Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scynetyc
http://www.extra.hu/gmiki/ itt találsz,de nem teljeset.Állitolag 80%-os.
Imyke2000!
Megvan a telepítõs változat is de azt meg nem tudom feltelepíteni.A telepítés elején újraindítást kér,de újraindítás után sem változik semmi.Lehet,hogy én vagyok béna...

Amúgy nem baj ha nem tudja az összes file-t kezelni,én csak a CULTURES-bõl a lib file-okat szeretném szerkeszteni.Ha esetleg van valami más progi akkor szólj!
Sziasztok

Régóta figyelem a fórumot, és szerintem egyik legnagyobb probléma hogy 2 éve nem tudtatok összehozni egy közös oldalt 😊 Pár lapot végignézve összegyüjtögettem a játékok linkjeit a Kedvencek lapra (Fõkatalógus / Játék / Játékmagyarítások)

Ha valakinek van valamilyen jó linkje, megkérném hogy irja be, és akkor a fórumot nem terhelik le az olyan hozzászolások, hogy xy-hoz hol találhatok magyarítást.

Nem szeretné valaki elkezdeni lemagyarítani az Unreal Tournament 2003-t? Esetleg valaki már csinálja?
IMYke2.0.0.0
Elõször is: az XP-s változatot töltsd le! A másik (Win8x/NT/Me) az nem mûxik!
Az XP-s változat telepítõs, ellenben a másikkal, és simán felmászik a gépre! Ja és mûxik Win98-tól felfelé...
De le kell hûtselek: eza progi régi, és nem minden felsorolt file-ba tud visszatenni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Játékmagyarítások Ott-HUN-Lapja ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tudja valaki hogy lehet elindítani a MultiEx Commander 3.5.1 b-t?A progi gmiki oldalán van belinkelve,de az istenért nem indul.

Egyébként ezeket tudja szerkeszteni:

Abomination : The Nemesis Project AWF
Abomination : The Nemesis Project CLT
Actua Soccer 1 audio files MAD
Actua Soccer 2 audio files MAD
Actua Soccer 3 audio files MAD
Age of Empires 2 DRS
Anachronox DAT
Apache LongBow Files BLK
Arcanum DAT
Ascendancy Files COB
Baldur's Gate BIF
Betrayal at Krondor 001
Blair Witch Project POD
Blood 1 RFF
Blood 2 REZ
Call To Power 2 ZFS
Close Combat 4 AZP
Close Combat 4 PIX
Close Combat 4 Sound SFX
Colin McRae Rally 2 BFL
Conflict (Descent): Freespace VP
Counter-Strike HALF-LIFE Mod PAK
Counter-Strike HALF-LIFE Mod WAD
Crusader, No remorse FLX files FLX
Cultures LIB
Daikatana PAK
Dark Reign 2 ZWP
Deadly Dozen ZA
Delta Force PFF
Delta Force 2 PFF
Delta Force: Land Warrior PFF
Delta Force: Land Warrior PWF
Descent 3 HOG
Destruction Derby SOUND files BIN
Doom 1 WAD
Doom 2 WAD
Duke Nukem 3D GRP
Duke Nukem 3D RTS
Dune 2 *.PAK files PAK
Emperor: Battle for Dune BAG
Empire 2, DIGSND.DAT DAT
Etherlords RES
Escape From Monkey Island M4B
EURO 2000 BIG
FIFA 2000 BIG
FIFA 2001 BIG
Final Fantasy 7 LGP
Final Fantasy 8 LGP
Frank Herbert's Dune DUN
Giants: Citizen Kabuto GZP
Gunman Chronicles PAK
Half Life PAK
Half Life Blue Shift PAK
Half Life Opposing Forcei PAK
Half Life WAD
Heretic 1 WAD
Heretic 2 PAK
Heroes of might and magic 1 (heroes.agg) AGG
Heroes of might and magic 3 LOD
Heroes of might and magic 3 sound file SND
Heroes Chronicles Clash of the Dragons LOD
Heroes Chronicles Clash of the Dragons SND
Hexen 1 WAD
Hexen 2 PAK
Hidden and Dangerous DTA
Hitman BIN
Homeworld VCE
Imperialism II RSR Files RSR
Kingdom O Magic DAT
Lemmings Revolution BOX
Legends of Might and Magic REZ
Master of Magic Files LBX
Master of Orion 1 Files LBX
Master of Orion 2 Files LBX
Micro Machines 2 SFX
Mortyr HAL
Nascar Heat RES
No one lives forever REZ
Outlaws LAB
Planescape: Torment BIF
Populous 3 SDT
Quake 1 PAK
Quake 2 PAK
Quake 3 PK3
Rage Of Mages 2 RES filez RES
Return to Castle Wolfenstein PK3
Sim Theme Park (sound) SDT
Sim Theme Park (data) !not confirmed! WAD
Shadow Warrior GRP
Shadow Warrior RTS
StarLancer HOG
Star Trek: BOTF SND
Star Wars Galactic Battleground DRS
Suddenstrike RUS
Terminator Future Shock BSA files BSA
The 7th Guest (RIFF file containing GJP) GJD
Theme Hospital Sound (sound-0.DAT) DAT
Thief II CRF
Thunder Hawk, *.WAD Filez WAD
Tomb Raider 3 Sound File (main.sfx) SFX
Tomb Raider 3 WAD (cdaudio.wad) WAD
Total Annihilation ZBR
Transport Tycoon Deluxe; extract RIFFs! CAT
Twilight CD Bundled RAR filez 001
Unknown (I can't remember) DAT
US Navy Fighters LIB
WarCraft 2 Files SUD
WarCraft 2 Sound Files (including briefs) WAR
Worms 1 SFX files SFX

