Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saitek ProFlight Joke-t használok a 2020-hoz. A gázkar alsó része a reverse thrust. Hogyan lehet beállítani, hogy működjön. A<#falbav>#falbav>z x-plane-ban alapból müxik, Itt meg nem találom. Hátha valaki okosabb tudja a választ.
Köszönöm.
Rendes tőled, hogy nem említetted a Carenado-t, nem hiába vagy régi motoros. És még hány ilyen van, pedig az is hivatalos kiegészítő.
Egyébként az Asobo hegesztgeti a gépeket is rendesen. Mondjuk ebből a szempontból eddig már ez is egyedülálló.
Ez a franchise nem erről szól. Semelyik official FS add-on sem volt "kihegyezve" a realizmusra soha. Bármelyik FS-t is nézed. Az ilyen add-onokat mindigis meghagyta az MS a nagyobb/nevesebb kiadóknak (Aerosoft, PMDG, stb stb).
Azt sem igazán értem, honnan veszed már magát az ötletet is, mire alapozod, hogy akár egy kicsivel is jobb lehet ez az F/A-18 mint a többi default repcsi, ami most benne van az FS2020-ban? Történt ilyen valaha is az FS történelmében?
Ezért is gondoltam hogy csak ironizálsz....de ezek szerint mégsem...hót komolyan gondolod... <#idiota>#idiota><#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor1>#vigyor1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ez hivatalos kiegészítő nem józsika letöltött a thingiről egy free modelt, blenderben átmókolta, alárakott valami random gép adatait és veri a nyálát mekkora istencsászár mert bevarázsolta az XY gépet a FS alá. Persze ettől még lehet szar. Meg jó is. Erről szólt a poszt.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
https://www.pcgamer.com/microsoft-flight-simulator-is-getting-free-top-gun-dlc-this-year
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szóval, hogyan tovább? Fel van telepítve ez a játékszolgáltatások hülyeség. Mit qurok el?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az más kérdés, hogy igazából semmit se találtam, de mindegy, havi 100ft-ért akár kihasználatlanul is elfér, az FS-t meg már rég megvettem, ahoz nem kell. Mass Effect lenne jó, csak abból meg csak a régiek vannak az új felújított persze nem került be...
Amikor a következő akciót indítja az MS, ugyanazzal a profillal ismét elő tudsz fizetni 300 HUF-ért 3 hónapra. Legalábbis eddig így volt.
Sokan azt is csinálják, hogy az ilyen akciókat kombinálják a szürkezónából beszerzett Gold kódokkal, aztán így akár 3 évre előre is be tudják tárazni az előfizetést.
Részletesebb infók itt olvashatóak.
Egyrészt ez egy promóció része ami többször van egy évben. A microfosnak annyi pénze van hogy megszámolni sem tudják, gondolod érdekli őket hogy valaki többször is él egy kedvezménnyel? Pont ezért csinálják hogy használd ki. Nekik mindegy hogy megveszed-e vagy előfizetsz kedvezményesen, a lényeg hogy foglalkozz vele. Ezért nem zárnak ki senkit egy akció után, mert akkor megy a konkurnciához. Az Epicnek sem éri meg ingyen adni a GTA V-öt, mégis megteszik hogy ügyfeleket nyerjenek, mégha dollármilliókat buknak is rövid távon.
Másrészt én sem vettem meg eddig a játékot de nem azért mert nem akarom, hanem most olyan körülmények vannak amik miatt nem akarok ennyi pénzt kiadni erre az egy játékra. Meg fogom venni mert megéri, de nem most. Addig meg örülök hogy a 300 ft ellenében tudok vele játszani hónapokig.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.05.31. 09:09:10
GOOBY, pls
Utána vagy megveszed a teljes játékot vagy nem játszol.
Ha valaki állandóan játszik ,mivel nem először "veszi meg" 300-as akcióban akkor vegye meg a teljest,ha sajnál rá a pénzt, de játszani szeretne akkor,nem fog többé hozzá férni többet.
