11630
-
Sir Cryalot #3854 Hja hát ez is sejthető hogy nincs Borderlands szintű new-game-plus, ahol több egységet kell megjeleníteni egyidejűleg (és a particle counter is fölmegy az effektekt miatt), remélhetőleg modderek majd bezsúfolják (az extra particle-ket , meg extra-bad-ass ellenfeleket ), a bethi meg max. ráfogja a modderekre hogy lassú a játék ... -
Totalisan egyetertek. Ezert vagyok ilyen tudathasadasos uzemmodban.
Egyszer survival mert very hardon borzaszto konnyunek talalom nasszor pedig survivalrol visszarakom very hardra, mert semmi ertelmet nwm latom annak, hogy 300 toltenyt kelljen valakibe belepumpalni...
Ugy van elbaszva az egesz ahogy kell. Majd a modderek... -
Zozo0122 #3852 Nekem ez se tetszik. Survival-ön legyenek sokan, de adjanak kevesebb xp-t. Soha nem tudja a Beth jól belőni a nehézséget, állandóan csak a hp csíkkal meg a sebzéssel tudnak szórakozni... -
SaGa #3851 Cserébe úgy tűnik, a "mob" ellenfelekből kevesebb van egy csapatban, ha magasabb szinten játszol, azaz a "fejlődés" is lassul a kevesebb xp miatt. Igaz, még csak most értem be egy újrakezdésnél a szomszéd városba, de határozottan kevesebb (kb fele) molerattal futottam össze a benzinkúton illetve az alatta lévő barlangban survival-on, mint normal-on. -
Sir Cryalot #3850 (nehezebb fokozatokon kevesebb, legnehezebb fokozaton felezett minden fegyver sebzése amit a karakter használna).
ez mekkora szemét "játékmechanika" ,nem is annak hívnám :) , remélem nem tart soká amig lesz valami rendes megoldás, kár hogy dlc-k kinntléte előtt biztos nem lesz , (és így részemről így kipróbálva se).
Hát, akkor elég "sad excuse" a nehézségállító .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.11.27. 14:21:26 -
feltettem én is, de alul a navigációs sáv ahol mutatja a quest irányát, bugos lett, eltünedezik meg ilyesmi... -
Van egy bank, Back Street Apparel mögött. Diamond City közelében. Master hacking kell, hogy kinyissa az ember a páncél termet. Tesztelgettem mennyit számít a luck, van kb 12 db széf odabent, pár master záras. A 2-es luckomal és 2 scounger perkel nem sok mindent találtam, pipe vackokat, 2 x 10mm tuningolt pisztolyt. Aztán vissza töltöttem a mentést, és benéztem 10-es luckkal, sokkal több lőszert, meg arany órákat találtam az ezüst fésűk, kanalak helyett. A fegyverek, kb ugyan azok voltak.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.11.27. 10:50:38 -
Jóózsf István #3847 Nekem bejött ez az AMD Crimson cucc! Igaz, hogy a Fallout 4 bétával együtt került fel és így nem tudom megmondani, hogy kinek mi az érdeme, de szélvész gyorsasággal töltöget azóta és az FPS is jobb lett! -
SaGa Jr #3846 Van, hogy teljesen légből kapott értéket jelez ki a program. Nálam is jelzett már 1600-as sebzést a nevesített kínai kardra mert mikor az asztalhoz mentem akkor előtte épp lopakodtam azt felszorozta az értéket a maximális lopakodási szorzóval (10x). Puskánál is megesett már, hogy felszorzott értéket mutatott (főleg ha tele van a critical csík).
De például az alap, abszolút módosítatlan sebzése normál nehézségen a gauss rifle-nek 110 (nehezebb fokozatokon kevesebb, legnehezebb fokozaton felezett minden fegyver sebzése amit a karakter használna). A dupla lövés legendary mod ad 50%-ot (saccolt érték, ahány fegyveren eddig volt annyiféle értékkel találkoztam, 25-75% között szórva), a riflemen perk maximuma duplázza a sebzést, mister sandman esetén még jön egy 25% ha van hangtompító és akkor még van a fegyvernek egy sebzés emelő modja (valami 25% talán). Ja meg ugye ott a Lone Wanderer perk is ami megint csak dob 25%-ot a sebzésen (alapból belekalkulálja a program a sebzésbe akkor is mikor van társ csak ekkor nem adja hozzá a találatkor ezt az extrát).