Hunnenkoenig
Kösz szepen! :-)

Hunnenkoenig
Igerem 18.-a utan minden beindul ujra!
Sajnos addig teljes gözzel kell meloznom!
A napi 15-17 oras munkanapjaim utan meg annyi energiam van, hogy lehivjam a mailjeimet es megnezzem a fontosabb forumokat...

Remelem megertitek, hogy igy nem tudom csinalni. Mint mondtam 18.-a utan minden normalizalodik es akkor teljes gözzel megy majd a forditas!

Kiscserkesz becsszo! :-))

Eddig is erre jutottam, de megint megkérnélek, hogy légyszives, linkeld be! Nem sikerült sehogysem megtalálnom. De azért KÖSSSZI!
IMYke2.0.0.0
Sajnos: nekem is le kell állnom.
Szakdolgozatomat adom le a héten, alig netezek, és nem is játszom.
December 12-én pedig egy mindent eldöntõ szigorlatom lesz - ha sikerül, mehetek államvizsgázni, ha nem... na ebbe bele sem gondolok!

Természetesen, a megkezdett projekteket be akarom fejezni (és most már újakat nem is veszek fel melléjük), de én is a türelmeteket kérem!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hunnenkoenig
A Dungeon Siege be lesz fejezve, de sajna meg eltart egy darabig! Legyetek türelemmel! Sajna mostanaban nem sok idöm van dolgozni rajta.

Akik jelentkeztek segitsegre, azok lepattantak, egyedül Schakal dolgozgat rajta (azt hiszem). Majd nala is ra kell kerdeznem.

Sziasztok!
IMYke2.0.0.0. bocsi a zavarásért, de a Revenant magyarosítását befejezed? (szeretném magyarul is végigvinni 😊 ) Hunnenkoenig, szintén bocs. Tõlled a Dungeon Siege-t kérdezném: befejezed?
Thx a válaszokat elõre is.

Tud valaki olyan programot amivel a lib file-okat
lehet szerkeszteni?
A Game File Explorer ki tudja bontani de visszatömöríteni nem lehet vele.
A barátomnak állítólag megvan magyarul, úgy hogy a hangok is levannak magyarítva, de nem hiszem, mert amikor kérdezem, hogy addig oda tudja-e adni a cd-t ameddig felmásolom vagy csak felteszem a gépre(Azt mondja megy neki cd nélkül) mindig azt mondja, hogy nem tudom hol a cd, most nem lehet, meg már fogalma sincs hol a cd, és ezért én nem nagyon tudok neki hinni...

Különben tényleg szólni kéne az UT magyarítójának, hogy nézze meg mit tud tenni az UT2003-mal!
Ja, és WarCraft3 magyarítást keresek. Mint a Jedi Knight 2-nél is, nem baj, hogyha nem végleges! Elõre is köszi!
Köszönöm a segítséget, de már megcsináltam. A játékban van 3 könyvtár, és természetesen csak a 3-ba nem másoltam be! 😊
zippofcy
En az anno "Ratkai atkai" neven emlegetett C64es kalandjatekokhoz keresek magyaritast. Pl. Idoregesz. Tud vki ilyet???

