A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
-
TokraFan #1273 Én mást mondtam volna? :-) Szerintem egyről beszélünk! :-)
Ezzel egyött hozzáteszem, hogy pont közös kedvencünk, a Rebirth óta semmit nem veszek meg addig, amíg a virágboltit ki nem próbáltam. Szégyen vagy sem, engem többet nem vernek át a fejlesztők. Más kérdés, hogy amit arra érdemesnek tartok, azt természetesen behúzom legálisan is! Jelenelg kb. 500+ játékom van Steam-en, ebből kb. a fele szemét (értsd, bunde töltelék), de így is rengeteget költök játékokra mert ezzel szórakozom jól. Ugyanakkor nem szégyenlem magam a virágbolti tesztelés miatt egyáltalán, mivel a fejlesztők/kiadók egy része sem sajnál minket amikor gátlástalanul átver. Legutóbb ugye a 60euro-s, No Mans Sky esetén buktam volna óriásit, ha nem várom meg a virágboltit és nem megyek egy pár kört vásárlás előtt. Vagy éppen a Cities XXL esetén, ahol a kiadónak volt arca egy már rég magára hagyott címet új verzióként kiadni, miközben a játék 1:1-ben megegyezett a korábbi XL verzióval. Az egyetlen különbség az volt, hogy átszínezték a GUI-t. Az ilyen gazembereket nem fogom támogatni a vásárlásommal!
Persze vannak olyan játékok is, amiket nem lehet warezelni demózás céljából (pl. Elite Dangerous, Planet Coaster stb.), de ezeknél meg lehet nézni a review-okat és lehet dönteni a vásárlásról. Sajnos a Steam 2 órás refund lehetősége sok játékhoz kevés, ennyi idő alatt nem minden esetben lehet dönteni.