37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • sulouos
    Hát igen, végülis arra kíváncsi a nép, nem Il-4-esre. Az van nekem is. :D
  • joe38
    bizzunk benne,hogy lesz tankos gameplay-
  • twi452
    oroszoknál 5kor, az meg itt 3

de még bármi lehet, úgyis morgás lesz megint, hogy miért nem volt tankos gameplay :D
  • joe38
    Nem 5-kor lesz majd még live?
  • twi452
    Ez nem tankos játék :)
  • sulouos
    Ennyi volt a beharangozott live stream? 15 perc?
  • flashpointer
    háttő, tankos játék úgy reklámozni hogy 15 percig lőtték őket repülővel ami ellen semmit nem tudtak tenni aztán szevasz O_o welcome to russia
  • joe38
    Szerintem majd lehet,csak ez egy tényleg a bemutatók idejére készített pálya lehet.
  • Pares
    Gondoltam, hogy az egész térképen lehet majd tankozni, de hát akkor mindegy...
  • twi452
    Mondjuk erre tényleg kár volt várni :D
  • joe38
    Ez kicsi terület??100*100 km-hez képest lehet,de a 800*800 méterhez képest óriási.
  • Pares
    Nagyon remélem.
  • joe38
    Hi-hi,repcsi uszkál:)
  • Pares
    Nem azt mondták, hogy hatalmas térképeken fog játszódni a játék? Úgy néz ki, mintha az erdő közepén egy homokozó lenne...
  • Glo
    A repcsiknek sokkal messzebbről kell majd spawnolni, hogy a tankoknak legyen esélye pozíciót változtatni.

amúgy ez a pálya külön az expóra készült, ennél másabb lesz majd a valóság.
  • flashpointer
    De most mi ez repülőbemutató vagy wtf. Nem a tankokból kéne ízelítőt adni? Vagy így promótálják milyen jó lesz a tankos játék hogy szarrálövik őket repülővel?
  • joe38
    Nekem annyira nem laggol nézhető nagyban is.
  • joe38
    Meg saját magát is szétszabta:)
  • flashpointer
    Na már megy, csak évezhetetlenül laggol. Épp az van hogy egy IL hogy kaszabolja halálra a földi playereket
  • Adjunktus
    Pontosan én sem tudom,hogyan számolják.Én lövegparancsnok voltam,így nem az én feladatom volt.:) Az ellenséges tűzcsapást megfigyelik az arra hívatott szakemberek.Tüzérségi tájoló műszerekkel (nekünk pab-2 volt)a becsapódások iránya és ideje alapján,meghatároznak bizonyos adatokat,amikkel a kidolgozó a kidolgozó táblán(talán puo volt a neve)megcsinálja a visszametszést.A visszametszett vonalon valamilyen számítással meg tudta határozni azt a pontot ahonnan az ellenséges gránátokat kilőtték.Aztán már csak annak a pontnak a koordinátáit kellet kiszámolni és jelenteni a lövegeknek,akik kiszámolták az irányzék és az oldal állást.Ezután már jó esetben oda lőttünk ahol az ellenséges tüzérség tevékenykedett.
  • joe38
    Srácok,egy biztos,felesleges összehasonlítani a 2 tankos játékot,mert látom többen is a WOT-ból az agyukba ültetett gondolkodással figyelik ezt a még csak készülőfélben levő játékot,holott teljesen más lesz,és addig amíg ténylegesen nem tudunk vele játszani felesleges bármilyen okoskodás.
  • Vaktermesz
    WT:GF Live Stream 3-kor
  • Beaver70
    Kedves Adjunktus!
    Azt szeretném megkérdezni, miként érted azt, hogy

"... Az ellenséges tüzérség bemérésére is volt lehetőség (visszametszésnek hívják)amikor az ellenséges gránátok becsapódásának és röppályájának visszametszéséből határozták meg a pozíciójukat. ..."

Ha jól tudom, a második világháborúban nem voltak még röppályafelderítő lokátorok. Röppályát másképpen, hogy lehet visszametszeni?
  • Pares
    Nem mondtam hogy temessük, csak kicsit fura lesz, hogy látszólag minden med és light bárkire ráküldheti az áldást, ami pár másodpercen belül már érkezik is. Így nem tudom, hogy miért is indítanék heavy tankot, ha tudom, hogy random medek fedezékből kilövethetnek az artyval, és semmit nem tudok ellene tenni...
  • twi452
    lesz egészen biztosan itt kb 20 perc múlva

http://www.twitch.tv/warthunder
  • Armisael
    Ha esetleg lesz tankos stream a linket valaki majd dobja be pls.
  • twi452
    Temessük el előre az egész játékot és zárjuk be a topicot is :)
  • Pares
    Nagyon OP-k lesznek így azok a tankok (gondolom medek és lightok), amiknek meglesz ez az arty képességük. Mindenki azokkal fog játszani, mert lövés nélkül ki lehet velük szedni tankokat...
  • Droughert
    Ez egészen addig hangzik jól, amig repülőkkel közös mapon mész. Ellenkező esetben nem lesz aki hatástalanítsa őket, főleg a csata első felében, mert gondolom nem az első sorokba kell őket keresni.
  • joe38
    Ha ez így egész jó ötlet lenne,ha tényleg megvalósítanák szerintem.
    Amúgy,persze én is úgy gondolom hogy csak akkor van értelme az arty.nak ha normálisan meg lesznek csinálva és balanszolva.
  • Amaymon
    Ez érdekes ha igaz:

"Someone on reddit posted that the arty is located somewhere on the map and can be destroyed so if you destroy it with a bomber at the start of the match you cant use it anymore in that match"
  • sulouos
    Külön.
  • antiatom
    Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de egy nemzetnél a repülős és a tankos xp külön vagy egyben lesz számítva?
  • Nazarov77
    ja jól van :D
  • Droughert
    Ezt linkeltem 5posttal lejjeb :)
  • Nazarov77
    Ebben a videóban 7:50től Panzer IV Cvel játszanak. Természetesen az első ellenséget a szuper artyval lövi ki ami elég gyorsan újra is tölt.

• twi452
    Furcsálnám ha hb-ben majd ki lehetne így repülni a tankból körbenézni meg artyzni :)

Ha már azt mondták, hogy nagyjából olyan lesz a földi hb mint a repülősnél az frb :) Tudom nem pontosan ezt mondták de sarkítva :)
  • Torzonborz
    Ez az arty támogatás max úgy lenne jó ha mindkét csapatban csak 1-1 ember rendelkezne ilyennel és csak parancsnoki járműből lehetne kérni.
    Értem ezt HB/FRB-re , AB-ben felőlem azt csinálnak amit akarnak.
  • Amaymon
    A hivatalos fórumon már meg is indult az arty elleni hadjárat: szavazás :)
  • Droughert
    Tiszta chatet csinálok a topicból, de új info, orosz oldalon van kint a hír:
    "Apparently "Planes vs Tanks" stream begins @ 17:00 local Moscow time" Tehát helyi idő szerint 15:00-tól érdemes nézni a streamet.