37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#1159 A WT a nyitócím, noha volt anno olyan kijelentés, hogy a PS4 indulásakor már a WT(G) is elérhető lesz, jelenleg elég nagy kuss van ezzel kapcsolatban.
Bár megjegyzem, hogy ha PS4-en is van már ilyen szinten, akkor simán elképzelhető, hogy az elkövetkező időben még egészen elfogadhatóra reszelik. -
joe38 #1158 Hát skacok, nem tudom sokan mit néztek a videókban,de szerintem grafikában osztályokkal veri a WOT-t,pedig az se csúnya,a hatalmas játszható terület is sokkal jobb mint egy 800*800 méteres kis kocka,a fizika már most se gyenge,elég ha a szétrobbanó sziklákat,a lövéstől széthulló földet és az egyéb fizikát nézzük a tankoknál,az arty megoldása szerintem tök jónak tűnik,az hogy ha meg együtt játszik a tank meg a repülő,az meg szerintem igazi háborús érzetet kelthet. -
Amaymon #1157 "Egy szeg miatt sántul meg a ló."
Ahogy szokták mondani :D
-
Coral Springs #1156 Nem, te szeretnél sok fizetőképes embert látni, akik biztosítják a pénzt a WT: A FRB módjának működéséhez. -
twi452 #1155 amit kiír azt is oroszul teszi szóval.. :D -
Ry0K3N #1154 Jah stream nagyon szar minőségű egy igazi full HD-nek örülnék ahol látnám hogy milyen kritikusokat ír ki meg hogy mit jelez bal alul a sérülésjelző. Mert ezekből semmit nem látni. -
twi452 #1153 De holnap és vasárnap lesz még több tankos live stream, ott még kereshettek bugokat bőven :) -
sulouos #1152 Erre nem is gondoltam. Na mindegy, majd kezdenek vele valamit :D -
Pares #1151 Ha neked az reális, akkor egészségedre, én azért remélem, hogy a megjelenésnél azért sokkal reálisabb lesz. -
Amaymon #1150 "Szó sincs megjelenésről, hanem "elérhetővé válásról"."
PS4 egyik nyitócíme...nézd meg addig hány nap van. -
sulouos #1149 Na jó, persze, lehet olyan igényeket támasztani, hogy messze a fejlesztés vége előtt pontosan úgy működjön minden, mint a valóságban, hibák nélkül, véletlenül se a konkurensek szintjéhez mérni a "terméket". Persze, itt mindenki fanatikus, kivéve az a pár ember, aki mindenen olyat keres, amit szidni lehet. -
twi452 #1148 én úgy látom, hogy a repülős árkád résszel teljesen jól összeillik ez a tankos árkád rész is
ott is annyi van kb, hogy repülsz és rárakod a célkereszted a megfelelő helyre :) az látszik, hogy nem csak téglákat kell azért tologatni vagy legalábbis ez érezhető valamennyire a videóból -
sulouos #1147 Szó sincs megjelenésről, hanem "elérhetővé válásról". Valószínű, hogy előbb zárt béta lesz (amire aki akar, ugye simán bejuthat). -
#1146 " Igen is kicsit mellbevágott, amikor jól induló videó után a Stug szaltót dobott"
és ezen mégis mi vágott mellbe ? nézd meg párszor a videót , a stug elég rendesen begyorsult és a bal oldali lánctalpat dobta meg a szikla , nem tűnik az a "szaltó" irreálisnak számomra. -
Pares #1145 És? Objektívan nem szabad véleményt formálni, a másik félhez való hasonlítgatás nélkül? Na jó, hagyjuk, mert látom, hogy ez a fanatikusok barlangja... -
Amaymon #1144 "Még igazán abban sem nagyon. Inkább házon belüli tesztidőszak."
