58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Methos from GH
    Én németet is tanulok. :))
  • IMYke2.0.0.0
    Szia MayDay!

Most olvastam csak el, amit írtál...
    Hát igen, nem valószínű, hogy 1 hét alatt végeznénk vele... már azzal, ami visszavan.

Methos
    Mindent megkaptam.
    A program már megvolt - én is leszedtem korábban, de nagyszerű, hogy leírtad mit merre, mert biza németül semmit sem tudok.

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • IMYke2.0.0.0
    Hunnenkoenig!

Elküldtem ide: [email protected]
    Ez a cím?

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Methos from GH
    Mayday: Kétlem, h nov. 5-re elkészülnénk vele... :)
  • Hunnenkoenig
    Az nekem is kene! Küld legyszives az [email protected] cimre! Köszi!

Mivel HornOx nem jelentkezik, igy nekem is ki kene valahogy buheralnom a szövegeket a Gothic2-böl, miutan mar csak a convertalt fajlok vannak meg.
  • [Jakuza]
    Tobb fajta plugin letezik Vdub ala.
    Megoldhato, hogy fekete feliratcsikot tegyel a film ala, bar nem tudom, miert nem jo neked a filmre tenni.
  • IMYke2.0.0.0
    Randal
    Létezik egy Gothic (1) VDFS Editor.
    Ha kell elküldöm.
    Ez képes megnyitni a fájlokat!

• Randal
    Ok.
    De a virtualdub akkor rak egy feliratcsíkot a kép alá vagy magára a képre(videóra) nyomja rá a szöveget?

úgy szeretném mint a filmeknél, hogy a kép alatt legyen (mégha ezért a képet kell egy kicsit torzítani)

Vdataflex:

A demó verzióval minden működik?
    vagy van valahol elérhető fullos (DC++) esetleg elég egy törés hozzá?
  • [Jakuza]
    Innen meg letudod szedni a 38MBs Visual dataflex probaverziojat.
    VDataFlex Download
  • [Jakuza]
    Randal itt nezz korbe.
    vdfguidancestatic

Itt talan megtalalod ami neked kell.
  • [Jakuza]
    Randal nem kell semmit se csokkenteni.
    Remelem Imike multkori uzenetet elolvastad.
    Atkonvertalod aviba es a Virtualdub felirat pluginjaval rateszed a feliratot. Na persze miutan ehetove tetted valamilyen felirat szerkesztovel, amiben megvannak adva pontosan a felirat frameidok. Aztan csak visszalakitod a kesz avit.
    A VDF filet meg szerintem valamilyen Visual Dataflex Source Editorral kene megprobalnod. Majd korbenezek.
  • Mayday
    Methos & IMYke:
    Ne ertsetek felre, nem turelmetlensegbol kerdezem. Enter The Matrix forditassal hogy alltok, lattok-e ra realis eselyt, hogy a Revolutions mozipremier elott keszen legyen? Mert jo lenne elotte vegigvinni a game-t, de persze legjobb lenne magyarul... :)
    Szoval, lattok ra eselyt?
  • Randal
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség.
    A Gothic 1-hez megvannak a magyar feliratok, de rá kellene őket rakni a videóra.
    namármost a videónak a méretét szeretném egy kicsit csökkenteni, hogy az alsó részre tudja egy kis fekte csíkot rakni, de képveszteség nélkül.

Meg kellen progi amivel rá tudom rakni, ha valaki tud segíteni az légyszi küldjö privát üzenetet.

(mondjuk jó lesz későbbre is mivel az én vinyóm is elszállt, szal valszeg 2 hétre bennt lesz cserén, de azért az infót jó lenne tudni).

Kicsit más:

A gothic 1-ben a szövegfájlokat *.vdf kiterjesztéssel kódolták.
    namármost nekem ehhez kellene program vagy valami hogy ki tudjam nyerni őket (már ha valamennyire egyszerű). Eddig egy német srác csinálta, de legutóbb nem válaszolt és nem küldött vissza semmit. És a scriptje is sajna kihagyott egy-két mondatot.
    Szóval ha valaki tusd segíetni az légyszi üzenjen!
  • Hunnenkoenig
    Köszi szepen az email cimet!
    Örülök, hogy tetszett a forditas. A szerint lesz a szinkron, söt nekem is felajanlottak, hogy elvallalhatok egy szerepet, de nem tudom, lesz-e belöle valami.

IMYke: Hello!
    Sajna csak hebe-hoba tudok benezni. Jövö honap elejen ujra lesz otthon netem, akkor sürüsödök ezen a forumon is :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Ombika!
    Remélem, poénnak szántad a kérdéseid! ... és még abban az esetben sem jöttek be!
    Kicsit korai lenne ezeket a magyarításokat (el)várni!

