37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #1199 Talán mert túl op? Láttuk már máshol, hogy mennyire unbalanced tud lenni az arty. Az igazi háborús feelinghez az nem tartozik hozzá, hogy kijelölöm a tankot és azonnal megy rá az atom. Valóságben is területet szórtak meg, nem egy tankra ment a koncentrált tűz, és nem 1másodpercen belül... Gondolom láttad a videóket, számoltad hány kill jött össze arty lövések következtében? -
sulouos #1198 Túl kis területre visz be túl sok sebzést. A streamben látható X mennyiségű arty csapás közül csak egyet láttam, ami nem lőtte ki a célpontot.
A WoT-ban főleg artyval játszottam, ment mindig a siránkozás hogy minek ilyen pontos az arty (még most is megy), én mindig azt mondtam ott, hogy pont a közvetlen légi támogatás hiányát ellensúlyozzák vele. Ez eddig rendben van, de itt a GF-ben már légi támadásra is van lehetőség. Tényleg jobb lenne, ha csak meg lehetne jelölni a légi egységeknek egy ellenséget, vagy egy pontot ahol segítségre van szükség (mondjuk valami színes füstgránáttal, vagy csak egy nagy jellel, vagy mit tudom én). -
#1197 -
Renegade #1196 ha 30*30-as a pálya akkor hogy férnek el OFmap artyk?
Persze volt néhány messzehordó, de 8 km körül volt az effektív lőtávja a mobiltüzérségnek, vagy minden fix telepítésű nagyon messzire vitt és ezért? -
Amaymon #1195 A WvW módban megoldhatták volna úgy hogy egy markert tesz a mapra hova dobjon a bomber.
TvT módban lehet jó lenne a camperek ellen, csak túl sok kill-t csináltak vele. -
joe38 #1194 Látom,sokak csőrét piszkálja az arty-k jelenléte,de miért is? Igenis kellenek bele,mert ettől hiteles a háborús élmény,ha nem tetszik nem kell játszani a játékkal,ennyi. -
Amaymon #1193 Elképzelhető, hogy leeshet majd, de itt garantált nem fogja megjavítani semmi. -
#1192 Mutatták a tech treet hogy lesz gumikerekes harcjármű is! -
bigmano #1191 Vigasztaló miután "kitárazott" rám...
Igen van repeszgránát a "puha" célok ellen csak nem tudtam hogy lesznek "puhatestűek" is gondolom AI irányítja őket!
Màs értelmét nem látom viszont nem láttam láncot leesni ez pedig jó kis ficsőr a Wot-ban is. -
Pares #1190 Olyan akciókat fognak indítani, hogy még az is visszajön, aki rég abbahagyta... Már most is látszódik az a tendencia, hogy egyre "nagylelkűbbek" a hétvégi/hétközi akciók, és biza nagyon sok embernek nagyon csábítóak tudnak lenni. -
Amaymon #1189 "No igen, a repülőssel egybekötöttnél ez is egy potenciális probléma - mert ugye elég nagynak kell lennie hogy a repülőknek legyen játszótér az pedig a tankoknak szimplán túl sok."
Az már az alfa videon látszott, hogy a tankok szinte egy karámba mennek az AF térkép méretéhez képest ugyanazon a mapon. -
Amaymon #1188 "a HP egy kiszámíthatóbb játékmenetet ad."
Ez rossz gondolatmenet, pl ha az AF részben a bombereknek egy generál HP-ja lenne, akkor meg kellene várni amíg az lefogy bárhova lövök és előre szkriptelve romlanak a menettulajdonságai. Az gáz lenne, akkor nem lehetne csak a motort kilőni vagy a szárnyát letörni, szinte nulla lenne az esély ellene fighterrel. -
Amaymon #1187 "hogy elnéztem a videót, nekem olyan tök véletlenszerű volt hogy ki mikor miért halt meg"
Volt a videoban egy rész, mikor egy találattól lángolva szétvetette magát a "nemismerem típusát" tank. :) Ott ammo rack hitet kapott. Itt is lesz HP szerintem, ami nem a komplett tankra vonatkozik, hanem a részelemeknek lesz egy durability-je, az csökken minden találatkor. Szvsz a motornak is azért van RPM-je, mert sebezhető lesz vagy túlhajtható. -
bgabor #1186 Valósághűségre törekszik a játék, szóval szerintem annyiban másak mint ahogy a valóságos gránátjai is eltértek egymástól. Van páncéltörő, robbanó puha célok ellen és repeszgránát gyalogság ellen. (ami ugye szintén benne van már jelenleg is a játékban, repülős módban lehet látni gyalogosokat ritkán) -
Amaymon #1185 "Számomra inkább az a német bombázó volt az amit nem szívesen látnék a tankom felett."
