A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
  • kisiku
    Válaszom részben MEkNzi-nek is címzem:
    Szerintem minden játékot meg kell venni, ami tetszik.A szégyen az, hogy ma már snassz dolog, ("égő") kiadni egy demót, amivel aztán játszhatsz, hogy megtudd, milyen.Többek között ezért játszanak többen virágboltival, mert nem akarnak - teljesen érthető módon - pénzt kidobni.Ám ami megnyerte tetszésünket és nem sajnálunk rá kiadni, azzal támogassuk azokat, akik ezt kemény munkával megcsinálták nekünk.Nekünk sem esne jól, ha mások ellopnák a munkánkat vagy tehetségünket/stb.

De vissza a játékra.Én nagyon szeretem a management/építős játékokat és az utóbbi években borzalmasan szar a felhozatal ezekből.De tényleg, alig van elfogadható. Az egykori Simcity azóta szégyen, amióta az EA megvette és elsöpörte a Maxis-t. A Cities XL (és XXL) egy baromi jó próbálkozás volt, ugyanilyen, sőt összetettebb volt, mint a Skylines, csak nagyon rossz volt az engine és emiatt élvezhetetlenné vált a játék egy közepes várostól, annyira lagzott és fagyogatott.
    Nekem sem tetszik, hogy egy-egy funkcióért fizetni kell DLC-nek álcázva, de én akkor veszem meg ezeket, ha valamilyen sale van vagy ha nem kérnek nevetségesen magas összeget érte.Kíváncsi leszek, mikor jön ki egy "évszakok" dlc is...

Utoljára szerkesztette: kisiku, 2017.01.01. 10:53:56