Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

valaki nem tud a colin mc 1hez magyaritást??
Hi!
Nem tudjátok mi a helyzet a Morrowindal mert nem jön be a Tar-on levõ oldal?
addaam
Na ide is beírom: W3 magyarosítást a HunCraftosok csinálják. www.huncraft.hu
Imremagdi
nekem van Tropico teljesen magyar ! Szöveg + Hang + meg Minden magyar !!!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Imremagdi
nekem van Tropico teljesen magyar ! Szöveg + Hang 9 Minden magyar !!!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Aborg
A Syberia-hoz letezik/keszul magyar szoveg?
Zagash
Hali Tiby!

www.IceBoxStudio.tk

van több minden is ami mohaa!

Ha nem menne a link akkor letöltheted az 576 oldaláról is :
576 Hírarchívum

-Zagash

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Hunnenkoenig
letöltöttem a deus ex-et. ha minden igaz megtalaltam minden szöveget, csak meg meg kell neznem, hogy hogyan tudom atirni öket. Mivel hajnal fel 6 van, mostmar nem allok neki :-)))

Majd megszerzem az eddig leforditott anyagot, aztan meglatjuk mikor lesz idöm a többire.

vki segitswn mar icewind dale magyarositas kene de nagyon surgosen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plz
MuERTe
Mármint a beszerzése, feltéve ha nem modemes vagy. Akkor egy kicsit tovább tart 😊
Keresd ahol tegnap 😊
MuERTe
Ez már nem olyan gond 😊
IMYke2.0.0.0
A magyarítást nem... Azért, mert minden anyag a hatalmas méretû archívokban van benne...

i2k

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

csa. icewind dale magyarositast tudtok nekem adni? vagy olyan progit amivel lehet magyarositani a gamekat
? plz
Hunnenkoenig
en epp töltöm le a deus ex-et. meg akarom nezni, mert allitolag nagyon jo. ha vegeztem a dungeonsiege forditasaval es tetszett a jatek, akkor szivesen bevallalom annak a forditasat is.
Csak mondjatok meg ki csinalta. Akkor felveszem vele a kapcsolatot es elküldetem vele az eddigi anyagot

Hunnenkoenig
ok, minden vilagos!
Köszi i2k :-)))

Valoban nem megy az egyik link... majd szolok Andie-nak irja at. Egyebkent a HCgamer-en a download-nal a patchek között kell rakeresni es mar meg is van

IMYke2.0.0.0
Ráadásul: ott nem mûxik a Diablo2 Classic magyarítás, csak a LoD. Nekem mindkettõ megvan.
Bár, ha a LoD változatot teszi fel, az tökéletesen lefedi a Classic-ot is.

i2k

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ugyanaz, de én már feltettem neki egy gyors ftp-re...

i2k

Hunnenkoenig
de hülye vagyok.... a cim http://free.x3.hu/d2hun/

Hunnenkoenig
innen leszedhetsz mindent es nem is nagy! csak 4-5 MB. Nem tudom i2k miket ajanlgat, de a legegyszerübb, ha ezt hasznalod

IMYke2.0.0.0
Ez a Full Diablo2-t (is) magyarítja, azaz 1.09-es Diablo2 Classic + Lord of Destruction...

i2k

IMYke2.0.0.0
Szia!

Ide tettem fel: "Web" könyvtár...

ftp.tar.hu
user: qxyz
pass: manocska

Ui: siess, a TÁR gyorsan szokott törölni!

i2k

IMYke2.0.0.0
Sajna, az nem kis méretû! Hogy gondoltad? E-mailben?
Úgy nem lenne jobb, hogy mondjuk megmondod mikor vagy tuti fenn a neten és felteszem neked egy FTP-re?
Magyarországi idõ szerint: Este?

Válaszolj!

i2k

Zagash
De, ha egyszer itt kap az ember átfogó képet a magyar helyzetrõl?!

Teljesen jogos !!

Zagash

Édes istenem.....

IMYke2.0.0.0
Engedd meg: játékmagyarítások nem csak ott vannak! 😊)

i2k

Játékmagyarítsok:

http://www.extra.hu/gmiki/
IMYke2.0.0.0
Szia HeadHunter!

Minden filmet a Direct Connect-en szerzek be, másoktól, akik szintúgy, mint én, megosztanak valamit a gépükön mások számára...
_i2k vagyok itt: hungary2.dns2go.com

i2k

Azokon már túl vagyok :-) NO sebaj, legalább csiszolom az angol tudásomat.

Hitm@n
OK.

Már alig várom,hogy kész legyen.

Amúgy sok sikert hozzá!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

IMYke2.0.0.0
Upsz, a dátum: 2002.06.24 😊

i2k

IMYke2.0.0.0
Én csináltam egyet, de még nincs készen teljesen!
Ékezetes. A dialógusok totál nincsenek kész, míg más szinte teljesen.

i2k

IMYke2.0.0.0
"A héten jelenik meg a Heroes sorozat negyedik részének magyar változata, melynek intróját most exkluzívan tõlünk tölthetitek le. (Forrás: PC Dome

Ez elég magyarázat a Heroes4 magyarításának hiányára? Szerintem, lesznek páran, akik még megkérdezik, legyen ez nekik elõre is válasz.

Tehát a magyar hangokat, szövegeket másfél héten belül keressétek, addig tuti ne!

i2k

Hitm@n
Üdv!

