Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Meg tudjátok mondani nekem, hol most a legolcsóbb a játék? Steamen szeretném aktiválni, de a Steam marketban kicsit húzós az ára. :/
McHaals
Lehet hogy tudjátok, de hátha újat mondok:
a legtöbb parancs jóváhagyására Entert kell nyomni, ez pl a craftolásnál, építésnél idegesítő lehet. Helyette az E billentyű is működik.
Amikor kiszórod a fél hátizsákod a földre, és egyesével R/Enterrel próbálod szétszedni alapanyagokra, akkor kicsit könnyebb így 😄

MadWolf#11626

Carlos
Úhhhh... szintén...
Énis csak szenvedek!

Þór vígi þessi rúnar

morcosqtya
Le kéne betegedni azon gondolkodom.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Detto!
<#integet2>

Sheltem
Elég szegényes a figyelmem ma melószempontból, hogy őszinte legyek(értsd: Totál lesz*rom).
Lehetne már este 6..

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

morcosqtya
Thx!

morcosqtya
Mindenképpen megveszem legálisan. A kérdés csak az, hogy mikor lesz 110ezrem GTX970-esre, mert akkor azt veszek mellé. Ha meg lesz további 150-em akkor 1151 socketes alaplap+proci+DDR4-es RAMok. De ez odébb van asszem. Talán tavasszal, addig úgyis mennek le az árak kicsit.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Igazad van amúgy. Ha már nincs demó, vagy letölthető benchmark, akkor szerintem futás ellenőrzésére simán belefér a warez. Ami után az ember persze megveszi a játékot, ha fut rendesen és tovább akar játszani vele.
morcosqtya
A kutyás perk mit ad és milyen attribútum minimuma van mely SPECIAL értékből? Charisma?

morcosqtya
Ilyen mentéskori / betöltéskori kifagyási gondok nincsenek már mint FO3-nál?

PiszkosFred
Konnyithet a W3 utani atallason EZ 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

morcosqtya
Köszi, ma este letesztelem.

Sheltem
Szerintem menni fog vele
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.11. 10:16:37

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

PiszkosFred
Szeirntem boven jo lesz alap high beallitasokkal (itt-ott esetleg nemi medium beallitassal).

kb ugyanaz van nekem is szal kiváncsi leszek 😄
mondjuk én karácsonyra kapom majd (ráérek), szal addigra lehet javítanak is rajta annyit h ne legyen gondom

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Carlos
Köcsög leszek!
Erre való a warez! Szedd le nézd meg és ha jól megy vedd meg! 😊

Þór vígi þessi rúnar

morcosqtya
Na úgy néz ki, hogy így 1 nap késéssel ma délben én is megveszem. 😊
Az a kérdés, hogy i52500k-n és GTX660Ti-vel mennyire fog futni....

oneal1
I5 bővenelég.

nekem i5 4670 van, mellette egy amd r290 és ultrán megy simán, 50 fps alá még nem ment

!Forza Ferrari!

PiszkosFred
Toljad felfele ide 😊

Myselor
hát na.csak egy kicsit xd
Sheltem
Ja hogy ezt te csináltad? Azt hittem csak másoltad valahonnan a kép linkjét.
Minden elismerésem!

PTW
fél óra kb

Sheltem
Manapság mindenhol felé lőnek az ajánlott gépigénnyel azért, hogy ne lehessen támadni.
I5 bőven jó pláne hogy azok között is van durván jó proci(4690k például)
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.11. 09:46:21

Sziasztok!

Gép vásárlás előtt állok és, ha már itt az F4 akkor szeretném hozzá igazítani az új gép paramétereit.

Gépigénynél olvasom, hogy ajánlott a Core i 7. Kicsit túlzásnak vélem. Core i 5 pedig a minimális ami megvan jelölve.

Ti milyen gépen toljátok?

W.
Sheltem
Azaz 😊
Kíváncsi lennék mennyi ideig tartott neki megcsinálni ezt a fejet 😊

PTW
Osztom! teljesen alapnak kéne lennie már skyrim óta az exportnak 😊

lalakov
Köszönöm, így már jobb a helyzet. 😊
Voltan
LOL 😄

De buzulás az nuku!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

PiszkosFred
Ez oke, de en most technikai megoldasrol, kvazi az egymas kozotti megosztasrol (parhuzamos eletekrol) beszelek, nem a folytonossagrol, folytatasrol 😊 Mindegy, marad a savegame.

