• Darun
    Őszinte leszek. a New Vegas nagyon jó játék lett, a DLC-k hihetetlen hangulatosak voltak, de nekem nem adta az alapjáték a poszt apokaliptikus feelinget. A játéktér igazából csak azért volt sivár, mert a sivatagban játszódott. Erre tegnap jöttem rá, amikor a radioaktiv villámlás közepette haladtam a térkép bal alsó fele felé (fel akartam deriteni a lezuhant UFO-t) és a mocsaras erdő hirtelen átváltott egy letarolt és kiégett sziklás-dombos terepre. Ez a játék nagyon adja az atombombák által elpusztult világ érzését. (igaz, a hullák bőre még mindig elég plasztikus, ebbe is tegnap futottam bele, amikor a USS Constellation előtti hullahegyeket lootoltam és egy helyen 5 scavi feküdt egymáson) Meg idegesitő hogy Nick elkezdi mondani a szar dumáját és még csak a felénél már, már kezdi is újra. És ezt perceken át hallgatni frusztráló. Az eső viszont annyira megtetszett, hogy asszem állandó felszerelési tárgy lesz nálam a sugárvédő ruha. (és persze megint megkaptam a parasztoktól a küldit: tisztitsam meg nekik az xy helyet. Aha! És nyilván nekik smafu odáig eljutni, hiszen csak szupermutánsok, gunners-ek rust devilek, robotok és mindenféle állatok vannak út közben, akiket simán levernek, az a két raider viszont már túl nagy falat lenne nekik, akiknek az elintézése az én feladatom :/ )