• Darun
    A BoS Mothershipen a páncélteremben mondta a csaj, hogy neki úgy veszett el (vagy sérült meg, pontosan nem értettem) a lábvértje, hogy egyszerűen kiugrott a gépből. Én azért még nem nagyon császkálok PA-ban, szóval... Viszont azokon a vertibird-eken nem volt egy lovag sem, gondolom ezért száltak le. A másodikon ráadásul asszem csak a pilóta volt, mert az ő hulláját találtam meg a landolási zóna mellett.

Az viszont már a F3-ban is volt, hogy csoportok random összecsaptak egymással. Igaz hogy ilyesmi szinte csak akkor történt, ha két őrjárat találkozott egymással. A romos épület egyébként amiben a Legendary deathclaw van az a Witchcraft Building. Pont tegnap jártam ott. Mivel még mindig csak 2x. szintű vagyok, semmi esélyem nem volt a dög ellen, igy inkább kikerültem. Viszont a küldit amit adott, jól elszúrtam. Azt hittem az ellopott tojást kell neki visszavinni, ehelyett az ő tojását loptam el :D Még csodálkoztam is, hogy miért egy másik DC-től kell elvenni. Csak amikor eljöttem onnan, esett le hogy épp most loptam el a tojást. Azért itt is volt pár érdekes dolog.
    1. a DC a semmiből teleportált elő... mint oly sok szereplő, és ami már a F3-ban sem igazán tetszett
    2. bár láthatatlan voltam, a DC még is engem nézett, viszont még sem vett észre. Pedig kb 5 méterre állt tőlem (bezzeg a szupermutánsok már megint kiszúrtak a szikla mögött)
    3. miután kiloptam a tojást a fészekből, a DC felhördült, de továbbra sem vett észre. Aztán eljátszottam azt, amit Tom Cruise-ék, amikor a császárnál voltak kihallgatáson. "És akkor most hátrálunk... hátrálunk... Megfordulunk és... FUTÁS" :D Nem mertem hátat forditani a DC-nek amig látótávolságon belül volt.

laikus: a játékon belül egy bill. kiosztás reset?