Cities: Skylines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Most szedetem le steamről a játékot, de csak 2 GB- ot szedett le.
Ez normális?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
2. Mi az értelme a nappali éjszakai budget állításnak, ha nekem az alapjáték van meg?
Danke sehr a válaszokat.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Az hogy sok felhőkarcoló van onnan ered főleg, hogy az idő múlásával minden monument meg van építve, és így 100%os iskolai elégedettség van, 100%-os land value, és így tovább. Ilyenkor már szinte kizárólag L3/L5 épületek lesznek. De van úgy 200 assetem is a workshopból, mindenféle épülettel.
Mindig találok 1-2 commercial low density L3 épületet a városban, ahova ezrével özönlenek be az emberek. Aztán ha követem valamelyiket, akkor onnan egyből hazateleportálódnak. Csakhogy akkora mennyiségben özönlenek be ebbe az egy épületbe, hogy blokkolják a közlekedést a környéken teljesen. Ha ledózerelek egy ilyen épületet, akkor másik válik ilyenné. Kb 1-2-3 mindig van város szerte...
Ebbe a storeba itt épp 2671-en igyekszenek bejutni...
Nekem úgy tűnik, hogy vagy 400k pop feletti bug, vagy a legutóbbi more housing patch óta van ez...
Ötlet?
Ha egy-egy ív szegmensébe csak 1-2 autó fér be, akkor a bejáratoknál folyton stoppolnak a járművek, amíg a szegmens kiürül. Ennél egy sima lámpa nélküli kereszteződés is jobban működik.
Nem tudom, hogy foglalkozik-e itt valaki modolással vagy készített-e valaki már épületet, mert gondom akadt benne. Készítettem egy metrólejárót, de az emberek nem tudják használni, pedig bejárat jelölést is tettem rá. Vagy csak simán bonyolult az AI-nek lemenni azon a lépcsőn?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.02. 22:45:41
Járvány más miatt nem tör ki.
Legyen elég víz kapacitásod, szeméttelep, és orvosi ellátás.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.12.30. 02:14:37
legalább azzal nem kellet tökölni. valami eszméletlen, ahogy leköt 😄
Most meg valami járvány tört ki, nem gyözöm kezelni. még 5k lakosságom sincs pedig 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
van ez a Budapest térkép, leszedtem, és van benne sima 2 sávos út, középpen növénnyel, meg földút.
én meg csak autópályát tudok csinálni, meg lehajtókat.
De ha csak földutat is ha tudnék létrehozni, akkor öröm és bódottság lenne 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Eredeti játékhoz nem tudom felrakni a magyarítást mert a steam-en belül nem találom a játék főkönyvtárát.Hogy lehetne ezt megoldani? Cities Skylines deluxe edition.
Kérhetnék egy kis segítséget?
Honnan tudom leölteni a traffic ++ modot és hová kell pontosan telepítenem ?
Hungária-Kerepesi sarok
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.11. 02:19:46
Első városkám.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.10. 23:19:20