58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Rusy #12322 Én is így vagyok vele....
Hykao végülis egyetértek veled, nem akartam hülyeségeket beszélni, csak késő volt...
Én csak azt mondtam hogy ami eddig ingyenes volt, az most lóvés lesz és főleg azt, hogy ugye nem terjeszthetik a neten, én meg ezt nem is kérném tőlük, ugye mer mér vágják maguk alatt a fát, hogy terjesztik, csakhát így nehezebben lehet hozzájutni, persze így szívesebben veszek meg egy játékot, de azért nem mindent, pl egy colin 4 ha megjelenne magyar felirattal, egy fillért se adnék érte, de viszont eljáccogatnék vele..
Na mindegy össze - vissza beszélek hülyeségeket, összességébe nagyon jó hogy így alakult, sok előnye van és legfőképp imykére nézve összekötheti a kellemest a hasznossal, úgyhogy hajrá -
#12321 NA szóval!
Imyke nem nekem mondat az alfa csatornát, hanem bazza-nak mert az én képemen nincs semmi féle alafa csatorna sajna...
Mellesleg így kéne minden játékot fordítani mint a join operations :-)))
Hunnekoenig: LAssan kéne mert már jöttek más vállalkozó gémek is.-))
MIndenki más: ADSL FTP tippeket a lennetbről: miért áll meg a feltöltés??? -
greco #12320 Csak így tovább... Én megvárom míg elkészülsz,addig nem akarok belekezdeni. -
#12319 Csak azért, hogy ne legyen pangás, mert ugye a ManHUNt magyarítás halad...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#12318 Úgy tűnik valami azért csak elindult.
Egyrészt az előbb említettek, másrészt úgy veszem észre, hogy egyre több fordító tűnik fel itt a topikban, olyan csapatokból is, akik eddig "remetetevékenységet" folytattak.
Talán szép lassan megszűnnek a párhuzamos fordítások is... -
#12317 ...a fordítók pedig így abból (is) kereshetnek pénzt, ami az egyik kedvenc elfoglaltságuk. -
#12316 Pont ez a lényeg: törekednek a minél olcsóbb megoldásra, így egyre több játék lehet hivatalosan magyar nyelvű!!! -
#12315 Kiadók nincsenek, csak terjesztők. (mármint itthon)
Miért szemetek? -
szivar #12314 Megoldva. Fájlméret bármiféle tömörítés nélkül 10.2MB, *.rar: 5.2 körül... Menük (ékezet nélkül), párbeszédek (angol hanggal), térképek, könyvek, stb teljesen magyaríthatóak. A teljes anyag tömörítve KB.: 10MB körül lesz (max 15MB a legpesszimistább becslésem alapján is). -
Rusy #12313 Egyébként imyke kíváncsi lennék hogy megy ez a dolog, adsz-e számlát meg ilyenek, mer azért a mocsok cégeknek is van esze, megkeresik az un "ingyen magyarítókat" és potom pénzér, (nem tudom megnnyi), de nem hiszem egy műfordító cég pl kft annyiér vállalná mint ti (mondjuk nem is lehet olyan jó mint aki jáccott vele) és íme megjelenik a játék magyar felirattal pénzér... Érdekes
Félreértés ne essék, jó ez mer ugye a fordító megkapja az editort, cuccokat, minőségi munkát tud csinálni, kis pézé, és mindenkinek jó, érdemes 5-6 ezer pézt adni egy jó hivatalosan magyar feliratú gémér, mondjuk attól függ milyen...
Csak érdekes, hogy mennyire olcsón megússzák így a mocsok kiadók (bár ismétlem nemtom mennyi, nem is sajnálom, semmi ilyesmi) csak a szemét kiadók... -
#12312 Hmm, kellemes fordítói környezet. Bár minden fontosabb játék esetében így lenne ezentúl! -
Rusy #12311 Nembaj így van ez jól, ha 50 játék meg fog jelenni, akkor nem kell ingyen magyarítani, valaki meg úgyis felrakja a netre... -
#12310 Már pedig - nagy valószínűséggel - nem terjeszthetem majd.
S ez így is van rendjén.
De, ha vaalki megveszi, s majd felteszi a netre a saját verziójából kinyert anyagot...
[Bár, megsúgom: a *.pff fájlok nagysága miatt ez szinte teljesen meddő dolog!]
-
#12309 és ezeknek a magyarositása csak ugy lesz elérhető ha vki megveszi a játékot ? ez nem biztos hogy lesz amagyar embereknek erre 5-10 ezer Ft-je -
#12308 Jah, ha már hírezésnél tartunk. Hamarosan átalakul a GameHunter. Új PHP-s motort kap (saját fejlesztésűt) és elkerül a regisztrációs rész. Továbbá teljesen átalakult a Jelentkezési Szabályzat is. -
#12307 A francba... minden pojént lelősz...!
