58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#14887 Nézd meg a http://www.magyaritasok.hu oldalon. Elvileg percről percre változhat. -
greco #14886 Az illetékesektől kérdezem: a Spellforce magyarítás hogy halad? -
#14885 FLY! 2 magyarítás létezik?Ha igen, hol? -
mike369 #14884 Tényleg nincs benne túl sok szöveg... -
#14883 Nagyok vagytok! Jövőhét esetleg? (kotor)
Azért A Doom elég nagy játék ahhoz hogy magyarul lenne jó játszani, már úgy nagy hogy ultra durva sirály -
#14882 Nagyon meglepő lenne, ha nem így történne... :)
Mindenesetre, mi még a héten nem leszünk készen a Kotorral, de már szépen alakulunk. -
#14881 Hat, en meg nem is lattam a jatekot, de ha van sztorija, es az nagyreszt nincs alapbol feliratozva, akkor asszem ott ugyis kenytelen leszek (leszunk) a sajat kis angol tudasunkra hivatkozni :(
Mindenesetre persze en asszem megvarom a munkatokat, es ugy kostolok bele ebbe a szepsegbe.
Tkp forditva a menu, es az aktualis feladatok lesznek (ugy ertem, ami fps-ekben alapbol a TAB-bal jon elo?:) ) -
#14880 Viccen kívül, valszeg pár nap alatt elkészülünk a DOOM3 magyarítással. -
#14879 Asszem augusztus 03 tan a hivatalos megjelenes, mintha ma ezt olvastam volna valahol.
Jut eszembe: HL2 magyaritast honnan tudnam letolteni? -
#14878 Nem hiszem, hogy olyan nagy munka lenne, hogy akár egy hét alatt nem tudnád vígan megcsinálni... :)
A sima fordításra gondoltam, mert esetleg a textúrákkal el lehet bajlódani egy kicsit. -
#14877 Nem azért. Hanem, mert szinte még ki sem jött, és már magyarul akar vele játszani a nép.
Ez most akkor hivatalos megjelenés, vagy az mikor volt? -
NiGhTM4R3 #14876 Semmi baj, csak hirtelen furcsálltam h nekem ugrottatok... -
#14875 a textúramódosításokat is meg lehet így oldani.
szal végül is mod lesz, nem kell felülírni az eredeti fájlokat! -
#14874 meg, bár nem a MODS-ok alól betölthetően.
de már megoldottam, hogy a magyarítás egy plusz fájlban lesz, mérete kb. 65kb lesz!
így szabadon fel-le installálható! -
#14873 Szerinted megoldaható hogy a magyarítást MÓD-ként készítsük el? -
#14872 Akkor elő a PhotoShoppal és lendüljünk bele!!! :) -
#14871 Ok, foglalkozz a textúrákkal, én meg meglesem a szöveget, meg az ékezet témát. -
#14870 Úgyhogy ha van kedve valakinek fordítani a Doom3-at, akkor segíthet. -
#14869 Ha gondolod akkor csinálhatnád a szövegnek a fordítását, én addig meg bajlódnák a Textúrákkal.
Így gyorsabban kész lenne.
Amúgy tényleg nincs sok szöveg benne (200KB-os fájl)
És ebben vagy sok "maszlang is" amit ugye nem kell lefordítani. -
#14868 Igen! Fordítható. Már rá is álltam a fordításra.
A játék nem mindenhol támogatja az ékezetet, ezért oda kell figyelni hogy hol kell ékezettel írni.
+Textúra magyarítás is lesz, mivel 1-2 fontosabb dolgot érdemes átrajzolni. (de ez nem muszáj)
Felírat meg nicsen benne (vagy csak még nem vettem észre 8) -
#14867 Lesz! Vagy ma vagy Holnap! Bővebben a készítőtől :DD -
#14866 Sacred-re van magyrítás ? -
Prince007 #14865 Lassan elkezdik teszetelni.Egy-két hét és kint lesz. -
#14864 Köszi!
A letöltések között még nincs kint, de azt írják a várható elkészülés Július vége. Remélem rövidesen kint lesz. -
Prince007 #14863 Hitman 3:Gamehunter -
#14862 Szerintem minden játéknak jót tesz ha magyar, amennyire lehet. Ez szerintem független a játék stílusától.
A DOOM3 engem is érdekelne, hogy most akkor mi is lesz (van) vele?
Hitman 3-hoz létezik magyarítás? -
#14861 Na meglestem.
A párbeszédeket nem feliratozza a játék, viszont úgy tűnik, hogy a megjelenő szövegek egy fájlban vannak, és ez könnyen szerkeszthető.
Most szundítok egyet még, később kicsit beleásom magam jobban. -
#14860 Jól van na! :)
Nem akartalak megsérteni... És talán nincs is az összes FPS-nek magyarítása.
De tényleg érdekelne, hogy van-e felirat valahol a Doom3-ban. Vagy egyáltalán van-e valami dialógus rész magában a játékban. -
#14859 Ha már itt tartunk mesélhetnél kicsit.
Szal vannak feliratok a DOOM3-ban???
Biztos lehetsz amúgy benne, hogy lesz a DOOM3-nak többféle magyarítása is...de nem ma és nem holnap.
Mondom, reggel megkukkolom. -
NiGhTM4R3 #14858 Egyáltalán, minek magyarítás a játékokhoz, a lényeg ugyanaz, "menj és hentelj, szerezz nyersanyagot, nyírd ki a főellenséget, nyírd ki a gonoszt"
akkor minek kellenek magyarítók, ha minden játéknak ugyanaz a lényege??? -
NiGhTM4R3 #14857 Minek???
Összes FPS-nek minek magyarítás? a lényege ugyanaz, "menj és hentelj" akkor mi a gec*nek magyarítás? -
NiGhTM4R3 #14856 Most mit baszakodtok velem?
Fifa 2004-hez minek magyarítás, nincs semmi sztori nincs semmi ami különösebben magyarnak kellene lennie.
Painkiller-hez minek magyarítás? csak a menü miatt...
Sok felesleges magyarítás közül nehogymár a Doom 3-nak ne legyen bazz... -
#14855 Majd holnap megnézem, hogy mi az ábra DOOM3 ügyben. -
greco #14854 Szerintem biztos lesz aki lefordítja ezt is.Persze idővel... -
Rusy #14853 hát ja de tök mindegy, szerintem se nagyon kell neki, de azért nem baj ha érted a "történetet"... -
greco #14852 Nem azt kérdezte,hogy van-e már magyarítás,hanem hogy fordítható-e. -
#14851 Esküszöm, hogy ma olyan 9 óra tájban megfordult a fejemben, hogy beírom, hogy ki lesz ugyan az első személy, és mikor, aki megkérdezi, hogy Doom3 magyarítás van-e már?
De azt hittem, hogy még legalább egy hétig senki sem lesz... Tévedtem. -
#14850 Minek?
Feladat: Menj és hentelj!
Másodlagos feladat: Menj és hentelj! -
NiGhTM4R3 #14849 Doom III fordítható? -
NiGhTM4R3 #14848 Mivan a Gothic2-vel? Hol van Hunnenkoenig?