Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Forever>***eta32***
Olyan problémám van amiben segítséget kérnék ha valaki tudja a megoldást.
Mióta a legújabb update kijött nem repültem.
Nemrég megint repültem volna de.....
A mostani update ugye német osztrák svájc régiót érintette....
Nos itt kezdődik a gondom .
Azóta ezen részeken és szűkebb határain mikor betöltene egy repteret kifagy a játék és az asztalra vágja.
De sajna Magyarország és szűkebb határait is érinti a kifagyás.
Ha szomszédos országokból indulok megy de csak egy darabig míg meg nem közelítem ezen régiókat aztán megint kifagy.
Az érdekesség és lényeges hogy mind ezt DX11-ben csinálja,mivel eddig is ezen toltam nem is értem.
De a poén most jön ha DX12beta-ba átrakom akkor nincs kifagyás működik,de sajna így meg nagyon kevés az fps és szaggat-akad is nagyon ahogy írtátok itt még páran .
Ennél fogva nem nagyon tudom használni ebben a formában.
Ha lenne erre valami megoldás tipp szívesen venném...<#worship>#worship>
Nincs semmi mod benn,se repcsi se más egyéb.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.12.17. 16:54:01
Forever>***eta32***
mert nyilván belső nézetbe fogok játszani hogy lássam a műszereket, de pl fel vagy leszállásnál jó látvány lenne, ha látnám ahogy felemelkedik/leér a kerék 😄
elvileg van visszajátszás, de az nem olyan
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MA már csak 3D kabin van nincs 2D.
Ha ráduigot a TV-re simán sokkal jobb élményben lesz részed mint egy picurka 4:3as monitoron.
Seven-Four-Seven--Heavy
Seven-Four-Seven--Heavy
★★★★★
De ha mindenképp nincs pénzed rá, vagy nem akarsz vakon költeni, a DCS-ben van 2 hetes ingyen periódus, ahol mindent ki lehet próbálni. Szóval még pénznélkül is megnézheted, mit tud és eldöntheted, megéri-e az árát. ÉS ha már ott vagy, kipróbálhatsz más forgószárnyasokat, akár a mi-24 akár NATO vonalon, nekem az Huey van meg, kellemes jószág, jó kis hagyományos nem agyon műszerezett mint az Airbus pl.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.11.26. 22:38:51
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
www.smart-bus.hu
"Ne verje a gyereket az, aki nem eteti!"
Voltam Szentkirályon szerződéses 2002-2004 között, és utasként repültem is Minyóval párszor. Az egyik kollégám is ott volt pilóta, előtte meg Börgöndön.
A DCS Mi-8-at próbáld ki ha még nem ismered, azt hiszem most ingyen le is lehet tölteni és 14 napig használni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.11.24. 19:25:47
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A H-145 mivel másabb?
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Kicsit féltem a helizéstől ebben a játékban, de nagyon tetszik, tök jól el lehet repülgetni vele. Rio
GOOBY, pls
a dolog nyitja az lehet, hogy csak ott rakja be a humidity-t, ahol METAR van és ki tudja olvasni az adatokat.
amint megközelíted a METAR körzetét, bepukkant egy habosat, azon kívül pedig megtartja a jó öreg végtelen látótávot.
rombolja az illúzióimat, de legalább már van valami...
korpa ellen zsírmalac
bumfordi sg kétszer rakta be ugyanazt, neménvótam!
a lényeg egyébként annyi, hogy az a páraréteg, amit látsz a föld felett, korábban nem volt. élő időjárás esetén ezt az értéket nem vette figyelembe a program.
gyakorlatilag konstans végtelen látótávolságot kaptál időjárási körülményektől függetlenül - kivéve persze ha esőben repültél vagy esőfüggöny volt előtted.
köd esetén pedig ledobott egy x sugarú felhőt a földre, ha egyáltalán megtette.
korpa ellen zsírmalac
official fórumon némelyek panaszkodnak, hogy viszont most a régi szép FSX-es időket idézve a látótáv amolyan "hoppágeci!" módon nulla másodperc alatt változik. ezt én eddig nem tapasztaltam, de hangsúlyozom, orbitális reppenéseket még nem csináltam, itt körözök a Tapolcai-medence felett és rudizok a C152-ben, mert lukas 0.2 fillért nem tettem volna rá, hogy még az én életemben találkozok valami olyasmivel, amit az Active Sky évekkel ezelőtt megoldott.
korpa ellen zsírmalac
A pilatus és a Hornet jópofa, persze nem egy DCS 😊
Annyi gondom van hogy a menüket nem lehet eltünteni vr-ban (pl atc window), ezért kikapcsoltam minden segítséget.
Szerintem azért hamarosan jönni fog egy bugfix mert sokan morognak.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.11.18. 21:46:48
GOOBY, pls
nevetséges 😊))) szerintem VR továbbra is használhatatlan, de nem próbáltam
Ryzen 5900X, Radeon 6800XT, 64GB memória és WQHD felbontás minden ultrán.....
"They have said in the Dev Q&A yesterday that there will be no performance increase with DX12 yet."
"At this time (first implementation) no Performance improvements with DX12"
UTC szerint 16 óra, az nálunk 17:00 lesz.
korpa ellen zsírmalac
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...