37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • lammaer
    Amúgy utolsó emlékem rólad és a WOTról az, hogy nem tetszett az oldalankénti 5 arty high tierben (amúgy senkinek sem), mert rommá lőtték a JPZ E100-adat. Csak FYI, az artikat kicsinálták, és high tierben igen erős a TDk szerepe. Szóval nemtom mitől LETT fos meg szar a szemedben, amikor igazából etéren kimondottan jó irányba haladtak... :)
    Mindazonáltal mint high tier játékos, gondolom te se csak 1Kt játszottál ezzel a "játszhatatlan szarkupaccal"...
  • lammaer
    "Ó borzalom" :)
  • setchoo
    A saját szemszögömből nézve.
    Személy szerint és sosem bántottam a WoT-ot. Mert nem stílusom és a másik részről nagyon kellemes 7K csatát toltam bel csak a német oldalon. :)
    Viszont az kiakasztott, hogy az új gépemen az engin hibájából nem fut normálisan. Az WT viszont csutka maxon! Hétvégén még a TV-re is kitoltam FHD-be és valami csodaszép élményt nyújtott.
    Ellenben a Wot, hát nagyon sajnálom… Nekem már nem tud szórakoztatást nyújtani, mert nincs jól megírva a program. És ez elég nagy szarvashiba.
    Minden más hibáját ismerve egy nagyon jó kikapcsolódási lehetőség. Ezt sohasem fogom felejteni. A WT:GF-nek nagyon oda kell raknia magát játéktechnikailag, amiről eddig még szinte semmit nem tudunk. De az én szemszögemből nézve, eddig 3 ponttal vezet a WT.
    1 grafika
    1 Engin
    1 korhűség
  • Pluskast
    Szerintem meg szar és már nem is tolom vele és fent sincs a gépemen. Én nem gondolom, hogy ez a játék hű de fasza hiszen még pár videón kívül semmit sem láttunk játszani meg aztán végképp nem tudtunk vele. De a WOT-hoz való viszonyomon ez semmit nem változtat. Az egy kalap fos lett, és akkor is az marad ha ez a játék sem váltja be a hozzá fűzött reményeimet.
  • twi452
    Replay módban az egyik kameramód ilyen szabadon mozgatható. Bár eléggé fos a kamerakezelés ott úgyhogy kell hozzá idegrendszer :D
    Majd egyszer az is sorra kerül és rendbe szedik.
  • setchoo
    Az AF-ben hogy lehet szabad kamerával nézelődni?
    Mármint pl, ahogy Coral Spring is nézelődött és készítette a képeket.
  • twi452
    Ezen a héten kezdik el csöpögtetni az infókat.
    Úgyhogy very Soon™ :)
  • setchoo
    Komolyan, csak ámulok!!! Jelenlegi verziójában is mennyire szemet gyönyörködtetőek a tankok. Hihetetlen játékélmény lesz, majd ezeket a GF keretein belül irányítani. Korhű konstrukciók és álcafestések.
    Nagyon szép képeket csíptél ki! Mentem is. :)
  • bigmano
    Nekem a Wotban is az xp a szűk keresztmetszet nem a lovetta,veszek valami prém vasat (ha lesz) és annyi...
  • setchoo
    Pontosan! Én is elkezdtem repkedi a lovettáért. Mire jön a GF már könyökből kicsengetem egy Panther árát. :) Na meg azért kell nekem a Me410 50mm-es kis pukkantó. Na, ez még igen durva!

Off

A GF fejlődési ágáról van már valami + infó? Ami kering a neten azt ismerem. Valami megerősített?
  • bigmano
    Nem annyira nem érdekelnek a "sasmadarak" ;-)
  • twi452
    Kezdőtőkéért repkedhetsz mert a pénz az közös lesz :D
  • sulouos
    Nem lesz közös, külön kell majd húzni.
  • bigmano
    Volt arról szó hogy közös lesz az xp a tankos ill repülős résznek?
    Mert akkor repkedek egy picit némi kezdőtőkéért!
  • Coral Springs
    Csinálok egy WT videót egy ideje, csak aztán technikai okokból nem tudtam folytatni, most meg már nincs hozzá kedvem.

Egy tankos jelenethez felvettem ahogy megy az egyik konvoj. Nem rossz, de azért ennél kidolgozottabbak lesznek a tankok.

