37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #1439 Nyugodtan ki lehetne már adni egy viszonylag szélesebb körnek is zárt bétát. Ha már ennyit mutattak akkor...:)
De nekik van ütemtervük, ők tudják hogy akarják nekünk csak a Soon™ jut xD -
#1438 Ha előbb kijön az nem baj :P Ezt a brigádot nem ismerem, de bízom benne hogy nem csak összecsapják a cuccot, csakhogy kint legyen időre.. -
twi452 #1437 Ezért mondtam nemrég november közepét, hogy akkor már lesz OB tutira :)
Amit még elmondtak most az expo alatt, hogy a héten már kapunk hivatalos infókat, kezdeti tech tree-t stb. -
sulouos #1436 Csak azt mondták, hogy a PS4 bevezetésekor már játszható lesz a GF. Elméletileg előbb is kijöhet. Az igromiri dáridó alatt többször is hallottam, hogy 3 hét vagy 1 hónap a kiadás ideje. -
#1435 Akkor meg miért ne tudnánk pontos időpontot? A PS4 megjelenésének időpontja már rég nem titok. -
twi452 #1434 Azt persze nem mondták milyen formában. Lehet egyelőre nem lesz más csak olyan arcade battle mint amit láthattunk is az expo stream-en. De már az is több mint a semmi :) -
twi452 #1433 Azt, hogy ps4-en nyitócím lesz a WT és már akkor elérhető lesz a ground forces addon.
Ez lenyilatkozták pár helyen írásban is :) Pár napja linkeltem be egy interjút :) -
#1432 A kérdés az hogy valójában mit mondtak. Állítottak olyat, hogy a PS4 megjelenésével egy időben jön a patch? Ha igen akkor akkor. Vagy csak azt mondták, hogy a PS4-en már együtt jönnek a patchek? Nem mindegy. -
#1431 Igen igazatok van, vélhetően a ps4 megjelenésével együtt lesz pc-n is elérhető. De konkrét hivatalos időpontot még akkor sem tudunk. -
twi452 #1430 Teljes átjárhatóság lesz a kettő között.
Így elképzelhetetlen, hogy ps4-en hamarabb legyen bármilyen update is.
A lényeg, hogy a következő 2 hétben sok infó ki fog derülni hivatalosan a ground forces-ről. -
bgabor #1429 Szerintem azért vélelmezi midenki a novemberi megjelenést, mert két dolgot tudunk: Egy-a PS4 verzió novemberben jelenik meg Kettő- a PC és a PS4 verzió ugyanakkor fogja megkapni a peccseket, frissítéseket. -
twi452 #1428 hivatalos fórumra beírod, hogy soon és kicseréli egyből Soon™ -ra akkora szállóige lett már :D
Novemberben kezepén végén biztos az open beta
a closed beta pedig very Soon™ :) -
#1427 Zárt teszt már most is van, maga az egész war thunder meg még mindig béta. Az airforce is az. A novemberi megjelenést meg nem tudom honnan veszed. Annyit mondtak, hogy a ps4-nél(aminek megjelenése valóban november) már lesz GF. Ebből lehet következtetni arra, hogy akkor pc esetében is november lesz a kezdés, de ezt senki semmilyen hivatalos oldalon nem erősítette meg. -
setchoo #1426 Én ezt tudtam meg ma: "Soon™" :D -
bigmano #1425 Na itt van kb1400 db hozzászólás aminek semmi köze a Wtgf-hez!
A pár érdemi infó meg szépen elsikkad pl az is hogy biztos-e a novemberi béta?
Illetve nyílt vagy zárt béta lesz-e? -
bgabor #1424 Majd amikor a WT:GF megjelenésére válaszul kijön a WoT-ban a japán arty ág. -
lammaer #1423 Bugos a szoftver ;) -
twi452 #1422 Volt ilyen régebben 1-1 pályán anno :) Láthatatlan fák stb :)
Ha lelőtték volna akkor ott lett volna oldalt sárgán a neve utána pirossal hogy ki lőtte le.
de csak annyi volt, hogy sárgán a neve és oroszul h crashed :D -
Adjunktus #1421 Serb egy alkesz proli fílinget nyomat,kissé furcsa humorral.
Nyilván sok embernek nem tetszik. Ez a nemtörődöm hozzáállás még a WOT piacon betöltött egyeduralkodó pozíciójából maradt.Most már viszont kénytelenek lesznek változtatni a hozzáálláson a befutó konkurencia miatt.
Erőfeszítés csírák már látszanak.:)
Sok hibája van a wot-nak ez tény.de ezeket már számtalanszor kitárgyaltuk,normális hangnemben.A fikázás nem ugyan az.:) -
sulouos #1420 Na jó, de mibe crashelt? :D A szikla alatta méterekre volt. -
twi452 #1419 hm mondjuk így jobban megnézve a kiírás szerint crash volt ha jól láttam :D
úgyhogy inkább visszavonom :D -
sulouos #1418 http://www.youtube.com/watch?v=iKo1aGsuPmk
13:38 után, pont az ágyúdörrenés utáni pillanatban szakad le a Stuka szárnya. -
bgabor #1417 Örülök hogy te szereted SerB-et, de sokunk nincs ezzel így. Merthogy ahogy három éven át viselkedett a communityvel, a császárt játszotta a WoT témakörben, én bizony örülnék neki ha elveszítené a munkáját. Mindezt eddig megtehette mert a gyenge minőségű programozású játékának nem volt konkurenciája, mostmár nem fogja tudni. Láthattuk hogy a monopólium milyen magatartást hoz ki az üzletileg kevésbé fejlett világ "szolgáltatóiból".
