Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Back bowling alley "spoiler"
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ellenben engem a Witcher 3 nem nagyon tudott hosszú távon a képernyő elé szegezni. Szuper játék, de valahogy eddig még nem volt képes arra, amire a Fallout most igen.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Per Aspera Ad Inferi.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.10. 20:09:17
a jobb felső negyedet bejártam de a crab-ek lettek az új deathclawok?meggyűlik a bajom velük rendesen :)
De mikor lifttel felmentem az autópályára akkor azért ámultam bámultam.sajna nem csináltam printscreent de a csontvázak elhelyezkedését nézem mindig vajon mi lehetett a története.
úgyhogy oda meg vissza vagyok tőle.kész.sajna a héten talán még két napot ha játszok vele.fránya munka.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Én is nagyban építkezem, de erősen fogy a nyersanyak az eddig kétszintes jòkora vasbunker kiépítése közben...:)
Kiváncsi leszek miféle támadások lesznek. Apropò nyersanyag, van rá külön perk ami a fegyvereket, páncélokat is átalakíthatòvá teszi, hasznos.:)
De kiváncsi leszek majd Shawn-al mi lett, elvégre azt nem tudjuk hogy hány év telt el azòta hogy elvitték. De van egy olyan gyanúm hogy felnőtt főgané lesz.:) Mindenesetre a mai 3òrás game a bunkerre ment el és még messze a cél....:)
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
jolgondolom, ha a settlementedben novexik a lakossag akkor novekedhet a merete is ?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
8 óra után azt mondom nagyon jó a játék, megérte minden fillérjét, de az év RPG-je (év játéka) szavazáson nem veri meg a Witcher 3-at.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2015.11.10. 18:52:17
Kumiho #2179
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
stabil 60 fps. Gondolom ez változni fog, de azért ez jó jel, nem? :D
amúgy nekem hiányzik a fegyverek javítása és rongálódása nemtudom hova rakni a sok ugyanolyan fegyvert néha xd
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Na, csak viccelek, megyek építkezni. Egyébként nem építek ide fullos bázist, mert eléggé a
Tehát immár van értelme a sok szemetet hazacipelni és nem csak használhatatlan lomot szedsz fel.
Amúgy ha van rá igény megmutatom az első házam....elég puritán még szegény, de bevédtem mint az állat...XD
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.10. 16:49:22
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mindjárt én is játszhatok vúúú :D