Mivel ezeket nem összeadja és egyben szorozza fel a program, hanem szépen egymás után applikálja, így a végső szorzó majdnem 6x-os lesz (600+-os sebzés). Ami efölött van az a csoda tudja miből jön, de hogy valami kavar van ott a kijelzésnél az biztos. Ámbátor olyat is olvastam, hogy a damage resistant érték csökkentő hatások bár a célpont védelmét csökkentenék le, gyakorlatilag a fegyver sebzését növelik meg. Aztán, hogy ez így van vagy sem, azt a csoda tudja. Ha igen, akkor a Riflemen maximális szintjén még egy 30%-os módosító befigyelne a védelem csökkentési képességből.
Az ennyire magas sebzésű fegyvereknél szokott az előjönni (nálam legalább is), hogy a meglőtt delikvens életereje nullázódik majd elesés közben visszaugrik maxra vagy majdnem maximumra, azt akkor lehet megint belelőni. Volt már hogy VATS-ban egész kis esek-kelek sorozatot sikerült előadnia egy-egy célpontomnak mert nem akart megpusztulni, mindig "visszagyógyult" az extrém sebzésből. De ez előfordult már közelharcban is, végtagok nélküli, fej nélküli, max életerejű ellenfelet eredményezve mert VATS-ban folyton lecsapásra került valamelyik függeléke, de kifeküdni meg nem akart.
Igazán nagyot sebezni meg a Broadside tud. A kijelzett sebzése nem különösebben nagy (alapból minden módosító nélkül 160), modolni sem nagyon lehet felfelé, heavy fegyver, de amit eddig eltalált, az mindig kifeküdt egy lövéstől, mindegy mi volt az. Mindezt lopakodás nélkül. Csak lőszert szerezni hozzá a lehetetlenséggel határos.
JetroHUN:
A fegyver sebzés módosító applikációi mindig működnek, nem kell töltögetni semmit. A sniper csővel messzire tudsz lőni és nagyot, de közelre pontatlan nagyon (főleg ha nem célozva lősz). Az oldalán lévő akármik csak díszek, nincs funkciójuk. Energia ellenállása meg sokaknak egész magas, ezért a lézer bár kezdetben jó fegyver, később egész gyengévé válik. Energia fegyverek közül akkor már inkább a plazma, annak is van sniper csöve de az egyszerre sebez kinetikus és energia sebzéssel, azaz hiába magas az egyik valakinek a másikat bekapja csúnyán.
BEAST:
A Sniper perk nem emel sebzést, csak a pontosságot növeli távcsőhasználatakor meg a fejlövés esélyét emeli meg VATS-ban. Felesleges fejleszteni. A perk nélkül sem imbolyog annyira az a távcső ha a légzését szabályozza a karakter, a VATS beli pontosság meg növelhető máshogyan is.
lipovics:
Csoda tudja. Az biztos, hogy kiterjeszti a rádióadások hatótávolságát, így például egyes helyzetekről, lehetséges feladatokról előbb értesülhetsz. -
SaGa #3845 IRL McElek...
Gondolom nem akart ellapátol 1-2 köbméter földet, sziklát, de azt se, hogy azon át könnyen besétáljanak a kertjébe. Így most ugrani kell, amit az NPC-k ugye nem tudnak...
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.11.27. 07:16:51 -
sata75 #3844 Paszki! Ez melyik mod? Baromi jól néz ki...
