58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
HJ #10954 Ment privátban! -
#10953 Csak a címed nem tudom..:) -
HJ #10952 A garcia tényleg nem megy - megszünt a cég...
na nem baj. A lapjaid egyébként tetszenek! Komolyan mondom. -
#10951 Felkerült a LOK: Defiance Alfa1 verziós magyarosítása ide -
HJ #10950 Mailban mehet! Szivesen segitek ha tudok ebben-abban
-
#10949 Megnéztem, a garcia nem megy...nincs valami hely ahol lehet veled beszélni?...mert már eleget OFF-oltunk szerintem...icq, mail?...lenne egy pár kérdésem... -
#10948 nem is úgy fogtam fel..nem olyan hangsúlyal akartam írni...
Megnézettem a fontot, neked volt igazad nem úgy jeleníti meg ahogy én szeretném...te milyet ajánlanál hozzá?
Én Dreamwaver-rel dolgozom és abban ő generálja a kódokat, ne én írom...(csak ritkán piszkálok bele amikor nagyon muszály) -
#10947 Köszönöm a választ. Sorry ,hogy 100x kérdeztem meg. -
HJ #10946 :) semmi gond.
1; az xp-ben lehet hogy benne van - az már kezeli az open type fontokat, viszont kompatibilitás miatt érdemesebb mellőzni.
2; tipp: klikk jobb egérrel pl. a linken és tartsd lenyomva a jobb egérgombot - felugrik az alert üzenet, nyomj egy space-t, utána engedd fel a jobb egér gombot: ott a menü...
ennyit a linklopás megnehezitéséről.
3; hááátttt...
<p class="style1"><font face="Square721 BT"><strong>Üdv mindenkinek!</strong></font></p>
<p class="style1"> </p>
<p class="style1"><strong><font face="Square721 BT">Bövültünk egy vinyl-el Cseho versenytárs
jóvoltából..</font><font face="Square721 BT"></font></strong></p>
ezt azért alaposan át kell dúrni ha módositani akarod...
4; végül is...van benne valami. Én csak egy hibalehetőségre hivtam fel a figyelmedet.
Linkek? itt egy pár.
www.leezer.hu
www.rozetta.hu
www.rockfesztival.hu
www.rockfesztival.hu/cheatland
www.garcia.hu
www.keramitalia.hu
Van még egy halom amit csináltam ill. részt vettem benne, de nekem jelenleg ez a melóm.
Hidd már el nem b@szogatásként irtam az észrevételeimet, hanem hogy esetleg rávilágitsak dolgokra amiken lehet javitani. Ennyi.
-
#10945 1.Square721 BT alapból benne van az xp-ben ha jól tudom.
2.Annyi értelme van hogy nehezebben tudnak linket lopni.(ha már csináltál egy pár linkelést akkor tudod hogy elég időigényes és nem egy kellemes meló ....lásd az mp3-makat)
3.Layerrel van megoldva így asszem a legkönnyebb a módosítása tehát nem kell semmi kódot "végigdúrnom".
4.Az átlagnak lett készítve nem tervezőknek...stb. szerintem azok az emberek (fiatalok) akik játszanak és egy patch felinstallálása is elég gondot jelent (ezt a kapott levelekből szűröm le) azoknak alap beállítással van a böngészőjük, így tökéletes megjelenés lesz náluk is.
Amúgy köszi az észrevételt és ha lehetne akkor egy pár munkád linkjét tedd már be, hogy onnan is okulhassak.
Amúgy a stíluslapokat nem tudom használni mert lusta voltam a könyv utolsó 20 oldalát megtanulni...:)))...de majd pótolom, amikor a fireworks könyvet átnyálaztam. -
HJ #10944 Csak 1-2 tipp:
1: felesleges az NFSU lapnál Square721 BT karakter használata - mivel ha a kliens gépen nincs telepitve akkor azon a default kar. készlet pl. Times New Roman jelenik meg. Tehát a látogatónak másként jelenik meg mint ahogy te azt tervezted. Nálad nem - hiszen nálad telepitve van. Ha mégis ezt a tipust akarod használni a dizájn miatt - marad a bitképes megoldás - ekkor sajna jelentősen menő a méret:(
2: a jobb egérgombra felugró ablaknak nincs sok (gyakorlatilag=0) haszna.