Nem tudtok valahonnan egy Vampire magyarosítást?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

IMYke2.0.0.0
baga: gyanítom, akkor az egész CD-t kellene letöltened... 😞((( Elég, ha csak a szinkronokra gondolsz (mp3-ban is)...

i2k

IMYke2.0.0.0
Hát nagyon sajnállak, ha beveszed, amit mondanak neked: amit a haverodnál láttál az nem a full értsd már meg! A full még ki se jött! Amit a warezosok amcsiban kiadtak "full" megjegyzés alatt nem más, mint a "Build 947" változat... olyan, mint a Win2000 build 930 volt - > nem teljes, csak a teszterek kapták meg. S valószínûleg, pont egy teszter adta át a warezeseknek, akik fullként nyomták fel netre.

Nem, ha letöltöd az UT2003-at, akkor nem ISO,NRG,BIN vagy hasonlókat kapsz, hanem egy hatalmas méretû RAR file-t, amit ha kicsomagolsz 930 mega kitömörített játékot láthatsz. Ami ugyebár nem stílusa egyetlen játékfejlesztõnek se...

i2k

IMYke2.0.0.0
mármint 930 MB kicsomagolva

IMYke2.0.0.0
Andy

Ez az a változat, ami nem full, hiába uszkve 930, hiszen WinRAR-al van benyomva, senkinek sem tûnt fel, hogy nem ISO?!
Majd meglátjátok, kijön egy Fairlight Store változat, még július végén... Ez csak jóslat! 😊

i2k

IMYke2.0.0.0
Szia!

Igen, létezik. Én csinálom- Bár mostanában krónikus lustasággal küzdök 😊)))
Ékezetes, graf editálva - hát igen, a Lith motor $-)
A probléma, hogy egy RPG-t megszégyenítõ mennyiségben és magaslatokban repkedõ dialógusok vannak benne + lustaságom = megálltam az elsõ 4 pályánál... Ami nem azt jelenti, hogy feladtam, csak most még élvezem a netezés élményeit, filmeket töltök stb. Nap mint nap foltozgatok egyet-egyet a megkezdett fordításokból, de nem sok türelemmel... 😊

HeadHunter-nek azért írtam, hogy "még ki sem hûlt", hiszen meg se jelent, csak egy 947-es bildû demó elõtti változat, valamelyik teszter gépérõl lelopva... az nem a full, és erõs változásokon fog keresztül menni! Senkinek sem ajánlom, hogy modem-idejét, net-pénzét költse rá! Várja meg a nyár közepét! Miért, íme:

Kérdés: When will Unreal Tournament 2003 be released?
Válasz: Unreal Tournament 2003 is scheduled for a Summer 2002 release.

Bõvebben itt: UT2003 FAQ

i2k

Hogy ne kelljen végignyalnom az 1500 hozzászólást kérdezem, létezik a No One lives Forever-hez magyarítás ? Tudom hogy régi, de most jutottam el odáig hogy játszak is vele ,és gondoltam hátha.

Az Unreal2 fog év ége felé megjelenni...az UT2003-mank meg már ideje lenne,nemtom mit szórakoznak még vele.

IMYke2.0.0.0
Viszont szinte lehetetlen gyorsan várod azt, hogy a feltett kérdésed ügyében érdemleges eseméynek is történjenek: Lásd UT2003. Még ki sem hûlt a játék ember...!

i2k

agyhalál
mér?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

IMYke2.0.0.0
Én annak idején készítettem egy változatot.
Menüket (graf) editáltam, elkészítettem az alantabb írt fileok fordítását is (intro alatti szövegek, oktatás szövegei stb.), de hangokat - mert ugye MINDEN hang a HL-ban, nem tudtam és nem is akartam megcsinálni...!
A HalfLife alá amúgy - eddigi igen kevés tudásom alapján - nem leeht feliratokat szerkeszteni. a mapokat kellen buherálni, s ha azt megettné valaki, akkor az egész játékot kellene letölteni hozzá... (még, ha a pakokba az emberkék maguk tennék be a bsp-ket).
Akinek van ésszerû ötlete, úgy is megtámad majd...

i2k

IMYke2.0.0.0
Egyszerû: mert nem jó.

Nézd meg a "valve" könyvtárat, ott kell lennie az új file-nak (vagy pak, vagy "titles") és a fõkönyvtárban ezt: "hl_res.dll".

Ajánlom figyelmedbe: www.bome.com/Restorator

i2k

Zagash
Remek...

Sajnos ez nem érinti a telefondíjat, tehát ugyanannyit kell fizetni telefonra...😞(

(ad egy ingyenes username&password-öt, és egy 06/51-es behívószámot)

-Zagash

Helo Zagash és többiek!
az INDEX beindította ingyenes internet elérését.
bõvebben ott...
Zagash
benne voltam 😊)

El kellett küldeni egy német nyelvû mailt a Detsche Telekom hét? legbefolyásosabb vezetõjének!

Semmi trágár szöveg nem volt benne, csak kérelem!

-Zagash

Zagash
Semminek sem tudtok örülni? 😊))

Én már abban a hitben voltam, hogy reggel megyek le az expresszért, és kinézek cserére egy olyan lakást, ahol van ADSL, vagy kábel !!

Ez a 150Ft-hosszabbítás most jól jön nekem... legalábbis mérföldekkel jobb így, mintha nem lenne semmi, ahogy azt a matáv(suxxx)-éknál eredetileg elképzelték (a félszemû rollerbajnok kurva anyjukat😊))) !! Már elnézést ...

-Zagash

CSOCSO
és utánna???