Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
MSFS és DCS-hez venném
Amúgy eddig talán ez tetszik a legjobban a BP mapok közül.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2022.01.08. 16:55:54
"Ne verje a gyereket az, aki nem eteti!"
A "Community" könyvtár alatt kell még lennie egy "addon" könyvtárnak azalatt még egy "addon files" alkönyvtárnak, vagy csak simán a "community" könyvtárba kell bepakolni az addonokat?
Köszönettel:
Buba
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Seven-Four-Seven--Heavy
Itk hasznalhtatlanok=nincsenek implementalva a jatekba(20 valosagban letezo DME- bol 1 volt, ami "letezett"a jatekban).. Latvany tekinteteben megutott es leesett az allam.., de szimulacio tekineteben kb. 20%-ban sincs kesz.. OK, meg fiatal jatekrol van szo... 1. tapasztalat.. Holnap nyomok egy A320 Antalya-Barcelonat es meglatjuk.. 😊
Seven-Four-Seven--Heavy
Ami viszont még érdekesebb, az az, hogyha kitörlöm ezt t "T4" kapcsolót (nincs hozzárendelve semmi a futókhoz, akkor is ugyanazt csinálja a switch panelen lévő "landing gear" kar: behúzza a kerekeket, de néha áramtalanít... 😊
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Elsősorban Boldog új esztendőt mindenkinek!
Másodsorban annyit, hogy abszolút amatőr vagyok a repüléshez, de nagyon szeretném megtanulni 😊
Nemrég vettem egy Logitech Flight Yoke System-et plusz Switch panelt, plusz Multi panelt, amivel sokkal "kellemesebb" a repülés.
De, amikor behúzom a multi panelen a kerekeket, akkor minden rendszert leállít, és alig győzöm visszakapcsolni őket...
A driverek a legújabbak, a panelekhez, és a yoke-hoz is.
Viszont nem mindegyik, csak néhány géptípusnál teszi ezt...
Vajon ez mitől lehet?
Köszönettel:
Buba
Utoljára szerkesztette: Bubachangh, 2022.01.01. 19:28:22
Amúgy van már egy hasonló felskálázó progi msfs vr-ra és nálam egész jól működik.
Openxr nis scaler, 80% ra vettem a felbontást 50% élesítéssel és jobban fut a játék, amellett a látvány sem sokkal rosszabb, alig észrevehető a minőségromlás. Openxr-ben és a játékban is a felbontás 100%.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.30. 18:09:40
GOOBY, pls
https://leet.hu/2021/12/29/ujabb-fps-novelo-megoldassal-jelentkezhet-az-amd
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2021.12.28. 16:47:58
Volt már 32:9 monitor,3x32" monitor és VR is de egyik se volt ilyen mint most ez a méret ilyen képminőséggel.
Nagyon jó a VR is de hosszabb ideig én nem bírom sajnos de azt hozzá kell tennem hogy csak oculus quest 1 volt a max.amivel használtam!
Majd egyszer beszerzek egy jó VR-t de az elsődleges kijelző Oled
Ugyan így vagyok vele én is....
Forever>***eta32***
Nekem abszolút nem jött be.
Több szempontból is ,nem mennék bele...
Mióta 3 moncsit használok a vr még gyerek cipőben sem volt,most már nyilván sokkal jobb,de egyszerűen még picit sem érdekel...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.12.19. 17:53:10
Forever>***eta32***
Ha elég ideje nézed a 3 moncsit már észre se veszed,nekem fel sem tűnnek a keretek.
Nyilván te csak azokra koncentrálsz....
Én a képernyőt nézem nem a kereteket...
Azért hidd el az 1 moncsin látott képnek-élménynek,nem sok köze van a 3-on látottakkal.
Gondolom még a való életben komolyabban nem próbáltad,ezért is akadtál fenn a kereteken....<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2021.12.18. 21:12:45
Szóval csak annyi: Nem mindig a driver a hibás - sajnos sok az olyan "fejlesztés, amit inkább barmolásnak neveznék...
https://www.foramax.hu/msi-msi-geforce-rtx-3060-gaming-x-12g-videok%C3%A1rtya-3%C3%A9v-garancia-p-20368.html
(Ez alá szerintem belátható időn belül nem is fog menni)
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2021.12.18. 15:03:02
Igazából semmit....
Mivel most egy másik játék miatt...teljesen feleslegesen.....felraktam az NV.legújabb driverét,semmit nem tett ahhoz a játékhoz sem,mivel GTX 1080ti kártyám van a DLSS meg az RTX plusz opciója....így csak sz@pattam magam...<#falbav>#falbav>
Így aztán a sokadik cresselés után ,no meg írta a hiba üzit is a betöltésnél a repszim....
Elgondolkodtam ,hogy ez így nem pálya......
Szépem vissza raktam a nagy becsben őrzött régi ,direkt erre a kártyára készült driverem ,ami lassan 1 éves ,sajna már újabb nincs ehhez ami specifikusan erre készült ,legalább is nem találtam...
Megy is gond nélkül.
Korábban egyszer már más játékoknál jártam így ,csak nem emlékeztem ,de mint írtam is sokadjára már nekem is fura volt.....
No meg gyanúsak voltak a grafikai hibák is a területeken ,kéken villódzó talaj részletek.
Igazából ennyi...
Vennék én új karit de nem1 milláért,jó van 6-700-ért is de az is túlárazott ,mint minden ezen a fronton.
A 3 monitor miatt legalább 380-vagy ti ami játszana ,de asszem még egy jó darabig megfizethetetlen.
Igazából most hogy rendbe rakták a játékot majd full grafon ,nyilván a rendelések 100-on szépen fut mindenhol és gyönyörű a táj meg úgy minden....<#eljen>#eljen>ahol régen 20 körül volt fps az most 30 körül megy nagy reptereken zsúfolt helyeken,máshol felette...<#taps>#taps>
Forever>***eta32***