Cities: Skylines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
at PublicTransportDetailPanel.RefreshLines () <0x00000>0x00000> in <filename unknown>:0
at PublicTransportDetailPanel.OnLevelLoaded (UpdateMode mode) <0x00000>0x00000> in <filename unknown>:0
at (wrapper delegate-invoke) LoadingManager/LevelLoadedHandler:invoke_void__this___SimulationManager/UpdateMode (SimulationManager/UpdateMode)
at (wrapper delegate-invoke) LoadingManager/LevelLoadedHandler:invoke_void__this___SimulationManager/UpdateMode (SimulationManager/UpdateMode)
at LoadingManager+<LoadLevelComplete>c__Iterator79.MoveNext () <0x00000>0x00000> in <filename unknown>:0
at LoadingManager.Update () <0x00000>0x00000> in <filename unknown>:0
grrrr
(Bosszantó, azzal nem vitatkozok, de egy héten belül úgyis helyreáll a rend)
b. meg. paradox!!!
Modok nagy része bekrepált az 1.6 updattől, fantasztikus....Nem is értem a rendszert...az emberek nagyobb része modokkal tolja és kb totál elveszi az ember kedvét, hogy most akkor egyesével végigcsekkolni mi megy, mi nem...
Utoljára szerkesztette: imp99, 2016.12.02. 00:24:53
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.11.28. 16:07:22
A nagy Steam-es leárazásokban potom pénzért szereztem be a játékot. Szeretném véleményeteket kérni a Snowfall nevezetű DLC-ről. Ha ezzel a moddal indítom a várost akkor csak havas lesz, vagy időként behavazik mint a való életben?
Köszönöm!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
egy büdös vasat nem ér az egész már bánom hogy nem torrenteztem
Az elkerülő utakat nem feltétlen használják a járművek. Egyszer láttam egy videóban, hogy a készítő kipróbálta két pont között ha több lehetséges út van, másféle utak vagyis kétsávos négysávos autópálya stb. Ha jól emlékszem, a gyorsabb haladást lehetővé tevő utat választották vagyis az autópályát még akkor is, ha az sokkal hosszabb volt, mert direkt kanyargósra építette. Remélem, hogy jól emlékszem.
Lenne pár egyszerű kérdésem amire sajnos nem igazán találtam választ sehol. :S Eddig egy 24k-s várost sikerült összetákolnom több kevesebb sikerrel. 😄 Időnként végig söpör a városon egy pesti és minden házban halottak lesznek. ( Van sok rendelő meg egy nagy kórház is.) Egy busz állomás hány buszt tud üzemeltetni? Ugyan csak időnként lezuhan a land value és mindenhol megjelenik a kis ikon, hogy emeljem fel. Valamint, hogyan tudom sűríteni az épületeket, hogy legyen végre felhőkarcolók is? az utakat már felfejlesztettem és sok parkot is leraktam de nem jönnek nagy épületek.
Előre is köszi annak aki tud ezekre válaszolni. 😊
Az lenne a kérdésem hogy a telepítéskor egy szöveget ír ki és kérdezi hogy megszakítja a telepítést vagy nem ha arra megyek higy folytasa azt írja ki előkészítés de 20percen át semmi csak gondolkodik???
A commenteket elolvastam és kikapcsoltam amiket javasoltak, de így se jó.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=535767692
Övé a lista... jól nyomja.<#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.11.04. 12:32:30
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Elkészült a magyarítás frissítése, innen letölthetitek:
http://filerise.hu/projects/Cities:_Skylines
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A RICO móddal lenne kérdésem. Pontosabban a beállítás részével.
Szerettem volna egy két épületet engedélyeztetni a Rico -hoz. Plusz, a meglévő épületnek egy -két beállítást módosítani.
Ha jól értelmeztem a leírásban: Épület kiválasztása, engedélyezése a RICO -hoz, add local. Ezután lehet módosítani. Végén mentés, és kész. Kipróbáltam, hogy egy adott épület 6000 -be kerül. Én át írtam 3000 -re. Elmentettem. Nem történt semmi változás. Ugyan úgy 6000 -be kerül. Vagy ép az épületnek a szintjét változtattam meg. 5 -ről 2 -re. De semmi. Újra töltés nem segített.
Kérdésem. Valamit rosszul csináltam? - Vagy a Rico beállításban ez a funkció nem működik. Csak van.
Köszönöm a válaszokat.
Utoljára szerkesztette: megyjooo, 2016.10.29. 09:52:33
Talán csak a földrengés bénább egy kicsit, de a játék engine lehetőségeihez mérten a többi egész jól néz ki.
Igy az import és az export szeparálódik, tehát despawnolja a vonatokat amire már nincs szükség. Plusz a térképhatárokon úgy alakítsd ki a sínt, hogy csak a legközelebbi állomásig mehessen az import vonat, illetve csak onnan indulhasson az export is. Ezzel kiküszöbölöd, hogy sok külső vonat kolbászoljon a városodon belül. Aztán az import export állomásokról egy másik vágányon már mehetnek a vonatok a belső rendszer felé is.
Tökéletes sose lesz, de ezzekkel jelentősen lehet javítani a forgalmi dugókon.
1. Melyik moddal lehet nagyobb szántóföldeket csinálni? Vagy nem kell mod hozzá?
2. Ha megveszem az Art Deco-t és bekapcsolom, akkor random betesz olyan épületeket, ennyi? Ez igaz a többi free épület mod-ra is?
3. Már lehet kerületekre témát húzni, ami a hangulatnak jót tesz. Tudtok javasolni megbízható, jó téma modokat?
Köszi előre is.
Köszönöm a gyors segítséget. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az alábbi videóban látható:
https://youtu.be/v_iu_5j_Zwc
mozdonyok, vagonok kihelyezését hogyan tudom megoldani? Letöltöttem pár modellt de egyszerűen nem tudom kihelyezni. Ehhez is kell valami mod?
A másik kérdésem, hogy a kihelyezett járműveket fellehet programozni ( mit szállítson) ?
Hálás köszönet
Használatáról találsz róla videókat, képeket.
Utoljára szerkesztette: Somae, 2016.09.14. 20:39:31
Az lenne a kérdésem, hogy építettem vasútvonalat - személyszállítás -, a meglévő szerelvényeket hogyan tudom lecserélni más típusúakra? Töltöttem le különböző szerelvényeket és ezeket szeretném üzembe helyezni...
Előre is köszi
Nagyon jó a játék, játszok egy kicsit és azt veszem észre eltelt 4 óra 😄
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.09.13. 10:49:15
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Spoiler (katt a megjelenítéshez)