2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
-
tkari77 #1212 ez az utolsó a log-ban, töltéskor félúton megáll és csak forog a csőrike -
tkari77 #1211 NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
at PublicTransportDetailPanel.RefreshLines () [0x00000] in <filename unknown>:0
at PublicTransportDetailPanel.OnLevelLoaded (UpdateMode mode) [0x00000] in <filename unknown>:0
at (wrapper delegate-invoke) LoadingManager/LevelLoadedHandler:invoke_void__this___SimulationManager/UpdateMode (SimulationManager/UpdateMode)
at (wrapper delegate-invoke) LoadingManager/LevelLoadedHandler:invoke_void__this___SimulationManager/UpdateMode (SimulationManager/UpdateMode)
at LoadingManager+<LoadLevelComplete>c__Iterator79.MoveNext () [0x00000] in <filename unknown>:0
at LoadingManager.Update () [0x00000] in <filename unknown>:0
-
tkari77 #1210 kikapcsoltam minden modot és assetet de így sem tölt be a városom.
grrrr -
Rohadjanak meg, hogy foltozzák a játékot. Értem. 
(Bosszantó, azzal nem vitatkozok, de egy héten belül úgyis helyreáll a rend) -
Abrams124 #1208 Azért gondoljatok már bele hogy nem egy kis dolog updatelni egy modot.Várni kell egy pár napot és már minden működik is,én már be tudom tölteni a mapot amin dolgozom -
tkari77 #1207 nagy nehezen helyreraktam, erre most jön egy frissítés és félúton megáll a betöltés.
b. meg. paradox!!! -
imp99 #1206 I love paradox's updates....
Modok nagy része bekrepált az 1.6 updattől, fantasztikus....Nem is értem a rendszert...az emberek nagyobb része modokkal tolja és kb totál elveszi az ember kedvét, hogy most akkor egyesével végigcsekkolni mi megy, mi nem...
Utoljára szerkesztette: imp99, 2016.12.02. 00:24:53 -
A Snowfall extrái mindenféle pályával működnek, de csak a direkt havas pályákon lesz (mindig) hó, egyébként nem. Rendes időjárás-szimuláció (még?) nincs benne.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.11.28. 16:07:22 -
TokraFan #1204 Állandóan havas... -
Igen + kell építened fűtés csővezetéket hogy ne fázzanak az emberek, stb. -
Hali!
A nagy Steam-es leárazásokban potom pénzért szereztem be a játékot. Szeretném véleményeteket kérni a Snowfall nevezetű DLC-ről. Ha ezzel a moddal indítom a várost akkor csak havas lesz, vagy időként behavazik mint a való életben?
Köszönöm! -
TokraFan #1201 Nekem még soha nem volt ilyen hiba, pedig lezavartam pár kört. -
Hát ha ez megnyugtat nekem a játék sem indul el mert valamelyik modot nem szereti, csak nincs kedvem megkeresni.
-
Borg #1199 Az leginkább valami mod hibája lesz, nem a játéké. -
tkari77 #1198 200 órányi játékom veszett oda mert ez a szar nem hajlandó betölteni a mentett várost.
egy büdös vasat nem ér az egész már bánom hogy nem torrenteztem -
Palaja #1197 Delux változatom van, az after dark dlc még nincs meg de változik a napszak. :) Kipróbáltam mindenhogyan sajnos tényleg a gyorsabb úton mennek nem a rövidebben. :( -
Borg #1196 Erre jó némelyik modban, hogy ki tudsz tiltani bizonyos jármű típusokat az utakról. -
tuvixplayer #1195 Ha a játékodban váltakozik a nappal és az éjszaka, akkor mindenképpen van értelme, hiszen nem ugyanaz a város igénye áramra, vízre stb nappal, mint éjszaka. Ezzel lehet pénzt spórolni.
Az elkerülő utakat nem feltétlen használják a járművek. Egyszer láttam egy videóban, hogy a készítő kipróbálta két pont között ha több lehetséges út van, másféle utak vagyis kétsávos négysávos autópálya stb. Ha jól emlékszem, a gyorsabb haladást lehetővé tevő utat választották vagyis az autópályát még akkor is, ha az sokkal hosszabb volt, mert direkt kanyargósra építette. Remélem, hogy jól emlékszem. -
Palaja #1194 A budget fülön a nappali és esti csúszka beállításoknak van értelme? Vajon a kukásautó mozgásában van bármi logika? Hiába építek nekik elkerülő utakat direkt a dugóba mennek és ott állnak ötvenen egymásután. -
Palaja #1193 Ajjaj így már nekem is :D A betegsége probléma megoldódott köszi, tényleg túl közel volt a vízszivattyú az ipartelephez. :) -
Madi92 #1192 "végig söpör a városon egy PESTI és minden házban halottak lesznek." Valamiért ez nekem nagyon vicces volt.. :D -
Borg #1191 Betegség általában a víz tisztasága miatt van. Valahol olyan helyről szivattyúzol, ahol szennyezett a víz, vagy a talaj. Pl egy szennyező gyár túl közel van valami szivattyúhoz, vagy víztoronyhoz. Az összes többi gond is adódhat ebből. -
Palaja #1190 Sziasztok!
