Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A közeljövöben lesz update, de meg ugye gyülnie kell egy kicsita leforditott uj anyagnak.
Igerem januarban lesz meg ujitas!
2. Egyszerûen másold be a magyarítás txt fájljait a Heroes Data könyvtárába...
3. Indítsd el a game-t és élvezd az Õ félig kész mûvüket...
(Itt jegyzem meg, Gmiki kérésére én is fordítom a Heroes 3-at, ami már most MIND A 3 Heroes3 lemezzel /Restoration of Erathia, Armageddon's Blade, Shadows of Death/ mûködni fog! Jelenleg megint vizsgára tanulok ---- megbuktam a szigorlaton! 😊) ---- majd utána minden beindul ismét.
Vampire: már csak a legnagyobb fájl lefordítása van hátra (game.nvo) és TELJESEN KÉSZ a fordítás... De iszonyat mennyiségû dialógus van benne! Aki ért hozzá, az tudja: 230 kb-ba mennyi szöveg fér bele...
Amúgy egyetlen megkezdett fordításomat sem feledtem, amit a honlapomon jeleztem MIND be fogom fejezni, csak nagyon kérlek benneteket, legyetek türelemmel! Köszike! Amúgy még most is:
B.U.É.K.!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Játékmagyarítások Ott-HUN-Lapja ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Soval akkor megnagyobb a nyalcsorgas.
Probald feltenni a freeweb.hu-ra vagy arra az free.3x.hu -ra, vagy hogy hivjak. Azok bejönnek külföldröl is.
Küldök ma egy emailt.
F-1 Managerhez ha tudtok magyarosítást.
köszi
B:Ú.É.K.
James Bond 007 hez magyarositás van e már???
Szerintem elég jó!!!
Oda is nézzetek be!!!
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Meg egy Syberia nevezetû játéké is.
Valaki tud valamit? (ez aztán a költõi kérdés
)
Találtam a Gmiki-n egy elkezdett Warcraft 3 magyaritást, nos érdekelne, hogy van-e belõle kész verzió, vagy elégedjek meg ezzel?
Elõre is köszi!
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Ha erdekel valakit, elküldöm a leforditando szöveget text fajlban!
\"Life is around you and in you.\"
Szeretnelek megkerni nezzetek utana van e magyaritas a Il2 Sturmovik szimulatorhoz meg az Iron Storm jatekhoz. Elore is koszike.
Keress inkabb a "Mein Kampf"-hoz forditast! Talan valami gyöker haverod leforditotta!
KÖSZI
Különben meg nem kapsz mer ekkora paraszt vagy!
Ha nem írnak az azért van, mert nem tudnak szerezni. vagy mindenki írja oda hogy nem tud????
Legalábbis van magyar verziója.
Ha tudnám hogy melyik fájl tartalmazza belõle a magyar részt akkor elküldeném neked.
Az Icewind Dale I magyarítását keresem. Tudnátok segíteni?
thx
Kaptam egy-egy direct linket. Így már mjön lefele.
😊))
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A Day of tentacle-hoz keresek magyarosítást. Tud valaki valamit?
Szóval bennetek bízok.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Kell egy jegy becsböl vancouverbe? (nem calgary)
Holnap indul 11:20-kor :-)
Ingyer adom!
innét le tudod tölteni,ha mégsem elküldöm.
Bar sajna ebben sem tudtam volna segiteni, mert sosem volt fent a vincsimen :-)
Ha valaki le tudja szedni az evm-rõl a Stronghold és a Civ magyarosítását, please küldje már el nekem emailben.8Engem nem enged bejelentkezni ennél a kettõnél, a reg után.)
Thanks!
Köszi a gyors választ. Kár hogy áttolódik a köv. évre. Na de sebaj, JÓ MUNKÁHOZ IDÕ KELL (rosszhoz meg mégtöbb )
Szóval akkor HAJRÁ
Kocsó
" Be Free ! "

Mindenesetre igyexünk amennyire tõlünk telik. Ha tesztelhetõ állapotba kerül, itt is közöljük.
Nagyjábol mikorra taksáljátok az UT 2003 magyaritás kijövetelét a kulisszák mögül? 😊
Egyébként sok sikert a forditáshoz (tudom sok munkátok fexik benne)
Kocsó
" Be Free "
Epp ma gondoltam ra :-)
Eddig azert nem küldtem, mert vagy elfelejtettem, vagy nem volt idöm!
A baj most az, hogy holnaputan repülök kanadaba es nem tudom mikor jövök vissza.
Majd jelentkezek! Azert meg majd összehozzuk!