Nem ütésálló, a ruszki vadászok pár lövéssel leejtik azt. -
bigmano #1184 Na látod itt jön az hogy jaj de jó realisztikus lesz na végre....blabla.
Utána meg "miért kell kocsikázni miért nincs instant fight?".
Ettől az arty behívásról nekem olyan COD fílingem van :)
Meg ahogy észrevettem magamon ill.a kommenteken nagyon a Wot-ban tapasztaltakhoz viszonyítunk mindent.
Ugye ott 90% utálja a tüzéreket akkor már itt is pedig ez csak egy újabb lehetősége a csapásmérésnek.
Kiváncsi lennék pl arra is hogy a v ideóban látott Stug különböző lövedékei miben másak, sebzés, pen? -
lammaer #1183 No igen, a repülőssel egybekötöttnél ez is egy potenciális probléma - mert ugye elég nagynak kell lennie hogy a repülőknek legyen játszótér az pedig a tankoknak szimplán túl sok. -
Nazarov77 #1182 Én a pályák méretére leszek még kíváncsi, sokan panaszkodnak hogy wotba miért nincs nagyobb realisztikusabb pálya, de egy hatalmas pálya ami van vagy 30x30kmes problémás lehet olyan szempontból hogy nem lenne valami élvezetes 10 percig vezetni a frontig aztán hirtelen oneshottol valami és jöhetsz elölről megint.
De rémlik valami hogy azt mondták a a tankok közelebb spawnolnak egymáshoz nem a pálya két szélén hogy ne legyen nagyon ilyen probléma. hát úgy legyen -
lammaer #1181 Köszi, akkor egy pipa :) -
Nazarov77 #1180 mondták hogy lesz csak tank vs tank és közös játékmód is. -
#1179 -
lammaer #1178 - grafika és az engine egyértelműen jobb. Mondjuk ez az egy amit tudtuk hogy így lesz :)
-sniper nézet: igazából csak csalódtam hogy nem került ilyesmi a játékba, de jobban átgondolva végülis nem muszáj hogy legyen.
- sebzés rendszer: nos, nekem - akármennyire is NEM realisztikus - a HP egy kiszámíthatóbb játékmenetet ad. Ahogy elnéztem a videót, nekem olyan tök véletlenszerű volt hogy ki mikor miért halt meg, pl fogalmam sem volt hogy a KV amit a videó készítője vezetett mikor-milyen állapotban volt, mikor lehetett kockáztatni és mikor kellett volna biztonságosabban játszani.
-repülők: ugye kikapcsolható lesz a repülők résztvétele a játékban? Légyszi-légyszi-légyszi! Ha igen, akkor rendben van, ha nem, akkor az én szememben ez egy marha nagy minusz. (körbejártuk a témát, nem kell győzködni, én tankos játékos vagyok, nem repülős :))
- üresjárat: ez nálam már a WT repcsis részében is benne volt, egyszerűen nagyon sok idő telik el amikor alapból nem történik semmi spawn után. Nem összekeverendő a kempelés miatti potenciális üresjárattal - itt spawn/respawn után mindig "sok" idő telik el. -
Nazarov77 #1177 Meg a vadászgépek szerepe is nő azzal hogy védeni kell a földi egységeket az ellenséges bombázóktól.
Remélem lesznek egyből légvédelmi tankok is, akarok egy wirbelwindet meg egy ostvindet :D -
lammaer #1176 3 nap ingyen prémium, és a szerverek megint tele lesznek :D
Nem kell nagy kreativitás az egységsugarú játékos elcsábításához... a németek az expon agyonverték egymást egy pólóért, nekünk ingyen 300 forint is elég hogy kockuljunk :D -
setchoo #1175 Na tartsál te semmitől! Majd ezzel a kis aranyossal jól becsüccsenek egy erdős részre. Én kifejezetten várom, hogy támogató szerepkörben az eget kémleljem.
Különösebben nem kell tartani a levegőből jövő áldástól. Mivel lesznek légvédelmi egységek is. És ahogy a Gaijin hozzáállását nézem, bizakodó vagyok, hogy jól is rakják le az alapokat. -
bigmano #1174 Számomra inkább az a német bombázó volt az amit nem szívesen látnék a tankom felett.
Tartok tőle hogy s vegyes csaták így fognak zajlani: mindkét csapat kilövi az ellenfél tankjait, majd miután megvolt a free frag lelövöldözik egymást. -
Droughert #1173 Viszont abban a 8-10perces videóban több arty killt láttunk mint amennyit szerettünk volna... :)
Elvileg ma is lesz video, ha a csillagok állása is kedvező, még az is előfordulhat, hogy kapunk egy kis HB gameplayt a készítől, sokan kíváncsiak lennének rá. -
bigmano #1172 Remélem lesz ma is pár video gameplayről.
