58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • St-Norbert
    a kezem megint gyorsabban járt mint az eszem
  • St-Norbert
    hülye vagyok.....megvan..... :)
  • St-Norbert
    bocs ha már vhol le van irva de lusta vagyok visszaolvasni. A GTA3-hoz van magyarosítás?
  • [Jakuza]
    Matol a magyar cime James Botond :)
  • Methos from GH
    Holnap felkerül a megújult GameHunter: új design, gyorsabban bejön,egy-két szerkezeti változás! Ja és persze frissítés: Age of Mythology v0.80 (javított verzió), valamint az Army Man:RTS. Web: http://www.gamehunter.hu
  • Randal
    Szerinted hány embernek van EREDETI software????
    különben felvállalhatnád a neved te is.
    Vagy rendesen emberhez méltan szólni
  • [Jakuza]
    Uh.
    Hat mar sajnos nem emlexem ezekre a nevekre es az elobb szedtem le a jatekot a mentessekkel egyutt.
  • Hunnenkoenig
    Bocsanat tevedtem, nincs beleirva a szövegbe, akkor valahol itt a forumon irtam. Minden esetre tesztelve lesz.

Nem kell mindjart mindent köbe vesve latni.
  • Hunnenkoenig
    Ha elolvastad volna a telepitöben a szöveget, tudnad, hogy a jatek meg ezutan lesz jatek közben tesztelve. Tudom, hogy vannak benne hibak, ezert is 0.9.1b valtozat a neve. b= BETA.

Egyebkent a nevek pedig ugy vannak forditva, ahogy te ajanlottad, de lehet, hogy nehol belecsuszott egy-egy hiba.

Ha mar nem kötekedni akarsz, hanem segiteni, akkor leirhatnad pontosan, hogy mik vannak rosszul forditva, akkor könnyebben megtalalnank a hibakat!
  • [Jakuza]
    Ha mar itt tartunk, nem kotekedesbol mondom , de te megnezte ezt a magyaritast ?
    Olyan fegyvernevek voltak benne, hogy csak neztem , hogy ez hogy van leforditva.
    Pl valami ilyesmi modon: Aljas penge a sebez

Ezeket szvsz javitani kene , mert nagyon sok ilyen volt.
    Gondolom a targyak neve elore definialva van es utan adja hozza a tulajdonsagat.
    Gondolom igy: Aljas Penge + Tulajdonsag
    Szerintem jobban hangzana, akkor inkabb , valami minosegjelzokent forditani ezeket a szavakat, tudom, hogy ez se igazi megoldas , de jobban hangzik , valami ilyesmi, hogy Aljas Penge a Sebző.

• Hunnenkoenig
    Dungeon Siege ujult. Grafikak lettek atirva magyarra. Vasarnap ugy nez ki felkerül a teljes szöveg.

http://members.chello.at/dungeonsiege
  • Wanted
    Raman:
    http://www.napnet.hu/stevesum/
  • Hunnenkoenig
    Öve az elsö es legnagyobb magyarositas-gyülytemeny a magyar weben.
  • [Jakuza]
    Ja de a hugod tuti mas miatt ismeri, nem a nete miatt. :))
  • Hunnenkoenig
    tenyleg van meg valaki az orszagban, aki nem ismeri a Gmiki-t? :-)

Meg a hugom is ismeri, pedig neki internete sincs! :-)
  • Methos from GH
    http://www.gamehunter.hu
  • greco
  • _Allen
    Ha valaki jogot tanult, akkor valószinüleg tud helyesen írni. Valamint felvállalja magára a nevét...
  • [Jakuza]
    Igy van .
    Ezert sajnalom mindig azt, hogy miert nem valami hasonlo megoldassal keszittik el a jatekfejlesztok a jatekaikat, mint pl a shareware programozok tobbsege.
    Ugy orulnek ha lenne egy Language konyvtar, benne *.lng filekkel, amit kilehetne egesziteni a magyar nyelvu filevel.
    De sajnos nem igy van, lehet gorcsolni a file kifejtessel a kulonbozo archivokbol vagy johet az exe hexaeditorral torteno bizgetese.
  • Randal
    Nem úgy néz ki...
    Az lehet, hogy jogtiszta software-t hazsnálsz, akkor gondolom a játékaid is azok.
    DE!!! ha valamelyik kedves kis magyarítás felülírja software valamelyik fájlját, AKKOR nem csak TÉGED, hanem a készítőjét is jól meglövik.
    Ezt neked elég jól kellene tudnod.
    Megvetted a játékot, elfogadtad a szabályokat.
    Te használtál egy ilyen programot ami módosít, így már teljesen lényegtelen, hogy eredeti-e a játékod, mert a magyarosítással együtt már nem az.
  • [Jakuza]
    Ahogy nezem neked max. 8 altalanosod van, nem tobb.
  • HJ
    Jogszerűen is tudják ellenőrizni éppen - ha akarják. Utána szerzői és szomszédos jogok megsértése miatt járhatsz tárgyalásra...
  • [Jakuza]
    Te azt ismered, hogy a torveny nem ismerete, nem ment fel a torveny alol ?
  • [Jakuza]
    De olvasni azt mar nem tudsz.