3: ha a szövegformázást stiluslapból oldod meg - kisebb a lap mérete és az utólagos módositás pillanat alatt kész - nem kell a kódban végigdúrni mindent.
4: a karaktermérete is stiluslapbban add meg - igy minig akkora lesz a betű amekkorára tervezted. A jelenlegi size= valaminél ha a látogató böngészőjében a Nézetnél a szövegméret nema default: közepes, akkor alaposan szét tudja rúgni a megjelenést.
Ezeket a tippeket nem piszkálásként irtam - csak segiteni akarok. -
#10943 Sajna Andie nem jelentkezett eddig a szerkesztöprogi ujitasaval...biztos sok dolga van az uj munkahelyen...
De ha ugyis abbahagytad, akkor mindegy... -
#10942 IMYke!
Légyszives vedd már fel a kapcsolatot velem mail-en mert nem tudom milyen(mennyi) menü lesz..stb.....mert ahhoz is kell viszonyítanom az elképzelésemet.
[email protected] -
#10941 Ugy gondolom nem nagy aldozat egy-egy jol megirt szerkeszto program dijazasa elleneben kitenni egy bannert.
Mindenki jol jar vele. -
#10940 Bejelentés:
Mivel a "Hun Games" csapat úgy gondolja, sikerül leküzdenie a Dialogs.bin kihívását (amit, engedtessék meg nekem, kétlek), én abbahagyom a Hidden & Dangerous 2 magyarítását - uszkve 80%-nál.
Másoknak: Mivel nem verseny, hagyom, cinálják...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#10939 Nekem van magyarításom, de látszik, NeoMaN megfogta a korábbi hozzászólásom lényegét: neten csak úgy műkszik egy multi-FPS magyarítása (Quake 3, Wolf: ET, és társai - kivételek: az összes Unreal-motor változattal izzított Játékok!), ha a szerveren is magyar verzió fut! Ez pedig szinte megvalósíthatatlan... sok az új peccs, béna adminok és sorolhatnám...
De ha belsőhálón akartok nyomni, akkor a héten feltöltésre kerülő portálra fellököm neked (nektek) a megközelítőleg 65-70%-os (abbahagyott) változatot...
Alcatelgod: felhasználói program magyarításokat szerintem nem fogunk terjeszteni... arra ott van a Honosító Műhely.
Profilunk a Játék... és inkább a nagyobb méretű magyarításokat terjesztenénk a lapon, minden más marad(hat)na az illetékes készítő honlapján...
Ma este összedobok egy kezdetleges lapot, és ha karikusz komolyan gondolta, amit írt a honlap designnal kapcsolatban, akkor várjuk az általa elképzelt oldalt is...!
Szempontok: semmi flash, semmi hatalmas kép és ne legyen tucatoldal (pl. egy az egyben PHP-Nuke klón stb.)...
#10938 Belsőhálón játszunk és a host beállításhoz kellene, ugyanis nem tudok angolul...van neked magyarosításod? Akkor légyszives egy linket rakjál már be vagy dobd át mail-en -
#10937 Felesleges az ET-re magyarítást tenni, mert csak akkor ér valamit, ha a serveren is fent van. De abban biztos lehecc, hogy nem használják.... -
#10936 Minden - az új tárhellyel kapcsolatos - ügyben a döntés jogát átruházom IMYke-re.
Ha hely kell vagy akármi, vele konzultáljatok, én nem szólok bele. Tárhelyet természetesen minden normális embernek biztosítunk, de a jelszót i2k-tól kérjétek (miután én megadtam neki). -
IMYke!