-
lehet,bár annyira nem magas a luckom csak 6os.crit van kimaxolva meg a savant idiot :D passz tényleg de szerintem ez nehézségtől független ilyen:) mindenesetre megnézem majd mit szólnak hozzá a legendaryk nem is próbáltam még :D -
Survival szinten játszok. Talán a magas Luck + perkek dobják meg ennyire. :) -
értelek.akkor lehet a sniper ad még hozzá vagy passz:) te milyen nehézségen játszol?mondjuk nem hiszem hogy ennek szerepe van benne.de az is lehet hogy nálam bugos lett,ez sem lepne meg:) amikor megkaptam 50-60 volt a sebzése később tuningoltam fel aztán egyszer csak durvább lett mikor kimaxoltam a perkeket rifleman és critet :)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.27. 02:39:45 -
Riflemen és a Sniper perkeket maxoltam csak ami a harchoz kellhet, minden más zárpiszkálásra, hackelésre, charisma és craft perkekre ment. :) -
normal nehézségen.szépek a te fegyvereid is.te mire raktál?nekem nem éri el a sniper a 200at meg a gépfegyver se csak 100 felett vannak igaz csak rifleman-re raktam :)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.27. 02:29:01 -
Milyen nehézségen játszol? Nálam így néz ki egy Sniper Laser Rifle, így meg a jelenlegi legjobb fegyvereim 1, 2. :) -
én sem értem.amikor ma beléptem akkor csodálkoztam rá én is.de ha másikat elkezdek fejleszteni akkor is kijön ekkora sebéz.max a rifleman perkem de meg a crit mást nem raktam szóval nemtom :)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.27. 01:47:52 -
Ezt meg hogy, sehogy sem jön össze ez a sebzés. :o
Sebzésben a legjobb bonus a "Two shot" típus, még max Riflemen perkkel sem lehetne ekkora sebzése ennek a fegyvernek. -
nekem ilyenem van:)
-
Tudja valaki, hogy mi az értelme bekapcsolni a radio tower-ket? Van rá valami küldi, ha mindegyik megvan? -
csakfelvenni kell, utána azt csinálsz velük amit akarsz -
Micsu #3832 újságok, bobbleheadeket csak akkor hatnak ha folyamatosan nálunk vannak vagy ha felveszem megkapom az utánuk járó bónuszt és el is adhatom? -
közben rájöttem hogy nekem van egy durvább xd 800+ sebzése van,később megmutatom:) -
már a felét se bírja ki senki :D -
kissssss #3829
na ezt űberelje valaki, egyáltalán van ellenfél ami kibír egy sneak attack critical lövést ha ez elsül?
-
Lézer fegyverhez a sniper barrel az vajon, hogyan működik? Van 3 piros led, amikor mindegyik ég akkor sebezné a fegyver azt az értéket ami t a statja mutat? -
18 oras Fallout 4 maraton es 2 ora alvas utan ne akarj keritest epiteni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Paranoia #3826 OMG -
SaGa Jr #3825 Dobj rá egy hangtompítót és a legütősebb fegyvert mondhatod majd magadénak. :) -
Új rosszfiú:
-
SaGa Jr #3823 Cait és ő nálam is folyton gyűjtöget (a többieknél nem láttam hasonló habitust) ha megtetszett neki valami vagy az épp általa használt fegyverből elfogyott a lőszer. Akkor felkapott valamit. Aztán amint beértünk valami kereskedelemre/raktározásra alkalmas helyre, elszedtem tőle minden felesleges cuccot és vagy elpasszoltam vagy szétszedtem azokat. De mikor volt kellő mennyiségű lőszere akkor nem szedegetett fel fegyvereket, legfeljebb az övénél jobb páncélt vagy az általam észre nem vett gyógyító cuccokat szedegeti fel magától nagy néha. -
nállam is volt már ilyen egyser :D a kalóz lángszórózta a népet xd -
Paranoia #3821 done
-
Csinálnak ilyet a társak.. énis pont tegnap vettem észre, hogy a csaj olyan fegyóval lövöldöz, amit még sosem láttam :D kizsebelte a legendary hulláját -
inkább ezt tedd be helyette:
http://www.nukahub.com/tools/special -
Paranoia #3818 raktam egy perk list linket is a banner alá áááám! :D
ott van már pár napja
-
oké köszi:) -
Paranoia #3816 yá -
meele weaponhoz a league perkre kell rakni?