Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez hivatalos kiegészítő nem józsika letöltött a thingiről egy free modelt, blenderben átmókolta, alárakott valami random gép adatait és veri a nyálát mekkora istencsászár mert bevarázsolta az XY gépet a FS alá. Persze ettől még lehet szar. Meg jó is. Erről szólt a poszt.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
https://www.pcgamer.com/microsoft-flight-simulator-is-getting-free-top-gun-dlc-this-year
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szóval, hogyan tovább? Fel van telepítve ez a játékszolgáltatások hülyeség. Mit qurok el?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az más kérdés, hogy igazából semmit se találtam, de mindegy, havi 100ft-ért akár kihasználatlanul is elfér, az FS-t meg már rég megvettem, ahoz nem kell. Mass Effect lenne jó, csak abból meg csak a régiek vannak az új felújított persze nem került be...
Amikor a következő akciót indítja az MS, ugyanazzal a profillal ismét elő tudsz fizetni 300 HUF-ért 3 hónapra. Legalábbis eddig így volt.
Sokan azt is csinálják, hogy az ilyen akciókat kombinálják a szürkezónából beszerzett Gold kódokkal, aztán így akár 3 évre előre is be tudják tárazni az előfizetést.
Részletesebb infók itt olvashatóak.
Egyrészt ez egy promóció része ami többször van egy évben. A microfosnak annyi pénze van hogy megszámolni sem tudják, gondolod érdekli őket hogy valaki többször is él egy kedvezménnyel? Pont ezért csinálják hogy használd ki. Nekik mindegy hogy megveszed-e vagy előfizetsz kedvezményesen, a lényeg hogy foglalkozz vele. Ezért nem zárnak ki senkit egy akció után, mert akkor megy a konkurnciához. Az Epicnek sem éri meg ingyen adni a GTA V-öt, mégis megteszik hogy ügyfeleket nyerjenek, mégha dollármilliókat buknak is rövid távon.
Másrészt én sem vettem meg eddig a játékot de nem azért mert nem akarom, hanem most olyan körülmények vannak amik miatt nem akarok ennyi pénzt kiadni erre az egy játékra. Meg fogom venni mert megéri, de nem most. Addig meg örülök hogy a 300 ft ellenében tudok vele játszani hónapokig.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.05.31. 09:09:10
GOOBY, pls
Utána vagy megveszed a teljes játékot vagy nem játszol.
Ha valaki állandóan játszik ,mivel nem először "veszi meg" 300-as akcióban akkor vegye meg a teljest,ha sajnál rá a pénzt, de játszani szeretne akkor,nem fog többé hozzá férni többet.
Aki eddig nem vette meg mert ezt a fenn említett modot alkalmazza ,az úgy sem fogja megvenni még ha fél áron lenne akkor sem.
Nyilván mindenki ingyen szeretné a játékokat,ahogy a boltban is jó lenne ha ingyé adnának mindent ,meg úgy összességében mindenhol...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Forever>***eta32***
Plusz még kapsz hozzá EAPlay-t is.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2021.05.30. 21:02:27
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.05.30. 17:06:33
De ez eddig is ennyi volt most sem lett kevesebb...<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
Mondjuk arra is jó, hogy behúzod ezt, aztán Pass-tulajdonosként megveszed jókora kedvezménnyel öribe', ha éppen ilyen szándékod lenne.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2021.05.29. 10:46:59
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.05.04. 12:07:00
Ha csak FS-el repülsz akkor persze neked jobb lehet, de helikoptehez és harci szimhez a Warthog ezerszer jobb.
GOOBY, pls
Flight Yoke System + Flight Rudder Pedals
meg hozzá egy ilyen
Logitech G Pro Flight Switch Panel
Teljesen elégedett vagyok.
Már az X-plane-t is ezzel nyúztam....anno.
Nos nem olyan mint pl: controlerrel<#wink>#wink>
Biztos ami neked van is jól teszi a dolgát ,kinek mi az elvárása igénye.