• Ombika
    Esetleg Commandos 3? :)
  • Ombika
    Es igy mikorra varhato MAx Payne 2 akkor? :D
  • YarYar
    Semmi gond. Mint mondtam, a lényeg hogy jön :)
  • Unknow
    úgy néz ki a posta megint behúzta a cuccomat..sajna már nem az első... ezért nem szeretem postán feladni a dolgokat...

Na mindegy akkor majd küldöm... és bocs...tényleg nem az én hibám.
  • IMYke2.0.0.0
    Megtörtént! :)

• Methos from GH
    Küld át az [email protected] is! :)
  • Methos from GH
    Pedig még most sem kaptam meg... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mon, 27 Oct 2003 19:17:08 +0100 (CET)

Ekkor ment el.
    Szerintem, még nem ért át.

Örülök, hogy műxik! Pont e tárgyban íródott a mail is, azaz a részletekkel kapcsolatban...

• hykao #6544
    Irígylem a gyorsaságotokat
  • YarYar
    Mi lett a múlt hetivel? Azt mondtad elkűlted. Mindegy. A lényeg, hogy jön :)

Ha má' témánál vagyunk. Kész a játék több mint 80%-a! Meg Galbadia Garden is végre. Jelenleg Deling Cityn dolgozom, 1-2 nap és kész. Aztán már csak Timber és a Holdbázis lesz a nagyobb helyszín meg 1-2 kisebb hely lesz (Ragnarok, Sivatagi Börtön, Rakétabázis, stb.). Ezt 2 hétre számoltam, utána már csak a menük, tutorialok, helységnevek, tárgynevek, stb. vannak. Az is kb. 2 hét, tehát a Final Fantasy VIII várható elkészülési ideje: November vége-December eleje!

Az olvastam holnap jelenik meg az FF11. Yea!!!!
  • Methos from GH
    i2k: írhattál mailt, de nem kaptam meg:)) Küld el még 1x. AMúgy kirpóbáltam tökéletesen működik!
  • IMYke2.0.0.0
    Az utóbbi hetek egyik legrosszabb híre!!!!!!!:

"Az Ion Storm hivatalos fórumán felbukkant egy közlemény, mely szerint nem lesz semmiféle segédeszköz a Deus Ex: Invisible War megjelenésekor a modfejlesztők számára. Egyelőre még nem tudni, hogy később kiadnak-e valami kis pakkot a vállalkozó kedvű játékmódosítóknak, mivel a cég minden figyelme a Thief 3-ra összpontosul."

Az egyik szemem sír (DX2), a másik meg nevet (Thief 3).

• IMYke2.0.0.0
    Methos!
    Ez király! Közös örömöünkre, írtam egy mailt!

Hunnenkoenig:
    Isten hozott közöttünk - újra! De régen hallottam felőled!

Imremagdi:
    A következő frissítéssel azt is felteszem.

• zaki
    húúú, de nagy királyság lesz, hogyha tényleg + fog jelenni a Mafia-hoz a szinkron... nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, alig várom már
  • SLICK
    Köszönöm a segítséget IMYke2.0.0.0
  • hykao #6537
    Zagash készíti.
  • Unknow
    yar yar!Bocs, hogy nem emailt írok de jelenleg nem tudok róla küldeni!Na szal FFVIII resend lesz ezen a héten csütörtökön!Bocs de csak akkor tudom küldeni...
  • Big Daddy
    Helló! A MOHAA Breakthrough-hoz készült már magyarítás?
  • Bandew
    user.sync.hu/randal
  • hykao #6532
    Amúgy meg, így utólag is, kösz a MAFIA fordítást.

Én a tiéddel nyomtam végig.
  • hykao #6531
    Néha nekem is nehezen jönnek be a tar.hu-s dolgok!

Az oldalon található E-mail küldési cím: [email protected]

Egyébként fel vagy tűntetve, mint támogató.
  • Methos from GH
    .:i2k:.: Megvan a Max Payne 2 megoldás!!! A legújabb IrfanViewhez letöltöttem a pluginokta, így el tudtam menteni a dds fájlokat bmpként. Majd egy progival bmp-ből át lehet konvertálni DDS-be! Így már fordítható! Keress meg mailben!
  • Hunnenkoenig
    Hello!

Mivel en a tar.hu oldalait nem tudom nezni, lennel olyan szives (vagy valaki mas) es erröl az oldalrol a keszitök email cimet nekem elküldeni (vagy ideirni)?

Mivel korabban kapcsolatban alltam velük, de miutan a vincseszterem elment málnát szedni, elveszett az email cim is, ezert nem tudok velük erintkezesbe lepni.

Elöre is köszönöm!
  • Zs0lt1
    Helló, én a Neighbours from hell játékmagyarítását keresném.
    Honnan tudnám leszedni?
    Köszi előre is.
  • Titan
    A Star Trek: Bridge Commandernek van magyarosítása?
    Ha, igen akkor hol találom meg?