Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden épített dolog ott marad a játék végéig? A cuccaimat bármibe berakhatom és ott is marad örökre?
Myselor: elég hamar lehet másik társad:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán találtam egy barlangot párszáz méterrel arréb.
Hogy jelzi ha talált valami érdekeset? Leül és ugat?
Þór vígi þessi rúnar
Tomb Raiderben volt valami sense feleseg, amit ha benyomtam, akkor fenylettek kicsit a stuffok, meg D3-ban is az ALT billentyuvel. Itt van valami hasonlo?
Battletag: coolpet#2467
Valoszinuleg ilyesmire kell szamitani a kovetkezo TES resznel is, erdemes mar most felkeszulnod ra.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Na, ma este folytatom. szabit kellett volna kivenni...
Þór vígi þessi rúnar
60 fps fölött magyarul nem százas a játék. Remek. 2015-ben. Innen gratulálok a fejlesztőknek.
Szóval ez a házépítősdi mire jó? Szivesen kipróbálnám. Hova tegyem le az első házat? Legyen fém bunker? Gondolom az erősebb...
Hova kellene építkeznem? (még nem kaptam ilyen küldetést).
Þór vígi þessi rúnar
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Pedig a két nagy kérés közül ez volt az egyik. Mindegy ahhoz talán mélyebb sztori szint kell és így mellőzték.
Lehet meghaladja az erejüket, majd kiderül.
Persze pár moder megcsinálhatja de úgy nem sokat ér ha sztori és rendszer szinten nincs integrálva valamilyen szinten.
De azért kíváncsi leszek, hogy oldják meg a moderek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem reggelre jött le, megnéztem intrót meg elindítottam a játékot nézelődtem kicsit a lakásban melóbajövet előtt.
Nekem semmi bajom a grafikával sőt...
Nem a textúrák élességét figyelem(azzal se volt gondom a lakásban) hanem az összhatást és az az én szememnek gyönyörű(ultrán).
Ja nem vagyok fallout fanboy, első falloutom akár hiszitek akár nem 😊 (Stalkerekkel játszottam csak ami hasonló "stílus" ).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.11. 06:21:44
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
aztán két órát szüttyögtem a karakter plasztikázásával, termékeny nap volt a mai...
Per Aspera Ad Inferi.
Akinek nem tesztszik vissza megy wicserezni. Akinek meg bejött itt marad és örül magának!
Ezt a gyerekes szintet meg mellőzük.
thx
Nagyon remélem, hogy az új TES-re összekapják magukat, mert ha csak 'ennyit' kapunk, szomorú leszek.
Na mindegy, nyomatom majd tovább, aztán meglátjuk 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.10. 23:52:57
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
A craftolás meg épitkezás az minecraft...csak, hogy képbe legyél.
De mindez abszolút nem érdekel, a Witcher 3 harmatos karakterfejlesztése és rpg elemei jòcskán eltőrpülnek emellett. Itt craftolok, cuccokat fejlesztek, bizniszelek, menedéket igazgatok, egyszerűen elveszek a lehetőségekben, a felfedezés pedig közben egy élmény, megint bitangul érezni a fallout világának hangulatát. Már felraktam survivalra a fokozatot, így az igazi, rendesen ki kell használni a fegyverarzenált, trükközni kell, és nem az a nehéz hogy 50 lövés kell az ellenfélbe, hanem hogy pillanatok alatt be tudnak darálni 2-3-an. A sebzés nem gond egy megturbòzott 308-as vadászpuskával itt is 1-3 fejlövés és fekszenek a raiderek.😊
Visszatérve: én imádom a W3-at is és a Fallout 4-et is. Tökéletesen elvannak egymás mellett, van amiben ez jobb van amiben az. Ha mélyebb sztorit és küldetéseket akar valaki akkor W3... Ha mélyebb rpg-t nagyobb szabadsággal,ceaftolással akkor f4.
Más. Feltünt másnak is hogy a New Vegas féle "álcázást" sajnos kivették?? Az imént pròbáltam full raider cuccba bemenni egy raideres helyre és azonnal lőttek... Kár, a NV-ban beöltözve mondjuk légiòsnak iszonyatosat lehetett taktikáz i az "ellen vonalai mögött"...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
De meg se fordult a fejembe valami ilyen szint lesz ehhez több kell mint a kis olasz minden bántás nélkül, némi erősítés, de Todd az eladást nézi nem ezt : Meg ez annyira sötét ami sokak kedvét elvenné.
Első pár óra alapján nekem is tetszik és bele gondolva, hogy ezt még 50ig tudnám-e csinálni egy határozott igen, mert gondolom ,hogy pl az építkezés amibe kb csak bele szimatoltam milyen fasza lesz (szeretem az ilyet)
Kell növényt ültetni és ott "akadtam el". Azt random találtok és úgy majd egyszer ültetitek vagy van a környéken ?
Nekem pöpec. Ez ami már elfogadható, sehol gagyi sárkányok, sehol gagyi párbeszédek, sehol gagyi, cseppet nem élő karakterek. Melyik mozit nézitek???? Ja igen persze miért nem W3. Azért bazti mert ez nem a CD Projekt és nem is lesz. Ja igen az kb 5M. Ja igen ez kb 20-25M? Miért is? Nem értelek titeket komolyan. Egy ilyen cégtől ami egy idétlen Amerikából jön. Tökéletes.
Komolyan ez Magyarország illúziók meg a gondolkodás nélküliség? Komolyan mindenki W3 szintet várt egy ilyen cégtől???
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.10. 22:51:43

A graf nem csúnya de igy 2015-ben már nagyon messze van a széptöl is...
Viszont a craftolos, épitkezös részek jók lettek.
Majd valszeg ugy tolom végig mint a F3-at minden nap felfedezek valami újat a térképen.
Off
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.