58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • ibrik
    Hmmm.
    Van, ahol csak így használja: Zip the next checkpoint.
  • Schüll
    Most nyaralni megyek.....
    De amint lesz időm megint belevetem magam és küldöm mailbe a hibákat!
  • ZsoltiHunGames
    Találj ki valami egszerű, jól csengő nevet neki!
    pl: odarántó :)))
  • ibrik
    Az a baj, hogy nemcsak az, mert a sima pókfonál-lövés az, amikor harcolsz a földön a rosszfiúkkal és "rájuklősz" mielőtt megbúrázod őket

A web zip-nél a fonállövéskor hozzárántódsz ahhoz a felülethez, amire a fonalat kilőtted...
  • ZsoltiHunGames
    web zip=pókfonál-kilövés, vagy egyszerűen fonállövés
  • Rusy
    nem kell baszogatni senkit, jó munkázoz idő kell, azt az 1 hetet kibírod már
  • Solid Snake GH
    Mellesleg egy kérdőjel is elég, nem vagyunk vakok.
  • ibrik
    Rákérdeztem még délelőtt erre a Gamehunter fórumában és válaszként azt kaptam, hogy a teszteléssel NagyG a prágai kastély alagsoránál járt éppen.
  • littleNorbi
    Meddig tesztel még ???????????????????????????????????????
  • ibrik
    Aki esetleg látta már a filmet, megmondhatná, hogy a "webswing" és a "web zip" kifejezéseknek mi lenne a legegyszerűbb fordítása.
    webswing - az a Tarzan-szerű lengéses haladás pókfonáltól-pókfonálig
    web zip - a falon egy pontra pókfonál kilövése és Spiderman ennek a fonálnak a segítségével "odarántódik"

Naszóval ilyen hosszú szájbarágós megfogalmazásokat azért mégsem írhatok
  • ibrik
    Jóhír a Spiderman 2 fordítására vállalkozóknak (bár az is lehet, hogy erre már rég rájöttek ők is).
    Nem nagyon tudok angolul - legalábbis nem anyanyelvi szinten -, de szótár segítségével belefordítottam a tutorial.int fájl elejébe és a játékban kipróbáláskor látszott, hogy az összes magyar magánhangzót kezeli
  • zsozsooo
    Skacok! A GP3 magyarositasat keresem. Imyke honlapjan nem talalom azt a ;listat , ami regen volt, hogy mihez van es mihez nincs magyarositas. Es mivel regi game, gondolom tobb ezret kene atolvasnom visszafele, szal ezert mernem megkerdezni.
    A GP3 Season 2000hez talaltam, le is szedtem, es benne van egy utalas arra, hogy letezik a GP3hoz is.

Ha vki tudja honnan lehet leszedni, irja be, koszi!
  • bazza
    Miért? Nektek van kitűzött célotok? Nekünk nincs...:P
  • ZsoltiHunGames
    Ha van valakinek kedve lefordítani a SpiderMan 2-t,
    akkor az ITT megtalálja az Angol fájlokat!
    Nem egy nagy falat, úgyhogy nem kell félni.
  • ZsoltiHunGames
    Csak hogy van-e valami kitűzött cél?
  • bazza
    Miért kérded?
  • bazza
  • ZsoltiHunGames
    Bazza, a nagy nyári szünet után melyik játék fordításába kezdetek bele?
  • bazza
    huntech.uw.hu
  • Matthewpamer
    helo,a pokoli szomszédok 2 magyarítását keresem.valaki tudja honnét lehet letölteni?
  • Vlala #14667
    Thx, gondolhattam volna...
    Az ember ugye előbb gondolkodik, aztán kérdez :-)
  • Johnyy
    Egyébként a sacred fordítás mikor lesz kész meg hol lesz fenn?
  • ibrik
    www.cdgalaxis.hu-n megtalálod.
  • Vlala #14664
    Lehet, hogy off leszek, játékmagyarítás helyett magyar játékról fog szólni a kérdésem.
    Theocracy. Lehet még valahol kapni (décé, warez, letöltögetők kímáéljenek, eredeti kell!), ha jól tudom, két cédés volt. Felpakoltam a demót, és tetszik.
    Hű, ez tényleg off volt. Bocsesz...
  • KranaZoli #14663
    Confilt Desert Storm II-höz tudja v.ki, hogy létezik-e magyarítás?
  • Rusy
    Hajrá mindig van remény, megyek és aláírom megint...
  • ALCATELGOD
    JA! Vedd ki a kképeket és karikázd be a hibákat!
  • Hunnenkoenig
    Ide is bemasolom, ha a peticios topik elsüllyedne:

