11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Pluskast
    Nem valóban sokat játszottam vele sőt, sőt zárt bétában is benne voltam. Az oldalankénti 5 arty csak egy dolog volt. Nem tetszik a damage rendszer, a random lepattanások olyan helyeken ahol nem kellene (plusz nevetséges, hogy 170 150 és egyébb nagyobb kaliberű ágyúkkal nem lehet átszakítani 100mm-es páncélzatot vagy épp raty-ba bele lövök és semmi sebzés teszem azt egy E-100-al), nem tetszik a spoting rendszer amikor ugye 30 méterre lévő célpont eltűnik - nevetséges, hogy egy 100 tonnás tank megbújik egy bokorban és nem látod - plusz egyszer meglátod a célpontot aztán hirtelen eltűnik, nem tetszik egyes nemzetek harckocsijainak otromba tulajdonsága vagy a soha be nem teljesült historical csaták ígérete és még sorolhatnám. Van akiket ezek a dolgok nem zavarnak és van aki úgy egészében élvezi a játékot. Semmi baj ok, rendben tegye. Én valami másra vágyom, nem a WOT-ra. Mégegyszer mondom én nem istenítem a Ground force-ot. Azt sem tudom, hogy milyen lesz. Csak reménykedem, hogy nem olyan mint a wot.