• Nazarov77
    Ráadásul ez amúgy a jelenlegi játékból screenshot, nem a ground forces verzió amiben tuti még ennél is szebb és jobb minőségűbb lesz :)
  • lexlutor
    atya eg!
  • Torzonborz
    első reakció : bazzeg. elég korrekt ahogy kinéz .
  • Coral Springs
    Valamilyen szinten igazad van, a részegységeknek van HP -juk, ami a körülményeknek megfelelően csökken. Viszont az enemy likvidálása nem HP alapú, és ha jól olvastam Beaver70 szavait ez lett volna a lényeg. Ha kilövöm egy gép hátsóvezérsíkját (tail), az a gép lezuhan, függetlenül attól hogy a gép többi része gyakorlatilag érintetlen. De ugyan ilyen instant kill, ha kilövöm a pilótát.
  • setchoo
    Igen, és ez a poén! Hogy már ilyen formában is nagyon jól néz ki! ;)
  • Droughert
    Láttam őket korábban, volt youtube videó is játékban most látható modellekről, de már ebben a formában is elfogadnám ha ekkora területen lehetne velük harcba indulni.
  • twi452
    Ennél jobb lesz :P
    Ezek a mostani ai tankok a repülős részből :D
  • patchaou
    Van aki direkt azért megy oda, hogy csinálja a feszültséget. WoT RIP felirat alatt benyomja a WT tankos videót...
    És vannak olyanok is, akik habzó szájjal rontanak mindenkinek aki csak meg meri említeni a konkurenciát...
    Véleményem szerint egyik sem jó dolog. Simán meg lehet beszélni, össze lehetne hasonlítani a két cuccot, de mindig csak az acsarkodás megy.
  • Droughert
    Nagyon jók
  • Droughert
    Balenix-volt szerintem, és csak WOT-tot fikázni ment (aogyan itt is közölte, hogy a "sok majom majd átjön ide is") flame keltő stílusban. Normális hangnemben lehet beszélni róla, de ezután az ahhoz hasonló hozzászólások törölve lesznek.
  • setchoo
    ÚRISTEN, DE VÁROM MÁR! Cicu-Micum!
  • bgabor
    Valamelyik fórumozó kollégát dobálták meg a napokban a WoT topikban miután a WT tanksal előhozakodott. Én így hallottam legalább is, én nem járok abba a topikba.
  • twi452
    van fent egy 13 perces interjú Yudintsev Kirill-el (Creative Director)
    aki le szeretné fordítani magának az megteheti, de állítólag ezekről beszéltek :)

http://www.youtube.com/watch?v=N8nPHXtBU-0
  • Amaymon
    "kézi sebváltó"

Szerintem beleteszik ha ez már pletyka, elég kocka hozzá a dev gárda. :)
  • twi452
    És egy videó egy orosz James Bond-tól :D Minősége olyan amilyen :)

• twi452
    Fordítás állítólag valami mai beszélgetésből. Ma nem tudtam figyelni csak most olvasgatom a hiv. fórumot (akár kacsa is lehet de annyira nincs benne elrugaszkodott dolog :D )

At start there will be light, medium and heavy tanks. Flak's will be released later (but possibly at release).
    First they planned matches with 32 players on planes and 32 on tanks, but probably they will limit this to total 40 players (with possible later increase to 60 players).
    There will be pure "planes vs planes", "tanks vs tanks" battles, but devs still undecided how to roll this out. Maybe pure battles will be available in "Events".
    They plan to implement advanced (manual transmission etc) and simplified tank controls.
    Tanks will spawn closer to the objective points than planes.
    In the next week after Igromir they will release preliminary tech trees.
    CBT will be very Soon™. OBT and release in this year.
    Fleet will be in 2014. They already implemented some prototypes but decided that resulting gameplay is too hardcore and can wait until air/ground forces get some more development.
  • twi452
    Persze tudom :)

Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az eddigi szemléletük alapján arra lehet számítani tőlük, hogy inkább a "valóság" felé mennek el azon a "számegyenesen".

Max arcade-ban többet fognak pattogni a lövedékek vagy ki tudja, hogyan fogják skálázni a sebzésmodellt a különböző módok közt :)

De már nem kell olyan sokat aludni, hogy egyre többet megtudjunk aztán kipróbáljuk végre igazából.
  • Amaymon
    "De azért nem örülnék ha a T44-nél minden toronytalálat automatikusan ammo rack lenne..."

Nem lennék meglepve, nem csak egy tankot lehet bevinni meccsenként, benne van a pakliban az egy hit/tankkill nem random faktorhoz kötve.
  • Boron Power
    Ha abban szar voltál, a másikban is az leszel. Ne reménykedj.
  • lammaer
    Ennek az éremnek mindig KÉT oldala van....

Mert addig örül az ember, amíg ő lövi azt a skulót, na de ne felejtsük el, ugyanezt megkapod te is :)

Én szeretem amikor nagyjából tudni lehet, hogy bevállalhatom azt az egy találatot a kempelő JT-től, mert hacsak nem kritikus, akkor túl fogom
    élni.
    A vicces az, hogy sok player még ilyen mechanikával sem meri bevállalni hogy kijön a kemp-pozícióból. Namost mi van akkor, amikor BÁRMELYIK lövés sanszosan halálos lesz... gondolom lesz kedve a tömegeknek támadni :)
  • Amaymon
    Az a video rossz példa Glo, emiatt nem volt ma gameplay bemutató és kezdtek magyarázkodni a WT fórumon. Mondjuk nem akarták bemutatni a publikumnak elméletben. Kár is volt, mert félreértelmezte mindenki a látottakat.
  • lammaer
    Na, ez a hozzáállás amit korrektnek tartok és tisztelek.

Kipróbálok egy játékot, ha tetszik elmegyek a fórumába és beszélgetek róla, ha nem tetszik nem játszok vele és nem szarok bele a topikjába.
  • twi452
    Itt viszont biztosan az lesz, hogy ami lövedék bemegy az tuti nagyon kellemetlen károkat fog okozni nem csak annyit, hogy lemegy 200 hp és puszi :)

De " Soon™ " megtudunk mindent :)
  • Glo
    Nem, én nem tolom :)

Szvsz a WoT T5 felett már fanatizmus :) Addig még el lehet funolni vele, de amikor a körmöd rágod, meg a klavit a monitorba csapod mert elszórtál egy 1k-ba kerülő lőszert ami leesett félúton.. na akkor kell abbahagyni. Én abba is hagytam. De majd most a WT:GF :)
  • lammaer
    És ha valami olyan szar, akkor te csak azért tolod mert nincs más? 10 meg 20 EZER csatában?