Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan nincs, ami az összesre kiterjed, csak az elején egy párra, meg az olyanokra, amelyeket úgyis mindenki benyög.
De az itt található honosítás nem teljes mert, a készítõje szerint rahedli sok a meló vele. És úgy tudom nem is készül a frissítése.
www.extra.hu/gmiki
Lammer
Skacok!
Kicsit elõkapkodtam az abandonwares cuccokat, még mindig lenyûgöznek az SSI RPG-i!!!

Ha esetleg,van olyan már elnézést "vadállat", aki ilyenekhez visszanyulna és fordítgatná... ahhh elérzékenyültem 😊)
1általán lehetn, lenne rá igény,stb???
Curse of a.b.
Secret o.t.s.b.
Pools...
Buck Rogersek stb.stb.

Sziasztok!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

addaam
No One Lives Forever magyarításról tud vki vmit?
A Morrowindhez hol lehet magyarosítást szerezni?
Hunnenkoenig
Holnap fent lesz a 19. Küldetes a Mafiabol! Ma mar sajna nem sikerült befejezni, pedig eddig forditottam. Na mindegy. Holnap estere legkesöbb fent lesz.

Joccakát! :-))

Hunnenkoenig
Köszi sracok! Egyebkent ne haragudj Laki, de nem birtam visszafolytani...

Szöveg az meg lenne benne forditando, de egy ilyen uj jatekhoz nem igazan szamithatsz forditasra. Egyreszt, mert a kellö progik meg hianyoznak, masreszt, mert idö is kell hozza.

Amugy tenyleg nem inditunk igy a forumon :-))

Hunnenkoenig
hahaha

IMYke2.0.0.0
GameCopyWorld

Itt majd a szerver kiválasztás után bejutsz magára az oldalra és ott a fõoldal jobb alsó framjében találsz egy ilyet:

PATCH ENGINES
aPATCH
eRoPatch
Multi Patcher
PatchFX
R!SC's Process Patcher
UltraPatcher32
X-Brain
YPP

Na ezek közül válassz! Ezek Patch motorok, melyek változtatásokat tudnak eszközölni eredeti fileok és módosítások összerakásával...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Játékmagyarítások Ott-HUN-Lapja ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!
A Morrowindhez tudtok teljes vagy mondjuk 90%-os magyarosítást?
Vagy eggyáltaláb bármilyet?
Wanted
Greco!
Megkaptam a cuccost. Kipróbálom.
A Homm4 magyar file-t hova tegyem fel? (Ne ftp-s legyen.) Az én extrás címemre nem tudtam.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
O.K.
Várom. Thanks.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Gytibor!
Kiszedtem neked a (szerintem) szükséges magyarított file-okat.Küldöm mail-ben.
Wanted
Holnap felteszem valahova és ideírom a címet.

Wanted
Greco- A magyar file-ok kiszedhetõek belõle?
(Etherlords)

..meg a Nagy balhé is(ha érdekel vkit).
Nekem megvan az Etherlords magyarul...
Wanted
Bocs, gyorsan írtam.
u.i.: Még mindig keresem az Etherlords-ot.

Wanted
A Homm4-nek nincs külön m,agyarosítása, hane a magyar verzióból kimásolt szöveg-file-t kell bemásolni a megfelelõ könyvtárba. (kb. 4 mega)
(Minden szöveg magyar lesz.)
Ha gondolod, szívesen elküldöm.

Wanted
Hi!
Nemrég megjelent az Etherlords magyarul.
Kérdés: Az angol változatot lehet e, a magyar file-okkal magyarítani? (Mint a Homm4-et.)

Hunnenkoenig
Frissült a Mafia forditasa!

Valoszinüleg a 17. Küldetes hianyosan került fel! Bocsika! Mostmar teljes es a 18. küldetes hozzajött!

Zagash
Jah! Bocs!

Az SP szöveg mellett meg még ott van az új betûtípus, amit át kell alakítani, meg a menürendszer nagy része is, amit szintén nem ártana átrajzolni.
Úgyhogy miért ne vághattam volna bele?

(amúgy azért értelmeztem félre, mert hiányzik egy vesszõ a "csak" szó elõtt, és ezért, ahogy gyorsan olvastam, átsiklottam a "csak" felett. 😛)

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Zagash
Nem nyert piros hangszórót, ugyanis kijött a demó, egész pontosan November 8-án körülbelül 23 óra magasságában! Tudhatnád, ha megnéznéd a mohaa.hu-t, vagy az oldalamat...

És két multipályát tartalmaz, melybõl az egyik igenis benne lesz a teljes kiegben, de emellett azért benne van a menürendszer is, meg a singleplayer szövegét is megtaláltam!

Látom nem vagy nagyon otthon a témában....

Ajánlom a mohaa topikot, vagy a mohaa.hu-t!
Jónapot!

