Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb 8 perc mire betölt SSD-ről is...
Más: kiderült már, hogy a Google Maps féle terep, valóban használhatatlanná teszi a vásárolt scenery-ket?
Köszönettel:
Buba
Az írja át a localhost-ot...
Itt a "hosts" fájlt kell megnyitni, de sima notepaddal sztem nem fog menni, notepad ++ kell.
Nálam egyébként nem kellett semmit törölni.
GOOBY, pls
Én is vissza szeretném állítani BING-re a szimet! Hol találom ezt a "hosts" fájlt, amiből törölnöm kell az utolsó két sort?
Elég csak kitörölni a "hosts"- ból az utolsó két sort, hogy ismét a bing-et használja a játék?
Vagy kell még valamit mókolni?
Köszönettel:
Buba
Tényleg jobb a Google maps, de akkor a klienset minden indítás előtt el kell indítani?
És valóban nem működik együtt a world update-ekkel?
Köszönöm:
Buba
Én biztos hogy nem váltok vissza a bing-re, mondjuk nálam elég alapon van a játék grafikája hogy a gépem elbírja, aki maxon játszik az lehet hogy nem venne észre semmit.
GOOBY, pls
https://docs.flybywiresim.com/fbw-a32nx/feature-guides/flyPad/throttle-calibration/#a32nx-flypad-efb-detent-calibration
A FbW A320NX-nél már látszik a gép, de előjött egy másik hiba. A gázkarok alapállásban reverse-be állítják a motorokat. Ha elkezdem feltolni a karokat kb 10%-nál kapcsol ki a reverse és alapra állnak a motorok. Utána rendesen megy fel a teljesítmény. Visszafelé ugyanez. Ha lehúzom alapra reverse-be áll a levegőben.
Utoljára szerkesztette: voqnpapi, 2021.11.05. 17:43:23
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A "bush trip"-nél hogyan lehet elmenteni az állást? megyek 3 "leg"-et és ha kilépek elfeljti,hogy hol végeztem. Kezdi elölről.
GOOBY, pls
Az utolsó frissítés óta az A320NX FbW-nél betölt, megjelenik a reptér, de nem látni a repülőgépet. Se cockpit, se külső nézetben. A kamerát lehet mozgatni, a gázkarokra is reagál. Olyan, mintha átlátszó lenne a gép. Lehet, hogy valami elállítódott?
Ezután töröltem.
Utoljára szerkesztette: Bubachangh, 2021.11.02. 20:03:07
Ennyit mutat a "programok telepítése törlése" menüben..<#nemtudom>#nemtudom>
Elfér a többi mellett...
Forever>***eta32***
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.02. 07:17:02
Forever>***eta32***
A gépigény most, hogy alakul? Még az elején kipróbáltam de kb 20-30 fps jött ki belőle a konfigomon. (i5-8xxx, 32GB RAM, SSD, 1070Ti)
Mintha azt olvastam, hogy erősen optimalizálták és javult a helyzet.
Lehet, hogy láma kérdés, de honnan lehet tudni, hogy milyen tartalmakat vettem meg eddig?
Úgy értem, tudom, hogy van "Content Manager" a játékban, de mi van akkor, ha mondjuk egy év múlva szeretnék játszani vele, és fogalmam sincs mely városokat, reptereket stb... vettem már meg? 😊
Eddig csak a jó öreg .txt fájlban való tárolás jutott eszembe... 😊
Köszönettel:
Buba
Nem csak az MS ilyen szarrágó, de az "ingyenes" World of warships"-ben is pénzért lehet nevet váltani... No comment.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ha jól emlékszem akkor a játékbeli nevet nem a játékban hanem a windows store-ban lehet megváltoztatni.