"Tehat ha ezt az atirt filet """kozkezre""" bocsatod igen is engedelyt kell kerned a jatekkiadojatol."

Vagy ertelmezni azt, hogy mi az, hogy kozkezre bocsatani.
    Ha megvetted a jatekot otthon akar porra is zuzhatod a korongot, ahoz senkinek semmi koze nincsen. Csakhogy itt nem errol van szo.
  • HJ
    Nem okoskodás - bizony sok igazság van benne - majd olvass egyszer egy licence szerződést.
    Zagash-nak is igaza mod-ok témában.
    Hidd el: nem egyszerű történet a nem hivatalos játék magyarítás jogi megítélése...
  • [Jakuza]
    Te most kinek dudalsz kisauto ?
    Azert mert primitiv vagy attol meg nem lesz igazad.
  • Ombika
    big en is igy vagyok vele de vegen lassan mar letorlom mar tobb mint 2 hoanapja varok persze nem szemrehanyas csak jo lenne mar !
  • HJ
    nana!!! Lassíts már!!! Kicsit finomabb hangot kéne ezen a fórumon használni!!!
    Ezeket a jogi dolgokat valóban körbe kell járni alaposan. Kérlek gondolkozz, mielőtt hülyeségeket írkálsz ide!
  • [Jakuza]
    Ki ragalmazott meg teged ?
    Te lattal valahol nevet , vagy valamit ami arra utal, hogy Zagash jogserto modon forditja a jatekokat ?

Tudod van egy olyan mondas, hogy akinek nem inge ne vegye magara.
    En leirtam , hogy a mai tenyallas a jatekok licence-nel mi.
    Marpedig a nemzetkozi jog szerint barminemu valtoztatas serti a jatekkiado jogait, ami nem magancelra keszul.
    Ha tetszik ez neked , ha nem ,ez a nemzetkozi gyakorlat , nyugodtan kerdezz ra, "mas" jogasztol is ezt a valaszt fogod kapni.
    A masik fele, azert mert az Unrealnal kulon hqx fileket betudsz hivni, attol meg pl egy BF 1942nel ezt nem tudod megcsinalni.
    Es a legtobb jatek menuje pl a futtathato exe fileben talalhato, amit csak hexaeditorral lehet pl szerkeszteni. Tehat ha ezt az atirt filet kozkezre bocsatod igen is engedelyt kell kerned a jatekkiadojatol.
  • Hunnenkoenig
    Felraktam .ace kiterjesztessel csomagolva. Elvileg minden tömöritö program ismeri. Ha nem, akkor szoljal. En nem hasznalok winzip-et igy max meg rar-ban tudom feltenni.
  • Coco
    NEM ROSSZ..
  • Zagash
    Azaz, hogy nem találsz ezekről a rajongói modokról szóló törvényes leszabályozást :)
  • Zagash
    Jakuza:

Isten óvjon, hogy személyeskedjem!

Te megrágalmaztál, hogy illegális honosításokat készítek, és hogy ezek terjesztése is törvénybe ütközik. (persze nem csak az én munkáimról volt szó, hanem a honosítások egészéről, de ez rám is vonatkozik.

Szóval visszautasítom a rágalmakat, én még nem készítettem olyan honosítást, ami akár egy bájtot is átír az eredeti játék programfájljai (nem konfig!) közül.

Természetesen mindenkinek lehet egyedi véleménye a dolgokról, de 100%-ig biztos vagyok abban, hogy a törvény rendelkezése szerint a külső módosítások és azok ingyenes terjesztése nem jogsértő (mivel magához a program fájljaihoz nincs semmi köze.) Ha gondolod, utánanézhetsz a BTK-ban is, hogy van-e ilyen kitétel. Szerintem találsz.
  • ollie
    ha tényleg igaz, akkor hívd fel a magyar forgalmazót és tőlük kapsz újat. nekem is volt ilyen az Empire Earth kiegészítővel, annak tényleg rossz volt a kódja. De a forgalmazó szó nélkül adott egy újat.
  • Hunnenkoenig
    jaja...jobb mesevel gyere...ha eredeti a kod es rossz, az üzletben kapsz ujat, ahol vetted. Ha nem eredeti, keress a neten oldalt. Van annyi mint a dög.

Ez nem az a forum, amit te keresel.
  • Methos from GH
    Holnap lesz letöltető a SPlinter Cell 100%-os honosítása: www.gamehunter.hu
  • Methos from GH
    Olyan 98% kb. de most mindenki dogát ír, úgyhogy nem érkeznek vissza a fordított részek... Remélem majd a suli után felpörögnek a dolgok... :)
  • IMYke2.0.0.0
    HJ honlapjáról leveheted!

De hát mint ezt is, már korábban leírtuk itten...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • Ombika
    vki unreal 2 teljes magyarositas linket please koszonom!
  • Hunnenkoenig
    En azzal nem foglalkozom...