-Zagash

Zagash
Elkezdtem fordítani a Medal of Honor Allied Assault Spearhead -et!

Hunnenkoenig
Nagyon helyes!!!!! Bravo!!!!!

Hunnenkoenig
A mafia telepitö nelküli forditasa bövült!
A telepitös valtozat remelhetöleg meg ma fent lesz Phanatic oldalan.

Lammer
Tényleg jut eszembe.
Ha esetleg már megvolt akkor jelezzétek lécci.
Amit nagyon szerettem volna mindig is az:
Xcom3 Apocalypse ez régi kedvencem. Nos erre 1általán van remény, vagy inkább marad az örök lefordítatlanok hosszú sorában 😞(
Kösz

Lammer
Naná!!!
azok mekkora fílingek voltak jézusom!!!

Hunnenkoenig
Azt hiszem egyszerüen csak a jatekmappaba ugy ahogy van!

zippofcy
Ja en elhataroztam hogy magyaritani fogom az anno "Ratkai-atkai" neven elhiresult gamekat. Pl. Idoregesz, stb. Ha van erdeklodes jelezzetek 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Adi
Hi!!Bf1942 ahhoz van magyarosítás?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Hunnenkoenig
A deus Exnek van felig kesz forditasa! A többi azert nincs kesz, mert nem lehet. Vagyis legalabbis eddig senki nem jött ra, hogy kell...

Én is igy jártam, a MAG 15 colos moncsim nagyon sötét volt. a gammát felnyomhatod szoftveresen, de az nem az igazi, nálam kifakitotta a szineket.
Végsõ megoldásként leszedtem a monitor hátulját, és megkerestem a gamma potit, ott állítottam rajta egy kicsit. Most kiváló!!! Ha van egy kis affinitásod akkor igy csináld.
(a fókusz potit ne piszkáld, mert homályos lesz!)

Gyerekek, tudja valaki miért nem lehet gammát állítani a játékokban? Gef2 MX-em van és egyszerûen hiába veszem csutkára a gammát, semmit se ér, töksötétben gyûröm a játékot. A monitoromon már nincs több fény. Driverfüggõ lenne? (Nv28.36)
Hunnenkoenig
nekem meg van sajnos mas munkam...
Különben szivesen, de azert nezz körül a gmiki oldalan, hatha mar van olyan!

Imremagdi
Need For Speed Hot Pursuit 2 nek Valaki lefordithatná a text könyvtárba lévö txt-ket !!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy a Zanzarah nevû játékhoz tudtok-e magyarítást, vagy készülõben van?
Köszi.
Waterhorse
Régen jártam itt úgyhogy most nem olvasok vissza, de nem tudja valaki mi a helyzet az elkezdett Grim Fandango magyarítással?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

addaam
off: Need For Speed hp2-õt honnan lehet letölteni?
Imremagdi
Need For Speed Hot Pursuit 2 nek Valaki lefordithatná a text könyvtárba lévö txt-ket !!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Hunnenkoenig
Erdekes modon ha text editorban csinalom, akkor bejön, ha mas progiban akkor ugyanugy ô meg û lesz belöle. Mindegy, hogy magyar vagy nemet billentyüzettel hasznalom-e.

Lehet, hogy azert, mert nemet a windowsom?

Hunnenkoenig
Köszi

Zagash
Itt vannak a charmap kódok:
Õ=Alt+0213
õ=Alt+0245
Û=Alt+0219
û=Alt+0251

Hunnenkoenig
Remélem azóta már ez nem így jelenik meg! :-))

Egyebkent hogy irsz ilyen hosszu ü-betüt???
Lehet ö betüt is?

Jo lenne, ha en is tudnek, de nekem eddig csak û meg ô sikerült, ezt meg nem akarom hasznalni.

Föleg akkor lenne jo, mikor azt a szot kell irnom, hogy "örült" most sose tudni, hogy bolond, vagy boldog volt valamiert?!

Zagash
vagy ugyanezzel: 2 fõ beszállás, tank 10 óránál?

Zagash
hmmm, az nem jó, az "all, get in tank 10 hour" "mindenki, szállj be tank 10 óránál" problémára, hogy - mindenki beszállás, tank 10 óránál?

Zagash
Nekem egy maradondó élményem van a D2-vel kapcsolatban, melyen megpusztultam a röhögéstõl. Bár akkoriban még csak egy félkész béta kezdetleges változata volt...

A Gyûrû of the Farkas

-ez volt a legjobb, amivel valaha találkoztam... mondjuk a vízalatti fegyver sem rossz, fõleg ha arról az oldalról nézzük, hogy a D2 mégcsak félkész béta volt.. 😊)

Hunnenkoenig
Ebben tökeletesen igazad van! Csak a baj, hogy sokan evvel nincsenek tisztaban es egy kalap ala veszik :-)