Aki egy béta állapotban lévő jàték 8-10 perces bemutatójából igen éles kritikàkat fogalmaz meg,azzal nem kell komolyan foglalkozni szvsz!
Ebből annyit lehetett látni hogy màr most van fizika +1 a grafika+1 nincs belső nézet.....hát lehet jobb is.
Be lehet hívni arty-t számomra lehetőség a camperekkel szemben. -
Droughert #1171 Ha figyelmesen olvasol akkor még nem lefutott a meccs, külföldi fórumokon, de a magyarokon is van jó pár kritukus hozzászólás és nem alaptalanul. Amiben eddig nagyon jó a GF a grafika, hangok és nagy előnye, hogy jól optimalizált a motor. Fizika még béna, de azt hamar lehet olrvosolni, már csak finomhangolásra van szükség, a játékmentből meg amit láttunk nem volt elsöprő siker. Arty kérés nagyon meglepő, főleg hogy a wot-ban is az arty probléma volt napirenden nagyon hosszú ideig, erre ide is beteszik, ráadásul nem is realisztikus formában. Nincs belső, vagy sniper nézet, erről még nem is nagyon van információ, hogy lesz-e, tervezik-e, vagy csak nem mutatták meg, nem akartak ellőni minden poént az első bemutatón. A korábbi hírkeből még az jött le, hogy nehéz célozni, a gameplay viszont erre rácáfolt, ehhez képest a wot-ben nehéz a célzás de itt nem tűnik annak. Az eltünő tankok is furcsák, bár még ez is változhat megjelenésig, erről is csak találgatni tudnuk. Én inkább úgy mondanám, hogy azoknak jött be igazán, akik már akkor is istenítették a gf-et, mikor még semmit nem láttunk belőle. Kritikusabb szemmel nézve van még vele bőven munka, de mivel még nem kiadott játékről van szó, reménykedhetünk a legjobbakban. -
Amaymon #1170 "Gaijin was always open for player criticism and never went over board with bias for any nation."
Random idézet a WT fórumból (nem tőlem), de igaza ez Gazsinál így működik :)
Ha valakinek jobb 5lete van valami mást is szeretne vagy bármi eszébe jut regeljen be. Indítson egy témát, ha kell csináljon szavazást(Poll). Mindezek után náluk egyáltalán nem lehetetlen, hogy meg is valósul a petíciós javaslat. Néha még ennyi sem kell.
Néma gyereknek senki sem érti a szavát! -
sulouos #1169 Igen, és azoknak a lövege a változatosság kedvéért balra fog állni, hogy ne lehessen vele TD-zni :D -
bgabor #1168 Engem az érdekel, hogy a Wargaming végtelen bölcsességében mit fog a WoT-ba betenni a WT GF indulásának ellensúlyozásaként. Ahogy ismerem őket majd kijön a japán arty ág. -
vajakos21 #1167 Akkor jól láttam a roncs eltünését.(nem néztem vissza,gondltam benéztem,de akkor nem) Tényleg hülyeség -
sulouos #1166 A roncs eltűnésről: a játékos kilépett, amikor a T-34-esének a roncsa eltűnt. Ettől még hülyeség marad, de már érthetőbb. -
Amaymon #1165 Bele olvastam egy kicsit a WT angol fórumába. Megy az ajvékolás ott is. :) Hasonló problémákat fogalmaztak meg a GF-el kapcsolatban, mint itt. Sőt szinte ugyanazokat. Kíváncsi vagyok lesz-e foganatja, mert nincs egyértelműen kitörő lelkesedés. -
twi452 #1164 Persze nem szentírás.. lehet, hogy elcsúsznak :) De ígéret megvolt aztán max jön a népharag ha csúsznak :D
És azt nem szeretik ha nagyon nagy a hőbörgés lásd ma is beadták a derekukat :D -
#1163 Korrekt, köszönöm a linket! -
twi452 #1162 egy másik interjú :)
http://gamingbolt.com/war-thunder-interview-ps4-version-map-size-plane-customization-and-new-content
Alexander Trifonov:
By the time the PS4 launches, we’ll have Ground Forces Expansion for our game, so console owners will get playable tanks in addition to planes from the beginning. War Thunder for PS4 will be completely free and won’t require PS Plus, but the subscribers will get some bonuses. -
Droughert #1161 Warthunder oldalán kint van a PS4-es promo video, abban is csak a repülőket mutatják (az viszont jól néz ki). -
twi452 #1160 gamescom-os interjúban a dev először azt mondta, hogy ps4 induláskor 300 repülőgéppel lehet majd menni, aztán gyorsan helyesbített, hogy 300 járművel :)