2470
Microsoft Flight Simulator 2020
-
voqnpapi #1148 Köszi a gyors válszt. Remélem jó lesz.
A "bush trip"-nél hogyan lehet elmenteni az állást? megyek 3 "leg"-et és ha kilépek elfeljti,hogy hol végeztem. Kezdi elölről. -
#1147 Nekem is ez volt, a fórumban azt írták h töröld le a gépről és installáld újra. Nekem jó lett de egyéb bugok miatt nem igazán működik, csak az alap 320-al tudok repülni. -
#1146 A fejlesztői verzió elvileg működik. -
voqnpapi #1145 Sziasztok!
Az utolsó frissítés óta az A320NX FbW-nél betölt, megjelenik a reptér, de nem látni a repülőgépet. Se cockpit, se külső nézetben. A kamerát lehet mozgatni, a gázkarokra is reagál. Olyan, mintha átlátszó lenne a gép. Lehet, hogy valami elállítódott? -
Bubachangh #1144 Nekem két, szinte azonos méretű mappám volt azon a meghajtón, ahova telepítve lett: ~189 GB mindkettő mérete. A régebbit áthelyeztem egy másik helyre, hátha azt is használja, de miután áthelyeztem (így felszabadítva majdnem 200GB-ot) simán fut a program...
Ezután töröltem.
-
#1143 Érdekes, nekem ott nem is mutatja hány GB. A flight sim mappa 179GB, a community 1.4GB. Premium verzió, steames. -
Bubachangh #1142 Nos, pont nincs oda írva, csak a reptereknél. Sőt még a megvett repülőgépeket sem mutatja, nemhogy a városokat...
Utoljára szerkesztette: Bubachangh, 2021.11.02. 20:03:07 -
eta32 #1141 Nem tudom valahogy meghízott...
Ennyit mutat a "programok telepítése törlése" menüben..
Elfér a többi mellett... -
#1140 Mitől lett 366GB? -
bunny #1139 Hát igen, ha mindent letölt az ember nem kicsi. Viszont nem kell mindent behúzni, pl. a world update-ek részletes reptereit ha úgyse jársz arra. Nekem sincsenek lehúzva csak az általános cuccok. Meg igen, a nagyobb csomagokban több repcsi, plusz további repterek - ezer zabálják a helyet mint állat. De nekem így spórolósan is 180GB, ilyen ez a popszakma, 1T alatt szerintem felesleges SSD-t venni manapság. -
eta32 #1138 Csak halkan jegyzem meg hogy nálam a szim 366GB helyet foglal, ami mod benne van az kb 1.5 GB-ot foglal el
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.02. 07:17:02 -
ricsa008 #1137 Igen van ! 123-at ír szükségesnek 300gb a szabad -
#1136 Van elég hely a meghajtón? -
ricsa008 #1135 Sziasztok ! Lenne egy kérdésem ! előfizettem PC-n XBOX ultira. Szeretném telepíteni a játékot kiválasztom a meghajtót. De a telepítésre kattintva nem történik semmi... Mi lehet a gond ? -
buke #1134 moho79: Jól olvastad,nekem egy MSI 1060-as kártyával +15-20 fps-el lett több egy 5 éves i7-es társaságában, FHD felbontásnál. -
moho79 #1133 Sziassztok
A gépigény most, hogy alakul? Még az elején kipróbáltam de kb 20-30 fps jött ki belőle a konfigomon. (i5-8xxx, 32GB RAM, SSD, 1070Ti)
Mintha azt olvastam, hogy erősen optimalizálták és javult a helyzet. -
bunny #1132 Oda van írva, hogy OWNED -
Bubachangh #1131 Sziasztok!
Lehet, hogy láma kérdés, de honnan lehet tudni, hogy milyen tartalmakat vettem meg eddig?
Úgy értem, tudom, hogy van "Content Manager" a játékban, de mi van akkor, ha mondjuk egy év múlva szeretnék játszani vele, és fogalmam sincs mely városokat, reptereket stb... vettem már meg? :)
Eddig csak a jó öreg .txt fájlban való tárolás jutott eszembe... :)
Köszönettel:
Buba -
Bubachangh #1130 Sziasztok!
