Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehet az rep. időn gyorsítani?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a Flight simulator 2004 nevű programba szeretnék magyar katonai repülőterekre AI forgalmat generálni./ Szentkirályszabadja, Kecskemét, Szolnok/. MI-8, MI-17, MI-24. Kecskemét Grippen MAIW működik.
Különböző oldalakon találtam magyar textúrákat, és a hozzájuk tartozó AirCraft konfigurációs filet. De sajnos hozzájuk tartozó gépeket nem találtam. Vagy, ha találtam is, akkor a hozzájuk tartozó utasításban megadott konfigurációs file átírása után, a gépeket nem látom a megadott reptereken. A Ttools-al begeneráltam a forgalmi fileokat, de mégsem működik.
A repülőtereken az Afcad fileokban beállítottam a megfelelő parkolási méretet, ami az AirCraft konfigurációs fileban szerepel. És valamiért mégsem működik.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni, előre is köszönöm válaszotokat.
Alex
www.smart-bus.hu
MSFS és DCS-hez venném
Amúgy eddig talán ez tetszik a legjobban a BP mapok közül.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2022.01.08. 16:55:54
"Ne verje a gyereket az, aki nem eteti!"
A "Community" könyvtár alatt kell még lennie egy "addon" könyvtárnak azalatt még egy "addon files" alkönyvtárnak, vagy csak simán a "community" könyvtárba kell bepakolni az addonokat?
Köszönettel:
Buba
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Seven-Four-Seven--Heavy
Itk hasznalhtatlanok=nincsenek implementalva a jatekba(20 valosagban letezo DME- bol 1 volt, ami "letezett"a jatekban).. Latvany tekinteteben megutott es leesett az allam.., de szimulacio tekineteben kb. 20%-ban sincs kesz.. OK, meg fiatal jatekrol van szo... 1. tapasztalat.. Holnap nyomok egy A320 Antalya-Barcelonat es meglatjuk.. 😊
Seven-Four-Seven--Heavy
Ami viszont még érdekesebb, az az, hogyha kitörlöm ezt t "T4" kapcsolót (nincs hozzárendelve semmi a futókhoz, akkor is ugyanazt csinálja a switch panelen lévő "landing gear" kar: behúzza a kerekeket, de néha áramtalanít... 😊
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Elsősorban Boldog új esztendőt mindenkinek!
Másodsorban annyit, hogy abszolút amatőr vagyok a repüléshez, de nagyon szeretném megtanulni 😊
Nemrég vettem egy Logitech Flight Yoke System-et plusz Switch panelt, plusz Multi panelt, amivel sokkal "kellemesebb" a repülés.
De, amikor behúzom a multi panelen a kerekeket, akkor minden rendszert leállít, és alig győzöm visszakapcsolni őket...
A driverek a legújabbak, a panelekhez, és a yoke-hoz is.
Viszont nem mindegyik, csak néhány géptípusnál teszi ezt...
Vajon ez mitől lehet?
Köszönettel:
Buba
Utoljára szerkesztette: Bubachangh, 2022.01.01. 19:28:22
Amúgy van már egy hasonló felskálázó progi msfs vr-ra és nálam egész jól működik.
Openxr nis scaler, 80% ra vettem a felbontást 50% élesítéssel és jobban fut a játék, amellett a látvány sem sokkal rosszabb, alig észrevehető a minőségromlás. Openxr-ben és a játékban is a felbontás 100%.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.30. 18:09:40
GOOBY, pls
https://leet.hu/2021/12/29/ujabb-fps-novelo-megoldassal-jelentkezhet-az-amd
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2021.12.28. 16:47:58
Volt már 32:9 monitor,3x32" monitor és VR is de egyik se volt ilyen mint most ez a méret ilyen képminőséggel.
Nagyon jó a VR is de hosszabb ideig én nem bírom sajnos de azt hozzá kell tennem hogy csak oculus quest 1 volt a max.amivel használtam!
Majd egyszer beszerzek egy jó VR-t de az elsődleges kijelző Oled
Ugyan így vagyok vele én is....
Forever>***eta32***
Nekem abszolút nem jött be.
Több szempontból is ,nem mennék bele...
Mióta 3 moncsit használok a vr még gyerek cipőben sem volt,most már nyilván sokkal jobb,de egyszerűen még picit sem érdekel...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.12.19. 17:53:10
Forever>***eta32***
Ha elég ideje nézed a 3 moncsit már észre se veszed,nekem fel sem tűnnek a keretek.
Nyilván te csak azokra koncentrálsz....
Én a képernyőt nézem nem a kereteket...
Azért hidd el az 1 moncsin látott képnek-élménynek,nem sok köze van a 3-on látottakkal.
Gondolom még a való életben komolyabban nem próbáltad,ezért is akadtál fenn a kereteken....<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2021.12.18. 21:12:45