Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
setchoo #1357 A saját szemszögömből nézve.
Személy szerint és sosem bántottam a WoT-ot. Mert nem stílusom és a másik részről nagyon kellemes 7K csatát toltam bel csak a német oldalon. :)
Viszont az kiakasztott, hogy az új gépemen az engin hibájából nem fut normálisan. Az WT viszont csutka maxon! Hétvégén még a TV-re is kitoltam FHD-be és valami csodaszép élményt nyújtott.
Ellenben a Wot, hát nagyon sajnálom… Nekem már nem tud szórakoztatást nyújtani, mert nincs jól megírva a program. És ez elég nagy szarvashiba.
Minden más hibáját ismerve egy nagyon jó kikapcsolódási lehetőség. Ezt sohasem fogom felejteni. A WT:GF-nek nagyon oda kell raknia magát játéktechnikailag, amiről eddig még szinte semmit nem tudunk. De az én szemszögemből nézve, eddig 3 ponttal vezet a WT.
1 grafika
1 Engin
1 korhűség