58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Diodi
    Szinte minden játékmagyarítás :

Kattints ide

Ide kattints

• Danecay
    A Splinter Cell - Pandora Tomorrow magyar nyelvű megjelenéséről tényleg senki nem tud semmit? Érdemes rá egyáltalán várni? Szerintem ennyi idő alatt meg lehetett volna már csinálni, no meg gondolom nem az angol nyelvű verzió boltokba kerülése után álltak neki a fordításnak. Ha jól emlékszem június vagy július elejére ígérték, tejesen mindegy mid a két időpont elmult már, sőt 1 pár nap mulva augusztus. Lehet érdemes lett volna már végigtolni az angol verziót mert ez má rég megvan csak a HUN v.-re várok-vártam.

Még lenne 1 kérdésem az AFRIKA KORPS vs. DESERT RATS-al kapcsolatban. Ha jól tudom a játék megjelent magyar nyelvű felirattal is. Próbálta már valaki a feliratot kiszedni a magyar verzióból és beletenni az angolba? Vagy elérhető esetleg valahol a magyarítás?
  • Smokk
    1szer olvastam h az Europa universalis cimu jatek magyarul jelent+, akkor az azt jelenti h kar is keresni hozza magyarositas, ugye?
    ...azaz csak akkor jutok hozza ha megveszem eredetiben?!
  • Johnyy
    Meg van bocsájtva! Legábbb Má tudod
  • cikasz
    odáig nemjutottam el :)
    csak addig, hogy végre befejeződött... :)
    és már ugrottam is letölteni...
    baj??
  • [Jakuza]
    Olvasni tudsz ?

"Végre befejeződött a sokak által várt Broken Sword 3: Sleeping Dragon fordítása. Köszönet Solid Snake-nek és NagyG-nek a sok munkáért + azoknak, akik még segítettek. Valószínű, hogy a későbbiekben lesz egy olyan változata is a honosításnak, amely a lefordított videókat is tartalmazza majd, de addig itt az alap verzió..........."
  • cikasz
    Hi all.
    A BS3 intrója is magyar?? vagy csak nekem nem??
  • Johnyy
    Felkerültél a fekete listára pedig csakegy honlapot klszítettél, ami azért nem olyan rosssz csakcsak.....
  • gyurmandia
    Gratula!
  • nagykispeter
    Hát nekem sem sikerül pedig probáltam már másik mappába ott azt írja ki a telepítö hogy a mappa nem támogatott
  • soliol
    Hello!
    Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
    Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
    www.sologame.gportal.hu
  • Johnyy
    Telepítsd fel egy ideiglenes mappába és amit oda rak, az alapján írogasd felül
  • hykao #14755
    Fingom sincs, én nem játszom ezzel a játékkal.
    Próbálkozz a GameHunter Fórumon.
  • littleNorbi
    Hova kell telepítení a BH3 Hun-t ??? Mert nekem nem hogy magyar, de ne is indul be a játék !!!
  • littleNorbi
    Nem vettem észre !! Kössz szépen !!!!!!!
  • Solid Snake GH
    Nekem mondod, most megyek 10 perc múlva nyári táborba aug 3.-ig!
    Addig is byez all, és véleményeket a BS3 Hun-ról ide vagy a GH fórumba!
    Na szevasztok!
  • Bandew
    Bazz ez jókor jött!!! :-D
  • ibrik
    Solid Snake: Majd írjátok már ki az oldalatokon a BS3 magyarítás mellé, hogy legyen még legalább 1 GB szabad hely azon a partíción, ahonnan a telepítőt indítják - esetleg egyeseknek meglepetést okozhat az ide-odacsomagolgatás miatti rohamos helycsökkenés.
  • hykao #14749
    NYISD KI A SZEMED!!!
  • littleNorbi
    Hol találom a jelszót ?
  • littleNorbi
    Szuper, cool ! Köszönjük !!!!!!
  • Johnyy
    Nincs
  • Szabyka
    Skacik! A Marine Sharpshooter2-nek van/lesz magyarítása ?
  • nagykispeter
    Ezer köszönet!!!
  • ati2002
    Ki tudja mivan a Pandora HUN-nal?
  • Slax
    Király!Köszönjük!
  • Solid Snake GH
    Tisztelt játékostársak!
    A mai nappal elkészült a Broken Sword - Az Alvó Sárkány Hun!!!

Adatok:
    Fordította: Solid Snake
    Fordította és tesztelte: NagyG
    Telepítő: NagyG
    Köszönet: mmsternek és Nyúlnak
    A Hun mérete: 384 KB

A magyarítás letöltéséhez ide fáradjatok: GameHunter.hu
  • ibrik
    Vedd meg boltba. DC-n sincs meg senkinek feltörve.
  • Johnyy
    Akkor maga a magyar változat?
  • ibrik
    Ne nagyon számíts erre.
  • Johnyy
    Oké, de a magyar változaat hangjaitmeg minden nincs valahol fennnn
  • ibrik
    Gondolom, épp azért mert magyarul is megjelent, így nem is próbálkoztak külön magyarítás készítésével.
  • Johnyy
    Halihó, figy Az IL-2 Forgotten Battel-nak van magyarosítása, a ___portálon azt írjálk magyarul jelent meg de nekem angolul van, van e valahol letölthető fordítása?
  • ibrik
    Ha ingyenesen tölthető tőlük mások által készített magyarítások, az sem lenne megengedett.
  • Prince007
    Igen:Magyarosítások,végigjátszás-ok,
    Borítók,képek ingyenesek a többi sms webes
  • bazza
    Félreolvastad, mert ki van írva, hogy csak a zenék, és az albumok pénzesek...
  • nagykispeter
    Irgum -Burgum!Figyelj az ingyenes magyarítás általában mindenki arrol az oldalrol tölti le ahol ingyen tudja letölteni általában attol aki vette a fáradságot és megcsinálta!Aki pedig SMS-WEB-re tölti fel attol úgyn sem fogják letölteni és mehet a picsába az SMS-WEBbel
  • HJ
    Na itt egy újabb olyan oldal, ahol pénzért fogják árulni az ingyenes magyarításokat...
    http://bucoteamwarez.atw.hu/
    A magyarítás letöltés még nem működik, de ez csak idő kérdése.
    Na igazam lett? Kezdenek szaporodni azok a weblapok, ahol emelt díjas sms-ért árusítják a magyarításokat.
    Persze volt itt is már szó egy ilyen weblapról, de a morgolódáson kívűl az érdekeltek nem tettek semmit - hááttt...no komment...
  • ibrik
    ZsoltiHunGames: sikerült már rájönnöd, hogyan lehetne bekapcsolni a Spiderman 2-ben a videok feliratozását?
  • Johnyy
    ENNYI. Nem szakadt meg semmi, hajrá fiúk váltsátok be a póféciát