37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #1369 azért azt tegyük hozzá, hogy a d-13 a következő patchben kap frissítést megint :) persze lehet, hogy még rosszabb lesz..de kitudja :D -
lammaer #1368 "Ezzel szemben Gazsiék próbálnak figyelni a történelmi hitelességre"
Úgy hallottam nemcsak hogy figyelnek hanem rigolyásan ragaszkodnak a történelmi hitelességhez és ennek szoktak nem kívánatos mellékhatásai lenni, pl amikor egy repcsi nagyon OPra sikerül (vagy egy másik nagyon szarra) mert történelmileg olyan volt, akkor ők az istennek nem hajlandóak ezen a játékélmény szempontjából balanceolni.
Ennek következtében a playerek tömegével csak az op cuccokat használják...
Tankosra lefordítva, ha a történelemhűség megmarad, akkor pl mindenki Tigrissl fogja írtani a T-34-eket :) Illetve hülyék lesznek az emberek T-34et hozni, tehát lesznek fasza kis Tiger vs Tiger csaták :) -
sulouos #1367 A fő különbséget a két játék között nem is a grafika meg a játékmechanika jelenti, hanem a hozzáállás. A WG fejlesztőgárdája, élén SerB-bel, nagy ívben tesz arra, hogy mit gondolnak a játékosok, és csak az olyan nyilvánvalóan égbekiáltó esetekben engednek a "sírásnak", mint most a KV-1S szétválasztása esetében.
Ezzel szemben Gazsiék próbálnak figyelni a történelmi hitelességre, vagy pl. hallgatni az értelmesebb kezdeményezésekre, mint most a GF arty módjának megváltoztatásával. Persze, mint mindenre, erre is van ellenpélda (D-13 nerf +600kg extra súllyal). -
bigmano #1366 Novemberben béta teszt?
Public vagy zárt béta és ez mennyire hivatalos? -
Ha a ground force komoly konkurenciát jelent majd a wot-nak és ennek következtében elindul a WG-nél egy fajta változás lehet, hogy ismét érdemes lesz megnézni. Minden esetre egy vetélytárs már tényleg hiányzott neki. A monopól helyzet általában nem jó a felhasználóknak. -
lammaer #1364 A próféciákat láttuk már megbukni párszor, a WOtot eddig még nem :)
A megújulásra képtelenséggel vitatkoznék, eddig nem volt miért összeszedni magukat, mostmár lesz.
A mission rendszer (nem nagy dolog, de jó player csalogató), a hirtelen arty nerf (holott előtte évekig körömszakadtukig védték az artyt), az egyre több értelmesebb event ami képes odaragasztani a billegőket a monitor elé számomra azt mutatja, a WGnél is rájöttek hogy az aranykornak vége.
Növekedésben mondjuk én sem hiszek, de nem azért mert szarabb lett a játék mint volt: egyszerűen, akit érdekelt az ráugrott ergó természetes hogy az új playerek nem özönölnek már. Az open béta meg már több mint 3 éve volt, ergó bőven megunhatta a legtöbb ember (mint pl én is).
Kell a vérfrissités, a WT erre pont jó. -
bgabor #1363 Azt azért tegyük hozzá, hogy a WoT körül nagyon jó TS-es társaságok szerveződtek, amik kedvéért néha visszajártak az emberek. Nekem is van 10K csatám benne, de ebből legalább három olyan volt, hogy a haver századot csinált, aztán mentünk, vagy hogy hívtak, fejlesszük ki közösen platoonban ezt vagy ezt a cuccot.
De maga a játék óriási hibákkal küzdött mindig is(láthatósági rendszer, sebzési rendszer, átütés, borszasztó színvonaltalan-optimalizálatlan engine, régen arty stb.), ez tagadhatatlan. Úgyhogy néhány hét visszanézés után mindig rájön az ember, hogy haverok ide vagy oda, ennek a játéknak véres a torka és ez sosem fog változni. Kell keresni helyette egy rendesen megcsinált, igényes játékot FTPMMO kategóriában. A War Thunder teljesen megfelel ennek, és novembertől már a tankosok is élvezhetik, nemcsak a repülősök.
