• Darun
    Azért hogy mennyire nem mindenható a BoS még ebben a részben sem:
    Megérkezett a BoS Mothersip. Még egyelőre az erődöt kéne megtisztitanom nekik, de gondoltam inkább a régi mellékküldikkel foglalkozik kicsit. Elmentem a vizműhöz, amit ugye a szuper mutánsok felügyelnek. Még csak közeledek az épülethez, már hallom a lövöldözést. Fel érek a domb tetejére: egy Vertibirdből lövik a mutánsokat. Túlélnek egy suicidert. Gondoltam, ha már a BoS felvett, segitek. Meg kéne az xp is :D Erre egy rakétás leszedi a Vertibird-et. Miután megtelt a hátizsákom loottal, elmentem lepakolni és aludtam is egyet. Ilyenkor ugyebár respawnol pár ellenség. Fast Travel vissza (ezúttal már a vizműhöz) látom hogy azonnal megy a lövöldözés és megint ott a Vertibird. Ami rám lő! Mondom WTF? Mint kiderült, egy Gunners csapat megölte a pilótát és elkötötték a helit. Mire előkaptam a rakétavetőt, már égett a motorja és le is zuhant. (mellesleg már az első támadásnál találtam Gunners hullákat) Végül hogy mi történt, a terep átvizsgálása után derült ki. Annak ellenére hogy tényleg sikerült meglepnie a játéknak, azért ismét felmerült pár logikátlanság: lovagok és paladinok nélkül mit akartak a BoS emberei a mutánsokkal szemben? A Gunners hogy a viharba tudott elvezetni egy Vertibird-et?