Nem csak az MS ilyen szarrágó, de az "ingyenes" World of warships"-ben is pénzért lehet nevet váltani... No comment. -
#1129 A nevedet első alkalommal ingyenesen, utána viszont 2000 forintért tudod megváltoztatni. (Sose értettem meg, miért ekkora szarrágó egy rohadt nicknévvel az M$, de hát ne is várjunk tőlük logikát...) -
#1128 Szia
ha jól emlékszem akkor a játékbeli nevet nem a játékban hanem a windows store-ban lehet megváltoztatni.
A kiegészítőket a játék telepítési helyén a "community" mappába kell bemásolni, pl. nálam ez a F:\Flight Sim\Community
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.10.23. 14:38:58 -
77PX_Drebil #1127 Üdvözlök Mindenkit!
Nemrég kaptam meg a gyerekeimtől az MS FS 2020 at. Laza egy hét alatt sikerült leküzdenünk a telepítés buktatóit. Most ismerkedem a programmal. Sajnos az Angol nyelvtudásom gyenge és felmerült bennem néhány (valószínűleg amatőr) kérdés. Ezért kérném a segítségeteket.
1. Hogy lehet megváltoztatni a nevet és esetleg a név melletti ikont?
2. Hova kell bemásolni a letöltött bővítéseket(köztük a magyar fejlesztést)?
Magamról: Repülőgép mániás vagyok gyerekkorom óta. Van repülőgép elektromos és navigációs műszerész végzettségem, vitorlázó repülőgéppel szólózásig jutottam az MHSZ-nél rendszerváltás miatt abbamaradt. Szimulátorozni 2004 ben kezdtem IL2 Sturmovik veterán vagyok online századot vezettem.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Jó leszállást! -
RaKmaTakaTa #1126 Új patch, újabb hibák:
- A320FBW flaps 1-re felszállás előtt nem nyitja a segédszárnyakat. Rájöttem, hogy 2-es állás után visszatenni a 1-es állásba és már megy is.
- A navigációs képernyőről esetenként eltűnhet az útvonal.
Hopsz, az utóbbi egy user error: LTFA helyett, LTAF-ről szálltam fel.
Elnézést, hogy megjegyeztem, bugos a játék... :) Egy év különböző bugokkal, kijött belőlem egy kis csipkelődés. Nem kell mellre szívni. Én is megyek, és játszok tovább, esetleg utánanézek, hogy mit tehetek a fenti két (most már csak egy) hibácska ellen. :)
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2021.10.21. 16:13:23 -
bunny #1125 Régi idők moziját nézed, én is jövőre 5X, szóval jah, anno a commodore-on ami megjelent az kész volt, igen. Meg a játékgépre cartdridge-be égetett játékait nehéz is lett volna frissíteni :D Na ez az idő elmúlt, lehet ezen merengeni de elmúlt. Ahogy elmúlt az is, hogy egy floppyn több játék elfért. A programok komplexebbek, a programozók meg gyengébbek lettek, ebből sajnos egyenesen következik, hogy minden - és szó szerint minden - szoftver szar a kiadásakor. A kérdés, hogy milyen sűrűn javítgatják, és mennyire használhatatlanul szar.
Én a magam részéről kellemesen csalódtam az FS2020 minőségében, nyilván nem hibátlan de nekem sose volt olyan bajom, ami teljesen használhatatlanná tette volna akárcsak bizonyos pontokon. Nézd meg csak az elmúlt idők nagy neveit mint a Cyberpunk amibe majdnem belebukott a CDred annyira bugosan jött ki, még most is reszelgetik.
Ha arra vársz, hogy bugmentes legyen a játék, akkor én nem tudom mivel fogsz játszani a jövőben vagy mikor. Én amúgy azt vallom, amire nem vagyok atom mód ráizgulva, hogy várok egy GOTY editiont de minimum fél évet. a CP-vel pl. még a mai napig nem játszottam, pedig állítólag már alig bugos így bő 1 év után?
Az FS2020 játszható, ritkán crashel szóval én nem látom, miért ne használnánk.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.10.21. 08:46:46 -
#1124 Értem én hogy ez a divat most internetszerte az FS-el kapcsolatban mint vélemény, de azért az erős túlzás hogy az első kiadás egy béta szintjén volt. Persze voltak benne hibák, mint minden újonan megjelenő szoftverben. Ellenben havonta jönnek az ápdétek melyek azért sokat javítanak, még ha persze új bugok is feltűnnek, akkor is.