Őszintén szólva akár beváltja a GF a reményeket, akár nem(én őszintén szólva az AF minőségét látva nem tudom elképzelni hogy ne váltaná, vérprofik a fejlesztők), innen a láthatóan megújulásra képtelen WoT útja csak lefelé vezet majd. Nem tudom, hogyan lennének képesek Wargamingék ezek után akár csak megtartani a jelenlegi játékosszámukat, nemhogy növelni. -
lammaer #1362 Na, ez igy korrektebb hozzáállás, érthető és elfogadható. A fosozás meg szarozás az olyan visszatetsző nekem.... -
Nem valóban sokat játszottam vele sőt, sőt zárt bétában is benne voltam. Az oldalankénti 5 arty csak egy dolog volt. Nem tetszik a damage rendszer, a random lepattanások olyan helyeken ahol nem kellene (plusz nevetséges, hogy 170 150 és egyébb nagyobb kaliberű ágyúkkal nem lehet átszakítani 100mm-es páncélzatot vagy épp raty-ba bele lövök és semmi sebzés teszem azt egy E-100-al), nem tetszik a spoting rendszer amikor ugye 30 méterre lévő célpont eltűnik - nevetséges, hogy egy 100 tonnás tank megbújik egy bokorban és nem látod - plusz egyszer meglátod a célpontot aztán hirtelen eltűnik, nem tetszik egyes nemzetek harckocsijainak otromba tulajdonsága vagy a soha be nem teljesült historical csaták ígérete és még sorolhatnám. Van akiket ezek a dolgok nem zavarnak és van aki úgy egészében élvezi a játékot. Semmi baj ok, rendben tegye. Én valami másra vágyom, nem a WOT-ra. Mégegyszer mondom én nem istenítem a Ground force-ot. Azt sem tudom, hogy milyen lesz. Csak reménykedem, hogy nem olyan mint a wot. -
bigmano #1360 Mondjuk azt hogy a Wot jó ,a WT meg talán még jobb lesz és pont.
-
lammaer #1359 Amúgy utolsó emlékem rólad és a WOTról az, hogy nem tetszett az oldalankénti 5 arty high tierben (amúgy senkinek sem), mert rommá lőtték a JPZ E100-adat. Csak FYI, az artikat kicsinálták, és high tierben igen erős a TDk szerepe. Szóval nemtom mitől LETT fos meg szar a szemedben, amikor igazából etéren kimondottan jó irányba haladtak... :)
Mindazonáltal mint high tier játékos, gondolom te se csak 1Kt játszottál ezzel a "játszhatatlan szarkupaccal"... -
lammaer #1358 "Ó borzalom" :) -
setchoo #1357 A saját szemszögömből nézve.
Személy szerint és sosem bántottam a WoT-ot. Mert nem stílusom és a másik részről nagyon kellemes 7K csatát toltam bel csak a német oldalon. :)
Viszont az kiakasztott, hogy az új gépemen az engin hibájából nem fut normálisan. Az WT viszont csutka maxon! Hétvégén még a TV-re is kitoltam FHD-be és valami csodaszép élményt nyújtott.
Ellenben a Wot, hát nagyon sajnálom… Nekem már nem tud szórakoztatást nyújtani, mert nincs jól megírva a program. És ez elég nagy szarvashiba.
Minden más hibáját ismerve egy nagyon jó kikapcsolódási lehetőség. Ezt sohasem fogom felejteni. A WT:GF-nek nagyon oda kell raknia magát játéktechnikailag, amiről eddig még szinte semmit nem tudunk. De az én szemszögemből nézve, eddig 3 ponttal vezet a WT.
1 grafika
1 Engin
1 korhűség
-
Szerintem meg szar és már nem is tolom vele és fent sincs a gépemen. Én nem gondolom, hogy ez a játék hű de fasza hiszen még pár videón kívül semmit sem láttunk játszani meg aztán végképp nem tudtunk vele. De a WOT-hoz való viszonyomon ez semmit nem változtat. Az egy kalap fos lett, és akkor is az marad ha ez a játék sem váltja be a hozzá fűzött reményeimet. -
twi452 #1355 Replay módban az egyik kameramód ilyen szabadon mozgatható. Bár eléggé fos a kamerakezelés ott úgyhogy kell hozzá idegrendszer :D
Majd egyszer az is sorra kerül és rendbe szedik. -
setchoo #1354 Az AF-ben hogy lehet szabad kamerával nézelődni?
Mármint pl, ahogy Coral Spring is nézelődött és készítette a képeket. -
twi452 #1353 Ezen a héten kezdik el csöpögtetni az infókat.
