Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legtöbb parancs jóváhagyására Entert kell nyomni, ez pl a craftolásnál, építésnél idegesítő lehet. Helyette az E billentyű is működik.
Amikor kiszórod a fél hátizsákod a földre, és egyesével R/Enterrel próbálod szétszedni alapanyagokra, akkor kicsit könnyebb így 😄
MadWolf#11626
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
<#integet2>#integet2>
Lehetne már este 6..
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Þór vígi þessi rúnar
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.11. 10:16:37
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
mondjuk én karácsonyra kapom majd (ráérek), szal addigra lehet javítanak is rajta annyit h ne legyen gondom
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Erre való a warez! Szedd le nézd meg és ha jól megy vedd meg! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Az a kérdés, hogy i52500k-n és GTX660Ti-vel mennyire fog futni....
nekem i5 4670 van, mellette egy amd r290 és ultrán megy simán, 50 fps alá még nem ment
!Forza Ferrari!
Minden elismerésem!
I5 bőven jó pláne hogy azok között is van durván jó proci(4690k például)
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.11. 09:46:21
Gép vásárlás előtt állok és, ha már itt az F4 akkor szeretném hozzá igazítani az új gép paramétereit.
Gépigénynél olvasom, hogy ajánlott a Core i 7. Kicsit túlzásnak vélem. Core i 5 pedig a minimális ami megvan jelölve.
Ti milyen gépen toljátok?
W.
Kíváncsi lennék mennyi ideig tartott neki megcsinálni ezt a fejet 😊
és ezért van benne az ME-ben mert ott ugyanazt a Sheppardot játszod végig
míg a DA-ban a 3 rész 3 különböző főszereplő elvileg
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Btw, ilyenkor nem ertem, hogy a faszba van az, hogy csak a ME sorozatba tettek bele arc export/import opciot (a kodokra gondolok), sehol mashol nem? Meg ok sem folytattak a DAI-nal ezt a sort, ami vicc. Egy olyan jatekban, ahol csak a karakter generalassal 2-3 orat el lehet pocsolni, alapnak kellene lennie. Igy meg marad a savegame letoltes nexusrol, vagy kesobb 3rd party faceexchange, mint a FO/FNV/Skyrimnal...
Myselor: Természetesen egy helyre fogom tenni. 😊
Nálad lévő junk cuccot csak úgy lehet szétszedni, ha kidobálod, és a földön kapod szét?
Valamint amikor beállítom, hogy keresek bizonyos cuccokat, akkor ugye ő nekem az itemet mutatja meg, ami tartalmazza a keresett anyagot?
Kumiho #2179
Þór vígi þessi rúnar
Az vad.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Azt a rasszista mindenedet!
Battletag: coolpet#2467