DA-ban azért nem került bele mert nem ugyanaz a karakter
és ezért van benne az ME-ben mert ott ugyanazt a Sheppardot játszod végig
míg a DA-ban a 3 rész 3 különböző főszereplő elvileg

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

PiszkosFred
Szinte hallom Csuja Imret is melle😊

Btw, ilyenkor nem ertem, hogy a faszba van az, hogy csak a ME sorozatba tettek bele arc export/import opciot (a kodokra gondolok), sehol mashol nem? Meg ok sem folytattak a DAI-nal ezt a sort, ami vicc. Egy olyan jatekban, ahol csak a karakter generalassal 2-3 orat el lehet pocsolni, alapnak kellene lennie. Igy meg marad a savegame letoltes nexusrol, vagy kesobb 3rd party faceexchange, mint a FO/FNV/Skyrimnal...

Úgy kell, hogy a görgővel és a jobb egérgombbal tudod ide oda mozgatni, illetve forgatni.
lalakov
Érdekelne a házépítés, ha nem csak ferdén tudnám letenni a földre. A doboz elhelyezését köszönöm. 😊

Myselor: Természetesen egy helyre fogom tenni. 😊
morcosqtya
Mert a kutyára felvehető perk milyen bónuszt ad?

PTW
Ha meg kell b*szódni, akkor meg kell b*szódni!

böröczk
A craftolással kapcsolatosan lenne egy kérdésem, és úgy teszem fel, hogy órákon át bütyköltem, próbáltam ( na jó, én csak másfél órán át, barátom az egész éjjelt építkezéssel töltötte itt mellettem :,D, de ő se jött rá):
Nálad lévő junk cuccot csak úgy lehet szétszedni, ha kidobálod, és a földön kapod szét?
Valamint amikor beállítom, hogy keresek bizonyos cuccokat, akkor ugye ő nekem az itemet mutatja meg, ami tartalmazza a keresett anyagot?

Kumiho #2179

jarlaxxe
Nem látok összefüggést. Engem se szippantott be, játszottam vele egy pár órát és még fogok is, nem mondtam, hogy rossz de nagyon jónak se nevezném a játékot, egyszerüen nem okoz függösséget, de nem tudom miért zavar ez téged a játékok 80% ilyen, szvsz.

Nem, egy NPC mondja meg 😊 Ő ismeri a kutyát, de mondja is, hogy a saját útját járja, de néha csatlakozik ahhoz, akit megkedvel.
Carlos
Tyűűű akkor én über elején vagyok. Most fedeztük fel a falut és át kell menni valami hidon valami szomszéd városba. A barlangot megtaláltam énis... Fel is szedegettem a világítós növényeket, jó lesz majd ültetni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

morcosqtya
Megmondja a kutya a saját nevét egy idő után vagy mi?
Az vad.

Vedd fel hozzá a perket, ha ennyire bejön az eb 😊
Terawatt
Imádom. Nagyon durva kis meleet tol. Szaggatja darabokra a népet 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

morcosqtya
😄ASA:sda:d
Azt a rasszista mindenedet!

Myselornak igaza van, ha nem érdekel a házépítés, akkor csak annyit csinálj, hogy egy nehezen elérhető helyre raksz egy ládát, hogy senki ne tudjon belenyúlni. Pl. háztetőre, gerendára, hogy ugrani kelljen érte vagy valami.
coolpet
Steamen van valami beallitas, hogy figyelje a game arvaltozasait es kuldjon emailt ha valtozik az ara?

Battletag: coolpet#2467

Myselor
azért midnenbe ne rakd bele a cuccaid,rakj le egy ládát és dugd el rakd olyan helyre ahol nem nyúlnak hozzá npc-k ott megmaradnak😊
Egyébként amiben ismét zseniálisak a Beth-nél az a felfedezés jutalmazása és a kis mini történetek, amiket magadtól fedezel fel 😄 Pl. ahol a kutya van, hányan láttátok azt, hogy

a terminálban írják, hogy egy barlang van a bolt alatt? Könnyen meg is lehet találni, ott pedig van egy feljegyzés arról, hogy elnyerték az év radioaktív hulladékfeldolgozója díjat, amiért maximálisan figyeltek a környezetre - miközben végig a barlangba pakoltak, sugárzik is, mint az állat 😄
Myselor
azt tudom meg a néger faszi is lehet társunk de az nem kell 😄