2470
Microsoft Flight Simulator 2020
  • Bubachangh
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy Logitech (Saitek) X 52 PRO-HOTAS-nál a gázkart teljesen előretolva (kb. amikor az utánégetőt adnád rá, olyan 80%-tól) leáll a légcsavaros gépek motorja? És nem is nagyon lehet újraindítani. Be van rendesen kalibrálva.
    Köszönettel:

B
  • repvez
  • akyyy
    igen, googliztam sokat, ás csak azt találtam hogy az Asobo direkt ilyenre csinálta, mivel így számítja ki az útvonalat, vagy valami ilyesmi. gondolom uk-usa részeken nincs ilyen :D
    kicsit most csalódtam a játékban, de erre jó a game pass... lassan lejár, majd jövőre újra előfizetzek egy hónapra, addigra talán megint fejlődik jó sokat, hogy érdemes legyen visszatérni. sajnálom pedig, mert tök jól megtanultam egy airbust vezetni :D (nem is szoktam a menüben útvonalat tervezni, csak az induló parkolót kiválasztom, minden mást magán a repcsin állítok be, de itt nyilván ott sem volt jó)
  • RaKmaTakaTa
    Ez már csak ilyen, sok-sok hasonló buggal összefutunk.
    Jelen esetben megoldás lehet, ha STAR helyett "direct" megközelítést alkalmazol. De majd ránézek a játékban is.
  • akyyy
    ezt miért csinálja ?

szépen rá kéne fordulnia a kifutúra, de ő le megy, tesz egy félkört, aztán próbáljak megfordulni 180 fokot hogy irányba legyek
  • ToMy_
    Indítás után menüben kapcsolható. Asszem CTRL-ENTER a kombó.
  • bunny
    Nem rossz, jó ötlet.
    Antarktisz DLC
  • TomStorm
    Oculus CV1-et próbálnánk ki ismerősnél de nem látja a játék.Hogy kell ezt indítani VR modba?
  • TomStorm
    Igen az kellett hozzá meg plugin.Köszi
  • eta32 #1099
    Nekem a switch panel működik a,kell mellé egy logi progit futtatni.
    Hogy a rádiót viszi é azt nem tudom próbáld ki,talán...
  • eta32 #1098
    Gondolom valamit igen, de én ssd nélkül is elégedett vagyok a legutóbbi nagy update óta,mivel most fele idő alatt betölt a játék.
  • TomStorm
    A logitech/saitek pro flight radio panelem nem működik.Lehet hogy nem is kompatibilis MSFS-al?
  • Bubachangh
    Sziasztok!

Számíthat a játék betöltés sebességénél, illetve játék közben, hogy 1700 MB/s olvasási sebesség, 1100 MB/s írási sebessége van az M2 NVMe SSD-nek, vagy érdemes beruházni egy 5000 MB/s olvasási sebességre, ill. 2500 MB/s írási sebességre képes gen. 4 SSD-re?

Köszönettel:

B
  • Clidey
    Ebbe én is belefutottam sajnos.
    Azért egy kurva hibaüzit vagy figyelmeztető ablakot igazán belerakhattak volna ebbe az ápdétbe, hogy ne kelljen már fél napot a netet bújni, hogy rájöjjön az ember a hiba okára...
  • AnuluWork #1094
    Elképesztő amit összehoztak ...
  • eta32 #1093
    Most kivételesen csont nélkül ment simán,a pach letöltés, ....meg is lepődtem...
    Mondjuk az egész letöltési procedúra ez a store majd a játék ide-oda... na ez is egy vicc...de hát az xbox miatt ilyen lett,sajna...
  • bunny
    Annyit ötletet találtam -ami működik is- hogy be kell kapcsolni a multiplayer módot, és akkor élővé válik a 2 menüpont és online lesz az ember.
    Megint elbaxtak valamit, hihetetlen, hogy ilyen alap dolgokat nem ellenőriznek le update kiadás előtt, pláne hogy ez mandatory meg patch ... hát jól sikerült.
  • bunny
    Ötlet? Update óta képtelen online fellépni, szürke az egész, nem tudom átváltani én sem.
  • bunny
    Nameg az, hogy frissítés óta offline vagyok :(
  • bunny
    Nem az a baj,hogy frissítés. Meg nagy. Hanem, hogy mindezt azután képes benyögni, hogy percekig baxta a rezet a töltögetéssel ... Faxé nem lehet az elejére rakni az ellenőrzést? Költői kérdés volt.
  • RaKmaTakaTa
    Nem mod, hanem alapból benne van.
    link
  • akyyy
    melyik az a mod, amivel ilyen guruló lépcsőket lehet odahivni a repülőhöz utasbeszálláshoz, meg amivel a csomagokat is felrakodják? ezt a self loading cargot néztem, de szerintem ez nem az.
  • Tompoxxx
    Nagy nehezen megoldottam... (talán)
  • Tompoxxx
    Sziasztok. Mi a frászt tudok csinálni, ha az első box telepítés után szétesett a windows, és másodszor természetesen azt írja, hogy "Ezt a kódot már beváltották", meg hogy ez a játék már megvan nekem, de persze nem indul el, mert sérültek a fájlok. Nem lehet valahogy uninstall, aztán újra telepít? Nincs kedvem kétszer-háromszor megvenni a szimet. A virágbolti persze rendesen működik, csak megpróbáltam becsületes lenni. Egyelőre nem értem vele sokat...
  • Leslie878
    Sziasztok! Most hogy feltettem a world update 6-ot meg a többi updatet 1-5-ig felraktam, lebutult az egész grafika, már a world map sem részletes,teljesen eltüntek a házak, de amikor betöltöm a repteret akkor fogad egy lebutított látvány! Többször ujraindítottam de semmi változás! Szerintetek mi lehet a gond? köszi előre is a segítséget! ja minden ultrán ilyen!
  • zsolt85
    Üdv! ma próbáltam volna ki először az fs 2020 at, már ott elakadtam, hogy a trusmaster bot joystikomat nem látja a játék, régi szimeken tudtam használni, mi lehet az oka? ezáltal nem tudok joystivkal játszani. Köszönöm a segítséget, esetleg milyen joystick ami kompatibilis?
  • bunny
    Valószínűleg más licenszelést kapott az xbox támogatás miatt, ezért a kavarás, és hát mikrofososan oldották meg, de főleg kommunikálták le.

