Darun#5668
A Cyberpunk játékukra gondolsz? Arra én is kiváncsi leszek, bár azt a rendszert/világot kevéssé ismerem.
Bármennyire bugos is a játék (igen, már a harmadik játékot adják ki a kezükből, és a lövések még mindig ugyanúgy elakadnak a semmiben mint a F3-nál...) én még mindig inkább erre szavazok, mint a TES-re. Most értem el a 20. szintet és tegnap kaptam az első "védd meg a falut2 küldit. A poén az, hogy épp a városban számoltam fel egy Gunners csoportot és mit ad isten? Pont négy Gunner támadta meg a farmot.
A lopakodós raider-ek pont azért sántitanak, mert a kőbányánál lévők nehézpáncélzatúak. A Corvega után mentem oda, gondoltam... áh, csak raiderek. A gyárnál egy fejlövéssel szedegettem le őket, azt hittem a bánya is könnyen fog menni. Hát nem! Szinte mindenkin fém páncél volt, ráadásul ugye kinn volt egy power armor, meg egy veteran raider akik eléggé megkeseritették az életem.
A behemot szerintem tök poén volt. Egyszer csak arra lettem figyelmes hogy reng a talaj. Kicsit belemerültem a lootolásba, meg elvonta a figyelmem a távoli lövöldözés zaja. Aztán körbenéztem és ott állt mögöttem a behemot. És nem vett észre! Pedig a szuper mutánsok fedezék mögött guggolva, takarásban, mozdulatlanul, kvázi láthatatlanul (kaméleon vért darab) észrevesznek, a behemot meg ott állt mögöttem, semmi nem volt köztünk, háttal is álltam neki, Nick is ott volt mellettem... igaz hogy akkor is lopakodva mentem, de ez eddig alig hatott meg bárkit is. A F3-ban egyébként kicsit csalódott voltam, mikor negyedórányi lövöldözés után végre meghalt az első a rádió állomásnál, és csupa hulladékot dobott. Most azért volt nála loot rendesen.