Úgyhogy very Soon™ :) -
setchoo #1352 Komolyan, csak ámulok!!! Jelenlegi verziójában is mennyire szemet gyönyörködtetőek a tankok. Hihetetlen játékélmény lesz, majd ezeket a GF keretein belül irányítani. Korhű konstrukciók és álcafestések.
Nagyon szép képeket csíptél ki! Mentem is. :)
-
bigmano #1351 Nekem a Wotban is az xp a szűk keresztmetszet nem a lovetta,veszek valami prém vasat (ha lesz) és annyi... -
setchoo #1350 Pontosan! Én is elkezdtem repkedi a lovettáért. Mire jön a GF már könyökből kicsengetem egy Panther árát. :) Na meg azért kell nekem a Me410 50mm-es kis pukkantó. Na, ez még igen durva!
Off
A GF fejlődési ágáról van már valami + infó? Ami kering a neten azt ismerem. Valami megerősített? -
bigmano #1349 Nem annyira nem érdekelnek a "sasmadarak" ;-) -
twi452 #1348 Kezdőtőkéért repkedhetsz mert a pénz az közös lesz :D
-
sulouos #1347 Nem lesz közös, külön kell majd húzni. -
bigmano #1346 Volt arról szó hogy közös lesz az xp a tankos ill repülős résznek?
Mert akkor repkedek egy picit némi kezdőtőkéért! -
Coral Springs #1345 Csinálok egy WT videót egy ideje, csak aztán technikai okokból nem tudtam folytatni, most meg már nincs hozzá kedvem.
Egy tankos jelenethez felvettem ahogy megy az egyik konvoj. Nem rossz, de azért ennél kidolgozottabbak lesznek a tankok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nazarov77 #1344 Ráadásul ez amúgy a jelenlegi játékból screenshot, nem a ground forces verzió amiben tuti még ennél is szebb és jobb minőségűbb lesz :) -
lexlutor #1343 atya eg! -
első reakció : bazzeg. elég korrekt ahogy kinéz .
-
Coral Springs #1341 Valamilyen szinten igazad van, a részegységeknek van HP -juk, ami a körülményeknek megfelelően csökken. Viszont az enemy likvidálása nem HP alapú, és ha jól olvastam Beaver70 szavait ez lett volna a lényeg. Ha kilövöm egy gép hátsóvezérsíkját (tail), az a gép lezuhan, függetlenül attól hogy a gép többi része gyakorlatilag érintetlen. De ugyan ilyen instant kill, ha kilövöm a pilótát. -
setchoo #1340 Igen, és ez a poén! Hogy már ilyen formában is nagyon jól néz ki! ;) -
Droughert #1339 Láttam őket korábban, volt youtube videó is játékban most látható modellekről, de már ebben a formában is elfogadnám ha ekkora területen lehetne velük harcba indulni. -
twi452 #1338 Ennél jobb lesz :P
Ezek a mostani ai tankok a repülős részből :D -
Van aki direkt azért megy oda, hogy csinálja a feszültséget. WoT RIP felirat alatt benyomja a WT tankos videót...
És vannak olyanok is, akik habzó szájjal rontanak mindenkinek aki csak meg meri említeni a konkurenciát...
Véleményem szerint egyik sem jó dolog. Simán meg lehet beszélni, össze lehetne hasonlítani a két cuccot, de mindig csak az acsarkodás megy. -
Droughert #1336 Nagyon jók -
Droughert #1335 Balenix-volt szerintem, és csak WOT-tot fikázni ment (aogyan itt is közölte, hogy a "sok majom majd átjön ide is") flame keltő stílusban. Normális hangnemben lehet beszélni róla, de ezután az ahhoz hasonló hozzászólások törölve lesznek. -
setchoo #1334 ÚRISTEN, DE VÁROM MÁR! Cicu-Micum! -
bgabor #1333 Valamelyik fórumozó kollégát dobálták meg a napokban a WoT topikban miután a WT tanksal előhozakodott. Én így hallottam legalább is, én nem járok abba a topikba. -
twi452 #1332 van fent egy 13 perces interjú Yudintsev Kirill-el (Creative Director)
aki le szeretné fordítani magának az megteheti, de állítólag ezekről beszéltek :)
http://www.youtube.com/watch?v=N8nPHXtBU-0 -
Amaymon #1331 "kézi sebváltó"
Szerintem beleteszik ha ez már pletyka, elég kocka hozzá a dev gárda. :) -
twi452 #1330 És egy videó egy orosz James Bond-tól :D Minősége olyan amilyen :)