• Although
    Döbbenetes olvasni ezeket a hozzászólásokat. elég csak annyit mondani mennyi agyhalott nulla hozzászólással szórta a 10 pontokat a skyrim után most meg, mi van. Érdekes arcok védik a Bethet akik ez korábban nem tették meg a Metacriticen.
    Ez rpg tetszik nem tetszik. Nem Witcher szint talán. ÉS sok minden visszaköszön a skyrimből. De él. Egy rpg lényege az legyenek benne élő dolgok. SPECIAL ja jó volt. Pont ugyanazt érzem mint hibát elkövettem a Fallout NV előtt itéletet mondtam mielőtt teljesen átláttam volna mennyivel jobb mint az F3. Ez is az a tészta. Tele van új dolgokkal tele van élő karakterekkel. A Bio nem ezen az úton van szintén? Már nem 2009-et írunk és főleg nem 2005 előtt. 10 éve volt. A konzolok korát éljük egy haldokló Obsidiannal múltját megtagadó Biowareval. És a CD projektet tekintjük példának? Mire fel? És a DA3 köszönő viszonyba nincs az F4-el. Tényleg nektek semmi más nem kell mint folyamatosan skyrim szintet kapni a Bethtől és akkor szépen haza lehet menni. Nem gondolkodtok el rajta ez a cég semmi emlékezetes vagy sokak által szarnak nevezett játékkal többet kereset mint a CD Projekt valaha is fog? Ebben a világban gyalázzátok ezt a játékot?