Vagy ha valaki más tud magyarosítást a Wolfi-Enemy territory-hoz akkor legyenszives egy linket , vagy küldje el az
[email protected] -ra
Ui:Olvastam hogy egy új lapot akartok csinálni dizájn-ba szívesen beszállnék...ezeket én csináltam:
Need For Speed Underground HUN
Enemy - Territory HUN (bár ezt még csak 2 napja csináltam a haveroknak) -
Chappy #10934 RUSY: az 1 olyan. megvan mind3, de csak ezé a rossz
ALCATELGOD: atw.hu -->>> 500 MB ingyen! (felső reklámcsík) -
#10933 Neoman nekemis jól jönne a tárhely, mert van itt is néhány 10-150 MB magyarítás, amik nem mind játék,de attól még magyarosítás. A quake 3 ARENA-hoz van magyarosítás? Ja és még valami a magyar játékokhoz: Street Legal: Redline háát öcsém ettől szarabb játékot csak ritkán látni... nem lenne rossz, ha nembaszták volna el a gépigényt (1800+ 512MB RAM GEF4TI4200 128MB) mert kúrvára szaggat és nem is olyan hűűű de jó grafika, a másik meg rohadt szar az írányítás( Mondjuk élethű, de egy ember enm azért ül Ándörgrándot játszani, hogy össze vissza törje autóját). Nekem az angol verzió van meg és kéne valmi fordítás,mert olyan értelmetlen angol szöveg van benne,hogy falramászok tőle:))), más beszéltem ALEXSOFT programozójával és lehetséges tőle kérni edtorprogramokat cseréébe csak egy BANNERT kér ami elég nagy, de hát valamit valamiért. -
Rusy #10932 melyik rész? mert azt tudom hogy van egy eredeti játékhoz való meg egy törthöz, de legalább írd le melyi rész 1 vagy 2 mer asszem az 1 volt ilyen de lehet a 2 is... -
Chappy #10931 ki csinálta a commandos magyarítást? van benne 1kis zavar, mert a küldetésket rosszul mondja el. mindig másikat mond. -
#10930 Nem tudom mennyire olvasgattátok a GameHunter híreit, de mit gondoltok az AutoUpdate újdonságról? :) A most feltett AoM-nél és ELite Force 2-nél már működni fog. Így villámgyorsan ellenőrizhető, h van-e frissítés az adott magyarításból, és akár le is tölthető. Szerintem ez jó. Igaz ettől visszaeshet a látogatottság, bár annyira nem hiszem, mert a híreket és egyéb újdonságokat úgyis jönnek megnézni. :)) Vélemények? :) -
#10929 Nem azért írtam, mert "szentfazék" vagyok, hanem azért, hogy - legalább ez - a topik ne váljon warezos témává!
Az oldalamon amúgy is talált volna CD-keyt...
Rusy #10928 Azon a játékon nemtom mit kéne magyarítani, nincs is benne szöveg, bár én csak addig jutottam, hogy elindítottam aztán delete... -
#10927 Ne legyé má' ilyen szent fazék... -
#10926 Kössz! Akkor még egy játék amivel nem tók jáccanyi -
#10925 Monster Garage-hoz nem létezik magyarítás.
#10924 Bocs, nem tudtam, hogy itt mindenki tiszta játékkal játszik. Még egy kérdés! Létezik a monster garage-hoz magyarítás? -
#10923 OK -
#10922 Rendben. Akkor kereslek holnap, holnapután.
#10921 Akit érint és érdekel:
Készen van (azaz 100%-os) a TOCA Race Driver magyarításom is. A mérete: 8 MB (lekerekítve).
Ez is mehet majd fel a lapra...
#10920 Jo. Annak adsz belépési jelszót akinek akarsz... -
#10919 Rendben. Akkor összedobok egy minimál oldalt, ami a gyenge kapcsoaltos emberkéknek is jó - utálom a sok flashes, darabokra tördelt képes honlapokat! - és holnap, de legkésőbb holnap után már nyomhatjuk fel (szerintem csak páran!) az anyagokat. Aztán szépen bővülhet a kör...
Mivel a cél az, hogy egy működő, közös oldalunk legyen, adminokra szükség lesz. Max. 2-3 szerintem elég.
Jó példa erre a Magyarítás Portál.
Rusy #10918 Jaja, majd ha jön imyke megmondja, remélem ő is ezt mondja... -
#10917 Eztmondom. Tőtikézni kéne már.... -
Rusy #10916 Na mindegy akkor nemtom, szerintem mehet fel, aztán majd meglesz a html oldal, persze attól függ, mer ugye tök mindegy, hogy a kedvencekből 4-5 oldalt indítok el vagy egyet. -
#10915 Imyke-re meg a többiekre várok. Az ftp már megvan, jelszó meg ilyenek is. Csdak tőtikézni kellene felfelé, azt má lehet is linkelni....