Cities: Skylines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megint csupa kozmetikai fasság...
A Landscaping menübe kerültek. Ott vannak a kövek, sziklák a csatornák is. 😊
Vajon hová tüntették a fákat, a kerékpár utat és a járdákat???
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
jaa így már értem 😊
Köszönöm szépen 😊
Köszönöm szépen 😊
Ez a mod arra jó, hogy ne legyen felső korlátja a letehető fák számának.
Köszi,de ezzel nem tudok nagyobb területre szórni 😄
Beaktiváltam a modot,de véges a fa telepítés.Ez komoly? 😄
Rush Hour moddal azért egészen sokmindent meglehet már valósítani.
Kétlem, hogy az olimpiák, vagy F1 szerepelne valaha is, ezek licencelendő "termékek", nem lehet csak úgy belerakni. Ez igaz az összes többi ilyen eseményre is.
Március 22-én jön egy újabb frissítés!
Én olyan kiegészítőnek örülnék, amiben változna az évszak és a város rendezhetne nyári vagy téli olimpiát, vagy építhetnénk egy saját Forma-1-es pályát, amire özönlenének a turisták.
fúú nagyon szépen köszönöm.Örök hálám érte 😊
Tree Brush
Aztán a + meg - gombokkal állíthatod a méretet
Aztán a + meg - gombokkal állíthatod a méretet
Feladtam. Ez nem akar összejönni sehogyan se.
Olyan mód van ahol nagyobb területen tudom elszórni a fákat játék közben? 😊
Mert most tervezek egy kis erdőt,sétáló utakkal s egyessével letenni azért na.... 😄
Mert most tervezek egy kis erdőt,sétáló utakkal s egyessével letenni azért na.... 😄
Legyen bekapcsolva alul a "tanácsadó" (kis kérdőjel). És az almenüket is nyomkodd végig (tabok)
Már próbáltam így, de nem működik! 😞
Bal felül információs box, ott kattints végig mindent és megkapod.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.14. 21:15:19
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.14. 21:15:19
A Well informed teljesítményt hogy lehet megszerezni? Már mindent körbenyomkodtam amit csak lehet, de ezt az egyet egyszerűen nem tudom megszerezni!
Azért remélem nem jutunk el oda mint a Train simulatornál, ahol van vagy 250 DLC és ha mindet beteszem a kosárba, akkor kapok egy barátságos 4000Eurós árat.
Bár a Paradox önmagában egy DLC szimulátorként tevékenykedik, remélem egyszer majd befejezik és kiadnak egy full verziót, ,mert ez így kvázi követhetetlen lesz idővel.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.14. 20:42:49
Bár a Paradox önmagában egy DLC szimulátorként tevékenykedik, remélem egyszer majd befejezik és kiadnak egy full verziót, ,mert ez így kvázi követhetetlen lesz idővel.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.14. 20:42:49
Azt tippelem, a következő kieg a nyárról és a turizmusról fog szólni és azzal együtt valószínűleg megérkezik a rendes évszakváltás is.
Köszi
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy az új kiegészítőben ha a havas pályát választom, akkor sosincs nyár? Mindig esni fog a hó?
Azt szeretném kérdezni, hogy az új kiegészítőben ha a havas pályát választom, akkor sosincs nyár? Mindig esni fog a hó?
Egy kis tömegközlekedési csomópont(busz, metró, villamos): 
Remélem erre gondolsz: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=403798635
Köszi.S nem tudod hogy a jelenlegi legfrissebb változathoz van olyan mod amivel több kerületet is tudok venni?
Hali!
autópálya csomópont forgatása: egér jobb gomb vagy nyomva tartva közbe mozgatod az egeret valamelyik irányba.
autópálya csomópont forgatása: egér jobb gomb vagy nyomva tartva közbe mozgatod az egeret valamelyik irányba.
Sziasztok.Két kérdésem lenne.
- Hogyan lehet út hálózatot forgatni?Pl. a nagy autópálya csomópontokat forgatni lerakás előtt?Mert mindig fixen állítja be.
- A jelenlegi legfrissebb változathoz van olyan mod amivel több kerületet is tudok venni? Ha igen mi a neve?
Utoljára szerkesztette: WinStar, 2016.03.12. 20:12:59
- Hogyan lehet út hálózatot forgatni?Pl. a nagy autópálya csomópontokat forgatni lerakás előtt?Mert mindig fixen állítja be.
- A jelenlegi legfrissebb változathoz van olyan mod amivel több kerületet is tudok venni? Ha igen mi a neve?
Utoljára szerkesztette: WinStar, 2016.03.12. 20:12:59
Én meg idétlenkedtem a reinstallal, hátha nálam a hiba. <#zavart2>#zavart2>
Köszi srácok mégegyszer az infót!
Köszi srácok mégegyszer az infót!
Ez megoldotta, thx!
Itt egy hivatalos "plakát" a Snowfall-ról, hogy érthető legyen mi az ingyenes patch és mi van a fizetős DLC-ben: 

Thx, este kipróbálom.
Akkor ezt benéztem 😄 Köszi a választ!
Amúgy arra a "GetThreadContext failed" dologra létezik már valami megoldás?
Nevéből adódóan is egyértelműnek tűnik, hogy a havas ügyekhez kell a DLC.
Kapcsold ki a Fine road heights modot
A snowfall dlc még nincs meg, de a havas pályáknak működniük kellene, az ingyenesen jön mindenkinek. Talán a villamos az benne, ami csak a dlc megvásárlásával jár. Nálam viszont az a gond, hogy új játék kezdésénél ki se tudom választani a havas pályát. Nem is enged létrehozni havasat. A content managerben ahol a modokat meg mapokat lehet aktiválni, ott mutatja, bepipálom őket de aztán semmi. Eső az van, szóval a patchet megkaptam akkor.
Tudja valaki, hogy melyik mod okozza az út rajzolási problémát? Már elkezdtem kikapcsolgatni az utakkal kapcsolatos modokat, de még nem tudok utat építeni még új térképen sem.
<#falbav>#falbav>
"Cosmetic weather"
Már a nevében is benne van. Csak látvány.
Már a nevében is benne van. Csak látvány.
Ha esik az eső, a szélerőművek több áramot termelnek, ha jól tudom.
Már hogyne kéne ehhez a snowfall dlc.
Anélkül csak cosmetic weather van újdonságként a meglévő mapokon. Tehát pl esik az eső néha, de ez nem okoz semmit.
Anélkül csak cosmetic weather van újdonságként a meglévő mapokon. Tehát pl esik az eső néha, de ez nem okoz semmit.
Biztos, hogy nem kell hozzá a Snowfall dlc?
Nekem olyan problémám lenne, hogy a játékban minden ami a hóval kapcsolatos, az nem látszik, nem működik: nem tudok betölteni havas pályát, mert nincs benne a menüben az a pár alap pálya (pedig aktiváltam a content managerben). Havas pályát se tudok létrehozni, mert nincs havas theme. Már kikapcsolgattam minden modot, hátha az a probléma, újraraktam az alap játékot, kikapcsoltam az AD dlc-t, de ugyan az a helyzet. Pedig tudtommal nem kell hozzá a snowfall kieg. Esetleg valami más van a dologban? A mostani patch se lehet az oka, mert már előtte se működött.
Mondom, majd a Gold edition! :-)