Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit elõkapkodtam az abandonwares cuccokat, még mindig lenyûgöznek az SSI RPG-i!!!
Ha esetleg,van olyan már elnézést "vadállat", aki ilyenekhez visszanyulna és fordítgatná... ahhh elérzékenyültem 😊)
1általán lehetn, lenne rá igény,stb???
Curse of a.b.
Secret o.t.s.b.
Pools...
Buck Rogersek stb.stb.
Sziasztok!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Joccakát! :-))
Szöveg az meg lenne benne forditando, de egy ilyen uj jatekhoz nem igazan szamithatsz forditasra. Egyreszt, mert a kellö progik meg hianyoznak, masreszt, mert idö is kell hozza.
Amugy tenyleg nem inditunk igy a forumon :-))
Itt majd a szerver kiválasztás után bejutsz magára az oldalra és ott a fõoldal jobb alsó framjében találsz egy ilyet:
PATCH ENGINES
aPATCH
eRoPatch
Multi Patcher
PatchFX
R!SC's Process Patcher
UltraPatcher32
X-Brain
YPP
Na ezek közül válassz! Ezek Patch motorok, melyek változtatásokat tudnak eszközölni eredeti fileok és módosítások összerakásával...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Játékmagyarítások Ott-HUN-Lapja ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Morrowindhez tudtok teljes vagy mondjuk 90%-os magyarosítást?
Vagy eggyáltaláb bármilyet?
Megkaptam a cuccost. Kipróbálom.
A Homm4 magyar file-t hova tegyem fel? (Ne ftp-s legyen.) Az én extrás címemre nem tudtam.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Várom. Thanks.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Kiszedtem neked a (szerintem) szükséges magyarított file-okat.Küldöm mail-ben.
(Etherlords)
u.i.: Még mindig keresem az Etherlords-ot.
(Minden szöveg magyar lesz.)
Ha gondolod, szívesen elküldöm.
Nemrég megjelent az Etherlords magyarul.
Kérdés: Az angol változatot lehet e, a magyar file-okkal magyarítani? (Mint a Homm4-et.)
Valoszinüleg a 17. Küldetes hianyosan került fel! Bocsika! Mostmar teljes es a 18. küldetes hozzajött!
Az SP szöveg mellett meg még ott van az új betûtípus, amit át kell alakítani, meg a menürendszer nagy része is, amit szintén nem ártana átrajzolni.
Úgyhogy miért ne vághattam volna bele?
(amúgy azért értelmeztem félre, mert hiányzik egy vesszõ a "csak" szó elõtt, és ezért, ahogy gyorsan olvastam, átsiklottam a "csak" felett. 😛)
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
És két multipályát tartalmaz, melybõl az egyik igenis benne lesz a teljes kiegben, de emellett azért benne van a menürendszer is, meg a singleplayer szövegét is megtaláltam!
Látom nem vagy nagyon otthon a témában....
Ajánlom a mohaa topikot, vagy a mohaa.hu-t!
Jónapot!
-Zagash
A telepitös valtozat remelhetöleg meg ma fent lesz Phanatic oldalan.
Ha esetleg már megvolt akkor jelezzétek lécci.
Amit nagyon szerettem volna mindig is az:
Xcom3 Apocalypse ez régi kedvencem. Nos erre 1általán van remény, vagy inkább marad az örök lefordítatlanok hosszú sorában 😞(
Kösz
azok mekkora fílingek voltak jézusom!!!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Végsõ megoldásként leszedtem a monitor hátulját, és megkerestem a gamma potit, ott állítottam rajta egy kicsit. Most kiváló!!! Ha van egy kis affinitásod akkor igy csináld.
(a fókusz potit ne piszkáld, mert homályos lesz!)
Különben szivesen, de azert nezz körül a gmiki oldalan, hatha mar van olyan!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Szeretném megkérdezni,hogy a Zanzarah nevû játékhoz tudtok-e magyarítást, vagy készülõben van?
Köszi.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Lehet, hogy azert, mert nemet a windowsom?
Õ=Alt+0213
õ=Alt+0245
Û=Alt+0219
û=Alt+0251
Egyebkent hogy irsz ilyen hosszu ü-betüt???
Lehet ö betüt is?
Jo lenne, ha en is tudnek, de nekem eddig csak û meg ô sikerült, ezt meg nem akarom hasznalni.
Föleg akkor lenne jo, mikor azt a szot kell irnom, hogy "örült" most sose tudni, hogy bolond, vagy boldog volt valamiert?!
A Gyûrû of the Farkas
-ez volt a legjobb, amivel valaha találkoztam... mondjuk a vízalatti fegyver sem rossz, fõleg ha arról az oldalról nézzük, hogy a D2 mégcsak félkész béta volt.. 😊)