Cities: Skylines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre gondoltam csak nem tudom mi a neve. az a lényeg hogy a nap és idő van kiírva.
ebben a videóban láttam.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Komolyabb modokból is Dunát lehet rekeszteni, felsorolni lehetetlen mert sok jó van, de egyén függő, ki mit használ. Az alábbiakat pl.:
- Traffic Manager
- Precision Engeneering
- Automatic Bulldoze
- Automatic Emptying
- All 25 Area Purchasable
- Extended road update
- Tree brush
De ezek tényleg csak iránymutatásnak, mert egyrészt sokkal több van, másrészt lehet, hogy számodra pont nem ezek kellenek majd. Pl.nem mindanki szereti az Automatic Bulldoze modot, mert szereti maga managelni a bontást, míg mások -pl. én is-, megváltásként tekintek rá, főleg nagyobb városoknál.
-
hiába szedtem le addonokat, csak ilyen diszitő elembe van a legtöbb panel, nem konktrét zónaépület. pedig úgy jobb lenne.
nem tudom hogy lehet beállítani, hogy itt egy bizonyos kerület, és ott "panel stílust" építsen.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tutorial nem tudom, hogy van e, de szerintem alapból nem bonyolult a játék, simán csak kezdj neki, rakd a dolgokat értelemszerűen és nem lesz gondod. <#awink>#awink>
Tegnap megvettem a játékot Steamen akcióban az After Dark és a havas DLCvel együtt.
Kérdésem annyi lenne, hogy van múködő magyarítás ami mind2 DLC-vel kompatibilis?
illetve, hogy milyen modokat érdemes leszednem már az elején amitől jobb lesz a játék és amit már később nem tudnék felhasználni egy meglévő városnál.
Esetleg van valami jó tutoriál (magyar vagy angol) hogy hogyan is érdemes hozzákezdeni egy városhoz, mit merre érdemes letenni, csak amolyan iránymutatás.
előre is köszi 😊
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.09.05. 22:04:05
De köszönöm a segítséget! 😊
Ha nem steames, akkor nem tudom a megoldást, nem csináltam még úgy.
Vmi elképesztően laggol/szaggat a game nekem, de már a menüben is. Egyéb ötlet vagy infó, illetve vkinek hasonló tünetek?
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Pl egy 3 sávos körforgalmat nekem még nem sikerült úgy megépítenem, hogy 1 sávnál többet használjanak (vagyis a másodikat még használja 1-1 kósza kamion vagy kocsi, de a harmadik szinte mindig töküres). De a négysávosnál is 90%-ban a külsőben haladnak...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.06.15. 02:59:14
Arra jó hogy ezeket az épületeket le tudod rakni bármikor,bárhova ahova akarod.
ebből már szerintem rájössz hogy mért hasznos.
Alapból nem tartalmaz épületeket,le kell szedni a workshopból,általába ki van írva hogy RICO Compatible
Egyébként reális megoldás ez az induláskor való útvonaltervezés. Ha nem hallgat útinfót és nem használ GPS-t, sztem az ember is élből azt az utat választja induláskor, amiről tudja, hogy azon a leggyorsabban éri el a célját (pl. megy egy darabon az autópályán elkerülve a lámpás kereszteződéseket). Ha mégis belefut vmi dugóba, akkor persze igyekszik korrigálni, és itt már valóban van különbség a való élet és a játék között, de ezt a viselkedést nem várom el egy városszimulációtól, ami, ismétlem, nem az egyes sofőrök problémamegoldó képességét hivatott modellezni.
Utoljára szerkesztette: trigorin, 2016.06.14. 11:16:10
Pl nekem voltak hajóim, amik csak nappal jártak menetrend szerűen. Ha valaki este vár hajóra, és jön a záróra, akkor simán despawnol a megállóból ahol várakozik, majd hirtelen otthon terem újra
Abban a service reserve modban ugye van számláló, hogy hány jármű ember stb nem tudott spawnolni a limitek miatt. Na ez nekem kb percenként többezrett pörgött már 600e lakosnál. És hát ahonnan nem spawnol az ember, az az otthon nem működik. Amelyik C/I-ből nem spawnol a teherautó, az is kipusztul. 300e felett csak egy örök körforgás az egész, hogy épp melyik fele működik a városodnak, és melyik nem.
A TM/T++ legbelül valójában annyit csinál, hogy lehetővé teszi az agent-nek, hogy időnként (pl. ha sokáig áll, vagy dugót észlel), újragondolja az útvonalat. Kicsit brute force megoldás, de hasonlíthat a valósághoz. Erősebb CPU-nak ez meg sem kottyan, max. jó nagy városoknál és rossz úthálózatnál, alacsony tömegközlekedésnél lehet gond. Persze ez sem csodaszer egy rosszul tervezett hálózatra, de a dugók számát csökkentheti, valamennyire "elkeni" forgalmat a körzetekben. Erre (is) valók a beavatkozási lehetőségek, a kereszteződések átírása, a sebességlimitek változtatása, meg ilyenek.
Ezért találták ki, hogy egyesítik ezeket a modokat, csakhogy az meg úgy tűnik sosem készül el... Bár szerintem eleve nem is megoldható a konverzió, maximum úgy, ha legacy módban támogatja a közös mod a régebbi utakat is. De azzal meg csak egy nagy katyvasz lenne az egész. Valószínűleg egy olyan modot próbáltak ők is összehozni, ami konvertál mindent az újabb megoldásokra a meglévő városokban, de ezzel valszeg ezer meg egy probléma.
Még 600 ezer lakosnál se volt gondom ebből a közlekedéssel, lámpa nélkül minden keresztődés minden esetben jobban működik, mint bármilyen lámpával. Ha egyszer nem lehet baleset, akkor ennél nincs dinamikusabb megoldás.
A kötelező haladási irányok hasznos dolgok, de ez is benne van a Traffic++ modban is. Szóval igazából semmi olyat nem tud a TM amit más moddal ne lehetne megoldani.
Ami probléma, és erre sztem egyik mod sem ad megoldást, az az, hogy az járművek a legrövidebb utat látszanak választani mindig, nem pedig a leggyorsabbnak ígérkezőt. Így aztán hiába az elkerülő autópálya vagy gyorsforgalmi út, ha az hosszra több, mint a házak közötti szűk utcákon át vezető útvonal.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
A bemutató videón egyébként látszanak megröccenések a moddal,szóval kérdés számomra, hogy mennyire akasztja meg a játékot hosszú távon.
A másik dolog,ami felmerült bennem, hogy egy megváltoztatott traffic flow vajon nem rombolja-e a balance-t a város működtetésében, amit nyilván az eredeti forgalomkezeléshez lőttek be.