Az egyébként pontosan milyen emberi természetre vall, hogy ha ez ember folyamatosan beint és beszól(szó szerint és átvitt értemeben egyaránt) a saját vásárlóinak, akinek a pénzéből él és eteti a családját? Azt hiszem az általad említett "alantas természet" kifejezés helytálló ide is. -
twi452 #1416 13:10 -
setchoo #1415 Hoppá, ez nálam kimaradt. Van egy linked és hányadik percnél? -
twi452 #1414 hát.. az első streamben a stukát is egy tank lőtte le úgyhogy a debütáláskor már volt egy :D -
setchoo #1413 :D Azon röhögök, hogy említették: „Akár az is megtörténhet, hogy tankkal lövöd le a repülőt. A lövedék sérülést fog okozni a repcsiken”
És akkor most eszembe jut a délelőtt linkelt OFF videó. :D
A Me 410 egy 50mm-es kis Pak-al az orrában pufogtat. :) Akkor most egy 75mm vagy 88mm… Már előre látom, hogy tele lesz a youtube hatalmas f*szmák lövésekkel! :D
-
#1412 Én csípem a wotot de ami nem tetszik benne azt "fikázom" :) A bukásának viszont nem örülnék, ahhoz tényleg sok időt töltöttem el vele. Ha van jobb simán átnyergelek egy másik játékra, attól a wot accom /ha csak el nem adom/ megmarad és bármikor játszhatok vele. De ha megbukik, akkor tényleg elveszett az a sok idő stb.. amit ráfordítottam. Szerintem a wotra már nagyon ráfér a konkurencia, még előrébb is lendítheti. Sőt Rá fog kényszerülni komolyabb változásokra, értelmesebb újításokra mint pár szaros tankág. És talán a hibák javítására és a játékosok kívánságaira/véleményére is jobban odafigyelnek majd. Úgyhogy amondó vagyok, hogy a WT menti meg a WOTot a teljes ellaposodástól. -
bgabor #1411 Ez az. Marha hangulatos volt röpködni az alagutakban rajta. :D -
sulouos #1410 Hát nem tudom, nálam a WG gárdája, azon belül is főleg SerB nemtörődöm hozzáállása, értelmes kérdésekre válasz helyett trollkodása, és az, hogy ezt több mint 2 évig büntetlenül csinálhatták, bőven megüti azt a szintet, ahol a bukását és a kárát látom. Alantasnak alantas, de hát emberből vagyunk. -
Adjunktus #1409 Lehet véleményezni bármely játékot.De sose értettem miért örül valaki,más bukásának vagy kárának?
Én azt szeretném,hogy amikor hazaérek munkából és leülök a gép elé,akkor komoly dilemma legyen,hogy melyik játékot is indítsam el.
Értem az izgalmat amikor egy új játékot vár az ember és találgat.Sokszor bizony csalódás is a vége,amikor magukban túlmisztifikálják a dolgot és a valóság gyengébbre sikerül.
De nem értem a gyűlöletet és a vágyat egy másik játék bukására.Ez elég alantas emberi természetre valló dolog.
Én is várom a GF-et és ha jó lesz akkor nyilván ezzel fogok többet játszani.De semmi estre sem kezdem el fikázni a másikat,főleg nem a saját topikjában.:) -
sulouos #1408 Milyet lehetne itt ugratni egy Maussal! :D -
Coral Springs #1407 Ja.
Élveznék biztos, az arty -t meg fel kéne rakni az egyik hegycsúcsra. -
twi452 #1406 ez?
Pacific Hidden Base
a tankosok hogy élveznék ezt hűű :DD -
Coral Springs #1405 Van egy pálya, istenháta mögötti bázis vagy mi a neve, ott például egy nagyon szép tengerpart van, sziklába vájt alagutakkal. -
#1404 Reméljük. Mondjuk hegyek között lövöldözni nekem sincs sok ingerenciám. -
bigmano #1403 Én úgy vagyok vele hogy ha melòból hazaérve fáradt vagyok leülök Cod-ni és nem ülök le az Arma3-hoz....
Ez lesz a hozzáállásom az arcade ill az összetettebb szimulátoros játékmodokhoz is. Van úgy hogy csak gurulna az ember párat a haverokkal és nincs kedve összpontosítani csak ki engedi a fáradtgőzt! -
sulouos #1402 Azt én értem, hogy ez arcade volt, de remélem hogy HB térképnek valami laposabbat kreálnak. -
Susarc #1401 nem ártana HB ben 1-2 komolyabb hegység! -
#1400 Maga a játék mod arcade volt. Ha nézegetted a videókat volt egy olyan rész ahol a srácot kilőtték a tankból majd átváltott egy stukára (már ez is arcade mivel a fejlesztők mondták, hogy ilyen lehetőség csak arcade-ban lesz) majd ledobja a bombát egy tankra és elkezd a fegyver feltöltés visszaszámolni. Szóval ez arcade mód volt.