Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ne verje a gyereket az, aki nem eteti!"
Szóval csak annyi: Nem mindig a driver a hibás - sajnos sok az olyan "fejlesztés, amit inkább barmolásnak neveznék...
https://www.foramax.hu/msi-msi-geforce-rtx-3060-gaming-x-12g-videok%C3%A1rtya-3%C3%A9v-garancia-p-20368.html
(Ez alá szerintem belátható időn belül nem is fog menni)
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2021.12.18. 15:03:02
Igazából semmit....
Mivel most egy másik játék miatt...teljesen feleslegesen.....felraktam az NV.legújabb driverét,semmit nem tett ahhoz a játékhoz sem,mivel GTX 1080ti kártyám van a DLSS meg az RTX plusz opciója....így csak sz@pattam magam...<#falbav>#falbav>
Így aztán a sokadik cresselés után ,no meg írta a hiba üzit is a betöltésnél a repszim....
Elgondolkodtam ,hogy ez így nem pálya......
Szépem vissza raktam a nagy becsben őrzött régi ,direkt erre a kártyára készült driverem ,ami lassan 1 éves ,sajna már újabb nincs ehhez ami specifikusan erre készült ,legalább is nem találtam...
Megy is gond nélkül.
Korábban egyszer már más játékoknál jártam így ,csak nem emlékeztem ,de mint írtam is sokadjára már nekem is fura volt.....
No meg gyanúsak voltak a grafikai hibák is a területeken ,kéken villódzó talaj részletek.
Igazából ennyi...
Vennék én új karit de nem1 milláért,jó van 6-700-ért is de az is túlárazott ,mint minden ezen a fronton.
A 3 monitor miatt legalább 380-vagy ti ami játszana ,de asszem még egy jó darabig megfizethetetlen.
Igazából most hogy rendbe rakták a játékot majd full grafon ,nyilván a rendelések 100-on szépen fut mindenhol és gyönyörű a táj meg úgy minden....<#eljen>#eljen>ahol régen 20 körül volt fps az most 30 körül megy nagy reptereken zsúfolt helyeken,máshol felette...<#taps>#taps>
Forever>***eta32***
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Forever>***eta32***
Olyan problémám van amiben segítséget kérnék ha valaki tudja a megoldást.
Mióta a legújabb update kijött nem repültem.
Nemrég megint repültem volna de.....
A mostani update ugye német osztrák svájc régiót érintette....
Nos itt kezdődik a gondom .
Azóta ezen részeken és szűkebb határain mikor betöltene egy repteret kifagy a játék és az asztalra vágja.
De sajna Magyarország és szűkebb határait is érinti a kifagyás.
Ha szomszédos országokból indulok megy de csak egy darabig míg meg nem közelítem ezen régiókat aztán megint kifagy.
Az érdekesség és lényeges hogy mind ezt DX11-ben csinálja,mivel eddig is ezen toltam nem is értem.
De a poén most jön ha DX12beta-ba átrakom akkor nincs kifagyás működik,de sajna így meg nagyon kevés az fps és szaggat-akad is nagyon ahogy írtátok itt még páran .
Ennél fogva nem nagyon tudom használni ebben a formában.
Ha lenne erre valami megoldás tipp szívesen venném...<#worship>#worship>
Nincs semmi mod benn,se repcsi se más egyéb.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.12.17. 16:54:01
Forever>***eta32***
mert nyilván belső nézetbe fogok játszani hogy lássam a műszereket, de pl fel vagy leszállásnál jó látvány lenne, ha látnám ahogy felemelkedik/leér a kerék 😄
elvileg van visszajátszás, de az nem olyan
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MA már csak 3D kabin van nincs 2D.
Ha ráduigot a TV-re simán sokkal jobb élményben lesz részed mint egy picurka 4:3as monitoron.
Seven-Four-Seven--Heavy
Seven-Four-Seven--Heavy
★★★★★
De ha mindenképp nincs pénzed rá, vagy nem akarsz vakon költeni, a DCS-ben van 2 hetes ingyen periódus, ahol mindent ki lehet próbálni. Szóval még pénznélkül is megnézheted, mit tud és eldöntheted, megéri-e az árát. ÉS ha már ott vagy, kipróbálhatsz más forgószárnyasokat, akár a mi-24 akár NATO vonalon, nekem az Huey van meg, kellemes jószág, jó kis hagyományos nem agyon műszerezett mint az Airbus pl.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.11.26. 22:38:51
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
www.smart-bus.hu
Voltam Szentkirályon szerződéses 2002-2004 között, és utasként repültem is Minyóval párszor. Az egyik kollégám is ott volt pilóta, előtte meg Börgöndön.
A DCS Mi-8-at próbáld ki ha még nem ismered, azt hiszem most ingyen le is lehet tölteni és 14 napig használni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.11.24. 19:25:47
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A H-145 mivel másabb?
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Kicsit féltem a helizéstől ebben a játékban, de nagyon tetszik, tök jól el lehet repülgetni vele. Rio
GOOBY, pls
a dolog nyitja az lehet, hogy csak ott rakja be a humidity-t, ahol METAR van és ki tudja olvasni az adatokat.
amint megközelíted a METAR körzetét, bepukkant egy habosat, azon kívül pedig megtartja a jó öreg végtelen látótávot.
rombolja az illúzióimat, de legalább már van valami...
korpa ellen zsírmalac
bumfordi sg kétszer rakta be ugyanazt, neménvótam!
a lényeg egyébként annyi, hogy az a páraréteg, amit látsz a föld felett, korábban nem volt. élő időjárás esetén ezt az értéket nem vette figyelembe a program.
gyakorlatilag konstans végtelen látótávolságot kaptál időjárási körülményektől függetlenül - kivéve persze ha esőben repültél vagy esőfüggöny volt előtted.
köd esetén pedig ledobott egy x sugarú felhőt a földre, ha egyáltalán megtette.
korpa ellen zsírmalac
official fórumon némelyek panaszkodnak, hogy viszont most a régi szép FSX-es időket idézve a látótáv amolyan "hoppágeci!" módon nulla másodperc alatt változik. ezt én eddig nem tapasztaltam, de hangsúlyozom, orbitális reppenéseket még nem csináltam, itt körözök a Tapolcai-medence felett és rudizok a C152-ben, mert lukas 0.2 fillért nem tettem volna rá, hogy még az én életemben találkozok valami olyasmivel, amit az Active Sky évekkel ezelőtt megoldott.
korpa ellen zsírmalac
A pilatus és a Hornet jópofa, persze nem egy DCS 😊
Annyi gondom van hogy a menüket nem lehet eltünteni vr-ban (pl atc window), ezért kikapcsoltam minden segítséget.
Szerintem azért hamarosan jönni fog egy bugfix mert sokan morognak.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.11.18. 21:46:48
GOOBY, pls
nevetséges 😊))) szerintem VR továbbra is használhatatlan, de nem próbáltam
Ryzen 5900X, Radeon 6800XT, 64GB memória és WQHD felbontás minden ultrán.....