A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
  • Zacskós Tej
    Ma megint komolyabban nekiültem.
    A szivattyús dolgokat én is olvastam, így azokat gyorsan át is telepítettem. Tény, hogy megpróbáltam a szennyvizet úgy kezelni, hogy árkot ástam neki, ami nagyjából fél óra alatt megtelt, s elöntöttem a várost, aminek következménye ~ 10K-s populáció csökkenés volt :D
    Jó pár üres ház volt, azokat szépen leromboltam, hagytam, hogy oda újakat építsenek. Majd elkezdtem mindenhová lerakni parkokat, szórakozó helyiségeket, rendelőket, rendőrséget, tűzöltó államost, s néztem, hogy mennyire érzik jól magukat a lakosok.
    Sikerült elérnem a ~ 90K-s populációt, de még mindig vannak dolgok, amelyek előtt értetlenül állok. A szemétégetők, és a szeméttelepek hihetetlen gyorsan megtelnek, nem működnek jól, nem tudják kielégíteni a lakosok igényét. Letetettem egy repteret, s állandóan jelzi, hogy tele van szeméttel. Közvetlenül mellé két szemétégetőt, s két szeméttelepet leraktam, de még mindig nem szállítódik el onnan a szemét...