58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Aquli
    Nah végül így fordítottam le:
    Ma a Home Officeban, jelentések szerint az eltűnéses esetek száma évek óta a legnagyobb.
  • NiGhTM4R3
    Stephen King...vááá :)
  • Aquli
    Hmm lehet rájöttem magamtól időközben. Szóval nem eltűnt személyek, hanem az eltűnéses esetek lettek a leggyakoriabbak
  • Aquli
    Helló!
    Szeretnék kérni egy kis segítséget a következő mondatnál:
    "Today in the Home Office, a report stated that missing persons cases are at their highest in years."
    annyit tudok, hogy: Ma a Home Officeban, jelentések szerint eltűnt személyek valamijei a legmagasabban lesznek éveken belül.
    De mit jelenthet itt a cases? plz help
  • Takigabi
    thx az új magyarosításokat IMYke!
    várom a Manhunt ot is :)
  • NiGhTM4R3
    már tölteném le h tudjak vele ma még sokat játszani :)
  • NiGhTM4R3
    Nah mivan a ManHUNt-al ???
  • IMYke2.0.0.0
    Most nincs - lesz.
    A Republic-nak nincs magyarítása.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • skristof
    nem találtam most i2k listát!
    sazl kérdés: Republic: The Revolutions magyarítás van-e? ha nincs csinálja-e valaki? vagy tervben vkinél?
    vagy semmi?!?! :(
    előre is thx
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor közösen kijavítjuk - nyugalom.

• bazza
    Azért vagyok kishitű, mert most jöttem rá igazán, hogy túl fiatalok vagyunk ahhoz, hogy igényes munkát készítsünk....biztos tele lesz hibával az egész...
  • IMYke2.0.0.0
    Ne légy kishitű! Hidd el, jó lesz az!

Rendben - listára kerül :))

• bazza
    Imyke!
    Lassan be lehet rakni a BFV HUNt a listába!
    Bár az sose lesz olyan mint a te munkáid!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönet.

A hibák kijavítva - minden link él!

• jojo
    Azt hiszem van miért!
    Persze Köszönet MINDEN MAGYAROSÍTÁSSAL FOGLALKOZÓNAK!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Sziasztok!

Húúúú, dagad ám a májam!
    Rendben - 2 perc és csekkolom a linkeket.
    A fájlok fenn vannak, ez tuti - csak átnézem a HTMl-t a Frontpage-el.
    Ha vannak akkor hibák pár perc és javítva...

• AdaKiller
    remélem megajándékozol még pár magyarítással minket. remélem azok is ilyen "gyenge" minőségűek lesznek.
  • AdaKiller
    Itt aszthiszem felesleges a szavakkal játszadozni. Grt a kitartásodért, és a minőségi munkálatokért.
  • jojo
    Király az oldalad
    Csak gratulálni tudok a minőségi munkáidhoz
    Továbbra se add fel, mert jól csinálod
    És bocs hogy néha sokat kérdezlek a hírekről!
  • Imremagdi
    te vagy a király !!
  • Rusy
    majd délutánra biztos ki lesz javítva, bár amit eddig szedtem mind jó...
  • Boroskóla
    Ja, van egypár ami nem működik eztmár én is kérdeztem tőle lejjebb #12502 de még nem válaszolt.
  • Evin
    Már próbáltam.
  • Boroskóla
    Itt ha minden igaz
  • Evin
    Hol vannak i2k magyarosításai feltöltve?
    A linkjére kattintva csak a régi oldal jön be részben, de oda nincsenek belinkelve.
  • Rusy
    Ez az én nagy bajom is, talán alcatelgod módszerével, ahol nem kell a videókat letölteni, hanem rákódolja viertualdub a szöveget a videókra, hátha...
  • Rusy
    Én is küldök egy kis összeget, örülök neki hogy nem smswebes, a rózsaszín csekk király...
  • Mayday
    Imyke!
    Ugyebar mostmar azert lehet a Far Cry-t forditani, mert van hozza MOD keszlet, jol tudom?
    Es a kerdesem az, hogy ezzel, ha Te forditod, fogsz tudni rakni feliratot is ala? Vagy az nem megoldott/nem tervezed? Mert ezt hianyoltam, sehol nem tudtam a jatekban beallitani subtitlest, pedig jo lett volna.
  • Boroskóla
    Imyke 1-2 link miért nem él az oldaladon? pl:TOCA Pro Race Driver 1 hun v. Team Factor Hun
  • ALCATELGOD
    Imyke a dseging jó, de szerintem jobb az MK-nak készitett kekes "bizbasz" ja és tudd hamarosan lessz lóvé akkor küldök valamennyit.... úgy mint HJ-nek
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt lehet látni majd a FarCry 1.1 Hun MOD főmenüjében, és a töltések folyamán is...:

• IMYke2.0.0.0
    Nem, tudod minden embernek - hazudik, akinek nem! - jól esik, ha dícsérik! Én napokig elviselném Sőt, ha jól meggondolom, csak is az elismerésért csinálom az egészet.
    [Még ha ez fáj Zagash arcnak!]