Bubachangh: akkor ott valami jól megkeveredhetett :D De akkor legalább tudjuk, mi a B terv...
    Gondolom a C terv meg az uninsall FS2020, és reinstall. Egyébként ha a csak a proggyt kell kukázni, mert elmented a száz gigás foldert, az nem is tart olyan sokáig. Aztán reméljük mostantól már nem lesz ilyen kavarás. Lesz más :D
  • Bubachangh
    Sziasztok!

Nálam csak ez a megoldás segített:

Rename the Directory where MSFS is installed (for me it's C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe), then click Uninstall in the xBox App, Change the install Dir back to original name, then click Install in the xBox App. Took just over 2 minutes from start to finish and I now have 1.18.14.0 installed
  • eta32 #1080
    Ahogy te is javasoltad meg több helyen is olvastam, ezt a szemetet "xbox app" kellett letölteni ahhoz hogy a frissítést letöltse.....vicc.
    De legalább így működik csak tegnap este már nem volt hozzá ingerületem jobban foglalkozni vele.
  • eta32 #1079
    Azzal azért nehéz együtt élni hogy már egy frissítés letöltése is gondot okoz globálisan...ami eddig gond nélkül működött az elmúlt 1 évben ,csak mióta a boxra is elérhető, megkutyulták az egészet.
    Azért is váltottam az xplaneről erre de itt sem megy sajna másként....
    Meg nem szököm mert annál azért jobban tetszik.
    Most vagy letörlöm az egészet,vagy nem tudom...
    Az a gond hogy a store letöltéseknél a listában meg sem jelenik így aztán nehéz lenne frissíteni..
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.09.08. 08:31:27
  • bunny
    Szerintem kezelhető mértékben szar, pl. ott az XP11 ami folyamatosan crashel nekem, ha átkapcsolom VR-ba, vagy homokórázik, máskor ugyanaz a gép minden ugyanaz meg működik. Egy repülőszimulátor sose lesz végleges, pláne, ha az a cél, hogy az egész földet átfogó terület felett repülj. Nézd meg a DCS-s, pöcsömnyi kis területeket vehetsz aranyáron, és még így is pont olyan szar mint bármely más repszim.
    És akkor még ott van a "hiba az ön készülékében" ami hatalmas arányban a gondokat okozza.
    A kettő együtt meg pláne szívás, de ha ezzel nem tudsz együtt élni, akkor sose fogsz szimulátorozni. Ilyen ez a popszakma, megszoksz vagy megszöksz.
  • eta32 #1077
    Ja köszi, nálam nem sikerült a storeban letöltésre bírni,meg is lepődtem volna ha működne.....
    Amióta megjelent a játék 1 évvel ezelőtt,sok letöltés volt már gond nélkül ,de a mostani visz mindent...negatív értelemben,persze rengeteg felhasználó szembesült ezzel...
    Mikor már egy sima letöltéssel is ilyen gondok vannak világ viszonylatban.....
    Majd talán ha egyszer kikerül a early access állapotból használható is lesz valamire ez a játék.....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.09.07. 23:24:31
  • bunny
    Igen megy, nem szaggat de itt nincs is gyors letöltés, 20 Mbits/s körül tölt, de én mondjuk csak a city meg a poi-t töltöm, a reptereket pl. nem.
  • eta32 #1075
    Ezzel van tele a fórum...ekkora dilettáns megoldást is csak a MS tud összehozni,nagyon sokunknál nem akar össze jönni,pedig már minden trükköt kipróbáltak...vicc ez az egész megoldás ahogy van....
    Neked megy a letöltés?
  • bunny
    Ha hiányolja a mandatory update-et és nincs frissítés a store-ban, el kell indítani az xbox appot, és úgy kerestetni a store-ban a frissítést, úgy találja csak meg. Izé ...
  • robicarlos6
    Microsoft Flight Simulator - késik a Top Gun DLC
  • akyyy
    már meglett Dc-n
  • bunny
    dobj rám ez üzenetet email címmel.

@TomStorm: Van esélye, ha kellően lebutítod a grafikát.
  • TomStorm
    I7+Gtx 1070-hez bevállaljak szerintetek egy Oculus S-t Flight Sim-hez?
    Kapnék élvezhető Fps-t?
  • Tompoxxx
    Ó, köszi. Megtaláltam a választ...