Cities: Skylines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok olyan modot,ami a nagyobb variációt ad a zónákban automatikusan megjelenő épületekhez, és stabil,megbízható?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
A villamost a nem havas pályákon is használhatom? Ha igen, akkor mindenképp beruházok rá.
A steam teljesítményeim nem működnek. Ennek okát tudja valaki?
Engem a téli városok látványa annyira nem vonz, ezért kérdezném: a Snowfall DLC tartalmaz olyan elemet, ami miatt érdemes lehet megvenni?
Előre is köszönöm!
AppDara-Local-Colossal Order-Cities Skylines-Addons-(és a)-Assets
SKYMODS oldalon találtam jókat, viszont .dll ben jönnek le, amit beteszek a \AppData\Local\Colossal Order\Cities_Skylines\Addons\Mods mappába, de nem működik sehogyan sem.
(Deluxe verzió van meg, amire feltettem az 1.06-os patch-et.)
- Traffic Manager President edition (Thx Abrams124) (Forgalommal kapcsolatos bővítések)
- Automatic Bulldoze V2 (Automatikusan lebontja az elhagyott épületeket)
- Network extensions (többféle út típust ad hozzá)
- All Areas Purchasable (25 beépíthető szektor)
- Extended Road Update (útfejlesztést bővíti ki)
- Ambient Sound Tuner (részletesen állíthatók a különböző hangeffektek,jól jön, ha már az agyadra megy valami)
- Unlock All +Wonders+Landmarks ("Kreatív módhoz", eleve felold minden lockolt tartalmat)
- Better Bulldoze Tool (kiterjeszti a bulldózer lehetőségeit)
- First Person Camera (FPS nézet)
- Road Namer (Elnevezheted az utcákat)
- Asset icons (Kis preview képet generál a mod assetekhez, az egyen kockás izé helyett)
- Tree Brush (Fákat lehet vele nagyterületen, nagy mennyiségben lerakni)
- Clouds and Fog toggler (ha idegesítenek a ködök, ezzel ki lehet kapni)
- Infinite Oil and Ore ("Kreatív módhoz", végtelen olaj és érc forrás)
- Surface Painter (a felszínt lehet vele ezer módon alakítani játékon belül)
- Quay Anarchy (Bárhova lerakható gátak)
- Districts (Az egyes szolgáltatások hatását kerületenként lehet vele korlátozni)
Ha netán gondod lenne az olvashatósággal:
- Scale UI (felnagyítható vele a teljes GUI)
- Font Selector (Betűtípusokat és a fontok méretét lehet beállítani)
De van még milliónyi más is, mindig az igény dönti el, ki mit használ.
Láttam, hogy ehhez is rengeteg mod va.
Milyen mod van, amit nagyon ajánlott feltenni a játékhoz? Nem kifejezetten spec. épületekre gondolok, hanem amik tényleg hasznosak és kimaradt az alap játékból.
Remélem valaki tudd segíteni!
Miért van az ha letöltök tárgyat, épületet vagy akármit és jó értékelése van, akkor nagy részüktől indítás előtt összeomlik a játék be se lép a menübe!? De ha játékon belül a menübe nyitom meg a workshopot és úgy töltöm le akkor ott van és tudom használni a játékban, de ha újra indítom akkor újra ki írja Cities.exe működése leállt!
Ezt írja ki! Valami ötlet miért csinálja ezt?
Utoljára szerkesztette: oneak7, 2016.06.08. 10:52:01
Feltettem a Traffic++ V2 vagy milyen néven futó modot, remélve hogy az majd segít, de akkorát fagytam tőle, hogy ezzel a lendülettel ki is kellett szednem.
250-300e lakos felett már nem tud spawnolni egy csomó minden, nem múködik a szimuláció rendesen, csak döglődés van. 600e lakosig még úgy ahogy el lehet nyomni a várost, de folyamatosak a problémák a gazdasággal, meg a populációval is.
Ahogy a játék patchek, úgy a modok is most már csak kozmetikai jellegűek jóideje. Ez így EOL. Gondolom már egy következő részre gyúrnak.
imádom a ploppable RICO-t
egyébként ez amerikai város
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Építgettem egy kicsit az építkezés körül.
(1 órába telt.)
Na de annyira nem fontos.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=691939954

Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2016.05.27. 22:15:14
Jól mutat a környék is meg az út. Nagyon USA<#circling>#circling>

Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2016.05.27. 21:05:44
Köszi <#circling>#circling>
Már mind1 mert véletlen mindenkit megöltem<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.08. 16:38:03
Szerintem európai térképet választotál, azon alapból csak európai épületek lesznek.
+Az miért van hogy nincs bekapcsolva az európai épületes stílus cucc, de csak olyan épületeim épülnek? Bekavarhat mod?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.08. 02:11:21