Ha tetszik a Colin 04 Hun-om, akkor a Devastation Hun-tól elolvadnál, s majd a ManHUNt-tól egyenesen elélvezel!
    A BloodRayne intro videoja is állat lett - jobban lett (az új codecnek köszönhetően a 2.8 Gb-os nyers film után) Xvid 4-el.
    De ott a Deadly Dozen 1 is, melynek töltő képei is mind át vannak "grafikázva".
    A FarCry töltő képei, és a menöben lévő kép is át van dolgozva! Tessék majd megnézni - igazi magyar FarCry!

• Rusy
    Hát én sosem játszottam autós gémmel előtte, nem is tetszett soha, max ahhol autó volt driver, meg gta 1,2,3 csak azt akartam még mondani, hogy (mostmár)megértem azokat akik nemcsak 70000 szavas gémeket akarnak magyarul nyomni, hanem már elég ha a menü meg egy két apróság magyar van egy olyan jó feelingje, egyszerűen csak jó látni hogy magyar, ilyen a colin 4 is, nem sok értelme van a magyarításnak, de egy pluszt ad hozzá, és elnézést hogy ismétlem önmagam sokadjára, de a profizmus amivel meg van csinálva, a telepítő, a bejelentkezési képernyő a logo stb egy pluszt ad...
    Ja és egy régebbi probléma, csak nem képzeled imyke, hogy ezt a magyarítást el lehet pl lopni, max más oldalról letölteni, de le se tagadhatnád, a logó nagyon állat, ha ilyen minőségű lesz minden új fordítás, (mondjuk téged ismerve nem kérdés) akkor a lopás is kizárva
    na jó nem dícsérlek tovább... még elbízod magad...
    megyek játszani...
  • NiGhTM4R3
    Hm, nekem a legutobbi autos játék ami megfogott a Rally Championship volt...(2-3éve CDmelléklet :)) Na az engem megfogott. Nameg most az Underground. De én nemszeretem az autósokat, de ez a kettő nekem különösen bejött, most szedem a Colin 4-et, de csak mert teljesen magyarul játszhatom majd. (persze szinkron kivéve)
  • IMYke2.0.0.0

• Rusy
    Én aszittem közösen csináltátok, de tényleg gáz ha így összekeveredtek a dolgok, szerintem az alapötlet a lényeg, ha többen is megcsinálják nem baj, bár az se jó inkább egy legyen de az full...

Ja és még egy dolog, mielőtt még mindenki lehurrogna, nem is olyan rossz ez a colin 4...
    Bevallom őszintén, ha nem lett volna magyar akkor semmi pénzér nem próbáltam volna ki, nem azért, mer hogy most mennyire szükség lenne a magyarra, nekem is az volt a véleményem hogy ezt teljesen felesleges magyarítani minek? És tudjátok min gondolkodtam el? egy ilyen fordító mint imyke aki az összetetteb játékokat kedveli aminek van története (szerintem), miért adja a fejét holmi gagyi autós gémek fordítására, és ez idegesített mit látott benne, mer én nem szeretem az autós arcade játékokat, tehát valszeg soha nem próbáltam volna ki, i2k miatt próbáltam ki, és nem is olyan rossz, nem azt mondom, hogy mostmár csak autós gémekkel fogok jáccani és kedvencem a műfaj, de elvoltam egy játékkal /ami autós/ hihetetlen 3 órát, nálam 5-10 perc szokott lenni,
    bocs az OFF-ért újabb pont imyke
  • IMYke2.0.0.0
    Nem hát - gondolhatod, mekkora meló volt összeállítani azt is, amit most mindenki Andy-énak tud be...!
    Két teljes napomba került a neten való bóklászás!

• Rusy
    teljesen mindegy, milyen lesz keresni lehet benne így is úgyis, jó hogy lesz lehet tájékozódni, csak frissíten nem kis meló...
  • IMYke2.0.0.0
    A listát én csinálom - Andy finomgat rajta- de hát csak azt tudja finomítani, amiről én is tudok.
    Míg a motorral van elfoglalva, addig én a tartalommal. De nem a Magyarítás Portálra, hanem a saját oldalamra teszem fel, s nem lesz keresőmotoros. Ahhoz kevés vagyok, inkább átltáható dizájnos...

• Lammer
    Le a kalappal... meg minden...