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Sir Quno Jedi
Hmmmm... Nincs otthon a macska, hát cincognak az egerek ?!! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DE!
Hunnenkoenig! Nézd meg lejjebb a fórumban!!!

Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.

Fel tudom tenni, csak nem mûködik. A Gamedata\base ban van...
Ó a fe né be. Természetesen nem mûködik 😞 Hova kell bemásolni??? Lehet, hogy rossz helyre tettem...
KÖSZI KÖSZI KÖSZI!!!
Ott is van? Én nem találtam 😞 Nem tudod nekem belikelni?
Hello

Jedi Knight2- Jedi Outcast magyarítást tud nekem mondani valaki? A Gmiki oldalát ne mondjátok, mert onnan nem tudom leszedni. Az is jó, ha elküldi valaki nekem e-mailba, ha nem nagyobb mint 1 MB. Nem baj, hogyha nem teljes csak legyen meg pls! Elõre is köszi!!!
IMYke2.0.0.0
😊)))))))

Csak hogy ne tûnjön el a süllyesztõben ez a topic!

IMYke2.0.0.0
Megnyugtattál: akkor nem a valódi stílusod a néhány hozzászólással korábbid! Helyes!

Emberek vagyunk!

És mostantól ismét szóljon ez a topic arról, amire hivatott: a Jó játékok Magyarításáról, és a kérésekrõl, bejelentésekrõl 😊)))))

Sir Quno Jedi
Mármint rád term.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hallgatunk(tok legalábbis) :-)))

IMYke2.0.0.0
Én is hoztam már másokat a béketûrésbõl (elárulom: néha szándékosan), és bizony voltak szép számmal, kik az én vérnyomásomat nyomták a tûréshatárom fölé...!
Ennek tudatában, kérek minden érintettet és késõbb reagálni szándékozót: hagyjátok már abba a téma vesézését, egymás felesleges (arc-nélküli) b***ogatását, mert már qrva idegesítõ!
Esküszöm, óvodások nyugisabban kezelnék a dolgot: egy orrbaverés (itt már megtörtént virtuálisan) után béke honolna... Ti pedig még ütitek tovább a vasat (Sir Quno Jedi-t)... Felesleges!

Ezt az energiát "öljétek bele" az asszonyba, barátnõbe, vagy a hõnszeretett játékalkalmatosságba... így mindenki jól fog járni! Nemde!?

Nemz az Isten szólt, de hálás lennék, ha hallgatnátok rá(m)!

Ha olvassa a fórumon a híres és etalon UT magyarítás elkövetõje(i) akkor az UT-s társadalom sok szeretettel várja a hasonló színvonalú UT2003 fordítást is 😄

Sir Quno Jedi
Hééé, ha meg eddig-eddig-eddig vagy, számolj tízezerig és ne írj semmit egy "lezárt" témához. Akkor jobban jársz. (ismerem az efféle "egyszerre olvastam d1000 hozzászólást" kultúrsokkot, csak óvatosan, legyen melleted mindig elég fû, hogy ilyenkor is megtaláld a belsõ nyugalmat)

Sir Quno Jedi
Imádom a burkolt (sajnos gyengén) fenyegetéseket. Mikor vigyorgok mint a vadalma, akkor szerinted haragos vagyok és palástolom, hmmmm, ez egy érdekes megközelítés (vagy tényleg én vagyok Buddha-Loki) ?! Nagyon szépen kirohantál legutóbb (nincs mit szépíteni), még azt sem mondanám, hogy bérmit is palástoltál (mégha próbálkoztál is volna), furcsamód, mintha magadról beszélnél most...

Mind1 már, ha ilyen jóravaló emberekbõl ilyen reakciókat váltok ki, mi lesz ha találkozom a Viszkissel :-)))

A disznóörzést meg ne vedd a szívedre, nem érthet mindenki mindenhez ! :-))))))

Csak nyugi, bííí hepi !

Sir Quno Jedi
Úgy lesz ! :-)))

Hunnenkoenig
En sajnos egy par napig nem tudtam nezni a forumot, ezert volt a kirohanasom, mert egyszerre olvastam sok hozzaszolast. A "Csira" stilus nem hozzam illik, mert en nem sertegettem senkit, hanem csak megmondtam a velemenyem. Nem idegeskedek, csak azt allitottam, hogy kezd idegesiteni, ami csak egy megallapitas es egyben figyelmeztetes (a dolgok lehetseges kimenetelenek elörejelzese) volt.

