58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • hykao #9358
    Te szemtelen geci! Honnan a teleszart anyádból veszed magadnak a bátorságot, hogy így ismeretlenül ilyen hangot üssél meg???? Nehogy a segeden húzzam ki a beledet!
    Te köcsög, ha nem bírsz magaddal, akkor küldd el privátban a telefonszámodat, és alkalmat kerítünk rá, hogy személyesen is közölhesd a gondolataidat! Kiváncsi leszek, hogy akkor is ilyen szemtelen geci leszel-e???

Ki futtatja magát, te szarzsák??? Egyáltalán mi a faszról beszélsz te??? A szemtelenségen kívül nincs lényegi tartalma a megnyilvánulásaidnak!

Szóval, a komplexusaidat ezentúl privátban, te kancsó!
  • IMYke2.0.0.0
    Én ma - mostanáig - 40 emailt kaptam. Ebből 36 vírusos volt!
    Megnyitás nélküli törlés...

Pedig még ismerősöktől is jöttek, az elenyésző külföldi vírnyós spam-en felül...

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • Bandew
    Ma nekem is jött vagy 8 ismeretlen csupa mellékelttel. Természetesen azzonnal töröltem őket.
  • [Jakuza]
    Nem ok kuldozgetik. :)
    Beszedtek ok is a virust.

"Súlyos vírusveszély: rohamosan terjed a Mydoom, más néven Novarg féreg

A MyDoommal fertőzőtt levelek melléklete egy 22528 bájtos fájl, véletlenszerűen választott állománynévvel, .exe, .pif, .cmd vagy .scr kiterjesztéssel. A féreg nem ritkán .ZIP archívumként csatolja magát. A vírus bemásolja magát a Kazaa szoftver megosztott könyvtárába, amennyiben ilyent talál, majd lefutása során megnyílik a Notepad program, tele értelmetlen karakterekkel.

A féreg átkutatja a fertőzött gépen található fájlok egy részét, a továbbterjedéshez használható e-mail címek után kutatva. Képes felismerni a spam elleni egyszerűbb trükkök egy részét, így például az @ jel helyett alkalmazott at rövidítést is értelmezni tudja. A MyDoom által vizsgált fájlkiterjesztések listája a következő: adb, asp, dbx, htm, php, pl, sht, tbb, txt."
  • ALCATELGOD
    Hmmm, nem értem az embereket! Miért küldözgetnek vírusokat NEKEM???? Ezt tényleg nem értem most kezdhetek egy új e-mail címet csinálni!!!! Látom nem érdemes közkincsé tenni az e-mail címeket!!! Ja a XIII egy vírust tartalmaz??? Még jó hogy, használok vírus írtót(persze frisset)
  • Lacika 79
    Ott meg pláne. :-))
  • IMYke2.0.0.0
    9350-es hozzászólás!

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

• Lacika 79
    6 hozzászólással lejjebb.
  • IMYke2.0.0.0
    CoD és NFS:U itt: GMiki Honlapja

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

• IMYke2.0.0.0

Kár, hogy nem a Te munkád... Azért illene megemlíteni az eredeti készítőt is!
    (Földes Imre-t - http://w3.enternet.hu/foldesim)

• jojo
    Call of Duty-nak van magyarosítása?
    ui:Ezen az oldalon nem találtam semmit róla.
  • [Jakuza]
    Nem kene ugyanazt elkezdened, amit Zagash csinalt.
    Ha atkozodni akarsz menj a gumiszobaba.
  • rorr
    azért ment kétszer mert így feltünőbb!!! talán a HÜLYEGYEREK is észreveszi!!!
  • rorr
    nem baj hülyegyerek futtasd csak magad ettől még több nem leszel!!!a deusex2 című játékot mivel senki nem kezdte el fordítani elkezdtük! akinek nem tetszik ,hogy többen fordítják az tehet egy szivességet és elkezdheti egyedülfordítani mint te például NAGYFEJŰ NAGYKÉPŰ HÜLYEGYEREK!az elitforce2-őt pedig már lassan elfelejtjük mivel jóval gyengébb mint az első része!!!
  • rorr
    nem baj hülyegyerek futtasd csak magad ettől még több nem leszel!!!a deusex2 című játékot mivel senki nem kezdte el fordítani elkezdtük! akinek nem tetszik ,hogy többen fordítják az tehet egy szivességet és elkezdheti egyedülfordítani mint te például NAGYFEJŰ NAGYKÉPŰ HÜLYEGYEREK!az elitforce2-őt pedig már lassan elfelejtjük mivel jóval gyengébb mint az első része!!!
  • karikusz
    Sajnos még nem teljes...:(

