Egosoft X4
-
Jóózsf István #3491 Gőzös! És nem is látok Linket, hogy máshol is fent lenne. Azért érdemes megnézni a Nexus-on hátha csak elfelejtette betenni a linkjét.
De nem is ezért jöttem hanem a tuningok miatt, amit Mumónak köszönhettek, mert ő nyaggatott az egyik tuning miatt. Megnéztem és jobbnak is találtam, mint amit én használok!
Én eddig a lilák közül, az Annihilátort használtam. Ami egy sérülés mod/tuning. Ami ugye azt jelenti, hogy az fixen 34%-ig mehet fel. Ha használjuk a nexusos no rng modot, akkor biztosan 34% lesz. Plusz ugye minden lila fegyver mod ad még három módosítást pluszba! De nem csak hárommal dolgozik, hanem az annihilátor néggyel, vagy öttel és variálja őket. Ugyanúgy véletlenszerűen, mint ahogy eredetileg az értékeket. És akkor engedjük is el az annihilátort és foglalkozzunk a képen látható Expediter-el, ami egy lövedék sebesség tuning, alapból és szintén még 4 vagy 5 módosítással dolgzik. Az első fegyvernél ezek:
Lövedéksebesség (alap)
Sérülés
Lövedék élettartam (Ettől függ, hogy meddig lő az adott fegyver!!!)
És magának az ágyúnak a célra állási sebessége.
Nekem az tetszik ebben az annihilátprhoz képest, hogy csak 4%-ot bukok a sebzésen, de 15%-al gyorsabban ér oda skúló ami a pontosságot befolyásolja!!! Ugyanúgy, mint ahogy a 30% célra állási sebesség növekedés!
Fontos viszont, hogy ezt az összeállítást nagyon nehezen "dobja"!!! Alapból szereti beadni azt az összeállítást, amit a második fegyvernél látunk:
Skuló sebesség
És innentől jön a huncutság, mert nem ritkán az egyik értéket lehúzza -1-re. Van hogy a sérülést, vagy mint ebben az esetben is az újratöltést... Ezt sajnos csak úgy lehet kiküszöbölni, ha feltesszük, ...nem jó, levesszük. Feltesszük, még mindig nem az amire gondoltuk, levesszük. Feltesszük és így tovább, akár nyolcszor tízszer! Ehhez viszont gazdagnak kell lenni és használni a másik modot, ami lehetővé teszi, hogy a tuningokhoz szükséges összetevőket megvásárolhassuk a boltban!
Valami isteni sugallatra indítottam el a játékot, amiből az lett, hogy elkezdtem kalózokat kergetni. Mármint csak a kapitálisokat. Elfoglalás céllal! Sikerült is ötöt becserkésznem.
A leghuncutabbak a FAF csörgőkígyók, mert legtöbbször 1000 feletti ellenállással rendelkeznek. Volt egy 1500-as is. Na annak négyszer futottam neki. Nem visszatöltögetve, hanem egymás után!!!
Most azt tűztem ki célnak, hogy az egyik foglaló hajómon, (3 csögő, abból az egyik Miranda!) vagy épp mindhármon, felpumpálom a gyalogokat Elitté! Elleszek egy darabig!
Eszetekbe ne jusson egy tetű teherhajót vinni magatokkal foglalni, mert egy marék szeduxen kevés hozzá! Engem legalábbis jócskán megviselt, hogy N-edszerre sem volt képes pozícióba állni, hogy egyáltalán a foglaló kapszulákat kibocsássa!
Na, megyek is, mert épp egy foglalás közepén vagyok, csak gyorsan el akartam mondani...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.24. 21:25:27