Ugy gondolom ideje jelentkezni.
    A helyzet a következö:

Eljuttattam a peticio linkjet egy email kisereteben több nagy kiadonak es jatekfejlesztönek (ha sikerült rabukkannom a cimükre), de eddig sajnos semmilyen visszajelzest nem kaptam, kiveve az NC Soft (City of Heroes, Lineage sorozat) lokalizacios osztalyanak fönöketöl.

Megigerte, hogy ha europaban hivatalosan megjelentetik a jatekjaikat, akkor biztosan megkeresnek minket is.

Hat körülbelül ennyi...

Meg nem sikerült felkutatni minden jatekkiadot es fejlesztöt, de rajta vagyok...

Mivel az alairasok csak szegenyes szamban leledznek, ezert ugy döntöttem, hogy csak elektronikus modon (ertsd: e-mail) tovabbitom. A nyomtatott forma tul költseges lenne es ilyen keves alairassal sajnos nem eri meg nekem sajat költsegre.

Alairni meg mindig lehet!

Köszönöm a figyelmetek, türelmetek es az alairoknak a közremüködest!
  • Tetsuo
    Örülök neki.
    Nem negativ volt hanem igaz. Ugyanis azokat a játékokat ami pont h igényelné a fordítást (angolul nem tudóknak) azokat senki sem fordítja le (pl szerepjátékok). Míg egy UT200akármennyiben vagy egy Call of Dutyban annyi a szöveg h 'options' meg 'save', amit 50000ren fordítanak.
    Ti vagytok a naygszerű kivétel, aminek télleg örülök, s várom a Morrowindet. :)
  • bordy
    hello.

nem tudja valaki hogy a true crime-hoz létezik e honositás?
  • bazza
    Tehát senki sem tudna segíteni? #14637
  • Solid Snake
    Üdv Snake!
  • Solid Snake GH
    Meg sincs a játék, vaze.
  • Faterx
    Az 1.7 Finalt gondoltam hogy megvárjátok, éppen ezért kérdeztem a peccseket hogy hogyan lesz tovább?
    Hivatalos: cég, bolt, engedély a forgalmazótól etc
  • mmster
    Igen, a Sacredről. Mit értesz azon, hogy hivatalosan csináljuk-e? Most az 1.66-os javítással dolgozunk, az előzetes tesztek alapján lefele kompatibilis a szövegfájl, de felfele nem garantált. Ezért várjuk már mi is a hivatalos 1.7-es javítást, hogy azt is beépíthessük a fordításba.

Üdvözlettel: mmster
  • Faterx
    Szia
    A Sacredről van szó?
    Maszekba csináljátok vagy hivatalos?
    A "patchek" hogyan lesznek megoldva?
  • mmster
    Mi ez a negatív hozzáállás? Már tényleg nem sok van hátra a fordítás elkészültéig. A napokban kaptam meg a fordítóktól a teljes, magyar szöveganyagot. Most összerakjuk az egészet, megpróbáljuk kiszűrni a helyesírási hibákat, magyartalan mondatokat, tisztázzuk az eltérő kifejezéseket. Ez el fog tartani egy ideig, de a nehezén már túl vagyunk.

Üdvözlettel: mmster
  • Gustafson
    FIFA 2000-hez tud valaki magyarítást ? A www.fifahungary.com-on csak 2001-től foglalkoznak a játékokkal, nekünk meg hiába van meg a FIFA 2004 és az UEFA Euro 2004, a gyerekeim szerint a 2000 a legjobb,és csak azzal játszanak.
  • Tetsuo
    Majd a unokádnak lesz, lásd Morrowind és a többiek..
  • Johnyy
    Van valami hungaro írány a sacred felé vagy kamu?