Ha valaki teljesen megcsinálná az küldje már el legyenszives és akkor a partnerek közé beteszem a banner-ját vagy jét??...nem tom...:))
  • karikusz
    Ha valakinek kell a Need For Speed Undergroundhoz magyarosítás akkor itt megtalálja

• Mayday
    Igen, tegnap sikerult elernem oket, es technikai dolog miatt csuszott szerdaig (holnapig) a megjelenes. Es tegnap frissitettek a honlapon is, de eddig tenyleg 23-a volt kinn! :)
  • Methos from GH
    Rusy: A Silent Hill 3 fordítás alatt van, de nem kis mennyiségű a szöveg, szal nem lesz meg egy hamar. A Ghost Masters nem állt le, csak picit szünetel mert NagyG elég elfoglalt és egyedül csak Piedon fordítja, aki most közben
    kijavította a Hitman 2-t! Hitman 2 valszeg hétvégére várható!
  • Sapandi
    Letölthető a hatodik magyarításom is!
  • Wendol
    Hali
    A PC Guru Online szerint, januar 28-an jelenik meg.
    Udv Wendol
  • hykao #9336
    Én is nyugovóra tértem nemsokkal utána.
    Most is kezd leragadozni a szemem, még pár sor Splinter Cell Mission Pack fordítás, és szundi...
  • Hunnenkoenig
    Use the catwalk to get up there. = Használd az ereszt/pallót a feljutáshoz. (latni kene a jatekban, hogy mi az)
    Get up on that catwalk. = Menj fel a pallon/ereszen

"nem tudom mi az a catwalk, talán kifutó? (walkway for models on fashion shows)"
    A Catwalk az a kifuto, amin a modellek divatbemutaton maszkalnak, de az a pallo is, amin a kemenyseprök maszkalnak pl. :-)

All the way up to the roof. = Egészen a tetöig.

Five doors down. = Öt ajtót le. (gondolom öt ajton keresztül lefele)

Four doors down. = Negy ajton le
    stb.
    stb.
    It's the next door. = A következö ajtó az.

Five streets down - on your left. = Öt utcát le a bal oldalon.

stb.
    stb.
    stb.
  • Aquli
    Nagyon köszi!
  • [Jakuza]
    All the way up to the roof

Vegig fel a tetoig. De, lehet Egeszen fel a tetoig is forditani.
    Ahogy szimpibb.
    Catwalk - kifuto, atjaro, pallo
    Use the catwalk to get up there
    Hasznald a pallot a feljutashoz

Ez szerintem meg.

Five doors down.
    Four doors down.
    Three doors down.
    Two doors ahead.
    It's the next door.