Egyesek sajnos mindent kiforgatnak es teljesen nem odaillö modon reagalnak, azonkivül nekem ugy tünik, hogy a jovialis stilus eppen a haragot probalja takarni keves sikerrel.

Disznot ÉN valoban nem öriztem.

Reszemröl a tema "PLONK"

Zagash
Hella!

A fordítások az fps játékokra nem azért készül, mert nem lehetne végigjátszani nélkülük, hanem a magyar változat hangulata miatt...
Ezer, meg ezer ember van, akinek sokkal nagyobb játékélményt nyújt az, hogy a gém a saját anyanyelvén szólal meg... persze természetesen 10 ilyen emberbõl szerintem 7 megérti az eredeti szövegét is a játéknak, de mégis, így jobban élvezik... Tehát ebbõl kifolyólag egy dolgon bukhat meg egy fps fordítás, ez pedig a minõség, a hangulatkeltés hiánya... FPS-nél hozni kell a színvonalat, mert szerintem itt nem lehet ráakasztani azt a fordításra, hogy azért olyan, amilyen, mert csak arra készült, hogy értse az ember mit kell csinálnia a játékban... ezt tudja az angólból is.

Ehhez szerintem nincs mit hozzátenni, aki nem szerti jobban magyar nyelven játszani a játékokat, az ne játssza... ennyi!

-Zagash

Ja, és az offtopik képeket az ilyen HPB-k kedvéért, mint én is, max linkbe lécci, ok? 😉

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

SecMan
http://www.c3.hu/~frc/fallout2/index.html <-- ez itt a Fallout2 Fordításának honlapja. aki szeretné magyrul játszani vagy aki segítene szeretni, egyaránt szívesen várjuk. Gyertek sokan! 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Sziasztok! A The sims-hez kellene magyarosítás! Egyáltalán van? Ha igen, légyszi egy címet is mellékeljetek.

Elõre is köszi!
Sir Quno Jedi
Mert nem mind1, a színvonal, vérmérséklet, reakció...

Sir Quno Jedi
Ez így mindjárt korrektebb látod !

Szerintem ebben a vitában te vagy a hunyó...
Ha nincs szükséged a magyarosításra akkor neked szerencséd van. Azért sok embernek segítenek ezek. A másik pedig, hogy ezek a srácok ingyen és bérmentve csinálják. Az Sg fórumon ez a topic fontos. Mármint sok embernek, mondhatnám úgyis, közérdekû. Ha visszanázed az utóbbi 60 hozzászólást, elég sok sz SQJ és a témával kapcsolatban pedig semmit nem irsz.
Ez egy vélemény ...
Ja, igen Hunnenkonignek felesleges volt piszkálni azt a témát ami már (talán) lecsengett.
Hagyjátok abba, nem ide való.
Sir Quno Jedi
Amúgy peace men ! Használjátok a topic-ot nyugodtan arra ami, senki nem mondta, hogy ne.

Sir Quno Jedi
Off-ra off, akkor ne csak engem b@sszál le maestro, de mind1, részrehajlás rulez ! Szép dolog az összetartás, ha akarod én is ignorállak téged, meg a többi fajvédõt, ha gondolod :-))). Csak vegyük komolyan és "Könyörgöm akasszuk fel a szélsõségeseket !" :-)))

De úgy látom ti tényleg komolyan gondoljátok amit írtatok eddig nekem/rólam és ez - már elnézést de - beteges !

Nem kell magam exkluzálni, mert nincs miért, mindössze a gyalázkodást és hõbörgést nem tûröm szótlanul, ha éppen olyanom van és MOST olyanom van, szar nektek, hogy nem moderáltátok magatokat... sniff-siff... Majd ha olyanom lesz együtt iszunk, de az nem ma van, sorry ! :-)))

(megjegyzem mégsem sikerült engem "ignorálnod", akkor most te vagy gyenge, vagy én vagyok NAGYON idegesítõ ?!! :-)))

Szép-szép, hogy próbálsz kultúrált hangnemet megütni, hiszen "felkérsz", csak hát ilyen szavakkal és kifejezésekkel korrelációban, mint "lekopnál", vagy "elpukkanna az agyad", valahogy diszharmónikusra sikerült a dolog, így ezt kénytelen vagyok figyelmen kívül hagyni... VAN még mit tanulnod(notok) kisherceg ! :-))))

PetruZ
"Furamód van akikkel még én, "gyerekszobátlan, tahó egysejtû" is egész jól el tudtam beszélgetni, mert normálisan reagálnak, lásd: YMYke, Petruz. Lehet, de csak lehet (!), hogy nem (csak) bennem van a hiba ?!! :-)))"

Már elnézést, de...