Ha ez téged zavar, javaslom az FS bármelyik ezt megelőző verzióit - ott egyszer kiadták a szoftvert, úgy-ahogy, ilyen-olyan tudással, és kész. No update, no patch soha többé. Na jó...talán az FSX-hez volt egy kisebb ápdét Expansion Pack-ként, de azon kívül semmi, meg az FS2004-hez is volt valami pár kilobájtos hülyeség. De ezeket én nem hívnám se normális ápdéteknek, supportnak meg aztán végképp nem.
Szóval downgradelj, és heppi leszel biztos. -
RaKmaTakaTa #1123 Ha nem szeretném, nem is játszanék vele,
A mérgelődésnek egyszerű oka van: tavaly augusztusban elhittem, hogy készen van, nem csak egy bétát kapok a kezemhez. Ha korai verzióként árusították volna, nem is pampognék, max. mennék jelenteni a hibákat. Szóval át lettem vágva, sok ezernyi sorstárssal együtt, és elnézést, hogy ehhez nem vágunk jó pofát! :(
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2021.10.20. 16:07:41 -
bunny #1122 Nem való neked ez a játék, csak a hibákat látod benne, akkor meg minek kínozod magad vele? -
RaKmaTakaTa #1121 Köszi!
(Game of the Year Edition? Inkább Bugs of the Year Edition az eddigiek alapján... az optimizmusom kifulladt, hála az eddig megjelent "javításoknak". Azért még a megjelenésig elmormolok pár miatyánkot, és üdvözlégyet, a várható CTD-k csökkentése érdekében.) -
#1120 20% sale steamen -
robicarlos6 #1119 Bővített kiadást kap a Microsoft Flight Simulator -
nibron #1118 Erre mondják, hogy besorolás:). Régebben Nizza volt a kedvencem, talán még mindig meg van az a nagy kerülő a tenger felett. Az még egy kicsit hasonlít is erre, bár nincs 180 fok. A 180 fokos fordító pedig, 45 fokkal jobbra, irányt tart 1 percig, majd balforduló a pályairányra. Standard eljárás. Elég sok reptérnél van ilyen, pl. a reptéri VOR-ra (de van még NDB is) kell repülni, majd pályairányban eltávolodni majd visszafordulni. Olyan is van, hogyha másik irányból közelítesz, akkor kétszer kell fordulni, mondjuk tereptárgyak miatt, vagy kötelező "megnézni" a kifutót (pl. ipi-apacs). -
bunny #1117 Azért azt is érdemes végig gondolni, hogy most vártok a ... bejelentésre. Aztán mire abból termék lesz egy magyar számára további X hónap is lehet, különösen ha valami kapós. És új terméknél mindig ott a lehetőség, hogy jól hangzik valójában meg ekqrták. És persze a csúszás is játszhat, vaporware. VR és GPU tipikusan ilyen, hogy az, hogy elvileg már létezik nem jelenti, hogy azt te meg is tudod venni. -
Solt #1116 Ha nagyon égeti a zsebed a pénz akkor hajrá, de elvileg hamarosan jönnek a 3xxx széria Super példányai, szóval a VGA vásárlásnak sem biztos, hogy most van itt az ideje... 1400-1500 euro egy 3080, annyit nagyon nem ér szerintem.
Az új Quest esetében pedig még semmi nem biztos, minden csak pletyka amit Repvez említett. -
TomStorm #1115 1080Ti-vel használnám.De gondolkozok ezt eladom rádobok 300-at és megvan 3080 a VR miatt -
TomStorm #1114 Azt akkor meg is várom.Köszi! -
Solt #1113 Értelme van mert mindenben jobb a Q2, de RTX3080 alatt engedd el... -
#1112 egy honap mulva lesz az occulos connect elöadása ott bemutatják az uja quest2 prot vagy quest 3at. én már megvárnám vele.
elvileg nagyobb tárhely felbonűts és képfrissitést pletykálnak,szemkövetés arc és száj felismerés és a kontrolerek is kapnak kamerát igy azok sem vesztik el a követést még a hátad mögött sem. és kisebb méret süly
Oké, ezek nem igen számitanak egy flight simben, de lehet máshoz jo.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2021.10.04. 21:19:10 -
TomStorm #1111 Szerintetek egy Quest 1-et érdemes cserélni Quest 2-re Flight Sim-hez?Lenne ugrás a kettő VR között? -
TomStorm #1110 Biztos többet nyújt élménybe mint Velocity vagy Honey.Velocity a kiszemelt de ez most nagyon megtetszett -
TomStorm #1109 Na ez tetszik!Kiváncsi vagyok az árazásra.