2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
-
oneak7 #1092 Ugyan úgy rossz!! :( -
Abrams124 #1091 Tedd offline módba a steamet,működni fog,játsz vele egy kicsit,aztán visszateheted online módba. -
oneak7 #1090 Sziasztok!
Remélem valaki tudd segíteni!
Miért van az ha letöltök tárgyat, épületet vagy akármit és jó értékelése van, akkor nagy részüktől indítás előtt összeomlik a játék be se lép a menübe!? De ha játékon belül a menübe nyitom meg a workshopot és úgy töltöm le akkor ott van és tudom használni a játékban, de ha újra indítom akkor újra ki írja Cities.exe működése leállt!
Ezt írja ki! Valami ötlet miért csinálja ezt?
Utoljára szerkesztette: oneak7, 2016.06.08. 10:52:01 -
TokraFan #1089 Köszönöm az infót, akkor kipróbálom ezt! -
Abrams124 #1087 Az nem jó ötlet,a TM+AI-t cseréld le inkább erre a TM president editionre.az Ai-ja nagyon jó,és ebben igenis betartják ezeket a szabályokat a cimek!szerintem próbáld ki,nem fogsz csalódni benne. -
TokraFan #1086 Igen, köszi, közben már lecseréltem. Bár nem arra amit írtál, hanem a TM+AI-ra. Ezzel meg az a gondom, hogy hiába írom át egy kereszteződésben a haladási irányokat, pl. hogy belső sávból ne kanyarodjon be balra, sajnos továbbra is vígan lekanyarodnak, pedig az útfestés megváltozik kötelező egyenes haladási irányra.
-
Abrams124 #1085 A traffic++v2 ai-ja egy kalap fos.használd inkább a traffic manager president editiont -
#1084 Pedig működik szépen. De előtte el kell távolítani minden korábbi T++ verziót. -
TokraFan #1083 Elképzelhető, hogy új részen dolgoznak. Hülyék lennének kihagyni, bár a folytatásoktól mindig félek egy kicsit.
Feltettem a Traffic++ V2 vagy milyen néven futó modot, remélve hogy az majd segít, de akkorát fagytam tőle, hogy ezzel a lendülettel ki is kellett szednem. -
Borg #1082 Mivel az agent limitet meghagyták az eredetiben, számomra sincs értelme már játszani vele pár hónapja.
250-300e lakos felett már nem tud spawnolni egy csomó minden, nem múködik a szimuláció rendesen, csak döglődés van. 600e lakosig még úgy ahogy el lehet nyomni a várost, de folyamatosak a problémák a gazdasággal, meg a populációval is.
Ahogy a játék patchek, úgy a modok is most már csak kozmetikai jellegűek jóideje. Ez így EOL. Gondolom már egy következő részre gyúrnak. -
TokraFan #1081 Hosszú hónapokat hagytam ki a játékkal, most elővettem, de ahogy elnézem még mindig hiába építek egy 3 vagy több sávos körforgalmat, a forgalom akkor is szinte kizárólag egyetlen sávban halad. :-( -
TokraFan #1080 Biztosan. -
Lokker #1079 Várható hogy summer sale alatt le lesz árazva megint? -
Abrams124 #1078
imádom a ploppable RICO-t -
#1077 És a DLC-k is akciósak. -
TokraFan #1076 Hétvégén akcióas a game steam-en. Only 9EUR! -
Abrams124 #1075 lehet,én nemtudom,kertes házba lakom a semmi közepén :D
egyébként ez amerikai város -
TokraFan #1074 Szuper, csak nem elég káoszos a panel szekció! :) Egy jó magyar lakótelepen teljességgel átláthatatlan az utcaszerkezet. -
#1073 Szerintem zseniális -
Abrams124 #1072
Építgettem egy kicsit az építkezés körül.