Lenne pár egyszerű kérdésem amire sajnos nem igazán találtam választ sehol. :S Eddig egy 24k-s várost sikerült összetákolnom több kevesebb sikerrel. :D Időnként végig söpör a városon egy pesti és minden házban halottak lesznek. ( Van sok rendelő meg egy nagy kórház is.) Egy busz állomás hány buszt tud üzemeltetni? Ugyan csak időnként lezuhan a land value és mindenhol megjelenik a kis ikon, hogy emeljem fel. Valamint, hogyan tudom sűríteni az épületeket, hogy legyen végre felhőkarcolók is? az utakat már felfejlesztettem és sok parkot is leraktam de nem jönnek nagy épületek.
Előre is köszi annak aki tud ezekre válaszolni. :) -
TokraFan #1189 Ebből én komolyan mondom, többszöri elolvasást követően sem tudom kihámozni, mit is szeretnél kérdezni valójában!? -
szepesimiklos #1188 Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy a telepítéskor egy szöveget ír ki és kérdezi hogy megszakítja a telepítést vagy nem ha arra megyek higy folytasa azt írja ki előkészítés de 20percen át semmi csak gondolkodik??? -
Esetleg valakinek lenne ötlete mitől crashelhet a játék? Vagyis el sem indul.
A commenteket elolvastam és kikapcsoltam amiket javasoltak, de így se jó.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=535767692
Övé a lista... jól nyomja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.11.04. 12:32:30 -
Norbertboy #1186 Köszi! -
Spirit6 #1185 Sziasztok!
Elkészült a magyarítás frissítése, innen letölthetitek:
http://filerise.hu/projects/Cities:_Skylines -
A The FileRise Fordítócsapat tovább fordítja a játékot, a DLC-ivel, ahogy látom. -
az a szököár nagyon dúrva :DDD -
Sajna nem ismerem a modot, nem tudok segíteni. -
megyjooo #1181 Sziasztok.
A RICO móddal lenne kérdésem. Pontosabban a beállítás részével.
Szerettem volna egy két épületet engedélyeztetni a Rico -hoz. Plusz, a meglévő épületnek egy -két beállítást módosítani.
Ha jól értelmeztem a leírásban: Épület kiválasztása, engedélyezése a RICO -hoz, add local. Ezután lehet módosítani. Végén mentés, és kész. Kipróbáltam, hogy egy adott épület 6000 -be kerül. Én át írtam 3000 -re. Elmentettem. Nem történt semmi változás. Ugyan úgy 6000 -be kerül. Vagy ép az épületnek a szintjét változtattam meg. 5 -ről 2 -re. De semmi. Újra töltés nem segített.
Kérdésem. Valamit rosszul csináltam? - Vagy a Rico beállításban ez a funkció nem működik. Csak van.
Köszönöm a válaszokat.
Utoljára szerkesztette: megyjooo, 2016.10.29. 09:52:33 -
TokraFan #1180 Ez pöpec! -
Natural Disasters DLC játékmenet trailer
Talán csak a földrengés bénább egy kicsit, de a játék engine lehetőségeihez mérten a többi egész jól néz ki. -
Borg #1178 Steam közösségi útmutatóknál találsz leirást is ábrákkal a megfelelő rendszer kialakításához. -
Muand #1177 uhh, ezzel el lesz, ennyire nem bonyolódtam még bele. Köszönöm a választ (: -
Borg #1176 Meg tudod trükközni a teher pályaudvarokat. A lényeg, hogy 2 pályaudvar kell minden ipari zónába, az egyikbe csak bemennek a teherautók, a másikból csak kimehetnek (egyirányú utcákkal), és letiltott sávhasználattal.
Igy az import és az export szeparálódik, tehát despawnolja a vonatokat amire már nincs szükség. Plusz a térképhatárokon úgy alakítsd ki a sínt, hogy csak a legközelebbi állomásig mehessen az import vonat, illetve csak onnan indulhasson az export is. Ezzel kiküszöbölöd, hogy sok külső vonat kolbászoljon a városodon belül. Aztán az import export állomásokról egy másik vágányon már mehetnek a vonatok a belső rendszer felé is.
Tökéletes sose lesz, de ezzekkel jelentősen lehet javítani a forgalmi dugókon. -
Muand #1175 Sziasztok, én is egy módot kerenék. Van arra lehetőség, hogy a vasúti forgalom ésszerűbb legyem? A személyszállítás más vágányon van, a teherrel van gond, sehol nincs már nagyon nyersanyag mert állnak a tehervonatok :( A legtöbb tehervonat pár százalékkal indul. -
koj #1174 Sziasztok! Van valamilyen grafikai mod a játékhoz ami kicsit élesít rajta? Úgy értem maxon megy a játék de mégis távolról olyan életlen az egész. -
Norbertboy #1173 Most -75% a játék árából!