58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • zaki
    akkor ki kell a ...... moderálni
  • IMYke2.0.0.0
    fityisz_ már nem először élvezkedik itt...

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • IMYke2.0.0.0
    Sikerült elkezdeni... a *.bin fájllal lesznek gondjaim.
    Guillotine is segített (s segít is talán).

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

• zaki
    minek reagálsz az ilyen kis unreg férgekre? le kell őket jó magasról sz*rni, hogy még a nevüket sem vállalják
  • hykao #9307
  • Biszke
    Imyke:
    Ha már a H&D2, akkor sikerült már elkezdeni fordítani? Csak kérdezem!
  • hykao #9304
    De a XIII topicjában leírja pontosan, hogy a XIII-at látta.
  • Mayday
    Lehet, hogy a hobbitra gondol, mert mindkettorol szo volt abban, amire valaszolt!
  • IMYke2.0.0.0
    Hidden & Dangerous 2 végigjátszást ne kérj. Inkább nézz el ide: Hidden & Dangerous 2 Topic

Magyarítást már csinálom!

• hykao #9301
    A XIII-ra gondol, de én ezt már tényleg nem értem akkor.
  • Mayday
    A Hobbitot???
  • nagykispeter
    Szegeden a Médiába délelőtt láttam 9999ft-ért magyar felirattal!
  • Mayday
    Nem tudtok rola, hogy a The Hobbit" megjelent-e mar magyarul?
    Hivtam az elobb meg az Automex-et, hogy mikor jon a hivatalosan magyar XIII, es meg a kiado valaszara varnak, es valszeg meg 1-2 honap...
  • Lacika 79
    Ehh, megelőztél. :-)
    Nem olvastam végig.
  • Lacika 79
    Szerintem a matricákat kéne lefordítani magyarra, meg az autók nevét. Meg van valami "Gó ándergránd", vagy mi a csoda. De lehet, hogy tévedek. :-))
  • NeoMaN
    mit? Hát a kocsineveket..
    pözsókétszázhat, folszvágengolf....
  • Mayday
    Ha mar PCGuru: megjelent mar a mostani? 23-ara irtak, de en nekem meg az ujsagosok tagadnak :(
    Tudtok rola valamit? (Bocs, az offert!)
  • Methos from GH
    Köszi, a nevükben is. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Alcatelgod: Ha már ajánlottad, légyszíves, pontos címet adj a Fargus.com -on lévő Editorokhoz!
    Mert oroszul, úgy látszik, ahhoz elég régen tanultam, hogy elbóklásszak az oldalon, eredményesen...
    Tehát: egy pontos címet [en azt, hogy www.fargus.com!] kérek!
    [pl.: www.fargus.com/editorok.html <--- oroszul akár, nem érdekel, csak működjön]

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

• hykao #9290
    Persze, mert a többség jobban szeret(ne) strici szerepben tetszelegni, mint a tényleges munkát végzők táborát gyarapítani...
  • hykao #9287
    Hmmm, sajnos nem lep meg...
  • hykao #9284
    Vajon több a baszogató, mint a fordításra jelentkező?
  • hykao #9282
    Egyébként, ha már Deus Ex, bár nem ide tartozik, de azért érdekes lehet:
    A következő Guru-ban azt hiszem ez lesz a teljes játék!
  • hykao #9281
    Köszi, de nálam épp a Splinti bónusz cd van napirenden, aztán meg már ott toporzékol az Elite Force 2, amit több mint fél éve kezdtem el, jelenleg 60%-nál tartok, és be szeretném fejezni.
  • hykao #9279
    Hmmm...
  • hykao #9277
    Hát mit?
  • hykao #9275
    IMYke! Köszönöm, hogy helyettem válaszolgattál az engem le "hülyegyerekező" hülyegyereknek, aki bár trágár stílusban rohant ki, mégis sérelmezte az én trágárságomat, amit én - hülyegyerekezővel ellentétben - korántsem konkrét személynek címeztem!
    Így megkíméltél engem - és a topicot is - egy újabb "fityisz" féle gumiszoba effektustól.

Számomra már az is rémhír, amikor egy játéknak csapatfordításban ugranak neki.
    Főleg egy ilyen kaliberű anyagnak, mint a Deus Ex 2!

Gyerek maximum az anyám számára vagyok, és eddig az így ismeretlenül le hülyegyerekezők jórészt azt a korosztályt képviselték, akik korukat tekintve akár az én hülyegyerekeim is lehetnének.
  • Rusy
    Elég jó a XIII hun is, kíváncsi vagyok a magyar kiadásra, fel kell húznia a gatyát...
    De ez az én véleményem...
  • Rusy
    Szeretnék köszönetet mondani az AOM: Titans hun készítőinek kurva jó volt, kár hogy ilyen rövöd volt... [#schmoll2, na mindegy csak így tovább...
  • [Jakuza]
    En ugy lattam, mielott megszunt volna a honlapjuk, hogy nem csinalja a srac tovabb a JA2-t.
    Nagy kar erte.
  • IMYke2.0.0.0

De gonoszak vagyunk!

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

• zaki
  • Bandew
    Ja, én is elakadtam, mert nem tudtam elolvasni a táblát, hogy most balra vagy jobbra kell mennem.
  • zaki
    olyan nehéz a játék biztos, meg annyi helyen el lehet akadni, és ezt nem is lehet játszani, ha nem vagy angolos
  • rorr
    Igyekszünk mi is felnőni a feladathoz!A jagged alliance 2 fordítás megállt?Mit tudsz róla?Azt igérték a srácok ,hogy még magyar szinkron is lesz!Azóta viszont semmi!Ha tudsz valamit kérlek üzend meg!Előre is köszönöm!Üdv:rorr
  • IMYke2.0.0.0
    Most szerinted mit kell a Need For Speed: Underground-on magyarítani?
    Úristen...

• IMYke2.0.0.0
    OK.

Noki: Te vagy az ezredik aki ezt kérdezi... Talán olvass egy kicsit lejjebb is... mondjuk 2-3 oldalnyit!

jojo: DN:Manhattan Project-hez nincs magyarítás.

• jojo
    Duke Nukem - Manhattan Project-t magyarosította valaki?
    Thx.
  • Methos from GH
    Jó, akkor még van egy Silent Hill 3 és egy Broken Sword 3... :)
  • [Jakuza]
    Nezzed meg a windows Temp konyvtarat telepiteskor, altalaban a telepito oda csomagolja ki a fajlokat.