1.5-2 hónap múlva meg kellene jelennie, az nem kifejezetten sok idő. Engem a tankos rész annyira nem mozgat, de jó lenne egy olyan játék, ahol a GF rész is van olyan jól megalapozott, mint az AF. Szeretnék elégedett arcokat látni. Az a gond, ha a GF alapjai nem lesznek jók, akkor nem tudják olyan szépen lassanként átgondoltan interaktívan felépíteni, mint az AF-et. Egyelőre nem vagyok boldog a látottaktól, ami természetesen változhat, ha rácáfolnak. -
Deviome #1143 Pofám befogtam. xD Ehez Én hülye vagyok. :D Nekem tiszta M1-es volt. Bocsi! A lényeg, hogy bármivel megesik, ha nem jól használják. Szóval az a Stug " reálisan " tette a dolgát. -
twi452 #1142 a jetset.pro-s srác szerint aki még délelőtt próbálta a grafika mozgásban is teljesen olyan mint amiket kiadtak screenshotokat. Úgyhogy azt a stream számlájára kell írni, hogy nem jön át :) -
Pares #1141 Na ne vicceljünk már. Ez a tank nyilván a meredek hegyoldalról akart leereszkedni. A felborult tankos képeken többnyire valamilyen árokba fördulnak bele... Azért egy stugnak az alacsony súlypontja miatt elég nehéz csak úgy egy kő miatt felborulni. Na nem vitázok rajta, nyilván javítani fogják. -
sulouos #1140 "Miért kell minden kritika után a Wottal jönni?"
Mert az az egyetlen játék a piacon, amihez hasonlítani lehet? :) -
#1139 Van akinek még csak szikla sem kell hozzá...
Személy szerint én inkább örültem a látványnak, hogy az a Stug fejre állt. Egyeseknek talán meglepő, de ezek a nagy vasak bizony képesek felborulni, sőt, nem megfelelően képzett sofőr esetében még egy - amúgy leküzdhető - vízelvezető árokban is elakadni. Egyébként valóban korai lenne még pálcát törni a játék felett. Pláne, hogy némi arcade-os bohóckodáson kívül, semmi komolyat nem mutattak még belőle. -
sulouos #1138 Főleg, hogy ez egy Merkawa :D -
Pares #1137 Na idefigyelj, én nem a WoT-hoz hasonlítgattam. Miért kell minden kritika után a Wottal jönni? Igen is kicsit mellbevágott, amikor jól induló videó után a Stug szaltót dobott, meg amikor megláttam azokat a hibákat, amiket leírtam. Gondoltam, hogy előrehaladottabb állapotban vannak már. Egyébként meg a WoT-ban nem is lehet fejre állni, még ha nagyon akarod se. Annyit írtam, hogy engem egyelőre a nagy hype ellenére nem győzött meg arról, hogy mindenki fejvesztve fog átszaladni a konkurenciától. Én reménykedem, hogy nagyon jó lesz, mert akkor kialakulhat egy nagyon éles konkurencia, és az mindkét fejlesztő csapatot a játékuk további javítására/fejlesztésére ösztönözhetné, és nem lenne olyan monopol helyzet, mint amilyenben a WoT van jelenleg. -
sulouos #1136 Igen, ez elég alfa verzió, még csak zárt bétát se adtak ki. Elég sokat vársz tőle. A grafika "rossz" minősége szerintem simán betudható a stream + gyutubé minőségének (720p még super marionál se mutatja a valós minőséget), és még így is köröket ver (csak hogy ne a WoT-hoz hasonlítsam) a hasonló erőforrásigényű F2P játékokra. Látszik, hogy az effekteken rengeteget dolgoztak, azt pedig jó előre elmondták, hogy a játék most még tele van bugokkal (pl. az éles domborzatváltozásoknál megakadó tankok, a StuG felborulása, utána a roncs eltűnése), azért nem is akartak belőle mutatni sok mindent. -
Deviome #1135 Erről beszélek. Pedig ez egy M1-A1-es tank ( az A1 nem biztos annyira nem értek hozzá. :P ). Tudtommal az USAA szupertankja. És ezzel is megesik. -
Ry0K3N #1134 "A stug nekimegy egy pici kőnek és fejre áll? Nem kicsit vicces."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:D
-
twi452 #1133 Még igazán abban sem nagyon. Inkább házon belüli tesztidőszak.
-
Ry0K3N #1132 Mintha WoT bétába az elején lett volna egyáltalán fizika :D Nem vártok ti kicsit sokat egy early bétától? WoT hol volt béta elején még? Rengeteg idejük van még fejleszteni mindent míg a wot marad olyan szar amilyen volt is. Ha 2 év alatt nem voltak képesek komoly fejlődésre ezután sem lesznek képesek ennek meg szinte szabad az út nyitni bármerre. -
Deviome #1131 Amennyiben jól tudom. Akkor ez a játék még csak Closed beta szinten létezik nem? Szóval igen csak sokat fog ez még változni a végleges megjelenésig.