Az X-plane-be is bele tettem ezzel 100 órát és az MSFS 2020-ba is már többet,nekem sokat ad az élményhez ,de persze nem vagyunk egyformák.
Én még ezt is használom (ehhez is,más szimekhez is)
Logitech G Saitek FARM Simulator Heavy Equipment Side Panel
pár funkciót rátettem ,csak hogy legyen mit kapcsolgatni<#wink>#wink>,nyilván mindent nem helyettesítenek ezek sem.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.05.04. 00:03:04
Forever>***eta32***
Más. Kinek mi a véleménye a saitek/Logitech joke-ról? Van egy Warthog hotas szettem, de gondolkozom, hogy esetleg vegyek-e szarvkormányt. Mennyit ad vajon az élethűséghez, vagy ha már van egy pro joy, nem kell mellé? Mennyire jó egyáltalán, mennyire gagyi érzésre, mozgásra, recseg-ropog vagy valami minőségi anyag? 50 rongy, nem olcsó de mondjuk nem is 200+ mint az enyém lett (szerencsére nem annyiért vettem).
Ti is észleltetek már olyat, hogy a Bing maps-ban sokkal frissebb a térkép mint a szimulátorban?
Konkrétan a város ahol lakom és környéke, még egy régi térképet használ a játékban, a bing mapson meg sokkal újabb van, felbontása is jobb...
A GPU 100%-on megy, ki van használva, az fps stabilabb és majd duplája.
Igaz a procit ez a játék nem különösebben terheli jó ha 50%-on ketyeg...
Azért ez egy gtx 1080ti-től 3x27"-os felbontást kihajtani nem kis teljesítmény...
Vannak más hasonló ez irányú fps duplázó vidik is más kiejtéssel..
Igazából minden nyelv használata közben vannak hasonlóan beszélő emberkék ,ezért nem tudok senkit elítélni ,mert nem tudom hogy nem é önhibáján kívül a természet furcsa fintora révén tud csak így beszélni.....hidd el tapasztalatból beszélek és át tudom érezni a diszkriminációt...<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
Az netemnél már csak az kevesebb ha nincs net.
A programoknál nekem 344GB-ot ír ...szerinted??? pár nap kell mire letölti egy újra húzás után...
A másik kolléga is jól írta itt kell mást beállítani.
Külső nézetben a HUD eltüntetése.
Itt az FPS vidi amit kértél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.04.29. 10:46:31
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.04.29. 10:12:29
Előrelátó user az angol abc betűit használja csak. 😊
External kamera témában a "Hide hud" -ra keress rá, meglesz a megoldás.
Így most törölgetem minden új repülésnél a custom fligt mappát, de egy ékezet 2021ben ne legyen már gond! 😄
Ha valaki tud jobb megoldást, mint új userre feltenni (csak sima betűk vannak benne) az óránként 10gigát leszedni képes, kiegészítőkkel már majdnem 170 gigás full progit, vagy törölgetni a custom flight mappát, az jelezze, én egyebeket nem találtam. A másodikat nyomom, de nevetséges. Ráadásul már nincs benne a javítandók között, ami számomra érdekes, hisz - ahogy olvastam - kezdetek óta fennállt ez a probléma, majd javították, de egy patch előhozta ismét.
Van olyan gombbeállítás (és mi a neve), ami külső nézetnél azonnal elveszi a hudot? (hide uira nem reagált semmit a search)
Én szívesen venném a videódat, hogy mit érdemes módosítani a plusz fpsért!
Egyébként miért fontos az 5760x1080-es felbontás?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.04.29. 09:48:17
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A hivatalos fórumon is érdemes körül nézni ,na meg a neten, én eddig majd minden gondomra találtam megoldást ami játékot illeti.
Jó ilyenek nem is voltak soha inkább csak beállításiak.
