58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#9401 Jogos! -
#9400 igen tudom!ha most szerény lennék azt mondanám AZ én vagyok!
de a nők szerint csak HALF! -
#9399 Én is komolyan gondoltam. -
#9398 Erre gondoltam én is...
Mondjuk, feltehetnénk egy honlapra... De komolyan!
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#9397 Köszi!!!!!!!!
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
#9396 A személyes ismerettség hiánya miatt elég fura így irogatni egymásnak.
Valamikor legalább pár képet belinkelhetnének magukról, azok, akik sokszor elkőfordulnak itt... -
#9395 Amugy urak ajanlom a figyelmetekbe a Poptray nevu kis freeware progit.
Poptray honlap
Ezzel a kis progival megnezhetitek a leveleiteket, meg a levelezoszerveren, annelkul, hogy barmit is lekene tolteni.
Spamszurovel is rendelkezik, amit ha beallitotok letorli meg a szerverrol a sok spamot.
Kezeli a IMAP4, POP3SSL, Hotmail protokolokat.
Es nem utolso sorban tud magyarul is. -
#9394 Na, már képet sem tudok beszúrni...
Akkor a vita végeztével, a későbbi hozzászólások megelőzésére: #9169 majd #9217 és ezután jön rorr: #9234
Ezért nem értettem hát a dolgot...
#9393 Egyébként csak úgy érdekességképpen, tudod mit jelent a "Deus Ex"??? -
#9392 Akkor viszont elnézést kérek tőled Imyke!ne haragudj a hülyeségemért!ezt sajnos nem tudtam!(nem néztem utána)!!!
Remélem nincs harag! -
#9391 meghajlok most elötted mert ennek nem olvastam utána mostanság kevés időm van sajnos!! -
#9390 Ja, és mielőtt még kirobbant volna a vita IMYke itt, ebben a topicban közzétette, hogy készítik a DE2 magyarítását!
Valamint azt is - azt hiszem még be is illesztette a PC Dome-os linket - hogy honnan származik az infó!!! -
#9389 Ezért írtam anno, hogy "általában", mert erre is fel voltam készülve... -
#9388 A csatabárdot elástuk, de azért egy jótanács:
Ne ítélj elhamarkodottan, és ne becsülj alá senkit ismeretlenül... -
#9387 ja egyébként egyidősek vagyunk Hykao! -
Rusy #9386 Hát én ezt már tényleg nem értem, egyrészt mér baj ha valaki futtatja magát, ha van mire fől, másrészt, ki mondta hogy szar amit csináltok én nagyon várom a deus ex 2 hunt...
Arra meg hogy egymás seggét fényezik nem értem, ha kész a deus ex2 akkor a te segged is fényezni fogják... -
#9385 Ma este 22:22 kor elástam a csatabárdot Hykao is igy tett!részemről béka!Béka=béke!!!veled is béka I2K! kicsit durva napom volt ma!!! -
#9384 Amilyen az "adjonisten", amolyan a "fogadjisten"... -
#9383 sokat játszol HgY a játékokban van a főellenfeleknek ellenszere!sajnos a mai világban mindenki szitkozódik és b****,f*** ír!ez nem tetszett!mint már írtam a dx2 csak szikra volt a többihez!egyébként nem vagyok óriás csak kitartó és nem vagy ellenfél sajnos úgy érzem agyilag sem!
I2k-ról meg azt írtam ,hogy amikor kellett volna nem reagált a faszságaidra azzal elfogult irányodban azaz fényez téged egy másik személy ellenében!ráadásul kioszt olyan ügyben ami nem is rá tartozott!mikor írta le I2k ,hogy készítik a dx2 hunt?a te hülye hozzászólásod után nem láttam csak akkor amikor felcsattantam!egyébként már unom az egészet!vére szépen szitkozódsz ez tetszik még nevelhető vagy ezek szerint macskajancsi! -
#9382 Egyébként:
IMYkével és még másokkal is rúgtam már össze a port régebben! Mégis a vita, összetűzés sosem torkollt mocskolódásba, trágárságba! Mert egyikünk se lépett erre az útra!
Akkikel meg ilyen stílusba torkollott a vita, meg lehet nézni, hogy ki volt a kirobbantó... -
#9381 IMYke leírta, hogy készítik a Deus Ex 2 magyarítását, te balfácán!
Te csupán köpködsz, de úgy, hogy nem vagy tájékozott az adott témáról! -
#9380 Ki a faszt érdekel, hogy te maratonfutsz, meg, hogy mekkora vagy faszjancsi!?
Neked is megvan az ellenszered, mint mindenki másnak, ha nem így, akkor úgy!!!
Nem futóversenyre hívtalak, és nem is verekedésre!
Kicsit monóban értelemzed a dolgokat! -
#9379 Na amig ezt írtam, nem is láttam a legújabb beírásokat.