Az meg, hogy a Stug fejre állt szerintem nem vészes. Ez nem terepjáró. Azért mert a WoT-ban működik itt nem kéne. Láttam már pár tankot felborulni. Semmi újdonság nem volt a Stugfejenállásban. Az, hogy a tank milyen szinten részletesen van kidolgozva az olyan kicsit nagyon komoly. A nézetek meg még szerintem változni fognak. -
Pares #1130 Megnéztem...a fizika elég érdekesre sikerült? A stug nekimegy egy pici kőnek és fejre áll? Nem kicsit vicces. A kilőtt tankok meg csak úgy eltűnnek? A sniper mód hiányát komolyan gondolták? A grafika és effektek sem eget rengetőek, nagyon messze vannak a képektől. A hangok viszont baromi jók. Én csalódtam benne... remélem ez csak valami alfa verzió, és jobb lesz mikor kijön, mert ha nem, akkor nem fog sok vizet zavarni... -
#1129 A végén még Igoréknak köszönhetjük meg, hogy egyáltalán láttunk valamit... Már-már zavarbaejtő... :D -
twi452 #1128 Nem akartak kiadni semmilyen videót :)
De amikor megtudta a közösség, hogy ezt tervezik és csak a titokszobában felügyelve lehet röviden kipróbálni ahogy látszott is, mindenféle videót és fotót letiltva akkor enyhén felháborodott az orosz közösség és a többiek is a fórumon stb úgyhogy aztán engedtek a nyomásnak és kiadtak ennyi stream-et maguk.
A terv az volt, hogy az expo utáni héten vagy utána kezdenek mutatgatni dolgokat. -
#1127 Félreértés ne essék, én sem akarok pálcát törni felette. Sőt, másodjárra megnézve már kezdem észrevenni benne a szépségeket (pl. az ellenfél felderítése hogy működik), szóval én nagyon várom, csak a prezentálást nem így csináltam volna, hanem profibb játékosokkal, profibb körítéssel (pl. kiemelni a teamplayt), és mindenek előtt, ha már eddig vártak, akkor olyan állapotú játékban, ahol az ilyen látványosabb hibák nincsenek benne. -
Nazarov77 #1126 Még nem jelentek meg a tankok gyakorlatilag ez egy afla verzió. Nekem se tetszett a stug fejreállás de ezt nem szabad komolyan venni, még csiszolni kell a fizikát stb hogy ne legyenek ilyenek.
Általánosságban mondom ezeken a gameplayeken nem szabad eldönteni hogy jó lesz e vagy se, jöjjön ki először. -
#1125 Pontosan, ebből eddig annyi derült ki, hogy szép lesz :) Lehet hogy a sniper nézeten még dolgoznak, lehet hogy arcade módban nincs. Nem tudunk sokat, messzemenő következtetéseket még nem szabad levonni. -
#1124 Ebben teljesen igazad van, de pont ezt írta Amaymon is, hogy azért sokan a videót megnézve fognak véleményt alkotni, főleg azok, akiket a repülős rész nem érdekel. Ez pedig innentől kezdve igencsak rossz PR, szerintem... -
Coral Springs #1123 Valószínűleg az alap felállás a tank vs tank játékmód lesz, de nem értem hogy egyeseknek miért probléma ha mindent megmutogatnak. -
Coral Springs #1122 Engem annyira nem érdekelnek a tankok mint a repülők, vagy épp a hajók, úgyhogy szerintem nagyon sokat nem fogok én ezzel játszani. Viszont azt szögezzük már le, hogy ez egy légből kapott gameplay, túl sok nem derül ki belőle, ne akarjatok már messzemenő következtetéseket levonni. -
vajakos21 #1121 A repülők szerintem csak opcionálisak arcade wwmode (tipp) Különben hogy csalnának ide egy valag wotost akik az arty szó halattán is idegrángást kapnak,hát mégha egy 500 al zuhanó szirénázó izé jön felülről hasán 250kg szeretettel :) -
#1120 Nem a konkurens az, amihez viszonyítani kell, hanem úgy anblokk kell nézni. E téren pedig én picivel többet vártam. Ez a grafika sem rossz, de akkor legyen rombolható a táj. Ezzel kapcsolatban így első ránézésre a videó nem volt meggyőző.
A két arty behívás pont, hogy elég komoly probléma, és egyet se engednék, pláne, hogy légi járművek is voltak ebben a csatában...
Itt pedig abból kell kiindulni, hogy ezek után mi lesz HB-ben vagy FRB-ben. Eléggé gyilkos a játékélményre nézve az, hogy mész-mész, meghallsz, mert kibombáztak vagy artyztak. Ez volt a WoT baja is, nem örvendetes, hogy nem tanultak belőle...