A kiegészítőket a játék telepítési helyén a "community" mappába kell bemásolni, pl. nálam ez a F:\Flight Sim\Community
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.10.23. 14:38:58
GOOBY, pls
Nemrég kaptam meg a gyerekeimtől az MS FS 2020 at. Laza egy hét alatt sikerült leküzdenünk a telepítés buktatóit. Most ismerkedem a programmal. Sajnos az Angol nyelvtudásom gyenge és felmerült bennem néhány (valószínűleg amatőr) kérdés. Ezért kérném a segítségeteket.
1. Hogy lehet megváltoztatni a nevet és esetleg a név melletti ikont?
2. Hova kell bemásolni a letöltött bővítéseket(köztük a magyar fejlesztést)?
Magamról: Repülőgép mániás vagyok gyerekkorom óta. Van repülőgép elektromos és navigációs műszerész végzettségem, vitorlázó repülőgéppel szólózásig jutottam az MHSZ-nél rendszerváltás miatt abbamaradt. Szimulátorozni 2004 ben kezdtem IL2 Sturmovik veterán vagyok online századot vezettem.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Jó leszállást!
- A320FBW flaps 1-re felszállás előtt nem nyitja a segédszárnyakat. Rájöttem, hogy 2-es állás után visszatenni a 1-es állásba és már megy is. <#confused>#confused>
- A navigációs képernyőről esetenként eltűnhet az útvonal.
Hopsz, az utóbbi egy user error: LTFA helyett, LTAF-ről szálltam fel. <#falbav>#falbav>
Elnézést, hogy megjegyeztem, bugos a játék... 😊 Egy év különböző bugokkal, kijött belőlem egy kis csipkelődés. Nem kell mellre szívni. Én is megyek, és játszok tovább, esetleg utánanézek, hogy mit tehetek a fenti két (most már csak egy) hibácska ellen. 😊
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2021.10.21. 16:13:23
Én a magam részéről kellemesen csalódtam az FS2020 minőségében, nyilván nem hibátlan de nekem sose volt olyan bajom, ami teljesen használhatatlanná tette volna akárcsak bizonyos pontokon. Nézd meg csak az elmúlt idők nagy neveit mint a Cyberpunk amibe majdnem belebukott a CDred annyira bugosan jött ki, még most is reszelgetik.
Ha arra vársz, hogy bugmentes legyen a játék, akkor én nem tudom mivel fogsz játszani a jövőben vagy mikor. Én amúgy azt vallom, amire nem vagyok atom mód ráizgulva, hogy várok egy GOTY editiont de minimum fél évet. a CP-vel pl. még a mai napig nem játszottam, pedig állítólag már alig bugos így bő 1 év után?
Az FS2020 játszható, ritkán crashel szóval én nem látom, miért ne használnánk.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.10.21. 08:46:46
Ha ez téged zavar, javaslom az FS bármelyik ezt megelőző verzióit - ott egyszer kiadták a szoftvert, úgy-ahogy, ilyen-olyan tudással, és kész. No update, no patch soha többé. Na jó...talán az FSX-hez volt egy kisebb ápdét Expansion Pack-ként, de azon kívül semmi, meg az FS2004-hez is volt valami pár kilobájtos hülyeség. De ezeket én nem hívnám se normális ápdéteknek, supportnak meg aztán végképp nem.
Szóval downgradelj, és heppi leszel biztos.
A mérgelődésnek egyszerű oka van: tavaly augusztusban elhittem, hogy készen van, nem csak egy bétát kapok a kezemhez. Ha korai verzióként árusították volna, nem is pampognék, max. mennék jelenteni a hibákat. Szóval át lettem vágva, sok ezernyi sorstárssal együtt, és elnézést, hogy ehhez nem vágunk jó pofát! 😞
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2021.10.20. 16:07:41
(Game of the Year Edition? Inkább Bugs of the Year Edition az eddigiek alapján... az optimizmusom kifulladt, hála az eddig megjelent "javításoknak". Azért még a megjelenésig elmormolok pár miatyánkot, és üdvözlégyet, a várható CTD-k csökkentése érdekében.)