 Mátrix kell! -
greco #3517 Akinek nem eredeti Warcraft 3-a van és nem megy a
huncraftos magyarítás,annak itt az 1.05-ös crack:
http://ba.california.com/unknowncheats/wc3.htm
-
#3515 Az index.hu fórumán, a CM topikban nézelődj, az ottaniak csinálják.
-
#3514 Dungeon Siege forditasa 95%-ban kész!
Jövö het vegere fent lesz a teljes forditas.
http://members.chello.at/dungeonsiege -
#3512 Tuti nem a te veblapodon mert az mar 1,5 eve nem volt frissitve. -
#3509 -
#3508 Olvasgass itt.
Angol tudas nem art.
http://www.zophar.net/trans/docs.html -
#3507 www.gamehunter.hu
magyaritasok.jatekok.hu -
#3505 snes romokat hogy lehet forditani? -
Jack_x #3502 Lehet,hogy neki tobb is van :D -
Jack_x #3500 Bocsi,de nemet mondok.
Ha forditasban segitenék,az csak a MATRIX LEHET.Mer nem vagyok jo angolbol...De segiteni tudnek -
#3498 segíts a Morrowind, vagy a Baldur1s Gate 2 fordításában az embereknek
-
Jack_x #3497 Tudnátok mondani 1-2 oldalt,ahol magyaritások vannak?...Gmiki oldalát ismerem :D -
Jack_x #3496 Ahhhh.
Bocsika.
Most olvastam csak vissza! -
Jack_x #3495 Sziasztok!!!!
Enter The Matrix...
Valaki elkezdte???
Ha nem,lehet,hogy tudnék segiteni!!!! -
HJ #3494 Mayan készíti. A többi infót megtalálod és fel veheted a kapcsolatot vele a Sim City 4 fórumon itt:
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1039373867 -
#3492 Á la John Carmack testvér... :)