5 ajto van hatra.
    4
    3
    2 ajto van elotte
    A kovetkezo ajto

• Rusy
    A Broken Sword 3 engem is érdekelne, a silent hill 3 -ról mi hír Methos, vagy NagyG a Ghost Masters-t fordítja, mer még nem játszottam vele várom hogy magyar legyen...
    Hykao nem értem mér veszed fel ezeket a köcsög hozzászólásokat, mert híve vagyok a negatív kritikának ha építő
    De ezt olyan emberek írják a faszságokat olyan emberek írják akik tudnak angolul de lusta disznók és nem foglalkoznak másokkal nem fordítanak...
    Ezzel csak azt akarom mondani hogy ez nagyon kis csoport ne foglalkozz velük.
    Ha szar a magyarítás ne rakja fel, és nemtudom ilyen sok ember van aki odavan azzal hogy egy mondat félre van fordírva és ezt emlegeti én is találkoztam nem egy ilyennel de sose jutott eszembe hogy ezért szar a magyarítás...
    Bocs ha hosszú voltam, de idegesít hogy az ilyen seggfejekről többet beszélünk, minthogy arról beszélnénk
    hogy EGYRE TÖBB A MINŐSÉGI JÁTÉKFORDÍTÁS , én ezt többször is hangoztatom és nem seggnyalás, csak ez a véleményem.
  • YarYar
    Próbáltad már az 1.05 patchelés után az 1.05 Crackelést? Ugyanis a magyarítás műxik nem gyári változattal is hiába írták ki, hogy nem. Annyi a lényeg, hogy ugye a sima játék 1.0. Ehhez a másolt verzión van ugye crack. Viszont a magyarítás csak 1.05 megy különben kilép. De ha felrakod az 1.05-öt akkor az kéri a gyári CD-t és hiába írod felül a 1.0-s crackel az bizony nem fog menni. Ezért kell 1.05-ös crack. Nekem működik és rohadt jó lett. Csak gratulálni tudok a készítőknek.
  • Methos from GH
    Volt... Láttam egyszer, Gmiki oldalán egy linket, de azóta megszűnt az oldal.
  • Aquli
    Ja es masik: Van fordítás a warcraft 2-höz? Ha igen hol. Imyke oldalán is csak annyi van, hogy van (?).
    Előre is köszi.
  • Aquli
    Hellósztok: Kérnék egy kis segítséget :). Matrixbol:
    Use the catwalk to get up there.
    Get up on that catwalk.
    nem tudom mi az a catwalk, talán kifutó? (walkway for models on fashion shows)

All the way up to the roof.
    Ezt a mondatot pedig nem igazán értem.

Másik pedig:
    Five doors down.
    Four doors down.
    Three doors down.
    Two doors ahead.
    It's the next door.

Five streets down - on your left.
    Four streets down - on your left.
    Three streets down - on your left.
    Two streets down - on your left.
    One street down - on your left.

Vannak ilyen részek a szövegben. Ezek mik pontosan? mert sajnos nem játszottam a gamemel. Előre is köszi!
  • JCSR Morpheus
    Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Tud valaki magyarosítást a Might and Magic VII és IX-hez?
  • ALCATELGOD
    Valai segíthetne a BlooDRayne fordításában

(csak négy rövid doku!)

Ha valaki segít akkor ide írjon : [email protected]
  • ALCATELGOD
    Imyke: Majd megnézem, mert nem úgy vannak, hogy editorok, hanem van egy játék ezt Kell beírni a keresőbe és arrol ad egy leírást és a lap alján ott vannak az opciók (fórum, kigészitő, egyéb, hozzászólás stb). Na de a legjobb oldal a www.alexsoft.ru ide fellépsz és írsz egy levelet (ANGOLUL vagy OROSZUL melyik tettszik:) ) és majd kapsz választ, hogy küldi e vagy nem (MEGSUGOM, hogy mindig küld valamiit)

ALEXSOFT
  • Methos from GH
    Pontosítok: Szövegek keresése folyik, de biztos, hogy lesz Broken Sword 3 Hun!
  • nagykispeter
    Honnan tőltöd????
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg: #9261

• IMYke2.0.0.0

Jajj, tényleg buta vagyok... Akkor tehát készül a BS3 Hun!...

• nagykispeter
    Bocs de épp tegnap kaptam Methostol választ a Game Hunter fórumán hogy készül,de ide is beírt tegnap hogy jegyezd fel hogy készül!
  • IMYke2.0.0.0

Broken Sword 3-hoz - jelenleg nincs és nem készül - magyarítás.
    Valaki igazán nekiállhatna...

• nagykispeter
    A XIII-at láttam,bocs az előbb nem írtam oda!