Aki eddig nem vette meg mert ezt a fenn említett modot alkalmazza ,az úgy sem fogja megvenni még ha fél áron lenne akkor sem.
Nyilván mindenki ingyen szeretné a játékokat,ahogy a boltban is jó lenne ha ingyé adnának mindent ,meg úgy összességében mindenhol...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Forever>***eta32***
Plusz még kapsz hozzá EAPlay-t is.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2021.05.30. 21:02:27
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.05.30. 17:06:33
De ez eddig is ennyi volt most sem lett kevesebb...<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
Mondjuk arra is jó, hogy behúzod ezt, aztán Pass-tulajdonosként megveszed jókora kedvezménnyel öribe', ha éppen ilyen szándékod lenne.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2021.05.29. 10:46:59
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.05.04. 12:07:00
Ha csak FS-el repülsz akkor persze neked jobb lehet, de helikoptehez és harci szimhez a Warthog ezerszer jobb.
GOOBY, pls
Flight Yoke System + Flight Rudder Pedals
meg hozzá egy ilyen
Logitech G Pro Flight Switch Panel
Teljesen elégedett vagyok.
Már az X-plane-t is ezzel nyúztam....anno.
Nos nem olyan mint pl: controlerrel<#wink>#wink>
Biztos ami neked van is jól teszi a dolgát ,kinek mi az elvárása igénye.
Az X-plane-be is bele tettem ezzel 100 órát és az MSFS 2020-ba is már többet,nekem sokat ad az élményhez ,de persze nem vagyunk egyformák.
Én még ezt is használom (ehhez is,más szimekhez is)
Logitech G Saitek FARM Simulator Heavy Equipment Side Panel
pár funkciót rátettem ,csak hogy legyen mit kapcsolgatni<#wink>#wink>,nyilván mindent nem helyettesítenek ezek sem.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.05.04. 00:03:04
Forever>***eta32***
Más. Kinek mi a véleménye a saitek/Logitech joke-ról? Van egy Warthog hotas szettem, de gondolkozom, hogy esetleg vegyek-e szarvkormányt. Mennyit ad vajon az élethűséghez, vagy ha már van egy pro joy, nem kell mellé? Mennyire jó egyáltalán, mennyire gagyi érzésre, mozgásra, recseg-ropog vagy valami minőségi anyag? 50 rongy, nem olcsó de mondjuk nem is 200+ mint az enyém lett (szerencsére nem annyiért vettem).
Ti is észleltetek már olyat, hogy a Bing maps-ban sokkal frissebb a térkép mint a szimulátorban?
Konkrétan a város ahol lakom és környéke, még egy régi térképet használ a játékban, a bing mapson meg sokkal újabb van, felbontása is jobb...
A GPU 100%-on megy, ki van használva, az fps stabilabb és majd duplája.
Igaz a procit ez a játék nem különösebben terheli jó ha 50%-on ketyeg...
Azért ez egy gtx 1080ti-től 3x27"-os felbontást kihajtani nem kis teljesítmény...
Vannak más hasonló ez irányú fps duplázó vidik is más kiejtéssel..
Igazából minden nyelv használata közben vannak hasonlóan beszélő emberkék ,ezért nem tudok senkit elítélni ,mert nem tudom hogy nem é önhibáján kívül a természet furcsa fintora révén tud csak így beszélni.....hidd el tapasztalatból beszélek és át tudom érezni a diszkriminációt...<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
Az netemnél már csak az kevesebb ha nincs net.
A programoknál nekem 344GB-ot ír ...szerinted??? pár nap kell mire letölti egy újra húzás után...
A másik kolléga is jól írta itt kell mást beállítani.
Külső nézetben a HUD eltüntetése.
Itt az FPS vidi amit kértél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.04.29. 10:46:31
Forever>***eta32***