Egosoft X4
  • Jóózsf István #3505
    Mi ez, valami staféta játék? Na majd adok a Jocónak amiért Felb.ata az agyad!

Picit azért reagálnék rá: Annyira örültem, hogy a 3.0 és a vendetta kijött és volt pár nap igazi X érzésem. Aztán viszonylag gyorsan ki is apadt. Gondolom mert a sztorikat nem Mágnás szintre írták!
    Akkora ürességet hagyott maga után, hogy már nem is reméltem, hogy valaha is egy jót játszom vele. Ahhoz képest most sikerült kb 8 órát, és még látok is benne párat.
    Sajnos elég ritkák a huncut kapitálisok. Abból is a tíz százalék megy a kukába, mert "rossz helyen vannak"! (Ribörszben lehetett őket terelgetni, hogy ne legyenek szem előtt. És a folyamat is tervezhetőbb volt.) Szóval, van amikor nem sikerül "megmenteni őket a helyi hatóságoktól!
    Meg lehetne változatosabb is a felhozatal. Eddig csak Behemót és Csörgő volt. Igaz, hogy az egyik csörgő Miranda volt... Szemfülesek ezek a Migránsok!
    Szóval a Tengeri gyalásók kiképzése zavartalanul folyik, én meg leszerződtem egy gyógyszertárral!

Te meg ne hagyd magad Jocó által inzultálni, mert mindannyian összeakasztjuk a bajuszt és szétszéled a topik!

Amúgy feltetted a Leopárdot?
    Ha valaki tényleg úgy ismerne, hogy nem segítek, akkor...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Spliteknél vannak a hajtóművek és a Paranidoknál maga a hajó.

Mumó!
    Már így is nagyon elkényeztettem magam. Nem kell több túltápolt hajó! Kicsit szégyellem is...!

Analfabétává léptem elő!