IMYke: ez a barom "rorr" nekem sem adott még értelemes magyarázatot, hogy miért is futtatom én magam, és szerinte én kezdtem a mocskolódást...
rorrfasz: pedig jobb félni mint megijedni faszjancsi... -
#9378 MIT NEM ÉRTESZ !EGY szóval nem írtad le mint másoknál pl:készül a magyarosítás semmi rémhír stb!Hagytad ,hogy egy általad ezek szerint kicsivel jobban ismert ember lefikázza mások háromheti lassan 1hónapos munkáját!azt elismerem hülyegyerek már tett valamit le az asztalra de ezek után ne várjon tőlem TISZTELETET!Aki meg késsel szúrkál az pszichopata!Ja és én nem félek senkitől aki ismer az tudja ,hogy miért!Nem tud érdekelni a lennt említett röviden HGy megverekedési javaslata mert az alant leírtak után nem ellenfél!én egy kicsit nagyobb és erősebb vagyok az átlagosnál és tíz éve maratonfutók ugyhogy semmi értelme a villongásnak!Az iq szintjén meg el vitatkozhatunk!Én nagyon szeretek müvelődni ez az alant említett(hgy)szinvonalán nem látszik meg!A szókincsén sem!Sajnos!Ezzel a téma részemről lezárva! -
#9377 Egyébként nem vagyok szupermen. Se óriás nem vagyok, se profi közelharc művész, mondjuk a magasságomhoz képest elég jó súlyban vagyok, és nem kövéren! De ha egyszer háború kezdődik, akkor semmi se szent többé, és a végsőkig képes vagyok elmenni!
Vigyáznom is kell, mert elég könnyű kibillenteni a normál emberi mivoltomból.
De ez a tendencia gyerekkorom óta tart.
Pl.: Kisiskolás koromban egyszer egy kavicsdobálósdi odáig fajult, hogy felkaptam egy téglát és az egyik csókát úgy fejbedobtam vele, hogy még a szemüvege is harmonika szerűen összecsuklott.
Ma még durvább a helyzet: néha úgy felhúzom magam, hogy képes vagyok telefonkagylót szétverni valamelyik munkatársam fején, vagy épp picsán szúrkálni egy késsel, ha menekülni próbál, meg ilyesmik. Néha elkap a pusztítási vágy.
Egyszer, amikor összevesztem a csajommal úgy elkapott a düh, hogy piroslámpánál kiszálltam a kocsiból, és ököllel szétvertem a motorháztetőt. A forgalom percekig állt, sokan nem tértek magukhoz, hogy mi van most? De biztos jól nézhettem ki, mert nem mert senki megszólítani.
Amúgy meg Seneca-tól a De Ira-t olvasom néha...
Érdekes módon azonban nem vagyok se izgulós, se idegeskedő típus, általában méla közönnyel nyugtázom még az olyan dolgokat is amin mások már sikoltoznak.
Néha elgondolkodtam azon, hogy lehet, hogy kijárna nekem már egy "sárga papír", de aztán rájöttem, hogy egész egyszerűen csak nem akarok sokszor uralkodni magamon. -
Ezt most nem értem... Most meg nekem jössz? Ráadásul oktalanul...!
Talán kifejthetnéd bővebben, mert ez így eléggé szardobálás.
#9375 befejeztük ezen topic látogatását itt tényleg egymást fényezik a NAGY FORDÍTÓK...!BYE!!! -
#9374 kárted=kérted -
#9373 I2k! körülbelül 3hete közöltem veled a dx2 fordítást!Egy szóval nem kárted ki helyettünk a rémhír kifejezést pedig tudsz róla és ha jól emlékszem még azt is megígérted ,hogy ha elakadnánk egy-két jó tanáccsal segítesz nekünk!Na ennyit rólad...fordítói múlt ide vagy oda és én még védtelek a pcdome fórumon!felejtsd el a kérésem(kérésünk)!mélységesen csalódtam benned!!! -
#9372 Ebbe beszállnék!!! -
#9371 az előző hykao=kakaó-ra vonatkozott!!!hülyegyerek! -
#9370 nem félünk a farkastól!nagyon bátor a gyerek biztosan sokat
játszik splinter cell című játékkal és már odaképzeli magát!!! -
#9369 levegő vagy!O2 -
YarYar #9367 Imyke, téged kellet volna először kérdezni nekem is, nem pedig 2 napig keresnem a cracket :) -
#9366 Egyik sem létezik, és nem is készül - ezt biztosra veheted, a jelenlegi helyzetben.
A remény nem hal meg, s hogy később talán lesz hozzájuk magyarítás még a "talán" ködjébe vész, mint a jövő úgy általában...
#9364 WarCraft 1.05 Loader
Muci Laci #9363 Hasonló a gondom mint Kini-nek,így megpróbálnám a YarYar féle megoldást ha valaki lenne szíves megmondani hogyan juthatok hozzá egy WarcraftIII 1.05 crack-hez!Köszike! Muci Laci -
Sehol.
------------------------------------------
-
#9359 Újabb 5 vírnyós e-mail... szép termés...!
Hykao: Jó ötlet a privizés, szerintem ezzel mindenki egyetért...
Amúgy, én sem értem miért kellett ilyen hangnemben Hykao-nak indulni. Bár személyesen nem volt még szerencsém megismerni Hykao-t (remélem, ez azért majd egy össz-magyarító találkozóval meg fog változni ), én úgy vélem, kemény meló lenne őt lenyomni mind fizikailag, mind elmével... utóbbira pedig akár mérget is vennék.
Szóval, egy kis lelkiismeret-vizsgálat után rorr szerintem jobb a békesség... nemde?
------------------------------------------