#12306 Amúgy elárulok egy műhelytitkot. Az ECObit Kft. a közeljövőben 50 db játékot akar megjelentetni magyar felirattal, amely (pl. i2k + mi (GHT)) által fog elkészülni. :) -
#12305 Igen, megníztem az ímílt... tényleg. Szorrrí.
#12304 Nem a Weird War a 77 000 szavas... -
#12303 Hm, bár, belegondolok - tévedek. Mert már csak emlékeimben él Dóra levele.
#12302 A 77.000 szavas játék a Joint Operations!
#12301 Tudom, minket is megkerestek. Miénk lett volna a Weird War... De állítólag van aki 77 000 szavas játékot, megcsinálja kevesebb mint 1 hónap alatt... Na arra kíváncsi leszek... Mármint a minőségére... -
Rusy #12300 Amúgy milyen játékról van szó, fps, stratégia stb? -
#12299 A Wierd War-ra is pályázhattam volna, de nekem jobban bejön a JO.
Akkor gondolom, Methos, Te is "oda" pályáztál, ahová én... hihihihi
-
#12298 A Joint Operations én fogom csinálni!
Ez lett volna a meglepi, melyről jövő hét kedd után húztam volna le a leplet!
Megkaptam:
- teljes fejlesztő környezet,
- teljes tool készlet,
- nyers (még *.pff-be nem tömörített) állományok!
[képek, hangok, szöveg - minden!]
S kaptam egy működő változatot is, illetve van accountom a frissítésekhez, melyekről ugye olvashattatok sok helyen - ezek miatt késik a Játék.
-
greco #12297 Jut eszembe.A DF:BHD-al mi a helyzet.Régebben volt róla szó.Magyarul jelent meg azt tudom,de elérhető a magyarítás vmilyen formában? -
greco #12296 Honnan van az infód?A Joint Ops jó lenne magyarul.Bár még angolul is jöhetne,csak jönne már... -
wrongo #12295 Ezek milyen játékprogramok? Még nem is hallottam róluk... -
#12294 Egyébként még mielőtt vki felvetné: A Weird War (II. vh.-s RPG) és a Joint Operations itthon magyar felirattal jelenik meg... -
#12293 Ahhoz béna vagyok...mármint a photoshophoz. -
#12292 Xara-nál nincs jobb. Xara WebStyle 4.0
Azzal tudsz minden ilyesmit készíteni.
De a legjobb, ha a kreativitásodat veszed elő és a Photoshop-ot!
#12291 Igen, igazad van. Az emberek már csak ilyenek.
Én még mindig UT2004-zek, pedig - ha átmégy a topikjába, pangás van! - már jó ideje megjelent.
#12290 Tud vki egy jó logo készítő progit?
Már van egy, (AAA LOGO) de nem lehet benne menteni, és cracket se találok hozzá...Tud vki segíteni? -
Rusy #12289 Nagyon örülök a deus ex hun-nak, személy szerint nem érdekel mikor lesz kész, ha kész lesz úgyis végignyomom mégeccer amúgy a MGS2 az milyen játék, egyáltalán minek a rövidítése...
Ne bántsátok imykét, majd lesz frissítés, amúgy meg nem hinném, hogy pl egy colin 4 hun nélkül nem lehetne meglenni, pl a mostani utóbbi 5 projektből szinte mindnél, én a bloodray-nt várom, amúgy nemtom felfogni az emberek hozzáálását, egyszerűen BETEGESEN töltik az új gamékat és gémelnek vele, nem bírnak várni meghalnak ha nem nyomják, pl ott van a splinter cell 2, vagy a syberia 2 felraktam fél óra és delete majd ha magyar lesz, van ezer másik játék amivel lehet jáccani, de nem már hitman 3 hun kéne, a manhunt-nak még meg se száradt a borítója... -
#12288 Általában nehezen.
Ha van egy karakterkészlet a Játékban - pl.: fonts.dat, jobb esetben egy képről olvassa be a karaktereket [értsd: egy képen rajta vannak a betük, egymás után, abc-ben] - akkor azt kell szerkeszteni, ha nincs, akkor el kell felejteni a hosszú ékezeteket!
Én manapság már automatikusan rövid ö,ü-t írok, pedig néha - tudom - támogatja a Játék.
A FarCry-ban is szokatlan volt...
#12287 Komolyan mondom, értetlenűl állok elötted, és a többiek elött is: most éppen egy játékkal foglalkozom, s mikor az meglesz, fellövöm az összes többivel együtt!
Hagyjatok már lógva ezekkel a basztató szövegekkel!
#12286 Ha egy játék, vagy betűtípus nem támogat pl "ő,ű" betűket, azt hogy lehet megoldani, hogy támogassa? -
#12285 Előbb-utóbb biztos. -
#12284 Lesz HITMAN 3 honosítás? -
#12283 Mikó má nem jáccik vele senki....