Egy dolgot elárulnék, utoljára (és kivételesen), mielõtt még elpukkanna az agyad: én a legutolsó hozzászólásom óta ignorállak és nem válaszoltam semmit (eddig és ez egyetlen alkalommal). Hunnenkoenig-nek is ezt kellene tenni és akkor végre lekopnál ebbõl a topikból. Máshol semmi bajom veled. Itt igen. És most, a legutóbbi hozzászólásaiddal még marhára off is lettél itt, szóval felkérnélek, hogy a továbbiakban ide csak a topik témájával (ld. fent a címet és az alcímet; a további értelmezésben már nem segítek...) kapcsolatban írj megjegyzést, egyébként csak elpocsékolt gépidõ, foglalt hálózat, felesleges billentyûkopás, stb. minden, amit beírsz. Stimt?
Sir Quno Jedi
Ki érti ezt ??? :-(((

Sir Quno Jedi
"Ilyen volt, olyan lett" (sajna 😞((()

Sir Quno Jedi
Íme egy pada"v"an :-)))

Sir Quno Jedi
Né má, most látom csak hogy felvennéd velem a versenyt, elárulom felesleges:

Te vagy a jobb, te nyertél, gratulálok !!! :-))) Bebizonyosodott látatlanban is, hogy szebb, okosabb, gazdagabb, magasabb, jobb, magyarabb, mûveltebb, erõsebb, gyorsabb, segítõkészebb... blablabla, ja és idegesebb vagy nálam. :-)))

Ha ettõl boldog vagy, parancsolj ! Számomra az élet nem egy nagy "verseny" (fõképp nem ismeretlen, arctalan nyomorultakkal), de ha neked megfelel :-(((, én már sajna kinõttem belõle nagyon-nagyon régen...

Sir Quno Jedi
??? :-))) Ez érdekes reakció, de már kiszálltam mint láthatod. Nem kívántam senkit "idegesíteni", de akinek nem inge ugye...

A ki-kibe köt bele támát meg nem forszíroznám, mert elég, ha visszaolvasok és szívesen folytatnám a dolgot, de sajna van önkontrolom, mint ahogy sokaknak úgy tûnik nem telik rá :-((( (és mielõtt magadra vennéd EZT is, nem rólad van szó elsõsorban)

Furamód van akikkel még én, "gyerekszobátlan, tahó egysejtû" is egész jól el tudtam beszélgetni, mert normálisan reagálnak, lásd: YMYke, Petruz. Lehet, de csak lehet (!), hogy nem (csak) bennem van a hiba ?!! :-)))

Ha meg ideges vagy, van rá jó módszer,ugye tudod... :-))))))

Azért valamit a végére "CSAK" neked: Nem õriztünk együtt disznót tudtommal, úgyhogy visszavehetsz kis csíra ! (na ez illik a stílusodhoz, akkor így jó lesz ?!! :-)))

ismeretlen barátod:
SQJ

Hunnenkoenig
Ha most abba kötsz bele, hogy nincsenek ekezeteim (en mas hibat nem talaltam, de vilagosits fel) akkor elmeselem, hogy nemet billentyüzettel irom a hozzaszolasaimat es ott körülmenyes az ekezetezes.

Mivel ausztriaban elek es közel anyanyelvi szinten beszelem a nemetet es biztos közepfokon az angolt es magyarbol sem voltam kettes az iskolaban, ezert batran felveszem veled a versenyt!

NEKEM NINCS SZÜKSEGEM A MAGYARITASOKRA, megis leülök es elkezdem forditani a jatekokat, mert egyreszt kedvem tellem benne, masreszt, mert segiteni szeretnek olyan honfitarsaimon akik nem beszelik ezeket a nyelveket!

Azonkivül mostmar befejezhetned a dolgot, mert kezd egy kicsit idegesiteni!

Leginkabb az az arrogans hozzaallasod, ahogy mindenkit helyreutasitasz, lenezel es megprobalod a sajat velemenyed masokra eröltetni!

Vonulj szepen vissza a kis gyerekszobadba (ha volt olyan) es jatsz az angol jatekaiddal, mig hanynod nem kell tölük!

hen-tes
A szolgáltatás tecnikai okokból szünetel, kérjük látogasson vissza kb. 15 perc múlva.

Türelmét és megértését köszönjük!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/