(1 órába telt.) -
#1071 Hát azt szép lenne beállítani. Nekem az lenne a lényeg hogy úgy nézzen ki mint neked
Na de annyira nem fontos. -
Abrams124 #1070 több mint 1100 mód van benne.biztos kell?:D,Itt van egy kicsi kollekció amit az építkezésekhez szoktam használni.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=691939954 -
#1069 Nekem nagyon tetszik. Megkaphatom a gyűjteményed? -
Abrams124 #1068 Itt egy kép a teljes városról.
Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2016.05.27. 22:15:14 -
Abrams124 #1067 lehet átfestem a sziklafalt is,egyébként ez a kedvenc textúrám. -
#1066 A sziklafaltól textúrája szar amúgy jól mutat.
Jól mutat a környék is meg az út. Nagyon USA -
Abrams124 #1065 Milyen lett?
Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2016.05.27. 21:05:44 -
#1064 Jééé tényleg :D
Köszi
Már mind1 mert véletlen mindenkit megöltem
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.08. 16:38:03 -
tuvixplayer #1063 Minden jó játékkal így van :)
Szerintem európai térképet választotál, azon alapból csak európai épületek lesznek. -
#1062 De jól el lehet b@szni az időt ezzel a játékkal
+Az miért van hogy nincs bekapcsolva az európai épületes stílus cucc, de csak olyan épületeim épülnek? Bekavarhat mod?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.08. 02:11:21 -
razor1997 #1061 Sziasztok!
Elkészítettem a frissített változatát a magyarításnak. Hál Istennek nem volt benne sok variálva, csak a figyelmetlenségem miatt kellet vagy ötször újratömörítenem. Viszont sajnos egyáltalán nem tudtam magával a fordítással foglalkozni. MÉG! Vizsgaidőszak van, szóval hanyagolnám egy darabig.
Természetesen, mikor frissítés érkezik, akkor gyorsan átnézem az új fájlt, hogy változott-e egyáltalán valami benne és megpróbálom mihamarabb orvosolni a problémát.
Addig is, itt az 1.4.1-es verziójú patchez a fordítás: Link
Telepítés, mint ahogy eddig is: Cities Skylines\Files\Locale <--(ebbe a mappába másold be a hu.locale fájlt) -
#1060 Viszont zseniális a steam workshop. Keresek egy szimpi modcsomagot és bemásolom magamnak.
Ha másnak működik nekem is kellene. -
#1059 Már mind1 kitöröltem mindent -
tuvixplayer #1058 Ilyenkor szoktam mindent kikapcsolni, új térképet kezdeni, és aztán visszakapcsolgatni akár egyesével, ha van türelmed. Ezitán megpróbálni a régi térképet. A steam-en is megnézheted, hogy melyik lett módosítva a verzió váltások miatt. -
#1057 Azt nem tudom kideríteni hogy melyik? Mert nagyon sok van xD -
TokraFan #1056 Ha steam-es, akkor szinte biztos, hogy frissítette magát a játék. Alapból mindig be van kapcsolva az auto frissítés, tehát ha nem kapcsoltad ki előzőleg, akkor ez lesz a gond. Nyilván nehány mod így mar nem kompatibilis. -
#1055 Az miért van hogy vagy fél éve nem nyúltam a játékhoz, nem töltöttem, vagy nem is láttam hogy tölt bármi frissítést.
Most nem tudok játszani mert játék indítása után minden baja van a modoknak.
Azokat automatikusan felfrissíti magának? -
tuvixplayer #1054 Úgy néz ki, hogy a Terraform tool 0.9 mod okozta. Tudom, hogy már alapból része a játéknak, de meg szerettem volna próbálni valamit, ezért beraktam. -
tuvixplayer #1053 Az összes tömegközlekedési eszköz eltűnt a városból. A megállókra azt jelzi, hogy nincsenek csatlakoztatva semmilyen vonalhoz. Tapasztalta már valaki ezt? Mitől lehet? -
megyjooo #1052 Köszönöm szépen a válaszodat. Megoldotta a problémámat