Forever>***eta32***
Időt azt muszáj rá szánni ez ilyen, nagyon sok vidit megnéztem hogy, hogy is vannak bizonyos funkciók beállítások benne,ahogy a repülésben is hogy mit merre kell beállítani.(nem pilótának születtem,csak imádok repülni még ha csak virtuálisan is az életben is csak azt nem mindig engedhetem meg magamnak...,tudom sokan ezt nem nevezik annak ,de azért valljuk be nem annyira egyszerű,igaz nem is annyira nehéz ,a készítők nem hard szimet akartak, hanem sokak számára élvezhető játék szimet...szerintem ez sikerült is ...többé kevésbé. )<#hehe>#hehe>
Eddig nem foglalkoztam nagyon a drón kamerával,de a neten egy vidiben láttam hogy az ember xbox conrollerrel milyen könnyen és jól tudja kezelni ,minden féle beállítás nélkül,csak a controllert használva,sokat dob az élményen ha körül szernél nézni valahol és ,nem akarsz sok billentyűzet beállítással bajlódni és használni...
Így rápróbáltam (repülni nem ezt használom de jól megfér együtt a yoke-vel) teljesen tökéletesen működik.
Már korábban foglakoztatott hogy is lehetne jobb teljesítmény kicsikarni a gépemből , különösebb tuning beállítás nélkül.....
A windows beállításokat eddig nem piszkáltam, (kellett volna) de a neten erre is találtam megoldást ,hogy lehet megduplázni az fps.
Eddig nem igazán voltam elragadtatva a futás teljesítménnyel...
Médiumon sem futott úgy ahogy szerettem volna...
De így most hogy itt-ott apró de annál hasznosabb beállításokat eszközöltem...
Nagyon is elégedett vagyok .
Igaz nem egyszerű egy 5760x1080-as felbontást viszonylagosan elfogathatón futtatni...
Ami eddig médiumon is döcögött az most gyenge ultrán jobban fut...
A rendeléseket is 100-ra tudtam emelni eddig 50-en volt.
A render scaling az eddig is 100-on volt.
De most a Terrain Level és az Objects of detail is 100 megy.
Az árnyékokat is high-ra emeltem ahogy a "szűrőket is .
A fűt és a fákat Highra mert nem dob annyit amit elvesz,ha ultrán megy.
Ahogy a felhők is eléggé zabálják az fps-t akár 8-10 fps-t is levesz ha ultrán megy ,nyilván attól függ hol használod,igaz valamivel szebb de annyit nem ér számomra hogy emiatt döcögjön.
Néha be-be kapcsolom ultrán odafenn ha olyanom van,de inkább marad high-on.
A cockpit beállítás is eszi high-on ,így médiumon futtatom.
Max ha nagyon zsúfolt reptereken vagyok,időlegesen lehúzom low-ra,ha már veri a 20 fps-t a mutató...
A blur kikapcsoltam, igaz ennél nem vettem észre hogy enné az fpst,de nekem nem jön be ez az opció egyik játékban sem...
A többi ultrán,igazából fps-t nem nyernék velük hihg-on ,de így szebb a játék.
Csak a főbb konfigok.GPU: GTX 1080ti CPU: IntelR) i7-7700K 4.20GHz
Jobban is fut, (plusz gyönyörű a grafika),nyilván terület válogatja ,mert azért helyenként lemegy ha rövid időre is 25 fps körülire,de a sok objektum miatt nem csoda.
Csupán amiatt írtam ha netán más is küzdene hasonló gondokkal talán segít.
Rengeteget állítgattam teszteltem ez előtt és ez után is mit bír el mi zabálja jobban és kevésbé a futás teljesítményt, nem gondoltam hogy ezt így ki lehet hozni belőle.
Ha valakinek kell a vidi a beállításokról,(igaz nem nagy tudomány így utólag,csak én nem gondoltam rá, de nekem segített) akkor írjon megkeresem a vidit erről .
Nyilván ez sem old meg mindent,mindenkinek,én nagyon örülök hogy ráakadtam...
Ennél fogva nem lett húzva sem a GPU sem,a CPU mégis egy sokkal jobban futó gyönyörű játékot kaptam cserébe.
Forever>***eta32***