58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
HJ #14527 Ugyan, ugyan...
Meg lehet oldani a problémát sokkal békésebb eszközökkel is:) Csak oda kellett volna figyelni arra milyen tippeket adtam erre. -
#14526 EMBER !!!
Figyelj már oda, mit kérdezel!
#14517 -
#14525 Honnan lehet letölteni a Broken Sword 3 Hun-t ??????? -
#14524 Elkellene kapni a kis köcsögöt és jól megagyalni!!!
a szemét buzija!!! -
HJ #14523 Amint írtam is: ez várható volt... -
#14522 ez szégyen -
HJ #14521 Sajnos ez várható volt!!!
Persze engem le lehetett hurrogni amikor többször is felhívtam a figyelmet arra, hogy határozottan fel kell lépni az egyre nagyobb méretet öltő engedély nélküli magyarítás lenyúlások az ellen...
Az eredmény: van aki pénzért árulja az olyan ingyenes magyarításokat amiket engedély nélkül rakott fel a weblapjára...
Attól tartok, hogy ez nem az első és nem az utolsó weblap ahol ilyen van. Ez persze tetű dolog, de ha a magyarítások készítői nem tesznek ellene semmit, akkor ne is csodálkozzanak, ha lesznek olyanok akik pénzért fogják eladni (vevő lesz - ez biztos!) az ő munkájuk eredményét...
Megjegyzem: ezt a weblapot kb. 1-2 nap alatt simán töröltetni lehetne. Ja... ahhoz tenni is kellene valamit.
A tenni akarás viszont hiányzik... sajnos! -
#14520 http://oliver55.atw.hu/
Öhöm,,,öhöm-. Nah ennek tényleg a ..... édes anyukáját.
Mé-g pénzt is kérni értük. -
#14519 itt nem erről van szó!
telepítőt mindenki tud készíteni program segítségével... -
Panyi #14518 Ha máskor van magyarításod, azt nekünk is küldheted és mi is tudunk telepítőt készíteni! -
#14517 Broken Sword 3 Hun hír: az összes szöveget átküldtem tegnap este NagyG-nek, hétvégén megcsinálja a telepítőt, és jövő héten valamikor már fel is kerül a magyarítás a GameHunter weboldalra!
Amúgy cseppnyi rossz hír az, hogy a videók (.bik) szövegei nem voltak a játék szövegeiben, tehát azokat valószínűleg beleírtak a bik fájlokban, ezért azok angolok maradnak.
Még 1 gikszer: Ámbár lefordítottam a Háttérinformációkat (Broken Sword 1 és 2 sypnosis, Geomanic Energy, The Knights Templar), de teszteléskor sajnos ezek is angolok maradtak.
Ami a végleges változatban 100% magyar lesz:
- a menük szövegei
- a játékban előforduló összes párbeszéd
- a játékban előforduló összes monológ :)
- tárgyleírások, kombináláskor a szövegek
- hőseink jegyzeteiben a szövegek -
#14516 Van a topikjában olvass vissza ott megtalálod a linket -
#14515 hi All!
A Szibéria 2-hőz van/lesz magyarosítás?
üdv, ati2002 -
#14514 Ki tuggya a Worms 3D-hez magyar hangokat honnan szed7ek le? -
Szabyka #14513 ALCATELGOD : Shrek2 mikor lesz fent ? -
#14512 Hi All! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Commandos 3-hoz létezik e magyrítás? Próbáltam keresni de nem találtam. Tudom, hogy régebben elkezdték fordítani, de nem tudom mi lett a sorsa. -
mlaci #14511 Köszönöm szépen. -
#14510 Isten segíccccsssen TITEKET! -
Panyi #14509 Rise of Nations: www.magyaritasok.hu -
Gustafson #14508 Azt a régi címüknél írja ki, biztos azt mentetted el a kedvencekbe. Az új cím:www.magyaritasok.hu, ezt próbáld meg. -
#14507 Na, vegre egy jo hir. Egy regen keresett magyaritas, amit eddig asszem nem tudtunk itt a neten beszerezni. A CHASER cimu jatek ma megjelent magyar nyelven, a PCGuru mellekletekent. En meg is veszem, aztan utananezek, mit lehet vele kezdeni. -
Rusy #14506 nem siettetni akarlak benneteket, majdcsak kész lesz az úgyis egy olyan játk amit előveszek és végignyomom mégegyszer, meghát folyamatosan nyomjuk multiba coop-ba négyen rádiós hálón valami eszméletlen jó, egyébként meg tényleg kösz, mert eddig mindig rohadt gyorsan megldottad a problémákat, nem csak azért mondom hogy nyaljak... -
#14505 Ezt nálam is kiírja néha a legkülönbözőbb honlapoknál. Ez csak valami hülye Win hiba. -
#14504 A Magyarítások Portál nálam ezt írja ki:
"Nincs jogosultsága a lap megtekintésére."
Másnál? -
#14503 itthon magyarul fog kijönni, remélhetőleg nem sokára... -
Rasti #14502 Igen arra gondoltam,köszi :) -
Mikice #14501 Ha a Might & Magicre rpg-re gondoltál:
http://mmgames.uw.hu/
(a Heroes az a stratégia)
-
#14500 Play Splinter Cell Pandora Tomorrow tud valaki magyarosítást? -
Rasti #14499 Bocsi 2x-er ment -
Rasti #14498 Sziasztok.
Kis segitség kellene.Volt itt 1 link ahol a Heroes of the Might and Magic 6-7-8-9-hoz volt a magyaritás.Már visszaolvastam 25 oldalt de sehol nem találom.
Nem tudja véletlen valaki a linket? -
Rasti #14497 Sziasztok.
Kis segitség kellene.Volt itt 1 link ahol a Heroes of the Might and Magic 6-7-8-9-hoz volt a magyaritás.Már visszaolvastam 25 oldalt de sehol nem találom.
Nem tudja véletlen valaki a linket? -
mmster #14496 Reményeink szerint a Sacred fordítás elkészül július végére. Bízunk benne, hogy addig az 1.7-es javítás is megérkezik. Bizatató szavaidat pedig köszönöm!
Üdvözlettel: mmster -
mlaci #14495 Sziasztok.
Nem tudtok valahol Rise of Nations magyarositást?
-
Panyi #14494 Sacred kicsomagoló van a www.magyaritasok.hu oldalon ha kell valakinek! (programok alatt) -
Panyi #14493 Huncraftos Warcraft fordítás hamarosna felkerül a www.magyaritasok.hu-ra -
#14492 Ha van valakinek magyarítása a Joan of Arc-ra kérem küldje el a [email protected] e-mail címre !!!!!!
Előre is kösz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#14491 Zsír! -
#14490 Broken Sword 3 Hun hír: mostmár a hosszú Ő és Ű gondok is meg vannnak oldva, tehát már csak az egyeztetés kell NagyG-vel, ő majd összedob egy telepítőt, és akkor kész lesz a Broken Sword 3 Hun!!
A fejleményekről tájékoztatlak titeket,ha még ma sikerül beszélnem NagyG-vel, akkor szerintem hétvégére kész is lesz a magyarítás. -
#14489 Hali!
Sajna más weblapon nincs fent, de a Gamer magazin 2004/05-ös számának DVD mellékletén rajta van, illetve lehet, hogy a GameStar DVD-re is felkerül hamarosan. -
Nasheem #14488 Sziasztok!
A Huncraftos War3 fordítás linkek nem működnek, a Warcraftos fórumok meg nem felelnek:-), utolsó reményem, hogy ti tudtok még olyan helyről ahol fent van a teljes W3 RoC és FT anyag.
Előre is köszi.